Dagens outfit (oerhört exklusivt, ungefär)

blabla
Okej, jag lovade ju en dagens outfit. Så här är den. Inte såmärkvärdigt, men vafan (har man lovat så har man):

Linne från H&M / Divided

Shorts från H&M

Leggins från Gina Tricot

Skor från Skopunkten

Kofta från H&M

Väska från mammas 70- tal (det var inte hennes egna 70-tal, men hennes egna väska i alla fall)

Nu skall jag vara med Johanna (igen). Får se vad vi kan hitta på. Chao!





































Att vara en Spara

Dagens dr?
Idag skall jag och Johanna till nya Zara. Arkaden, mina vännor. Men jag skall inte köpa något. Nej, jag är spara - och just nu sparar jag till slingor i håret. Och därefter finns det inte många pengar kvar. Men man kan ju alltid kolla lite. Känna lite på de snyggaste plaggen. Accessoarerna. Prova dem lite. Lite granna.

Och för att gå från en dröm till en annan; här är vad jag gärna vill ha på mig när jag går där och känner på de snygga plaggen.

Halsband från Moss Mills: Fjäril, fjäril runt halsen där. Så sött.

Skor med supersnygg klack från Acne: Aj, vad heta. Mimmi Pigg- skor ungefär, och det är alltid snyggt.

Byxdress från Pimpinette: Vid sådana här syner är det extra svårt att vara en spara. Det här är så snyggt så det är inte sant. Jo, det är det. Och det är svårt.

Kofta från Dagmar: Det är bara runt 12 grader varmt såhär på morgonen och då är det rätt skönt att slänga en kofta över axlarna. Oknäppt såklart. Och denna koftan från Dagmar vore nog, av någon anledning, ännu skönar att slänga över axlarna. Oknäppt.

Ett mysterium (inte på Greveholm)

Neru, imorgon skall jag allt försöka få med en dagens outfit. Jag är så dålig på det så jag skäms. Måste bli bättre. En gång i månaden är omöjligt acceptabelt. Hur lyckas jag ha så lite tid? Ett mysterium som tåls att sova på. (Inte helt konkret, utan mer att tänka på det tills imorgon bitti. Om någon inte förstod.)

En lista är väl på tiden.

Ouh, back in Partille. Tillbaka i Partille. Är tillbaka både på engelska och svenska. Upptäcker att många webbshoppar har valt att bygga om idag. Hm..

I alla fall - hittade en lista hos Rar, och det var ett tag sedan man fyllde i en sådan. Och jag är rätt trött och har inte mycket annat för mig (; Så:

Favoritfilmer: Forrest Gump, Walk the Line och Dagboken
Favoritfärger: Rosa, grått, grönt och... vitt&svart. Hm.
Favoritdesigners: Oh. Är dålig på dessa namn, men många många.image969
Favoritämne: Svenska. Aaaaabsolut.
Favoritmodeller: Gemma Ward är grym, men sedan är det en som jag hela tiden envisas med att glömma namnet på... Cynthia någonting. Efternamn något på R?
Favoritstilikoner:  Lindsay Lohan, Tvillinarna Olsen, Chloe Sevigny, Nicole Richi och folket på stan.
Favorittidningar: Ouh, jag gillar många.
Favoritaffärer: Monki, Zara, H&M, Indiska... Också många.
Favoritcafé: Fröken Olsson är mysigt.
Favoritresmål: Hittills? Vart jag redan vart alltså? Rom, Gran Canaria och IoW (skall jag vara ärlig har jag inte vart på så mycket mer. Teneriffa också och lite sådana platser.)
Favoritböcker: Harry Potter, absolut. Alla kan författaren till de. Och... En dag i livet av Danielle Steel.
Favorit tv-program: Grey's Anatomy, Cityakuten, House, DHW, One Tree Hill... Hm, minns inte fler just nu.
Favoritjeans: Mina bleka grå.
Favoritmotion:  Springa, får jag nog (helt otippat) lov att säga.
Favoritsommartrend: Korta klänningar, korta shorts. Och slarvigt hår till det. Vita skjortor och stora vita t-shirts. Där har du sommaren.

Gillas

coolt
Mera Lindsay... Men ni måste hålla med om att detta omslaget var sjukt coolt?

Brev

(:
Skickar en hälsning, härifrån solen. Jo, faktiskt nästan. Hade ingen tillgång till datorn igår. Först satt jag och läste Tyskungen (Camilla Läckberg) fram till halvtvå någonting. Därefter åkte vi en sväng till Grebbestad (så Bert Karlsson förresten) och sedan läste jag lite till, väntade på att datorn skulle sätta igång. Spelade Jeopardy på kvällen. Minns jag rätt så vann jag... (;
Haha, tråkigt inlägg måhända, men nu vet nui vad jag sysslat med.
Bjuder på tre bilder också. Översta stora bilden är på lillasyster som kastar macka.
Första lilla bilden är på Tyskungen och andra är beviset¨på att jag brände mig på axeln igår.
Fast bara ena axeln. Smart som man är satt man snett mot solen...

Alltid på språng

dagens dr?
Oh, god. Kom på NU att jag borde kanske ha tagit bussen som gick för en minut sedan. Äsch, jag får springa runt med packingen inne i stan (hetta, hetta) sedan istället. Får ta nästa. Som förövrigt går rätt snart den med.
Publicerar en dagens dröm som är lätt, snygg och rolig. Och så säger jag hej och det råkar vara så att internet inte skulle fungera i helgen. Tjingpling.

Klänning från Chloe: Oh, snacka om att göra något krångligt snygg av något enkelt diskret.

Halsband från Asos: Alla färger du behöver. Ungefär.

Mega Shades från Fred Flare: ... där du förövrigt numera kan
köpa Britneys peruk. Eller inte just hennes, men kopian. Alla skulle skratta åt mig om jag sprang runt i de här glajjorna, men det gör noll - för jag skulle ändå känna mig så sjukt cool.

Silvrig kuvertväska från Wedins: Ja, jag sa att jag inte gillade kuvertväskor. Men nu har jag ändå alla mina saker i en stor resväska, så det räcker med en kuverväska. Och dessutom är det way much coolare att ha en kuvertväska till vardags än till typ... supé.

Sandaler från Topshop: Åh, härliga.

JAG HAR BRÅTTOM, BRÅTTOM, BRÅTTOM! VI höres!

Sola och bada

Snart bär det av till sommarparadiset (åh, vad jag kommer ångra mig att jag skrev det där, när jag har vart där i tre veckor utan kompisar till sommaren). Jag har packat bikini. Hur varmt tror ni det kan tänkas vara i vattnet? Typ 10? 12? 7? Nja, något av de första tippar jag på. I alla fall: bestämmer fega jag mig för att inte bada skall det i alla fall solas utav bara sjutton. Det lovar jag dig - jag skall bli brun detta året (huh, för första gången i mitt liv då)! Inga jeans har jag packat heller. Förrutom i shorts- och kjol- form. En klänning. Packningen skriker sommar.

Och vädret ser ju mycket bättre ut nu än vad det gjorde i morse. Fortsätt så!
bra
Nu är frågan... vilken buss?

En dag

fjallÅh, om en timma sitter jag och har precis satt igång med det sista nationella porvet i matte. Någon - hjälp mig? Det måste gå lite bättre...

I alla fall - skall upp till "mitt-andra-hem" idag med (: Tihi, åh, skall nog bli lite skönt ändå - även fast det hade vart skojsigare om man hade någon att vara med där uppe. Kollade in webbkameran nyss, och det ser ju inte bäst ut. Här strålar solen, det är blå himmel och underbart - där är det disigt och ser nästan ut att regna. Nåväl, hoppas solen hittar dig med!

Ni får nog stå ut med mitt tjôt om mitt hår tills jag klippt mig.

Jag var rastlös, hade en kamera och tänkte ta lite bilder så man har något att jämföra mitt hår med nu före -
och efter jag har klippt & slingat det om tre veckor. Och jag tror aldrig jag har visat er mitt hår på stor riktig bild förrut, så jag delar med mig (: Okej, jag vet att de är svartvita - men tror ni det blir bra med lite ljusa slingor i kalufsen? I hope so.

Förresten - jag gillar det nya sättet småbilderna-turns-stora visas på. Coolt.

Supé!

(:
Halva bloggvärlden är just nu i full färd med att tipsa om studentklänningar och student- skor, men sedan finns det ju också vi som inte ens har börjat gymnasiet ännu. Så medan somliga firar att gymnasiet är slut, firar också säkerligen många att de efter sommaren skall få börja där - och nu få sluta grundskolan. Jag vet inte hur det är med andra skolor, men på vår skola ordnas det en supé för alla nior som skall sluta varje år. Jag satte ihop ett kollage på vad man skulle kunna tänkas ha på sig.

Klänning från Developement: Härlig blå färg, superbra för lite speciellare tillfällen under sommaren. Lös och fladdrig - ät så mycket du orkar!

Skor från Wedins: Okej, okej; - nej, det är inte jättehögtidliga pumps, och - ja, jag har haft med dessa på bloggen förr. Men först och främst så skulle jag själv aldrig ta på mig något jättestramt och så uträknat som ett par typ... vita pumps, vid ett sådant här tillfället. Och de kanske inte matchar klänningen perfa, men man skall ha kul med kläder och accessoarer, och det har jag här! Och att skorna har vart med på bloggen förr är ju helt enkelt för att de är så dundersnygga.

Väska från Bianco: Haha, jag går mot strömmen igen. När man tänker på ett sånt här tillfälle är det nog en del som tänker "kuvertväska, kuvertväska". Men det gillar varken jag eller mina saker heller. Stort och synligt skall det vara. Och så får alla mina saker plats med.

Halsband från Mikey/Asos: Är det bara jag som inbillar mig att fjärillen är lite coolare, lite sötare, lite snyggare i vår?

Nagellack från Essie: Nyansen heter Caliente, och den missmatchar så fruktansvärt coolt till klänningens färg. Måste.

Läppglans från Pop Beauty: Bleka läppar, så du kan äta hur mycket som helst utan att bli flammig av rosa läppstift i en blanding med typ... köttfärssås-färgrester - och sedan är det lite anonymt sådär. Vilket är galet kul, på något sätt.

Usch, jag skäms för att jag sitter inne. Här är årets hittills varmaste dag och jag sitter här!
Well, inte länge till.

