10 färger - lila

98761-396

10 färger - vitt

98761-395

10 färger- rosa

98761-394

10 fäger- svart

98761-393

10 färger - rött

98761-392

10 färger

Ok. Avbruten bloggpaus (; Jag lägger strax ut lite sidor ut PHASSION - numret som aldrig kom ut.
Det handlar om ett reportage som skulle haft namnet "Tio fäger", och ja. Jag kommer nog inte att lägga ut alla tio fägerna, men some. Enjoy!

GOTT NYTT ÅR

Nyårs-paus på bloggen.

GOTT NYTT ÅR!

Två fanskap och ett val

Regnet fullkomligt öser ner ute och jag är inte lika säker på om jag vill ner och shoppa längre. Sure, allt är inomhus - men man skall ta sig härifrån (dvs. datorn) till busshållplatsen (en sträcka på ca. 300-450 m.), och där också stå och vänta på det ständigt försenade bussfanskapet (ursäkta ordvalet, men that's the way it is).
Men egentligen vill jag inte klaga, för det här är tusen gånger bättre om det skulle snöa. Jag vill verkligen, verkligen inte ha någon snö. Snö skall det vara innan och typ två dagar efter julafton. Sedan skall den typen av väder ha gjort sitt för året. Men alltid så börjar snön istället komma två dagar efter julafton, och håller i sig till början av maj. Det är också rent fanskap (jag är inte så arg som jag låter, haha).

Njet. Jag måste ta mig härifrån på något sätt, så antingen blir det väl shopping anyway. Eller så... ja, shit the same, den som lever får se. Abrazos

Hemmakväll med färgsprak på himlen

98761-391Folk smäller fyrverkeriersom galningar här, men hallå? Med risk för att låta rätt tråkig just nu så...; hade det inte vart... JÄTTEKUL om alla smällde sina fyrverkerier på nyårsafton istället för nu i mellandagarna? Tänk vad mycket det hade blivit på sjävlaste nyår då istället. Visst, fint med en då och då. Men finare med allt på en gång.

Sedan, så har jag bara en hemmakväll. Trixar med bilder (as usualy) och lyssnar på Laleh. Och funderar. Saker man behöver extra tid till ibland alltså. Och jag repeterar det som måste bli veckans ord; Härligt.
Over and out.

A different kind of love (not?)

I admit. Jag har gått och blivit kär. I en riktig snygging. Eller snarare sötnos? En härlig filur, som jag ser är bäst på att krama om en i hela världen. Och jag tror att vi kanske kan bli tillsammans snart. Och jag tror vårt förhållande kommer att hålla åtminstone till augusti. Och sedan hittar vi tillbaka till varandra om ett år igen. Kanske.

Jag snackar om att jag gått och blivit kär i en klänning igen. Den som är på
H&M's startsida, den som kostar 398:, den som bara ser helt perfekt ut. Men vart jag än letar, så kan jag inte hitta den så jag kan köpa den. Så jag ber er, med hela mig - snälla, om ni vet hur/var jag kan få tag på denna. Länka, skriv butik, kom med ideér... Vad som helst! Den hade verkligen vart helt perfekt att ha.

98761-39098761-389
Bilderna är tagna med mobilen, och är därför helt åt skogen dåliga.
Men det är bara så ni ser någolunda vilken klänning det är jag menar.
Vad gör man inte, när man är... kär?

Dagens dröm

98761-387Det var längesedan jag hade en dagens dröm outfit nu.
Jag hittade den här sjukt söta tröjan från 3.1 Phillip Lim, och då var det klart att jag skulle ha med den idag! Stor och mysig, och med favoritdetaljen - fickorna.
Lite street kan man beskriva denna outfiten som. Härlig, härlig.
För att klämma in lite annan allmän fakta i det här inlägget också kan jag säga att jag såååååååååå sugen på choklad just nu. Tro jag åker iväg och köper lite nu. För det är jag värd. (Tror jag)

Idag vill jag ha på mig:
♥ Tröja - 3.1 Phillip Lim
♥ Halsband - Hultquist Copenhagen
♥ Jeans - H&M
♥ Skor - Din Sko
♥ Väska - H&M

Were the trees still green in november

Det har vart sjukt mycket musik på bloggen nu det senaste, jag vet.
Men jag måste lägga in den här videon också, för hallå? Den är ju helt underbar.
Både videon, musiken och texten. Heeeeeeeelt underbar.

November - Laleh


Kort och gott

Jag gick upp 8.30 imorse. Egentligen skulle jag gått upp 8, men eftersom jag själv, just vid den tidpunkten ansåg att det var omänskligt så blev 8 helt plötsligt halv 9 istället. Varför jag skulle upp så tidigt? Tandläkaren. Men nu skall jag inte dit på 3 veckor, så det var väl bara att treva sig dit.

