Önskar, kunde skriva toner. Men...


Det stör mig att sommaren är så sen i år. Den borde varit här för längesedan. Knappt tre veckor kvar innan lov, och det blåser, regnar och är 10 grader varmt (kallt) om kvällarna. Det stämmer inte, helt enkelt.
     Dock är livet sommar- bra ändå. Alltså: Jag läser böcker, umgås med vänner, sover gott om nätterna, vaknar vid ljus på morgonen (dagen), skiter i jackan när jag går ut. Jag sitter med sommarsling- färg i huvudet. Men -saknas gör sommarfärg till hyn. Snövit känner jag är... opassande.

Outlaw Pete - Bruce

Glömmer vad som finns ovan ytan


Man faller så djupt in i de blå. Omringad av... vardag. Faller djupt. Det är då som man liksom slappnar av, släpper och inte kämpar emot. Man faller helt enkelt, bara. Så lugn har jag aldrig varit. Men hjärtat slår på. Slår dubbelt. Hoppar kanske, kanske över ett slag. Men, det är bara på grund av fallet. Ingen anledning att oroa sig. Djupare. Kittlas under fötterna när något oigenkänneligt möter tår, ben, mage. Omringar. Jag ser uppåt, därifrån jag föll. Ser ljuset lysa igenom. Oigenkänneliga kittlar mer och mer. Gör det jobbigt att slappna av, tillslut. Vill vika mig på mitten, vrida min kropp på sätt som i vanliga fall skulle vara... icke genomförbara. Men nu så.
     Jag står inte ut. Kan inte andas när jag skrattar och ler såhär. (Då fortsätter man ändå falla.)

C A L M

Nej vet ni vad.

Jag kan inte blogga just nu. Jag behöver ledig tid. Och jag vet inte alls vad jag skall göra med bloggen. Vill en sak. Känns som om jag borde göra en annan. Önskar en tredje. Typ.

Och jag kan inte sätta datum.

Men jag kommer meddela hur det blir, någon gång.

Puss
/B

Skall vandra i...


KLICK. Gör ingenting om budgetkedjorna tar fram några sådana här klackar. Den ultimata sommarklacken, verkligen. Sjukt cool.