Fort som tusan, snyggt som miljonen (huh?)

asos
Vilken skönhet! Jag vill ha den! ... och mamma har sagt att jag skall få en klänning av henne. Är denna perfekt?
I think so. Och den finns kvar i min storlek. Vi får väl se, vi får väl se.

Förrutom

Skjortan

Okej, okej. Jag vet att det har blivit väldigt mycket Lindsay på sista tiden, men den människan blir bara bättre och bättre. Jag tror jag började gilla henne mer igen efter någon intervju någon gång - gillar attityden. Men det är inte det enda jag gillar. Oh no. Förrutom håret har tjejen en helt sjukt snygg stil, nästan i klass men Nicole Richie. (Hur många tappade andan nu?)


I alla fall, förrutom håret (igen) på bilden så drar Lindsay på sig flanellskjortan. Så snyggt så jag nästan svimmar av (och låt mig då säga att jag aldrig har svimmat en enda gång i hela mitt liv).
Jag tror MK eller Ash hade på sig flanellskjorta för ett tag sedan också, men det var inte så mycket mer med det. Förrutom att det är grymt snyggt då.


Och nu har jag bestämt mig. Höstens första måste för min del blir en flanellskjorta. Eller två.





SIMMA!

chloe
Haha, nej - jag har inte planerat att ta på mig en bikini än på ett antal år. Men visst är det coolt på sitt sätt. Det säger jag inget om. Jag skulle bara inte känna mig bekväm i det för tillfället. Ännu.

Men om jag skulle bli tvingad att dra på mig en baddräkt, då skall det för sjutton vara en snygg en. En identisk med den från Chloe på bilden ovan, för att vara lite tydligare. Hur snygg som helst ju. Och inte en av de vanliga tantiga modellerna. Chloe gör rätt igen. Rätt. Rätt. Rätt. Ett evigt rätt.

Ett enkelt tips.

duschSåhär är det: Jag vill duscha. Jag älskar att ta en lagom varm dusch efter en lång dag. Jag älskar att ta en lagom varm dusch innan dagen också i och för sig (men jag duschar bara 1 gång om dagen!).
Men grejen är den att jag har så sjukt torr hud och massa eksem, fastän jag smörjer in mig med essex, mildison (heter det det?) och allt annat vad det heter.

Jag vill ju självklart duscha mitt hår en gång om dagen dessutom, och det går inte ihop med min torra hud. Den kommer torka ut och dö. Jag kommer ligga kvar i sängen i morgon bitti. Ihopskrumpen, torr och fruktansvärt kli-ig. Svidande.

Äsch, jag skall inte plåga er med mina plågor.
Ett enkelt tips på vad jag skall ta mig till är allt jag är ute efter.

Superduper

modepassetHos indiska kan man just nu (bara sådär) plocka åt sig ett modepass. I det får du rabatter och erbjudande - superbra nu när indiska dessutom gör snyggare och snyggare saker som man lägger mer och mer pengar på. Med detta blir det kanske istället mer och mer grejor, mindre och mindre pengar (till dem)? Who knows?

Jag tog ett när jag var där förr- förra söndagen, och det såg rikitgt bra ut. Nu är det ju så att slarviga jag vet inte riktigt vart mitt är just nu, men du borde gå och ta ett du med. Det är ett äkta fynd.


(O-)seriöst

(:Hela klassfotot kan jag nog tyvärr inte bjuda på. Jag kan bara säga att klassen levde ut till fullt med det där att ta ett OSERIÖST klassfoto. Jag har ännu inte frågat några vännor om jag får lägga ut kort på bara de, så det får vänta eller utebli det med. Vi får se.

Jag hade i alla fall på mig vad som visas intill. Ansiktet såg lite snurrigt ut så vi hoppa det med. Haha(;
Jag hittade aldrig
mina blåa skor, så det blev ett par bruna gamla pumps istället. Och en sak till som inte visas på bilden är mina ankarörhängen, men de ser ni ju här. På bilden som jag länkade där ser du ju också de overkneestrumpor jag hade på mig idag också. De ser du visserligen på bilden (till vänster) "in action" också, men ändå.

Till det sjömansskjorta och tofs. Nu skall jag duka, såreså.














H&M, te quiero. Typ ungefär.

(:

Justin i Ugly Betty kan man inte hata. Faktum är att man inte kan tycka illa om honom ett dugg. Så riktigt,  (ursäkta) jäkla grym.
Över till dagens dröm. Jag ville ha något lite finare, men som ändå funkar till vardag ändå. Den funkar nog fest och vardag perfekt båda två tror jag. Knäppt. Men så är det.


Klänning från Emilio Pucci: Väldigt enkel. Fast sådär skön som en klänning skall vara, och en riktigt härlig färg.

Skor från Don Donna / Wedins: Lovely.

Väska & portmonnä från H&M, med krokoimitation: Snyggaste från H&M på länge. Jag är så kär, så kär. Och jag vill ha de båda. För 650 blir de båda dina. Och mina.

Clinique Lash Doubling Mascara: Stora fransar skulle passa sjukt bra, I think.

Halsband från Roberto Cavalli: Om man skall lyxa till det lite extra.


Skoproblem

Imorgon skall vi ha sån där skoj- fotografering i klassen. Ni vet, då hela klassen klär ut sig och är allmänt oseriösa? Japp.
I alla fall (hm, svarade jag på min egna fråga är uppe?) så har jag absolut inga utklädningskläder, så jag har bestämt mig för att köra på sjömanslooken. Á la tjej. Typ. Det blir sjömansskjorta (såklart), overknees,
mina blåa skor och ett sidenband i håret. Hade jag i alla fall tänkt först. Men nu visar det sig att de båda sistnämna har jag inte en aning om vart de har bestämt sig för att hålla hus. Visst, det blå sidenbandet måste jag väl inte ha (jag kan ta ett annat blått band, helt enkelt), men skorna - för sjutton! Vart är dem? De är ju som pricken över i på min planerade outfit. Måste leta, måste leta.

Skall ut i den (äntligen) 20- gradiga värmen. Vindstilla. Heaven on earth. Hm...
(:
Kompisen S (okej, det finns två S - så jag döper från och med nu om till S1) skall vara sjökapten. Mjou, det kan ju komma att se kul ut. Skall försöka få med mig gästoutfits hem imorgon. På alla... inte så seriösa outfits. 

En mardröm på riktigt.

AAAAAAH! Det är en sån där bil som sopar gatorna här utanför nu. Jag vågar inte gå ut. Gillar de inte alls. Usch. Jag måste gå. Önska mig lycka till.

Jodå, strumporna är i alla fall en av vårens snyggaste accessoarer.

(:
Bilden kommer från Copenhagen Streetstyle.

Att vara riktigt, riktigt cool är att matcha strumporna med något annat i outfiten. Det kan vi allesammans skriva ner och spika upp på garderobsdörren, anslagstavlan eller kylskåpet! Bevis ser du på bilden ovan. Och jag syftar på tjej 2, tjejen till höger, alltså.
Och jag skulle matchat som hon. Inte rosa strumpor+rosa byxor, eller rosa strumpor+rosa skor, utan det skall vara något emellan först och främst. Men strumporna får mer än gärna matcha tröjan, halsduken, mössan, eller varför inte hårspännena eller liknande? Det är liksom som att slå in ett paket i enkelt omslagspapper, och sedan knyta ihop och dekorera allt med ett snyggt sidenband. Det är det.

Som Linsays hår. Om några år. (Kanske det, vem vet?)

~Har äntligen beställt en klipptid! Så snart blir håret både lite kortare (typ topparna) och lite ljusare. Slingor skall in. Hoppas det blir bra!

Utöver det har jag kollat på
Schindlers list nu i eftermiddag. Riktigt gripande. (Och nu tappar jag orden igen.) Den bara växer och växer, till och med efter att man har sett den. Och Oskar Schindler var ju... bara, tänk om alla hade vart lite som han. Mycket sevärd, vill jag lova. Alla borde veta vem Schindler var, och vad han gjorde. Det är stort. Riktigt stort.

The Nine på trean snart. En serie jag hoppas växer en del också...

Godmorgon. Övrigt. Tänk på.

.Godmorgon. I regnet. Igen. Dagens regn (hm...) är pyttelitet, irreterande och överallt. Och vi kan ju allesemmans gissa vem som skall gå ut i detta väder alldeles strax. Men min vanliga otur alltså... (;

Övrigt: Jag skall bli en spara! Okej, pappa har nog rätt om att mina pengar tar slut för fort varje månad. Så nu skall jag inte köpa upp mina pengar denna månaden. No way. Jag tillåter mig bara att lägga pengar på Liseberg... och hårfärgning (om jag inte har ångrat mig, har jag det?). Hm (...okej, där rök typ alla pengar ändå). Men vad skall jag göra när jag måste köpa alla
dessa fina klänningar som är över allt? Typ denna? Och denna?

Tänk på att jag bara länkade till några av de klänningar från bara indiska som jag suktar efter. Det här kommer verkligen (... inte....) gå bra.

Skrönan är sann.

Jag har nog aldrig riktigt trott att vatten faktiskt gör huden väldigt, väldigt, väldigt gott. Men det senaste har jag börjat dricka mer vatten (för det är ju faktiskt bra för mycket annat också), och det syns verkligen direkt om jag har druckit mindre vatten en dag. Jag själv ser det i alla fall. Så jag får faktiskt lov att säga att skrönan om att vattnet gör under för huden är sann. Speciellt för mig med sjukt torr hy.
:D

Snygga indiska. Snälla Indiska.

Supersnyggt budgettips från Indiska! Var inne på Indiska häromdagen, och fick syn på dessa kilklackar. Perfekta i sommar ju! Peeptoe + kilklack till billigt pris. Sommarn är räddad. Ungefär.

Nu tror jag att jag skall ta och måla naglarna. Miami-rosa. Lacket längst till vänster på bilden alltså. Sjukt snyggt.

Nej men usch? Coolt?

(:

Nu är jag lite fundersam. För helt plötsligt fick jag för mig att ett snickarkjol kanske inte hade vart helt fel. Men när jag sparade den på min dator så ångrade jag mig direkt. Visst, det kanske kan vara coolt att ha om man känner för att jobba i trädgården eller bara vara ute på picknick i vildmarken en dag, men den är ju inte snygg... Eller?