Idag har jag inga planer what so ever. Det enda är väl att jag är sugen på att gå på bio... The Holiday, eller något kanske... Jag känner mig också i behov av att shoppa en tröja eller liknande.
Men jag får se hur dagen blir... Nu skall jag läsa senaste numret av GLAMOUR (som också bjöd på ett par silveröhängen - till nyår?)

Så...

Kollade precis igenom H&M's katalog för Spring-07.
.. och
jag är inte särskilt imponerad. Tråkigt nog. Höstkollektionen var verkligen underbar,
och vad jag har sett av H&M trend till i vår så har det inte vart negativt, men detta... Nej. Jag gillar det inte.
Färglöst. Och då menar jag inte bokstavligt talat på något sätt... det är bara så blekt i jämförelse till allt annat i princip.

Dagboks- längtan

98761-385Herregud vad jag längtar till nyår! Varje nyår är alltid en dag där allt känns extra bra.
Inte bara för att man äter god mat, och får se alla  vackra fyrverkerierna - utan för att det är så spännande. Ett helt nytt år ligger framför en. Samma namn på månaderna, men med helt nytt innehåll. Vad skall hända?

Och... Jo. Jag har en anledning till. Och det är den att jag i julklapp fick en dagbok bland annat. En röd, härlig som jag kan skriva i, i fem år. Det längtar jag till, att få skriva om alla dagarna, som komma skall i denna
Bridget- inspirerade bok. Tänk sedan att kunna läsa igenom allt det när jag avslutat den när jag är 20. På bilden intill ser du min dagbok som nästsista bok. Den röda, med en stor femma på alltså. Det är något speciellt med dagböcker!

År 2006 enligt mig. (I ord och bilder)


Skorna: Paljettskorna har vart min stora kärlek detta året, men jag gillade också mina seglarskor.
Frisyren: Slutade tona mitt hår mörkbrunt i våras, och sedan dess har det bara gått mer och mer mot min naturliga hårfärg (ljus-guld-brun).
Väskan: Nu vill jag säga min nya... och jag tror jag gör det. 
Solglasögonen: År 2006 solglasögon blev mina Jane Normans, utan att tveka.
Plagget: Klänningen, och då väljer jag den gröna stickade och den nya röda.
Musiken: Beep - Pussycat Dolls feat. Will-I-Am, Maneater - Nelly Furtado, Mannen i den vita hatten - Kent och lite Crash Dïet (det kan jag tacka Sofia för ;b ) är 2006 för mig.
Boken: En Shopaholics Bekännelser av Sophie Kinsella var årets måste på busshållplatsen, på en filt i parken eller en sen kväll.
Beautyprodukten: Vaseline, såklart.
Smycket: Det stora hjärt-halsbandet är det fler än jag som gillar.
Stilförebild: Nicole Richie, Chloe Sevigny och Ashley Olsen har vart / är stora stilförebilder för mig
Resmålet: Jag har vart på Gran Canaria, i Rom och på Isle of Wight(språkresa) det gågna året - och jag kan inte rangordna dessa resmål. Alla har vart fantastiska!


Jag skickar runt lite till några jag vill utmana att fylla i denna listan, håll utkik! Får du ingen kommentar? Gör den gärna ändå! Skicka då gärna en kommentar så jag kan få se (:

Nya skor

Ingen jacka på freeport, men det blev däremot ett par skor från Din Sko.
Inte de jag snackade om förrut, utan ett par
sådana här fast i grått.
Perfekt.

Nu är jag rastlös. AWJ, jag hatar det.


Everybodys Gone To War - Nerina Pallot


Jag utnämner här med detta till dagens (månadens?) låt.
Och herregud, vad jag skulle vilja vara statist i denna videon!

Svarta, enkla stövlar?

Jag känner mig i stort behov av ett par stövlar. Inget märkvärdigt, bara ett par svarta och diskreta. Och sedan inte alltför dyra.
Har tittat på dessa från Din Sko, men jag får se. 380 är ju inga pengar, så egentligen är det väl bara att slå till. Men jag är ändå lite osäker...
Jag får se hur jag gör.

Strax: Freeport ( =en ny jacka, mån tro?)

Freeport

Det är någon (alltid med olika namn) som skickat en himla massa kommentarer till mig, som innehåller ett url till något (har vart olika adresser också). Jag skulle uppskatta om den/de här personerna slutade med detta, för jag kollar inte länkarna (och tänker inte göra det heller) och tar ändå bara bort dom så fort jag ser dem. Onödigt att skicka dessa kommentarer alltså.

Det blev ju inte så mycket bloggande igår, av en massa anledningar. Jag var på
allum och i stan fram till runt 17, och efter det så blev det inte riktigt tillfälle att blogga heller. Och jag är ledsen, men det blir ev. inte så mycket bloggning idag heller. Skall till freeport, och sedan får jag se vad som händer. Är trött på att sitta inne i alla fall, så antingen blir det väl mer shopping därefter också, eller så är jag bara ute. Ja, jag får se... Tjenahejsan sålänge.