Är den cool, eller är den dagisvarning i tygform? Vad tycker du?









Porslin till vardags

dagens
Det regnar idag; alltså en dag man spenderar inomhus; alltså en dag som gjord för bloggen! Och självklart börjar jag med en dagdröm. Jag har vart lite dålig på att publicera dagdrömmar det senaste, men jag försöker så gott det går, det lovar jag. Dagens dröm, i alla fall, är nog en lite mer vardaglig variant av
det kinesiska porslinet, på något sätt. Hm...

Tröja i 20% silke, 80% kashmir - från Lainey: Mysig tröja, som är superbra för en regnig vårdag.

Jeans från Levis, modell 653: Töntkorta (som Amanda någon gång så fint uttryckte det, och jag tycker det nog är den bästa beskrivningen av denna byxlängd) jeans från Levis. Jag vill ha dem något fruktasnvärt mycket. Supersmala, mörkblåa, sömmar som inte är diskreta ett dugg och just längden gör dessa till ett av vårens snyggaste par jeans.

Hårband från kyssjohanna.se: Något fräscht, som piggar upp (kort sagt).

Litet halsband från H&M: Till den typen av urringning "dagens tröja" har så passar det bäst med ett litet halsband. Tycker i alla fall jag. H&M's är estupendo.

Väska från Malling Mikai: Rosetten säger väl allt.

Pumps från Asos: Så coolt med blå klack, speciellt till denna outfiten. Och jag vet att hela outfiten skiljer sig en del från vad jag brukar önska, men är den inte vårig, så säg.

"Run, Beth - Run!"

Fitnessbloggen tipsade om den här sidan, och den är precis vad jag önskade mig! Och ja, den hade faktiskt ganska rätt om min inställning inför löpningen: Att jag har många ursäkter och så vidare. Det enda som inte stämde var väl att det stod att jag tycker det är tråkigt att springa, och visst - tanken på att springa istället för att typ shoppa är väl inte så underbar - men att väl vara ute och springa tycker jag är kuligt.

För att bli medlem gör du först ett test som visar vilken "löpartyp" du är. Därefter kan du bli medlem, sätta upp mål, föra träningsdagbok, få hjälp med träningsschema och så vidare. Perfekt och kul samtidigt (: Du kan också föra statistik och grejer.

Nu är mitt enda problem att jag inte har ett enda snyggt träningsplagg. Jag vill ha. Linnet här till vänster är ju inte en dålig början på en ny tränings-garderob om man säger så. Finns hos La Redoute.


Glöm nu inte att rösta i menyraden till höger här på bloggen!

För få Celsiusar

oh.Åh, så frustrerande när solen lyser, det är klarblå himmel och bladen nästan har slagit ut. Nej, det är inte det som är frustrerande - det som är frustrerande är det faktum att det bara är 5 celsiusar utomhus. Brrr.

Och vad skall man ta på sig en dag som denna då? Jag är så glaet sugen på mina svarta leggins, men jag har kritvita ben. Och kritvita ben tillsammans med svarta leggins mår man inte bra av. Inte jag i alla fall.  Suck. Och man kan inte gå ut och sola. Hm. Vad skall jag HA PÅ MIG?

En dröm till

mys

Hm. Vilken dålig kvalité det blev på bilden. Den underbara koftan ser ju helt hackig ut. Inte så kul... I alla fall: Den är grymt mysig, dagens dröm - och vem föredrar inte den här outfiten framför ett par "degbrallor"? Jisses, tänk om alla som klädde sig i degbrallor hela tiden hade på sig något sånt här istället. Gud, vad snygg vår jord hade vart snygg (nej, degbrallor är inte fula. Bara mindre snyggt än detta).

Snygg, lång kofta med skärp i midjan och fickor från Cesare Fabri: Kör man denna lite omlott så får man en supersnygg och supermysig miniklänning. Perfa.

Tights från H&M: Oj, nu somnade min fot. Usch, vad obekvämt och sticksigt. Nej, över till tAJTSEN. I vanliga, klassiska, hederliga modellen.

Skor från Din Sko: Idag kände jag helt enkelt för guld. Och dessa skor ser dessutom riktigt bekväma ut.


Armband med berlocker från Chloé: ...såklart. Typ allt som är snyggast kommer ifrån Chloé. Jag älskar Chloé.


Nagellack från Essie, i nyansen Charmeuse: Jag gillar blekrosa naglar i vår. Fastän att knallrosa också är coolt, är ljusrosa så mycket ännu mera coolt. Med blekrosa läppar till naglar i den här nyansen är du snygg vad du än har på dig. Nästan.


Dove c'e Musica


Någon sa att en GAMMAL släkting lyssnade på Eros Ramazotti. Men Eros har vart en av mina största favoriter inom musiken sedan jag var 5 (jag såg en som sjung en av hans låtar på "Sikta Mot Stjärnorna", sedan var jag fast). Så ingen gubbmusik, där inte.
Igår tog jag fram CD:n igen, och gud - det finns
inte mycket som är bättre än italiensk musik. Och om jag skall utnämna en dagens låt så blir det definitift min Eros- favorit "Dove c'e Musica".

Vad gillar du mest?

Vad gillar du mest?
Det är dags för en ny fråga nu, tror jag allt (: Mest för att jag själv inte kan hålla mig, tror jag. När jag börjar med något nytt och kul måste jag alltid göra om det hundra miljoner gånger (med kort mellanrum) tills jag tröttnar på det. Typ.

Sist frågade jag "Vad är det som får dig att köpa ett speciellt plagg/accessoar?" och såhär blev resultaten:
 76 % kollade mest in detaljerna.
 6 % tyckte att materialet var viktigast.
 6 % köper plagg som de sett på kompisar.
12 % väljer kläder efter färger.

Totalt röstade 17 personer. Jag tror jag har haft ute frågan sedan i söndags. Sedan dess har jag haft uppåt 500 unika besökare på bloggen... Haha (; Nej, jag säger inte att ni måste rösta - men det vore roligt om så många som möjligt deltog (:


Well, nu till nästa fråga! Nu undrar jag vilken kategori det är som du gillar mest hos min blogg. Av den anledning att det helt enkelt inte skulle få plats att kunna välja bland alla av mina kategorier har jag valt ut  5 av  mina personliga favoriter och ett "annat"-alternativ att välja bland.

Vilken kategori gillar du mest hos min blogg?
-
 
> Beth vill ha...
- > Beth's / By...
- > Beth's kollage och sånt
- Beth's drömoutfits
- > Beth's shopping
- Annat (skicka gena en kommentar och nämn vilken!)


Galet

Dagens dr?

Dagens drömoutfit känns lite extra crazy. En galen blanding av allt, som vissa dagar känns helfel andra dagar känns riktigt kul. Och ja, eftersom jag publicerar den idag så kan ni ju gissa hur den kändes idag.


 


? Kjol från McQ: Riktigt knäpp kjol. Eller? Den är helt enkelt obestämbar. Men idag gillar jag den. Som jag sa.

? T-shirt från Topshop: Normalt hade jag antagligen inte matchat (missmatchat?) denna med en blå, randig kjol, utan kanske enkelt med ett par jeans - men lite coolt är det väl ändå? Och näbben matchar ju kjolen. Lite.

? Skor från Zara: Hade nog matchat dessa med ett par jeans om det hade vart en annan dag också, men jag kom fram till att de är snyggast till kjol med hög midja. Man måste krångla till det ibland. Annars blir det förjäkla tråkigt.

? Lyckohalsband från Jezebel: Länken är inte större än 1,5 x 1,5 cm ungefär, men den förestället en elefant och den är sjukligt söt. Dessutom bringar den lycka, och det skadar aldrig.


Vad tänker Jessica?

Det är fler än jag som fått ett fundersamt uttryck i ansiktet éfter att ha sett den här bilden. Det är jag säker på.
För hur - HUR - tänkte egentligen Jessica här?
..
Jag får lov att säga att detta är inte är det vackraste jag sett.
Möjligtvis något åt det motsatta hållet.

En stycken dag

svartvitVar precis ute på snabbpromenix med pappa och Enja. Eller powerwalk, som det också kallas. Eller... kallas det fortfarande det om man har med sig hund? Och en pappa? Hm. Varför inte? Haha (skrattar tyst för mig själv).

Har bakat stora chokladbollar idag också, som du ser på bilden intill. Mums, jag gillar chokladbollar skarpt. Och jag kan inte påstå att matteprovet gick över mina förväntningar (det vill säga; de gick under dem), men jag kan inte låta det förstöra min dag ju (;

Nu:
... har jag inte en aning om vad jag skall göra. Film?

Vackraste håret, I promise.

TITTA!
lindsay
Jag gillar Lindsay bara mer och mer. Jag gillade henne när Freaky Friday kom ut, sedan gillade jag henne inte alls, och nu bara är hon så förbannat bra hela tiden. Eller hennes stil i alla fall (vad hon sysslar med annars har jag faktiskt inte så stor koll på just nu). Och den här bilden skall med till frisören när jag skall dit. Oh ja.

Livrädd

Usch, det regnar. I och för sig var det veckor sedan det regnade senast,
men jag föredrar ändå sol. Och det har nog framgått tydligt i min blogg hittills också, så jag skall inte tjôta mer om det (;

Ännu en hemskhet väntar här nu på morgonen: Nationella prov i matte. Jag är livrädd för dem. Jag förstår inte sånt där. Och speciellt inte repetitioner. Man vet inte vad man skall plugga på. Man pluggar inte på.
... och så ösregnar det också. Och jag skall gå till skolan. Min lyckodag är kommen (och lite ironi på det).

1
Bilden är hämtad från google, och det ser definitivt inte ut så här.
Det är mer något ljusgrått över hela himlen och vatten i hela luften.


Nej till fula klackar

Ett tag sedan det var en flip och flop ju... Haha, nästan overkligt längesedan. Så jag kör väl på...

FLIPP:

Byxdressen är verkligen cool. Den ser snygg och mysig ut på samma gång, och är bara så... cool. Jag gillar visserligen kortashorts-modellen lite extra, men knälångt fungerar väl också. Axelbandslöst, skall det vara.

Snyggingen på bilden kommer ifrån den bästa Vanessa Bruno'n.