Lista

Det var längesedan jag fyllde i en lista så nu är det väl på tiden?
Har redan glömt vart jag hittade denna...

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Svarta Jeans, rosa
tröja, hjärt-halsband och svarta naglar. Skor har jag inte bestämt ännu.
Vad använder du just nu för skor: Just nu har jag inte på mig några skor. Barfota.
Favoritfärg på kläder: Svart är automatiskt det jag har mest av, eftersom det passar till allt. Annars är rött och rosa favorit-färger.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag?
Du pratade med: På msn... Sofie. I verkligheten... Någon av systrarna?
Du gick på bio med: Oj, min familj tror jag.
Du gick på stan med: Mig själv.
Skällde på dig: Någon av systrarna antar jag.

Senaste
Låt du hörde:
Invisible - Laleh
Film du såg: Ehjm. Död mans kista.
Mat du åt: frukosten, typ skinkmacka.
Kram: Vet ej.
Puss: Vet ej.
Fest: Oh herre gud. Längesedan bara.
Känslan: Trötthet (haha, jag i ett nötskal)
Ilska: Jag vet inte, jag är inte så argsint :b det kan väl vara då jag är arg på mig själv i så fall (;
Resa: När jag var på IoW i somras. (Språkresa)
Glädje: Jag är glad nu.
Dröm: ... tänker jag inte berätta om här ...
Boken du läste: Harry Potter.
Personen du träffade: Familjen
Personen du pratade i telefon med: Mamma, förrut.
Personen du fick sms av: Ehrm. Det vet jag inte.
Gången du åt en 7-eleven korv: Jag har nog aldrig ätit en 7-eleven korv.
Gången du var utomhus: Idag, när jag var på stan. Och allra sist när jag gick från busshållplatsen hem...
Gången du sov: Helsov? Jag vaknade väl vid 10 imorse, så innan det.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.
Saken du köpte:
En hamburgare på McDonalds

Om dig

Namn: Beth (Elisabeth)
Ålder: 15
Smeknamn: Ah, Beth då. Med mera. (Namn jag inte tänker avslöja).
Syskon: två
Sysselsättning: Går (tyvärr?) i skolan.
Bra egenskaper: Håller för det mesta humöret uppe (förrutom när jag är för mig själv, då kan jag sura. Men då är det ju ingen annan än jag själv som har ont av det... (; )... Ja, vad kan man säga mer?
Dåliga egenskaper: Tjötet kan väl vara på gott och ont? Liksom mina åsikter som flyger hit och dit.
Linje/klass: 9B
Hårfärg: Guld-brun med mera. Jag har tjötat tillräckligt om min hårfärg på denna bloggen...
Ögonfärg: Grå-blå. (Vanligt, och tråkigt nog).
Skostorlek: 38-39

Bara så ni vet

Skall ner till allum med Sofie och Sofia idag, är nästan en vecka sedan jag träffade dom senast.
Så det blir väl inte övermycket bloggning idag, men det blir ju alltid lite. Det vet ni ju?

Keith och jag

Jag är nyss hemkommen från kusinerna och såååååå rastlös. Det går inte något på TV nu när det är jul heller. Världen vill helt enkelt jävlas med mig.
Nej, det är jag och Keith som sitter här och ylar tillsammans. I en duett ungefär. Och smärtan som kan höras i rösten är alltså resultat av rastlöshet. Så var det avklarat. Ciao!


Outfit - kusinmiddag

98761-365Nej, jag är ju inte vad folk skulle kalla "fotogenisk", men... Det får duga? Right?

Jag har på mig;
♥ Klänning, Gina Tricot
♥ Linne, BikBok
♥ Strumpbyxor, typ My Wear(ICA)
♥ Overknees (det blev de svarta), H&M
♥ Halsband, Pieces Accessories
♥ Väska, Lindex Accessories

Eftersom jag allt oftare visar upp vad jag har på mig så har jag ordnat en kategori enbart för dessa inlägg. Du kommer att hitta dessa inlägg i kategorin "Outfits".    
   
  
      

Annandagen? - Kusinmiddag!

Skall snart iväg på den årliga kusinmiddagen.
Man kan nästan säga att kusinmiddagen är annandagen. Annandagen är kusinmiddagen.
Funderar över outfit.. Tror faktiskt jag tar min nyinköpta
klänning, overknees (bruna? Eller kanske de svarta?...) och guld-hjärte-halsbandet. Utsläppt hår och nagellack: Mavala Tobago.
Jo, jag kör nog på det. Outfit-bild kommer senare...

Skall nu flytta över mina väsk-grejor till min nya bag. Den nya som är helt perfekt. Den är så Jag. Den är allt jag letat efter. Stor, svart och Härlig (med ~till synes~ stort H).
Reglerbara axelband, många fickor och - det bästa av allt - jag får plats med min jacka i den... Vilket är absolut nödvändigt då jag ibland får små ryck då jag drar av mig jackan så fort temperaturen överstiger ca. +10°C. Inte så konstigt kanske, men det är något de flesta väskor inte tar hänsyn till.
Nej, jag måste lägga över grejorna nu. Till min Perfect. Jag och Perfect = Santsantsant..