FLOPP:
Jag förstår inte riktigt. Finns det någon som tycker att dessa Fendi-heelsen är snygga?
Jag gör det i alla fall inte. Jag tänker på en amerikansk faster, som har en garderob som man inte vill dö i. Alltså en som man får en hjärtattack av. En med för mycket av allt.

Jag säger tummen ner.


Jag vill ha (de VR)

(:

Jag tror jag nämnt det tidigare. Att när jag precis läst en tidning så skriver jag långa listor på nya vill-ha-begär (som jag antingen sett direkt i tidningen, eller kanske har blivit inspirerad till av något i tidningen). Här är ett smakprov på vad jag vill ha från nyaste numret av VeckoRevyn.

Juicy Tubes "Disco Melon": Just den nyansen jag vill ha syns inte på den bilden som jag visar på kollaget, men det var den enda bild jag fick tag på. Nyansen som har det fräsiga (så coolt ord) namnet "Disco Melon" är en orange-rosa nyans, har jag för mig, och tillhör vårens nyheter i de små saftiga tuberna (fiffigt).

Hårinpackning från OLIV: Hm, tyckte också att "Elvital Anti- breakage" lät bra, men hittade ett... mindre bra omdöme om den här på internet. Och OLIVs är också en jag velat ha ett tag. Och nu är det dags att verkligen investera i en bra hårinpackning. Jag har vart slö på det hittills.

♥ Sandaler från Topshop: De svarta fanns inte på bild, men de var också ett lockande alternativ. Silver är dock helt OK.

  Bitterfittan av Maria Sveland: Fick nästhögsta betyg av Vecko Revyn, och det måste ju betyda något? Verkar som en riktigt cool bok, faktiskt.

♥ Hårtork; OBH Artist Prodryer 1800: En snygg, röd hårttork som tydligen skall vara något i katt-väg (jag gillar inte hästar så mycket, så det fick bli katt istället).

Brända maränger

(:Det var minnsann handbollsturnering i skolan idag, och nja - vi kan väl säga att jag är typen som inte kan så mycket (läs:ingenting) om handboll. På lunchrasten blev det därför en trip till Triumfglass (mums! Hallonsorbet, citronsorbet och gräddvanilj...aah!). Efter detta kollade vi på vår något oseriösa klass spela några matcher, och sedan bar det av till Sofie. Studsmatta och brända maränger - det är min eftermiddag det.

Ny dusch hemma också, så superbäst. Var bara tvungen att kommentera den. Och en sak till att kommentera: nya numret av VR i brevlådan. Ris (eller i alla fall det närmaste man kan komma ris i detta sammanhanget) var väl att det inte var så mycket mode i detta numret. Istället var det dock mycket, mycket HÅRtips, och det uppskattas enormt vill jag lova. Bästa hårreportaget hittills i vår /ill och med bättre än Hairstyles tycker jag). Well, well.


UPPDATERAD: Jo, just det - STORT PLUS för vackra Katherine Heigle på omslaget.

Bottega Veneta

Det senaste har jag jag fått upp ett extra öga för Bottega Veneta. De gör spännande plagg och accessoarer, samtidigt som de helt klart inte är helt omöjliga att bära som "normal" människa. 

.. så var jag bara tvungen att publicera denna översnygga skönhet. Från Bottega Veneta såklart. Jag har inte en aning om när jag skulle ha den, och den är inte direkt i min stil - men jag gillar den ändå. Mycket.
Bottega Veneta

jep.

Haha, här är mina snyggingar till ihopfällbara glajjor. Bara så du vet (;

Det konstigaste

Det var det mest oväntade! På Ugly Betty alltså. Ouh, konstigt. Och jag har inte hunnit blogga idag heller... uh, tråkigt. Vill ju blogga!

Så somnar man i soffan istället...

Kort klänning

(:
Det råder stora klädproblem i mitt huvud idag (vad skall jag ha på mig, vad skall jag ha på mig?) så jag bryter för en kort stnds tystnad. Eller en outfit jag i alla fall kan drömma om.

LWD från H&M: Jag gillar egentligen inte tröjor/klänningar som är så små i halsrigningen, men på något sätt gillar jag den här ändå. Den är inte jättesnygg, men inte ful heller.

Solglasögon från Fred Flare: Vita glajjor är snyggt. Och fräscht.

Armband från Fred Flare: Jag börjar nästan gråta över hur brett det här armbandet är, för tänk dig det bara en centimeter brett någonting. Det hade vart beyond snyggt.

Skor från Wedins: Helst springer jag barfota på bergen i den här outfiten, men måste jag välja så blir det lätt ett par skor i denna stilen.

Underbart

Åh nej, vad dåligt jag bloggat idag. Och det känns som att dagen har gått alldeles för fort dessutom. Vad har jag gjort egentligen? Inte så mycket mer än skola. Fast. Jag tycker skolan är 1000 gånger roligare nu när det är sol ute. Jag vet inte varför, men ALLT (när jag tänkter efter) blir underbart med lite sol och värme.

Nu skall jag i alla fall sova. Är trött som jag vet inte vad. God natt  (:

Vad får dig på fall?

Fr?gor!


Det är tydligen storm på östkusten i USA, så det blir ingen videokonferans. Puh, jag var ändå inte riktigt säker på vad jag skulle säga. Men det blir en annan dag istället.

Nu kunde jag istället lägga lite tid på att lära mig hur man får upp en sådan här röstningsgrej! Och jag lyckades. För en gångs skulle lyckades jag, Beth, med något teksniskt (; I alla fall. Jag ve inte hur ofta frågor kommer komma upp, eller om de kommer ha något gemensamt överhuvud taget - men jag brukar komma in i något sorts mönster efter ett tag.

Första frågan är i alla fall: Vad är det som får dig att köpa ett speciellt plagg / accessoar?
Du hittar röstningsgrejen i menyn till höger, under kalendern.

"Hello, i think that this book is weird. Over and out."

98761-921


Gud vad min dator vill krångla idag. Det tog nästan en kvart att bara fixa den lilla bilden här intill, och den är jätteseg vad gäller msn också. Dum kompis, idag då.

I alla fall har jag hunnit måla naglarna nu på morgonen. De blev lite mörkare neonrosa. Jag gillar det bättre så, för tillfället. Men mest av allt vill jag måla Fransk Manikyr. Min är slut, och pengarna med - så det får väl vänta. Jag brukar måla mina naglar själv i fransk manikyr, men fastän jag har ganska långa, snabbt växande och starka naglar så hade jag faktiskt tänkt gå och få mina naglar fixade nu inför sommaren. Om några veckor. Lite vardagslyx, liksom.

Skolan börjar om en halvtimme så snart skall jag väl dra mig. Skall på videokonferans (med New York- elever) och diskutera boken
"stargirl" i eftermiddag, så vi får se hur mycket bloggning jag hinner. Nu måste jag dra, tjingeling!

Jag måste bara säga att...

Hey, klockan (där det står vilken tid jag har postat alla inlägg) går ju 2 timmar för sent.
Knäppt. Hur får man den rätt?

Jag känner det är nånting på gång. Sommartider. Sommartider.

(:Fortfarande lika otekniska jag, försöker lära mig lite om Modette- sidan. Jag har sett att somliga har "garderober" där de lägger ut enskilda plagg, och visar upp. Det hade vart något.. men jag vet inte hur man gör (; Någon?

Tog en snabbrunda ner till allum med Sofie. Luktade på parfymer (
hoppas att den godaste, snyggaste blir min snart), åt kladdkaka och köpte en liten... Jag vet inte vad man skall kalla det, kanske smyckes-spegels-portmonnä? Du ser den på bilden intill. En riktigt söt detalj att ha i väskan, för bara 29,50 pix. Hos Indiska.
Appråpå väskan är det kanske dags för en in-the-bag snart igen? Eller något liknande i alla fall.

Oj, nu är det OC. Chao!





Sommarfavoriter - del 1

Tänkte att jag kör igång med en ny kategori: Beth's Sommarmåsten 2007
Jag vet inte hur ofta jag kommer på nya kollage, men lite då och då. Och nu när den första sommarhelgen har vart passar det perfekt med del 1.
Sommarm?sten del 1

Twister är den absoluta godaste, mest svalkande glassen som finns. Det enda som är dåligt är att den tar slut så fort, men det är väl bara att köpa en till. Den blir ju trots allt din för bara en guldtia. Det är ju nästan bäst av allt.

Sommarläsning i massor skall det bli, och Tyskungen blir nog först ut bland sommarläsningen.
Den kommer ut ganska snart om jag inte minns fel, och självklart skall den läsas så fort det är min tur (det är alltid kö på Camillas böcker i våran familj - Camillas, och J.K Rowlings såklart).


Sommarens snyggaste plagg är helt klart den alldeles förstora skjortan. Skjortan på bilden kommer ifrån Cesare Fabbri, men det finns snygga skjortor till bra pris över allt. Skönt att dra över när man tar paus från att sola, eller liknande.

Badger Balm skall jag ha i min väska hela sommaren. After Sun beskrivs på accessora såhär: "Doften är tropisk, kakao och apelsin med ett inslag av balinesisk lime och ylang ylang. "
... och detta kan ju inte bli annat än rätt.  Ginger&Lemon- balmet doftar bland annat citrongräs, apelsin och kardemumma och jag kan ju inte påstå att det vore heltfel heller.


mini

mini
Solen skiner idag med, och det skall tydligen till och med bli varmare än igår. Pluggning står på to-do-listan, men jag skall gå och välja parfymer också. Det finns så sjukt mycket. En glass hade inte suttit helfel heller. Och en miniklänning i ljusa färger...

Miniklänning från Mira by Mira Mikati: Den här vill jag bli brun i till sommaren.

Portmonnä från Asos: Perfekt förvaring för pengarna till glass och Bon Aqua. Yep.

Diadem från KyssJohanna: Silverdiadem med stora färgade stenar jag inte bli annat än sötast i världen. Gud så fint.

Skor från Din Sko: Rutigt är coolt. Over and out.

Snyggast på stranden. Och snyggast på soldäcket.

.Solen inspirerade mig lite granna till att kolla in bikinisar, och se vad jag hittade! En marinblå-vit sak, i favoritmodell. I alla fall på BH:n. Den där typen av trosan ör inte alltid jätteskön då den slutar på mitten. Eller ja. Ni förstår vad jag menar. Men den är riktigt snygg i alla fall.