Mellandagsrean; Resultat av 3½ timmars shopping





... såhär slutade julhelgens bästa (så här långt) dags shoppingrunda. Det var verkligen härligt att köpa saker till sig själv för första gången på.. det måste vara månader. Ta del!

♥ Bild 1&2: Tröja med dödskallar, H&M (Se detalj på bild 2). 98:-
♥ Bild 3: 2 par over-knees, H&M (Ett par bruna och ett par svarta) 49,50:-/st.
♥ Bild 4: Ljusrosa t-shirt, H&M (Bilden ger inte tröjan rättvisa) 149:-
♥ Bild 5: Svart väska, Lindex (Lindex blir bara bättre och bättre vad gäller väskor och accessoarer) 349:-
♥ Bild 6: Klänning, Gina Tricot (Jag älskar den! Elin Kling har en likadan.) 149:-
♥ Bild 7&8: 2 nagellack, Mavala. Halsband, Pieces Accessories. (Mavala-lacken i färgerna Miami och Tobago. Närbild på halsbandet se bild 8.) Nagellacken: 35:-/st. Halsbandet: 79.50:-
♥ Bild 9: Solglasögon, H&M. (Jag har säkert 5-7 solglasögon nu. Men det är ju en av favoritaccessoarerna när solen tittar fram också.) 79.50:-
♥ Bild 10&11: Tröja med detalj, VILA. (Ett riktigt fynd~halva priset!~, och den är verkligen helfin) Förrut: 299,95:- Nu: 150:-
♥ Bild 12: Hårspännen, H&M (Perfekt för mitt tjocka hår!) 19,50:-

Akut väsk- behov

Woho! Snart bär det iväg till mellandagsrean på allum. Jag har laddat hela morgonen med Get Together, Elin Kling (tack Anita, fick äntligen ordning på adressen där) och genom att läsa bloggar. Försök slå den starten på en bra dag?
Hoppas att jag får tag.... hm, mest på en väska tror jag. Det är nästan akut. Sedan är over-kneesen högt på listan. Och ja, jag listade ju igår. Så jag skall inte upprepa. Bara shoppa. Vi ses och hörs!

Mellandagsrea, förberedd och klar

Vad jag satsar på att få tag i imorgon...

  • Väska (Helst en Friis&Co, men det lär bli någon annan snygging)
  • Klänningar Alla de där jag spanat in under hösten, men aldrig slått till.
  • Byxor Om Gina Tricot kunde sänka musiken lite, och också ljuset, så hade jag sprungit in och köpt de där grå byxorna. Men nu får vi se. För jag är osäker på min storlek, och jag tänker inte stå i provrums-kö hela dagen, och i kombination med musiken och deras kvalité (för det mesta dålig) så är det nog inte värt det.
  • Anteckningsbok Nästan det viktigaste av allt.
  • Skor I massor, förhoppningsvis. Men antagligen inte. Fast något (några?) par skall jag väl kunna köpa?
  • Underkläder Jag älskar att köpa underkläder. (Okej, det där var antagligen bland det konstigaste du läst på min blogg.) Fråga mig inte varför, men det är väl för att det finns så mycket fint. Och nu på vintern innan vårkollektionerna kommit ut är det ju extra kul att shoppa underkläder. Och det är sånt man verkligen, verkligen inte kan få för mycket av heller.

Header- glad

Sådär, nu är jag nöjd med headern. Den känns "jag". Hërligt.

Uppdat.
Sådär, skulle bar kolla en sak.
Vad som är sjukt tråkigt här i juletider är att "läsar-siffrorna" sjunker ner åt botten. Det är botten.
Over and out.

hm..


Get Together

Jag lyssnar verkligen, bokstavligt talat, sönder Madonnas Get Together och Jump. De har spelats konstant i nästan 3-4 timmar snart. Skrämmande, då jag egentligen inte gillar Madonna. Men någonting gör de här låtarna odödliga. I alla fall Get Together.

Skrev för mindre än en timma sedan klart en krönika jag eventuellt skall skicka in till en krönikör-tävling. Saken är bara den, att den är inte speciellt censurerad. Mormor lär tycka den är helt åt skogen osmaklig, men min åsikt skall ut. Jo, jag skickar nog iväg den. Så får vi se hur det blir. Eller nej..?

Redigerade bilder och (äckliga) Madonna


Jag sitter och är lite smått (läs: mycket) avundsjuk på en kompis som fått en make up- lektion i julklapp. Gud vad roligt. Annars så lyssnar jag på - hör och häpna - Madonnas skiva samtidigt som jag redigerar lite bilder. Men nej, jag gillar inte Madonna för det. Jag måste medge att jag gillar musiken (men bara från senaste skivan, förrutom uttjötade "Sorry" och "Hung Up"), men nej tack till damen. Damen som är gammal men tror hon är 20. Nej usch, det är ju äckligt.

Nu vill jag ha mellandags-rea. Nu. Nu. Nu. NU.

PHASSION, och fråga på.

Jag har nu ett preliminärt innehåll till nästa nummer av PHASSION. En del nya fasta spalter (överraskningar) blir det, men för att avslöja lite så kan jag också berätta att du som är prenumerant kommer att kunna läsa detta (om inte planerna ändras):
♥ En kik in i mitt liv
♥ Våren i detalj
♥3 superbloggare
♥ Ett stort reportage om väskor (de flesta flickornas största kärlek)
♥ Dags att boka språkresa!
♥ (en massa...)Läsning
... men då har jag inte avslöjat det mesta (bästa?), det blir överaskningar.

Två saker jag däremot "Måste avslöja" är dessa;
1. En av de nya fasta spalterna är "fråga Beth". Garanterade svar (alla kanske inte publiceras i tidningen, men svar får du). Du kommer kunna fråga mig om läsning, mode och skriverier mestadels. Snälla, underbara du - fråga på nu! Mejla mig här; [email protected]

2. En annan av de nya fasta spalterna håller
Josefine i. Hon kommer att skriva om kändisar och så vidare, och en del om deras kläder och stilar då(såklart!). Henne kan ni alltså fråga om detta! Skicka frågorna till mig (se adress nedan), så vidarebefodrar jag dem till Josefine. [email protected] är adressen.

Hej igen, mina vännor

Beth är tillbaka i bloggen. Efter för mycket julskinka och vörtbröd.
Julafton var jättebra. Fick bland annat en jättefin dagbok som håller i fem år från och med nyårsafton, ett scrapbookingset (hurra!), pengar och så vidare. Men vad jag ville komma till var att i morgon blir jag farlig på mellandagsrean. Oh gud, det skall bli så roligt.


Hm. Under min bloggfria dag igår klurade jag ut massor jag bara var tvungen att blogga om. Och nu är det 98761-343väck. Jo, en sak är kvar...

VARFÖR I HELA VÄRLDEN kommer alltid kylan, frosten och säkerligen (snart?) snön alltid dagen efter julafton? Jag vill ha den innan - efter vill jag bara ha vår och snabbt därpå sommar, tack. Det värsta med den här försenade kylan är att den kommer för sent, vilket också innebär att den "slutar" försent också. Inte förrän i maj lär jag få värme igen. Nej, då är det bättre med pissregn i ett par månader till (om vi kan få slippa översvämningarna i någon sorts kombination med det).

Nej tack till snön, och kylan.

By the way, om det är någon som undrar över den nya headern så gillar inte jag heller att den är sudddig och så vidare. Men jag skall försöka fixa den. En annan gång. Nu skall jag bara in i duschen, och sedan blir det varvat msn och bokläsning (Harry Potter). ¡Ciao!

otroligt stolt svensk just nu

Jag har suttit uppe och kollat när Discovery landade. Otroligt mäktigt. Coolt som tusan.
Är dock en aning irriterad över att de avbröt sändingen innan man fick se han lämna rymdfärjan, ville ju se det live...
Men nu,skall jag gå och lägga mig. Imorgon väntar ju ytterligare en lång dag.

Välkommen hem Christer.

Trötter 2

Jag har bakat mintkyssar.
Jag har vart i ett kök där 3 andra jul-godissorter har tilllagats.
Jag har stått tyckare för hur pass rak granen är när den burits in.
Jag har placerat ut mitt julpynt, runt om i mitt rum.
Jag har sett reprisen av Ugly Betty.
Jag har hjälpt till att plocka ner julpynt från vinden.
Jag har hjälpt till att lägga upp madrasser på vinden.
Jag har deppat över hur alla utom jag får äta KNÄCK och KOLA. Jag är knäckt.
Jag har...
Nej.
Jag är helt slut.

Nu: Planering av PHASSION. Och du som inte skickat in intresseanmälan (men ändå är intresserad) om att få skriva i PHASSION ännu, tveka inte.

"Same, Same. Different name." Right?

Jag är tvungen (trots att detta innebär ett minimalt inlägg) att länka till denna tjuvlyssning.
Gud, vilket skratt jag fick mig. Humor, humor.


Känn på den.

När jag kom hem från djuraffären, så låg Vecko Revyn i brevlådan. Vilket härligt omslag på idol-Felicia först och främst! Och sedan var inte innehållet något att klaga över alls heller...
Jag fick också ögonskuggan (som egentligen skulle kommit med förra numret), och nej - inget att klaga på. Perfekt!

Just nu är det julbak som gäller, knäcken stelnar just nu. Den var jag dock inte med och gjorde, eftersom det bara är krångligt och jag inte kan äta den sedan ändå (tandställning, tandställning). Sedan skall vi göra något Corn Flakes-godis, och sedan... Mintkyssar. Gud så gott.
Imorgon kommer farmor och då skall vi göra marsipan- figurer också.
Love Actually- soundtacket går varm på stereon. Det är jul.