Nu är frågan vilken som skall bli mitt första bad-köp för i år: denna på bilden intill eller
den supersnygga i grönt. Jag har redan en i grönt, men den är inte jätttebra att sola i. Och jag tycker gröna bikinis slår allt. Men en marinblå... ni hör ju. Och ni ser. Ouh.







Supersnabbt

Dagens dr?

När det är 30 grader varmt i solen vill man inte missa en sekund utomhus, så det blir till att springa in så fort det kommer en vind (för jag måste ju skicka denna dagdrömmen). Idag har jag i verkligheten inte på mig mer än ett par för stora jeansshorts från H&M, en bikiniöverdel från H&M och en tubtopp från Zara och det passar fint till att bara slöa i. Men hade jag bestämt mig för att åka till stan eller liknande idag hade jag gillat att klä mig i detta:

Söt klänning från Mira by Mira Mikati: Citron- sorbet och lite hallon också. Gott, och fint.

Stor ring från Asos: En detalj som piffar upp vilken outfit som helst, i princip.

Låga skor från Skopunkten: Jag kan inte tänka mig att ha på mig ett par färgade skor en dag som denna, så vitt passar perfekt. Vit rosett vid tån är det lilla extra.

Väska från 70-talet någon gång / mammas gamla: En riktig snygging. Inte praktiskt ett dugg. Men en riktig snygging, som sagt.


Appråpå Modette

(:Modettes nya sida har kommit upp, det var 16 grader i skuggan när jag vaknade och jag är superglad. Allt i fetstil för att visa vilken underbar dag det är idag. På Modette hittar du mig som Beth, såklart. Modette är bra och allt, men du hittar nog min blogg här i fortsättningen också - men i övrigt kan du ju kontakta mig lättare där och så.

Förresten så läste jag Modette igår. Och jag måste erkänna, att första gången jag kollade igenom den så blev jag nog lite... besviken. Men jag kollade igenom den igen, och jag kan säga att det här är en tidning som ger svenska Vecko Revyn och ELLE (exempel) stor konkurrans. Det här är en tidning som jag kan läsa idag, lägga ifrån mig och ta upp igen om ett halvår - och tycka den är minst lika bra. Jag tycker att Modette är en riktigt bra modetidning, eftersom den inte säger exakt vad du skall köpa, utan ger goda tips och massvis med inspiration - samtidigt som man lär sig lite mer om mode i allmänhet. Helt klart en ny favorit.

Nu vill jag bara ut i solen. Solen. Solen. Det är sommar. Solen.

Snyggast och godast

With Love by Hilary DuffParfymen med vårens snyggaste "flaska" (säger man det?) är definitift Hilary Duffs "With Love". Och idag luktade jag på den inne på Kicks. Riktigt speciell doft, vill verkligen ha den. Tung, men ändå väldigt... hm, fräsch. Så den får nog (än så länge) också utmärkelsen som vårens godaste doft. Fast min Kenzo Amour är forfarande favorit- favorit.

Jag gillar inte Hilary Duff speciellt mycket i övrigt, men den här doftar rent ut sagt underbart.

Manhattan! (Hm, att köpa eller ej?)

Manhattan!
Suck, imorse byggde tydligen bloggen om igen så man kunde varken läsa bloggar (som tillhör blogg.se) eller skriva själv. Sad, sad. Men dagen artade sig ändå, vill jag lova.

Sol, stor sol. Värme, varm värme. Nu är den här månaden här, när vissa går i t-shirt (typ jag, men det gjorde jag även annandag jul i och för sig) medan andra inte hunnit köpa vårjacka ännu. Vilket resulterar i att de svettas runt i vinterjackan. Usch, jag mår nästan dåligt när jag ser vinterjackor i 17-18 graders värme (i skuggan, mina vänner).

Först blev det en god kycklingpastasallad på salladsbaren men några vännor, därefter åkte vi in till stan. H&M trend hade mycket fina saker, men längs fastnade vi nog alla med huvudet nere i Body Shops coconut body lotions. De luktar för jäkla underbart. Coconut bodylotions ÄR sommar. Sofie köpte Body Shops, men jag håller mig tills jag kan köpa min favorit i en sommarbutik i Fjällbacka. Uh, inget slår dem.

Jag drog in alla i en affär de kallade "kärring-affär", men så kan man inte kalla en affär som säljer smålandsväskan, var jag snabb att påpeka. Det var färsta gången jag såg den IRL idag, och jag vill lova att den är lika snygg i verkligheten som på bild. Josef Frank är ett geni. Det kan jag konstatera.

Okej, aningen flummigt inlägg, haha (; Försökte fatta mig kort om denna sjukt roliga dag. Den är bäst. Och nu väntar en seg fredag- kväll. Skönt, skönt.

Vita kilklackar

vita kilklackar

Jag var bara tvungen att göra ett kollage där jag matchar Dries Van  Noten- kilklackarna med minst lika snygga kläder och accessoarer. Det blev ett ljust, vårigt och lite sportigt resultat. Och jag anser att när jag kollar på kläder och kollage kan det mesta kategoriseras in bland alternativen; sött, coolt, snyggt, fult eller läskigt. Och då är detta definitivt något alldeles sockersött!

Bilder från Alberta Ferretti S/S- 07: Till denna outfiten skulle jag matchat med naturlig sminkning. Det är verkligen den snyggaste sminkningen i vår, det är jag helt på det klara med. Ljusrosa läppar, och porslinshud - där har du det. Våfflat hår gör en come back, dessutom.

Klänning från Dries Van Noten: En sportig mini- klänning bör alla ha i garderoben i vår. Det är så snyggt så det finns inte. När jag kollar på kläder kollar jag efter detaljer som man inte riktigt förväntar sig. Sedan kan de hålla i sig kortare eller längre tid - fickorna är en sådan detalj som jag gillat under en längre tid nu. För de blir alltid så speciella på något sätt.

Skor från Dries Van Noten: Jag har väl egentligen sagt en hel del (plus lite till) vad gäller dessa skor, men det är aldrig nog. Sneakers är fulsnyggt och kilklack är görsnyggt. Det kan inte bli fel i en kombination.

Väska från Ginger & Smart: Snygg liten väska att ha på höften. I krokomönster. Och krokomönster är coolt.


Halsband m. hjärtan från Asos: Och här kommer det sockersöta in i bilden. Rosa är alltid vackert, aprikos likaså - och i vår matchas det verkligen bäst med ljusgult. Prinsess- likt.


Värd att satsa på

(:Jag skrev detta inlägget igår men hann aldrig skicka iväg det. Gör det nu istället (;


Alla skriver att de har hittat den perfekta parkasen, men jag säger bara... - nej, det har ni inte. Vanessa Bruno har gjort den snyggaste, och det är parkan på bilden intill. Så om man verkligen skall satsa på en parkas och är beredd att lägga lite pengar på den, så - här är den.

Det bästa är fickorna (som vanligt) och sen söta rosetten. Riktigt fin!














Amaryllis utan klocka.

Var precis på ica, och så satt Modette där i tidningshyllan - helt perfekt passade den in. Jag får dock vänta till att läsa den imorgon, för då FÅR jag den istället. Känns extra bra med 50 kronor extra i fickan.

Förresten så slog en amaryllis ut i vårt allrum här idag. Julblomman, duvet? (; Well, alla kan väl inte klockan (och dem får vår familj ta hand om...). En tecken på att det ändå är vår och inte alls jul, är att forsythian äntligen också har slått ut. Du kan till och med se den på bilden här intill, bakom själva amaryllisen. Forsythian är alltid som en extra sol hela våren och sommaren. Så vacker. Så vacker.

Jag - i lokaltidningen!



Här är vad jag skrev om! Förra veckan blev jag intervjuad av lokaltidningen (Partille Tidning) och idag låg allt, svart på vitt, i brevlådan! Det är lite läskigt att läsa om sig själv, haha, men verkligen kul! Kul att vara med överhuvud taget. Bara synd att min jacka tar så stor plats på stora bilden, det tänkte ju inte jag på när den togs (;

Citatet på bilden längst till höger kommer förövrigt härifrån. Och jo, den klänningen är något alldeles, alldeles speciellt!

Tänk gröna blad på alla björkar som finns. Det är sommar.

kollage
Skickar iväg en dröm supersnabbt här nu, i reklampausen (av Grey's såklart). Dagens dröm känns lite försomrig. Runt slutet av maj, början av juni. Gröna träd, lite moln och 22 grader (ja) i skuggan. Varmt.

Snyggaste koftan från La Redoute. En lös, lagom tjock tröja är aldrig fel. Och speciellt inte just denna, som även är riktigt snygg stickning också.

Jeansshorts från Diesel. Ganska enkla, men med knappar som alltid är en kul liten detalj. Till en Beige topp är mörk tvätt snyggast, tycker jag.

Diadem från H&M Barn. Varför gör de inte sådana här söta till dam- avdelningen? Och speciellt just diadem, för det finns inte en chans att jag får på mig ett diadem som är gjort för en 8- årings huvud.

Över- axeln väska från Wedins. Jag är verkligen helt insnöad på överaxeln- väskor, och wedins gör alla de snyggaste.

Vårens snyggaste

Dries Van Noten
Nu har vårens
helt klart snyggaste skor kommit till Browns Fashion. Visst, det är inte alls ett par i min prisklass (speciellt inte om man skall betala frakt också, frakt förstör alltid) - men de är så fina att bara kolla på. De går loss på ca 3900 pix (okej, det hade inte funkat ens utan frakt, men frakt förstör ändå) och är typp det vackraste jag sett. I skoväg. Och jag-vill-ha-nu.
Jag väntar ivrigt på ett par budgetvarianter - säg till om ni får syn på några!

Panos Emporio

Panos EmporioMed maj- numret av Cosmopolitan får man en broschyr från Panos Emporio. Det fanns verkligen en hel del värt att kolla in i broschyren. Så snygga saker att jag gick in på hemsidan och hittade ännu mer snygga bikinisar och baddräkter.

Det börjar bli riktigt dags nu att köpa sig årets första bikini. Det brukar bli ett par eller fler varje år, men hittills i år har det inte blivit en enda...
Detta kan i och för sig bero på att jag inte vart utomlands i år, men ändå, det är alltid riktigt kul att ha en ny bikini i garderoben. Eller helst på sig.