Julen är här

Da'n före da'n före doppareda'n är här. Andas in den... höstiga (?) luften och känns känslan av julen.
Nej, slut på ironi. Det är jul oavsett väder. Härligt och förståndigt.
Skall snart åka iväg och köpa julklappar till Ellen, Esset och Enja. Har inte en aning om vad jag skall ge dem ännu, men det är ju inte svårast att köpa klappar till djur precis..

När jag ändå är igång med att lägga ut bilder på mina djur,
lägger jag ut två på Esset och mig från i somras också.
Världens mest knepiga katt, men han är ju bland de två sötaste också.
98761-33398761-332
(Jag har inget smink där, men... Shit the same?)

Beep

Sommarens favorit trillade in på mp3:n och nu är den fast på min hjärna igen. Trippar runt här i min gröna klänning, men min mp3, och skriker (i den mån det funkar när man har extrem halsont)
"I don't give a damn if you looking at my BEEEEEEP".
Ursäkt? Nja, bara att släppa loss. Det är ju lov.
Nu blir det sömn snart. Good night, sleep tight - dont let the bedbugs bite.

Louise undrar + Enja

Louise undrade såhär (utdrag av en kommentar hon lämnat):
"...Men Vissa repotage och sådant du gjort till detta nummret som aldrig kom ut, kanske inte är så juliga så du kan ha dom till ditt sommar/vår-nummer? (: "

Svar: Det har jag tänkt på också så, absolut, kommer jag att spara lite till kommande nummer iställer. Jag gör ju inte allt för ingenting (; Men det som inte känns sådär jättekul att spara till våren (vilket inte är sådär jättemycket mer), kommer jag att lägga ut på bloggen till "allmän beskådning".

Jag är tvungen att bjussa på en härlig bild på min vovsing Enja här nu också. Trött efter en promenad i regn och rusk. Någon mer än hon och jag som önskar sommar nu?
98761-331

Äntligen Jullov

Nu har jag jullov. En stor utandning känns i hela luften.
Så - well - nu har jag all tid i världen. Och jag har ju massor av saker att göra.
Vart skall jag börja? Hm. Vi kan väl säga "att slappna av".
98761-329

Musik istället

Jag har fått en MP3 av pappa, som han i sin tur har fått av någon annan. Så nu skall den laddas med musik, eftersom den tidigare var laddad med boken "Madame Terror" av Jan Guillou. Den åker istället in på datorn, så skall jag försöka lyssna på den när jag ändå sitter här.  Men, jag vet inte om Jan Guillous böcker är något för mig... Men det vet jag ju inte förrän jag hört(?) den. Right?


Allmän fakta: Beth

Tittar igenom Shopaholics härliga arkiv och hittar en lista jag missat.
Vad kan man säga?Kanske:
 - Inte länge till...

Namn: Beth (Elisabeth)
Hårfärg: Min naturliga hårfärg vet jag inte just nu, eftersom den förändrats en del sedan jag tonade håret, men jag tippar på ganska ljusbrun-guldblond. Men nu har jag lite blandat i och med att mitt hår håller på att växa ut sedan jag som sagt tonat det (för mycket).
Ögonfärg: Blågrå
Intressen: Blogga, skriva, läsa, pyssla, shoppa/mode/kläder/skor, måla, and so on...
I handväskan: Halstabletter, plånbok, någon tidning, pocketbok, smink (oftast bara mascara, kajal,läppglans och vaseline), anteckningsblogg, en bunt pennor, smycken, nagellack, och oftast ett par broschyrer som jag plockar på mig i förbifarten. Och ibland lite godis också...
Favoritidrott: Jag går inte i någon idrott, men det jag gillar mest är idrott - och då helst löpning eller längdshopp (som jag också tävlat i förrut).
Samlar på: Saker. Mer definition än så kan jag nog inte ge. Och så "samlar" jag på skor och väskor också, men egentligen ser jag inte det som samlarobjekt utan bara någonting jag inte kan få nog av.
Morgonpigg: Varierar.
Favoritmat: Asiatiskt och italienskt. Helst en pasta Carbonnara tilllagad i Italien. Annars går, som hos många andra, Taco hem hos mig med.
Välj en siffra: 19, how come?
Favoritdryck: Mjölk. Haha, nja. Bon Aqua Silver Citron är gott. Liksom mycket annat....
Beskriv dig själv: Tidspessimist, glad, skrattande, fräknig och inte rädd för att säga vad jag tycker.
Favoritsaker just nu:
Sak? Öhm. Jo, en ny mp3 jag fick typ nu. Inte superbra, men bättre än den förra jag hade.
Jag skulle vilja resa till: New York och Miami står högst på önskelistan. Men favoritplatserna i världen (Rom, Gran Canaria och London) går också bra.

Varning för Beth (?)