Imorgon

(:Jag kan inte hålla mig längre. Någonting måste jag skriva om det. Och eftersom jag ändå kommer skriva om det imorgon så gör det ju inget om jag skriver om det lite nu. Eller jag gör såhär: ni får gissa. Det blir som en sorts överraskning då. Eller något.

Haha, ja - det handlar om bloggen och mig i alla fall. Någonting jag.. gjorde förra veckan. Oh gud, jag är inte bra på att hålla saker hemliga. En till ledtråd: ... (det har inget med bilden att göra, ville bara ha lite färg till inlägget) Lokalt. Eller vad skall jag säga? Jag är så dålig på det här så jag avslutar nu (;

By the way; det var en av de dummaste idéerna jag kommit med, det här med att blogga samtidigt som jag pluggar. Men jag är snart färdig, så då blir det riktig bloggning. Over and out.'


På söndag kväll; vatten och bröd.

BARA EN DAG KVAR TILL MODETTE. Och åh, vad jag vill ha tidningen nu. Det finns bara ett problem, och det är att vad jag har räknat ut så är maxsumman av vad som kommer ligga i min plånbok på söndag kväll (typ) kommer vara 50 öre. Kanske fyra 50-öringar, kanske sju, kanske en. Men bara 50-öringar i alla fall.

Men det spelar ingen roll. Jag vill ha Modette ändå. Och då skall jag ha (;

Damn good reason to put your troubles a side

Jag har något fruktansvärt... eller NÅGON fruktansvärt hemsk hals idag
(äsch, där sket sig formuleringen - igen). Det rispar och gör allmänt ont, samtidigt som det kliar (japp) i öronen. Skall det göra det? Jag har upptäckt mönstret att det brukar börja klia i öronen så fort jag blir förskyld. Knäppt.

I alla fall - låt mig tippa en sommarplåga. Jag tror en av dem blir "Coming Around Again" med Simon Webbe. Killen med grym röst från det tidigare pojkbandet Blue har verkligen en skön låt. Glad, "solig" (fråga mig inte) och en text som sätter sig. Frågan är om den har slått igenom lite för tidigt för att bli en sommarplåga, men i annat fall så är den i alla fall värd att bli det.
Nu måste jag springa långsamt till skolan. Chao!

En sak till

Igårkväll kom jag inte in på blogg.se, men det blir till att blogga utav bara sjutton idag istället då jag skall plugga vid datorn efter skolan. Håll ett extra öga öppet.

Och det var en sak till med; den slarviga skjortan:
image894
Den är så bara-vara-hemma-och-inte-göra-något-snygg att jag tappar alla ord i världen,
samtidigt som jag skriker ut dem. Typ.
Kommer ifrån Ann Demeulemeester.
Och om jag fick lägga till en detalj, så hade jag nog satt på en snygg brosch i glad färg.
Sedan jeans, färgglada skor (gärna i samma färg som broschen) och utsläppt hår. 

2 par snygga snyggingar

499 kronor tretornellos
Två skor som är perfekta i sommar!  De första från tretorn är supersnygga seglarstövlar. Så snygga att jag skulle kunna tänka mig att ha dem till vardags också. Lätt. Och de jättefina espadrillerna är helt i min smak de med - tänk dif till solbrända ben och en snygg sommarklänning/tunika. Oh ja. Båda paren finns att köpa hos Ellos. Så klart.

Neonrosa, min vän

(:
Det har vart alldeles för lite neonrosa bland mina drömmar, så nu kör vi på med två färgklickar med en gång! Och en vit klänning till skönhet dessutom...

Vit klänning m. knappar från Julie Sandlau: Jag är lite rädd för vita klänningar på något sätt, vill jag erkänna, det känns som att man bara får ha på sig sådana vid högtider (jag tänker; när man döps, konfirmeras och gifter sig) men sedan kom jag på; nej, jag får ha på mig vita klänningar NÄR JAG VILL. Nu vill jag.

Neonrosa pås-/överaxeln- väska från Soft Grey / La Redoute: Jag älskar både påsväskor (som jag kallar de) och överaxelnväskor, och en neonrosa skulle inte heller sitta helfel!

Neonrosa ballerinas från Ellos: Så snygg färg (tänk dig till solbrända fossingar), och dessutom - just nu är de på rea!

Hårspännen från H&M: Söta små hårspännen som piggar upp rejält!

Favoriter och sånt

Det är inte lätt för Sveriges (världens?) största tidningsberoende tjej att läsa att andra fått hem första numret av Modette redan. Jag smäller av. Jag måste bara ha den så fort som möjligt. Jag måste.

I alla fall, för att flytta tankarna en aning ifrån detta beroende så tänkte jag skriva ner ett par av de länkar jag har under "favoriter". Jag skriver självklart inte ner alla, men en liten blanding så får vi se om det kommer fler inlägg i samma anda senare! (:

Betraktelser av samtiden (Blogg)
En himla blanding av det bästa, det snyggaste och det coolaste. En helt otrolig inspirationskälla!

Fashion, Fame and Everything Between (Blogg)
En uppdaterad blogg om precis vad den heter, enkelt översatt: Mode, kändisskap och allt där emellan. En klar favorit (med snyggaste kollagen).

Amanda (Blogg)
Jag menar vad jag säger - det finns ingen (som jag vet om i alla fall) som gör sådana second hand- fynd som Amanda.

Celeb World (paparazzi)
Kolla in de senaste paparazzi- bilderna samtidigt som du lyssnar på alltid lika cool musik. Inte vad man lyssnar på normalt kanske, men den är då inte dålig. Rolig musik, som jag säger.

Ditt horoskop (Horoskop)
Jag tror inte på allt som skrivs i horoskop, men det är roligt att läsa och det är ju extra skoj om någonting faktiskt råkar stämma. Här kan man få sitt personliga horoskop (efter klockslag du är född och allt!)

Nej, jag tror faktiskt att jag får göra detta till en mindre följetong. Jag återkommer med fler favoriter i kategorin Blandat. Chao!

Jag fryser.

(:Jag kunde inte sova inatt (detta inlägget kommer nog bli negativt). Jag menar det. Jag har sovit typ 2 timmar. Kanske 3. Max. Och så tänker man på vad man spenderade sin sista påsklovsdag (detta året) med: jag har inte den blekaste. Jag gick upp, var på allum en kort stund, åt, kolla på tv, försökte somna.
Äsch.

Chokladlackade, LIMITED EDITION!

Det var en dålig idé att gå till allum idag. Ungefär lika dålig som att gå dit på premiären förra året - men man är ju så illa tvungen (ungefär). Folk, folk, folk i hela allum. Köer genom hela Vero Moda och Glitter, och ut. Nej, nu är jag bara trött på skiten.
Usch. Jag trivs där ättre på fredagseftermiddagar. Inte för mycket folk - lagom folk.

Nu skall jag läsa Hairstyle & Beauty, och äta ahlgrens bilar (chokladlackade). Jag är trött. Och lite arg. No particular reason. Over and out.

3 räcker

3 r?cker
Igår och idag har det visserligen vart lite kyligare igen men jag släpper inte vår och sommarkläderna nu när jag äntligen fått tillfälle att börja använda dem igen. Det finns inget klädesplagg jag hatar så mycket som vinterjackan, och jobbiga mössor (som gör håret statiskt) så det finns helt enkelt inte i min värld mera förrän kanske i november-december igen. I min vår räcker det med 3 plagg för att få till en supersnygg outfit.

Juicy Couture- tröja. Jag har aldrig riktigt föllit pladask för någon av Juicy Coutures förger förrut - men en rosa. En rosa. En rosa. En rosa. Det hade verkligen inte suttit fel med ett rosa set.

Snygg t-shirtklänning från Matthew Williamson. Denna Matthew Williamson har de mest snygga detaljer ibland, alltså. Se på klänningen - nu vill i alla fall jag ha ett stort huvud med blommor tryckt på en t-shirt.

Flats frånb Chloé. Enkla. Snygga. Kan. Man. Ha. Till. Allt. . . Jag. Vill. Ha.

Tillåtet att passa på

ScorettImorgon är det 1-årsjubileum på allum, och självklart skall jag dit. Jag är nog en av dem som har sprungit där mest under året som gått (förrutom de som jobbar där då) så det är klart jag kommer vara där.
Fast jag har inte alls många kronor kvar, så vad jag skall kika efter är skorna här till höger som kommer att säljas till specialpris. Jag och plånbok klappar händer (fötter?).

Jag skall försöka få tag i lite påskgodis också, det kommer ju faktiskt inte förrän nästa år igen - så det är tillåtet att passa på. Och så kanske någon accessoar eller något kul hos indiska. Jag ? Indiska.

Over and out.

P.S. Hey, glömde skriva det här (ta det med den dramatik det förjänar): Jag kan inte välja mellan röda och marinblå/svarta. HJÄLP!


Påskpresent och påskfynd. Yes.

Knäppte faktiskt ett par bilder på.. ja, (de saker detta inlägget handlar om) i helgen men datorn norrut ville inte ha mina bilder så jag lägger upp de nu istället.
Av farmor fick jag nämligen världens sötaste lilla "skrin" och ett jättefint äpplehalsband. Okej, kameran själv var inte heller så bra kompis med mig. I verkligheten har äpplet typ
den här färgen (hm, ja - inte den svarta i mitten utan det som är lite runtomkring) eller lite ljusare.
Sedan hittade jag ett gammalt, gammalt halsband (fast det såg faktiskt helt nytt ut) från Nina Ricci. Ett berlock- liknande halsband med en tjej i profil på som har söta blommor i håret. Så sött!


I en klass för sig.

Det är ojämförbart det där med att vakna, lyfta huvudet 10 cm och vrida den 180° och se öarna spegla sig i havet. Innan det har börjat krusa sig på havet, och det bara är allmänt lugnt. Det har vart riktigt skönt att vara i Fjällbacka i helgen. Så bäst, helt enkelt.
Men nu är jag tillbaka, och bloggningen med.
Bara så ni vet.
(:
Underbart.

Solskärm är coolt.