Just nu sitter jag i sko-funderingar. Har sett lite olika kilklackar jag är sugen på, men också guld-pumpsen ger mig rysliga rysningar. Jag har inte shoppat skor på alldeles för lång tid, och det märks. När nästa månadspeng trillar in blir jag farlig, skobutiker. Watch out.

Sedan sitter jag i tidnings- funderingar också. Jag är så besviken på att det inte blev något julnummer av PHASSION, så nu är jag extremt laddad på att ta igen det i ett härligt vår nummer. Och sommarnumret kan jag avslöja redan nu, att det är något extra extra. I somras planerade jag nämligen en annan tidning (Moonlight) som jag aldrig började skriva på, men jag hann planera ett sjukt härligt sommarnummer.
Jag behöver medarbetare, och kanske fasta reportrar och så vidare till PHASSION och vem som helst som tycker det är kul att skriva och så vidare är välkomna att skicka ett mejl till mig, så kan vi diskutera vilken plats i PHASSION du kan få. Jag kan bara säga att det är grymt kul att göra PHASSION, och det tror jag du skulle tycka också... 

Snö på julafton?

Alla spekulerar och diskuterar snö på julafton. Vissa mer allvarligt än andra...

Tror du det kommer bli snö hos dig på julafton?

Länkfuntkionen knepar... rösta här..

http://poll.pollcode.com/nni

Tandläkartorsdag

Det rispar, det rispar, det rispar... Jag har inte vart med om sånt här halsont, eller en sån här förkylning över huvud taget på mycket länge. För mig som inte gillar thé blir det alltså den lite onyttigare varma O'boy-en som får gripa in.

Jag går inte heller i skolan överhuvud taget idag eftersom vi egentligen bara går knappt 2 timmar idag, och det är tandläkartorsdag de timmarna. Men ikväll är det avslutning, och så skall jag ju dit. Sedan är det lov. Gud så skönt. Tjoho!


Vill-ha-lista

98761-328
Jag känner mig väldigt vårig/somrig i min stil nu. Beror detta på attvädret har velat för länge? Kanske?

Over-knee med knapp detalj från Ellos ♥ Grymt söta, och jag älskar knappdetaljen!

Väska med "markerad midja" från Burberry ♥ Lagom stor och snygg design.Burberry visar varför de är ett av mina favoritmärken.

Grön klänning med rosettdetalj, markerad midja och fickor från Vera Wang Lavender ♥ Den här vill jag ha på mig på både julavslutningen, julafton och nyår. Fantastisk!

Guldpumps från Din Sko ♥ Det har kommit och gått många modeller av Jessica-Simpson skon, men detta är nog den snyggaste budget-modellen jag sett hittills. Och i guld dessutom!

Vit klänning, med knapp-detaljer på ryggen från 3.1 Phillip Lim ♥ En sådan här kreation vill jag ha i min närhet till sommaren. Eller rättare sagt. En sådan här underbar klänning vill jag gå klädd i hela nästa sommarlov.

Kilklackar från Laura Clement(la redoute) ♥ Självklart skall ett par kilklackar vara med! Och vad passar då inte bättre än dessa söta?

Uppdatering

Jag är helt tung i huvudet, och det känns inte alls bra. Bara jag är frisk helt och hållet tills på julafton. Vore ju typsikt annars.
Har precis skickat iväg ett mejl till alla PHASSION-läsare. Så nu skall jag väl slå mig ner och läsa lite antar jag. Jag behöver vila. Vila. Vila.


Ur PHASSION - numret som aldrig kom ut. I Elisabeths Huvud

98761-327
 

(Ha förseende med formuleringarna på denna sidan. Jag erkänner att de inte var de bästa här...)



En dag i December

Min förkylning har uppgraderat sig många steg under nattens gång. Jag kände mig nästan på topp när jag gick till sängs igårkväll, men nu när jag vaknat är halsen ihoptäppt - liksom näsan - och mina ögon är svullna som köttbullar. Ingen härlig känsla, ingen härlig syn. Men skola blir det i alla fall.

Vi skall ha någon sorts klassen-dag i skolan idag så vi skall kolla på någon film
liknande detta tror jag, dansa runt granen och äta lussefika. Fånigt, om du frågar mig. Visst, jag har inget emot att kolla barnfilmer - de är ju så söta, men nu skall vi göra det bara för vi "vuxit ifrån dem" och inte för att vi kom överens att den var roligare att se än någon annan film. Och grandans... Jag skall inte vara negativ, men jag står gärna över den med, tack.

Outfiten idag. Ja-a. Strumpbyxor, jeansshorts, svart linne och över det frölunda- tröjan min. Jag trivs.
Nej, nu tänkte jag lägga upp en sida eller två från "numret-som-aldrig-kom" av PHASSION. Mystiken tätnar...

Fullträff och missar

Vilken helt underbar match! I alla fall första och andra perioden, tredje var lite... seg. Det var härligt att se Kahnberg på isen igen, och Johnson och Salo gjorde en dundermatch! Jag blev faktiskt grymt imponerad av Salo.