Man får ju blogga! Så det gör jag, helt enkelt. Ja. Idag har vi vart både i Grebbestad fort, och lite i Hamburgursund. Ett stycken nytt nummer av ELLE och Klick- bilagan fick göra mig sällskap resten av eftermiddagen och sedan har jag inte hunnit mycket mer ikväll. Två saker jag dock har uppmärksammat gällande H&M idag, måste jag skriva ner:

- Turban. Nu har H&M fått in en budgetvariant av den populära turbanen, och snart kommer hela stan gå runt i en - känns det i alla fall som. Jag håller mig nog undan, men för dig - bara 98 pix!

- Skärm. En sådan där solskärm skulle helt plötsligt inte vara helt fel. H&M har en i genomskinlig plast, för 69 kronor och JAG VILL HA. Jag hittade ingen bild på den, men du hittar den i senaste numret av ELLE på en himla massa platser. Och nej, det är
absolut inte denna (hm...).

Dries Van Noten- skor, tack?

Fick veta idag att den nya skobutiken hade premiär här idag! Och jag som ligger... inte minus, men inte mycket plus heller, med mina pengar. Ett par nya skor hade inte suttit fel. Jag är medveten om att jag köpt 4 par skor den senaste månaden, men ett par i stil med de nedan (från Dries Van Noten, såklart) hade jag inte sagt nej till alls. De är verkligen riktigt coola.
Tillsammans med
denna, ett par tights och en slarvig tofs - shoppandes, skrivandes eller varför inte resandes?
Dries Van Noten
Jag - vill - ha.

"Utomhus är det BLÅST!!!" (sagt av... någon)

Hej  (från världens, jag lovar, segaste internet). Härifrån tar det 5 minuter att få upp EN internetruta (; Försök slå det.

I övrigt är jag jättetrött. Kom
upp hit vid 14 någon gång, och som ni ser på vågorna (klicka på länken) så är det rena rama... blåsten här. Det hindrade mig dock  inte från att gå med pappa på Enjas eftermiddagspromenad, så i ljusrosa trench har jag spatserat  runt. Och så har jag kollat på film. Och nu är jag verkligen jättetrött.

Nu är ni uppdaterade (och jag är mätt, har precis tryckt i mig mormors goda risalamalta).
Over and out.


Väska, väska

98761-878
Kolla bara på väskan, den är nästan för fin. Idag bär det av till... annat håll, där vi skall fira påsk - men det finns dator så det blir inget blogguppehåll. Var så säker på den saken. I alla fall - väskan: Lagom stor, supersnygg färg, coola handtag och något mystiskt liknande en ficka på framsidan. Hm. Jag gillar.

♥ Jeans från H&M... funkar alltid.

 ♥ Armband från Asos. Dagens armband är tre sådana där stela saker, men jag tycker de passade finfint till resten av outfiten.

♥ Söt blus från Paul & Joe. Visst skriker den "vår"? Ser lagom sval ut, och är jättefint skuren så jag kan inte annat än att tycka om den. Mycket.

♥ Väska från 3.1 Philip Lim. Ja, jag har ju redan sagt en del om denna skapelse - den är förjäkla snygg helt enkelt.
♥ Supersnygga sandaler i Silver (säg det fort 20 gånger) från K.Jacques. Kanske behövs det lite mer värme än 10 plusgrader för att bära ett par sådana här, men det är en dröm det här - och i denna dröm vadrar jag runt i dessa dygnet runt. Söta som få.

Överreaktion eller ej; GREYS ÄR BÄST!


GAH - nu är jag sur. Vaddå "inget Greys Anatomy"? Det är ju varje veckas höjdpunkt. Nu är jag jättearg, fastän jag har tryckt i mig 1 tortillataco och 3 små tacotubs (no comments). Vad skall jag göra nu då?
Nu faller hela min onsdag isär. Uh. Dåligt, kanal 5, dåligt.



image876

Så bra

Carolina Gynning och Carina Berg, som är/var programledare för "Förkväll" kommer leda Idol till hösten! Shit, vad kul. De är så bra.
Visserligen brukar jag själv bara kolla på de avsnitt då det är audition, men det är en hel del massa avsnitt det också. Och till dem vill man ha bra programledare. Det fick "man". Yes!

Detta innebär ju dessutom att hela Sverige (eller i alla fall de som väljer att kolla på Idol) kommer få se Carinas olika supersnygga outfits 4 gånger i veckan (det är 4 medan det är audition va?). Det här kommer bli sjukt bra.

Många-mycket fint.

(:
Den som har följt min blogg under en längre tid vet att jag är nästan löjligt svag för
Jane Normans plagg och accessoarer. Därför har jag vart lite irreterad under våren, då vår/somma- kollektionen inte har kommit upp. Förrän nu. Mycket, mycket fint är min kommentar. Byxdressen och de två klänningarna ovan är mina favoriter.

Jane Norman är bäst, ingen protest (haha, jag känner mig som om jag är 7 igen, när jag säger så).

Självklart

Haha, kollade lite i arkivet och hittade det här från i höstas. Den är ju fortfarande lika klockren, jag måste bara publicera den igen:

Vi går på stan och min yngsta syster granskar min väska, och mellansystern ger svar på tal.: (ellinor~ yngst. Erika~mellan)
Ellinor: Varför köper man så små väskor?
Erika: För att man skall få plats med nycklarna.

Vivimi - Laura Pausini


Jag lyssnar på olika artister under olika perioder (men det är få som återkommer, endast de bästa).  Så är det säkert för många fler än jag. I alla fall, idag påminde coola
rar mig om Laura Pausini och genast måste jag ju självklart lyssna på hennes musik. Så bra är hon, och denna låten - så mäktig!

Jag vill till italien.

Om 50 år - då jävlar skall här städas.

Eftersom vi firar påsk på annat håll i helgen, så blir det ju ingen fredag här i partille... suck, vilket innebär ingen fredagstacos. Men åh, vad gör man inte då? Jo, vi flyttar självklart det till idag istället. Onsdags-tacos låter också bra i mina öron. Varje-dag-tacos låter ännu bättre (och nej, jag skulle inte tröttna ett dugg på det - tacos är bäst), men jag vet inte om resten av familjen skulle uppskatta det lika mycket. När jag flyttar hemifrån skall jag nog äta det varje dag i alla fall (hm, vad hände med "varierad kost är nyttigt"?).

Jag gav upp gällande garderobsstädandet också. Jag tar det en annan gång. När jag har tid. Jag har lov, visst, men jag behöver något mer permanent.... pensionering typ.

image874

Skjortan - den nya cardigan.

:D
Är mitt upp i en garderobsstädning som jag nu insett att jag inte borde ha gett mig in på. Well, får väl ta en hylla i taget, så får vi se hur mycket jag orkar och hinner idag. Behövde i alla fall en paus, så jag skickar iväg en dagdröm!

Vitt linne från Marni går nog att fixa till en Miniklänning. Antingen tar man en storlek större eller så gör vi en längre kjol på skapelsen som förtjänar ordet "somrig".

Grå tights från H&M. Jag vill ha gråa tights riktigt mycket. Det är vad som saknas mest i min basgarderob, och jag kan inte fatta varför jag inte köpt det tidigare. Oumbärliga nu i vår, liksom.

Skjorta från Paul Smith. Det snyggaste du kan använda som cardigan i vår, är ingen cardigan, utan en skjorta! Denna från Paul Smith har den snyggaste nyansen, och den perfekta längden på armarna.

Väska från H&M. Miniväskor i överflöd på bloggen, men de är ju så söta. Helt opraktiska måste jag erkänna, men snyggast - lätt.

Silverballerinas från Wedins. Jag har suttit och velat ha med dessa på flera dagdrömmar, men har liksom hållit mig undan från dem av någon anledning. Nu fungerade det inte längre - jag är tvungen att ha med dem!

Sjal från H&M. Lite färg, också. Och då snackar vi snygg färg, vänner. Att knyta runt axelnremmen på väskan. Åh, så snyggt!

Icke ätbart påskägg.

I mitt p?sk?gg
Imorgon är det skärtorsdag och överallt ser man hur folk köper påskägg. Såg ett mycket stort påskägg på Åhléns förra veckan, det hade jag inte haft något emot att få. Och okej, kollaget ljuger lite, för det är klart jag vill ha godis också. Jag kom då på den finfina idén att man kan fylla ut tomrummet som blir mellan allt jag har önskat mig, men godisar. Sådana där goda godisägg som bara finns på påsk, allra helst.

Jag vill ha...
♥ Marie Antoinette på DVD. 
Om exakt en vecka släpps den på DVD, men jag vill allra helst ha den nu. Och kolla på påskhelgen ut.

♥ Mina Hemligheter av Sophie Kinsella. Chicklitt är bäst på sommaren och våren. Det bara är så. Och därför, vill jag ha denna bok snarast.

♥ Sött anteckningsblock från Fred Flare. Åh, det är så synd. Fred Flares frakt ligger på ca. 200 kronor, och det är jag inte riktigt villig att lägga till för att få ett (världens sötaste) anteckningsblock som egentligen bara kostar under hundralappen. Men åh, det gör ont.

Första numret av Modette. Hade inte suttit fel att få det redan nu. Som vi alla har väntat! Om en vecka och en dag... ÄNTLIGEN!

♥ Väska från Friis & Co. Jag hittade världens underbaraste väska igår. I alla fall vårens underbaraste väska. En överaxelnväska i typ oakfärgat... var det skinn? Det la jag inte ens märke till. Jag var bara helt förtrollad av dess skönhet. Den kostar 700:-, men en dag hoppas jag att den blir min. Hittade tyvärr ingen bild till er men tänk på den mest underbara väska du vet, och multiplicera med åtminstone 100 - där är den.

Äntligen!

Fram med kalendern! Slå upp 17 april, och skriv... "UGLY BETTY BÖRJAR IGEN".

Yep, det är sant. Nu har jag bråttom (igen), Desperate Housewives har redan börjat. Tjing tjong.

Långt inlägg om små fynd.

Ny kl?nningPowerwalk i uppförsbacke, iklädd pumps - det, mina vänner, är något alldeles... speciellt (jag tänkte skriva "extra" för det låter bäst, men ångrade mig raskt). Jag har sprungit runt lite på 98761-871allum (övers: slösat på en del av de pengar jag inte köpte upp igår...) och bestämde mig för att promendera hem. Puh.

Det blev i alla fall 3 påsar. I den första låg de söta små armbanden från H&M's barnavdelning. Sjukt, galet, underbart söta. Jag fullkomligt älskar dem. Det är aldrig illa när
drömmar blir till verklighet, vettu.

I påse nummer två låg den lite sportiga klänningen från H&M. Den går i grått, är superduperkort och har en ficka på bröstet... + dragsko i midjan. Jag tycker den är fantastiskt snygg.

Jag är bästa kompis med Vero Modas reor, måste jag nog erkänna. Jag vet inte någon rea-låda eller något rea- ställ som jag har hittat så mycket i/på som inne hos Vero Moda. Det gäller att gräva djupast i lådorna. Det gör jag. Och idag hittade jag en sjal (25 pix!!!!), som också låg i den tredje och sista påsen.

Nu skall jag ge mig in på ett evighetsprojekt hade jag tänkt, och det innebär att jag skall rensa bland mina kategorier. Det är en hemsk röra, jag erkänner - men nu skall jag ju göra något åt det! Chao! (Går mot strömmen och tar 'ett på spanska istället.)

Bara 8 dagar, 9 timmar, 31 minuter, 20 sekunder kvar!

JAAAA!
Bild från
Eleonores Blogg.
Äntligen! Jag LÄNGTAR rentutsagt efter att få lägga pengar på att köpa det första numret av Modette. Det andra också för den delen, och det tredje...
Men nu skall vi koncentrera oss på det första, som kommer se ut precis som det gör på bilden här ovan! Det är ju helt supersnyggt och lockande, om jag får säga det själv. Jag vill prenumerera. NU!

Hög tofs i blåsten!

dagens
Lite extra snyggt idag. Lite extra glamouröst. Men jag hade definitift utan att tveka hoppat i den klänningen, de skorna och burit de armbanden tillsammans med en hög tofs om jag hade fått. Åh ja.

Tofsar från H&M. En hög, stram tofs hade passat perfekt  till denna outfiten. Dessutom är det skönaste frisyren när det blåser så mycket som det gör idag. Tummen upp för de fina färgerna också!

Klänning från Zara. Ibland kan det bli för mycket med färger, men här tycker jag det är alldeles perfekt. Hade det vart ytterligare en nyans så hade den bara sett jobbig ut, men här är den som sagt var alldeles perfekt. Perfekt. Perfekt. Visst passar ordet klänningen lika bra som...

... dessa skor från Pedro Garcia. Lagom hög klack för att kunna springa runt på dem en hel dag, riktigt snygga så man VILL springa runt i dem en hel dag. Spännet är ju bara pricken över i.

Armband från H&M. Jag har fått mindre dille på snygga armband det senaste. H&M har
som sagt en himla massa supersnygga.

Plötsligt händer det.

asos
... och helt plötsligt blev jag tvungen att publicera denna väska från asos.
Kan du gissa varför, bara genom att kolla på den?

Osminkad visningsbild. Var ej dum.

Okej, jag vet att den nya "visningsbilden" här på bloggen inte är något fantastiskt mästerverk, men jag skall försöka hitta en som skall sitta fast där ett tag. Eller ja... den som är uppmärksam har väl märkt att jag har bytt ett par gånger det senaste. Men... ja, jag skall i alla fall skaffa en och inte ändra mer. Snart, alltså.

Okej, idag händer det väl en del, dock inget jag kan avslöja här ännu. Eller kan, kan jag väl. Men nja.. ni får vänta lite (; Haha, nu känner jag mig jobbigt mystisk.


Månzzzzzz. zzz. zzz. zzz. (Nej, han är tyvärr inte just min idol)

M?ns Zelmerl?Nämnde jag förresten min (mitt? hur säger man?) lilla "kändisspotting" idag? Jag satt och åt pommes frites vid McDonalds, och helt plötsligt...
- Jag kan nästan svära på att jag såg Måns Zelmerlöw (fast mitt tangentborg vill gärna stava "Månz Selmerlöw").

Det var dock svårt att "indentifiera" människan, han hade minst tusen väskor ochbar ett par riktigt stora solglajjor.

Dagens favoriter: Hm...

Y.

Ytterligare en dröm som går i mitt typ 10:e och nyaste motto: Försök att klä dig så färgglatt som möjligt (jo, det är ett helt konststycke det också). Fixade ihop alla plagg och accessoarer i morse, men fick aldrig tid att klistra ihop kollaget. Nu lägger jag märke till att allt är ganska-budget. Super!
Strax börjar CityAkuten (City Akuten- måndag, vettu), så jag måste snabba mig. Ciao!


Rosa tröja från H&M. Färg, färg, och dessutom - snygg färg. Jag vet inte vad det är med de flesta rosa nyanserna, men jag kan inte låta bli att älska dem.


Färgglada armband från H&M Barn. Hm, börjar genast fundera om dessa passar mina handleder också. Folk brukar säga att jag har ganska små handleder, så kanske... Äsch, måste kolla upp det där. Imorgon, kanske? (:

Svart över-axeln-väska från Wedins. Jag älskar över-axeln-väskan. För att den är så bekväm, så snygg och så... bra. Och vad underbar att jag hade sönder min gamla idag då (not). Får försöka fixa ihop den imorgon. Oh well, mycket att göra imorgon.

Tub-byxdress från Topshop. Hey, snygging där.

Skor från Ecco. Okej, även jag brukar koppla ihop ecco med aningen tantiga skor - men dessa är faktiskt ganska söta. Och ecco har väl väldigt bekväma skor också? Tummen upp, helt enkelt.


Den magiska jeansskjortan

Gina TricotJag fick syn på jeansskjortan här till höger idag. Finns hos Gina Tricot, och som bilden visar - för bara 199 kronor. Så, självklart går jag och provar den, och jag tycker att den sitter perfekt. Men jag får beslutsångest, och provar igen. Jag skulle aldrig provat igen. Jag tyckte bara den satt fel, andra gången. Jag köpte den aldrig.

Åh, så mitt budskap till folket idag är ; prova aldrig ett plagg du tycker sitter jättebra första gången, en andra gång. Det suger.



Paris Hilton lurar världen. Tjoho.

Det här verkar faktiskt ganska... troligt, kanske man skall uttrycka det. Om det är sant (vilket det säkert är) får jag väl då erkänna att jag också gick på det, och trodde att hon hade opererat sina twins. Fast de ser riktigt äkta fake ut. Faktiskt.
Paris Hilton

O- shoppande

Väldigt lång dag på stan + ingenting shoppat. Det låter kanske inte som om det är jag som skriver, men det är det. Hm... Nae, det var faktiskt ingenting som föll mig i smaken. Eller jo, en skitsnygg tröja med fickor inne på Monki, men den fanns bara i Large. "Kommer nya på tisdag", meddelade tjejen i kassan. - MEN JAG ÄR JU HÄR IDAG, tänkte jag(; Well, även fast det är rent utsagt sorgligt att jag inte köpt något, så känns det på ett sätt skönt också - jag kan faktiskt gå i affärer utan att slänga iväg pengar. Det är lite smått coolt i alla fall.

Då kan jag ju börja spara till större saker än ett linne på Gina Tricot liksom. Ett steg längre i trappan mot en smart shopperska (som jag från och med nu kallar mig själv, för det är ett bra ord).

Äsch, nu är du uppdaterad om min dag (och okej, jag är inte riktigt lika glad över denna o-shoppande dag som det låter, men jag kan ju försöka se saker från den positiva sidan). Snart blir det mer bloggning. Tjingeling!

STOR BILD PÅ SOFI

SOFI
Stor bild på Sofi, stor bild på Sofi! Det här gillar jag. Jag som började tröttna lite smått på Sofis ständiga outfits i gråskala, allt från Zara eller Marc Jacobs (inget illa ment mot Zara och Marc Jacobs, men Sofi kunde kanske varierat det lite mer än så), blir glatt överraskad när jag tittar in på
Aftonbladet nu på morgonen. Den här outfiten är S-N-Y-G-G, Sofi!
Gult snyggt linne + jeansskjorta = såååå beyond (haha, jag fann inga andra ord just nu - är aningen påverkad av språket i denna). Och det där hårbandet och hårspännet ser inte heller alltför dåligt ut!

Jag skall i alla fall definitivt hålla utkik efter en jeansskjorta idag, på min shoppingrunda - det är en sak som är säker!

En handlingslista i min smak.

att k?Min ständigt växande lista, vilken handlar om vad jag vill köpa. Eller hade det bara vart vilja hade den vart hundra meter längre. Nu handlar det väl mest om vad jag verkligen behöver.

Väska, shorts med hög midja, vit- och marinblårandig tröja, ring, paperbagwaistkjol och en scarf står överst. Hoppas kunna hitta en del av det imorgon, när det bli shopping med hela själen och... hela resten också (:

Vad vill ni köpa mest just nu?

Sommar, sommar och sol.

.

Det var visserligen ett par veckor sedan jag var inne på Ginas hemsida, men jag har iallafall inte lagt märke till att de har fått in en hel del massa badkläder. Plaggen är ju inte helt breathtaking precis, men för att kosat ynka 79:- / delen så är dem helt okej!

Fast själv spanar jag nog vidare... (:

Uppdaterad

Dag tillbringas i Hängmattan tillsammans med braig och braig. Eller klinkande vid pianot. Äsch, lite: jag-gör-ingeting-dag. (Förlåt för det dåliga innehållet de senaste inläggen, jag är nog nere i en bloggsvacka)

(...jag skall ta mig ur svackan snarast, var så säker.)

Second Hand?

Äntligen! Jag y en kompis skall kolla in lite Second Hands i göteborg området imorgon. Främst runt Haga och Linnégatan och så. Iiih! Det kommer bli skojsigt. Men - nu till saken - jag håller på och sammaställer en liten "guide" till vart vi skall gå (utifrån era superbra tips), men fortsätt tipsa för guds skull! Alla tips på second hand-butiker i de områden jag nämnde ovan är välkomna!

Tipsa på, för sjutton!

Idag...

Det har vart en kort dag. Vaknade sent, duschade sent.. and so on. Grillade utomhus för första gången i år förresten! Mums, det var rusktigt gott. Har spenderat kvällen hos Johanna. Superkul!

Oh, vad bara tvungen att förklara varför det inte blitt någon bloggning idag. Nu har jag bråttom! So long!