Jag skulle berätta om resten av dagen också, och det är väl mest till att berätta om betygen då. Och det är väl inte så mycket att snacka om där heller mer än att jag ligger kvar på samma betyg som tidigare (av de jag pratat med hittills). Pustar ut, och så tar vi nya tag till våren.

Kvällens nackdel är väl att jag missat både Ugly Betty och Greys Anatomy. Suck. Ugly Betty får jag se på fredag istället, och Greys Anatomy-resprisen visas på självaste julafton. Kalle-anka-tiden, hjälp?
Nej, tacka vet jag inspelningsfunktioner.

Bråttom

Blir nog inte så mycket mer bloggning idag. Skall till allum nu, sedan hem (alltså, kanske en kort bloggstund) och sedan Ishockey. Skall se Kahnberg för första gången på länge idag.
Berättar mera senare om hur dagen har vart,
och sedam tänkte jag börja lägga ut lite sidor från det numret av PHASSION som alltså inte kommer att komma ut. Och jag har redan börjat fila på ett stort, perfekt Vår&(/?)sommarnummer! Härligt, härligt.
Bästa årstiden förtjänar ett perfekt nummer!

By Browns Fashion (med kommentarer!)

98761-326

Det var längesedan jag hade en "By". Men nu kände jag att det var dags igen, och vad passar då inte bättre att presentera än ett par plagg från Browns Fashion. Här hittar du mycket olika plagg, men jag skulle beskriva många av plaggen åt det lite enklare hållet. Eller så skall man inte säga; men mer stilrena hållet.
Här hittar jag i alla fall mycket som faller mig i smaken, så jag tänkte kommentera varje plagg som jag plockat ut. Nu såhär i juletider, alltså.

Klänning Aquascutum
Ser mysig ut, och jag älskar blomster-mönstret. Snyggt skuren och vore helt fantastisk tillsammans med ett par enkla, svarta strumpbyxor. Och kanske en rosa ros i håret...

Kilklackar Jil Sander

Ett par sådana här vill jag trippa runt i till sommaren. Färger som passar till allt, och de känns oerhört naturliga. Tillsammans med det marina modet tippar jag nog att de passar bäst, ändå.

Blå kofta, med stor vi knapp Goat

Tänk såhär: En het sommardag. Du har sommarjobbat hela dagen i nästan 30 graders värme och när du kommer hem har familjen planerat att åka ut på en ö och bada, sedan grilla och kanske äta lite räkor... När ni skall åka hem är kvällen ljummen. Och hallå? Vad passar då bättre än att dra denna söta koftan över sig. Jag skulle känna mig snygg som tusan i alla fall. Och (lagom) varm.

Väska med dödskalle Paula Thomas for TW
Hey, jag kan läsa dina tankar; "Var inte dödskallen ute?"
Maybe, men denna är ett undantag. Helsnygg och jag vill.. gärna ha den, tomten.

Kjol Acne Jeans
Om jag skulle köra hög midja, så skulle det bli med denna kjolen. Härligt puffig, helt i min färg och pricken över i - rosetten.

Vit tröja med svart rosett Ashish
Här snackar vi ett plagg som fångar blickar, men ändå är ett helt säkert kort. Ser lite slarvig ut, men nejdå - med rätt storlek kan ens former framhävas till all rätt men ändå kör vi lite oversize. Me likey.

Kappa Etro
Finns bara ett ord att multiplicera med 100: Crave! Så enkel, men gudars vad söt. Himmelsblått känns vår, så kanske inte just nu till vintern men så fort du ser sädesärlorna igen så är denna perfa. Om du lyckats undgå detta så gillar jag denna. Mycket.


Hur? Varför?

Men herregud Britney. Har vi inte lärt oss någonting i livets stilla gång?
Och ...
varför? Varför?
Säg inte att det är "hennes stil" och det är "så som hon trivs att klä sig",
för hur skulle det gå till? Att få en människa att vilja klä sig så?
98761-325

Tjejsnack

Jul (Frågorna kommer denna vecka från Anna)

· Vem firar du jul med?  Familjen, såklart.
· Vad önskar du dig i julklapp? En väska och kläder först och främst. Sedan är det alltid kul med överaskningar!
· Tror du på tomten? Vi har ingen tomte som kommer hem längre, men någonstans nergrävs i nordpolen tror jag allt att det sitter en röd,tjock gubbe. Faktisk.
· Hur ser din julafton ut hemma hos dig/i din familj? Vi vaknar, och kollar på julkalendern. Julklappsutdelning med farmor. Sedan kommer kusinerna, och därefter Kalle Anka och allt det där. Efter det ingenting en stund, och därefter är de julklappsutdelning. Och sedan så äter vi, och sedan ja... kanske en film eller så.
· Brukar du julbaka? Om ja, vad? Jajämen. Pepparkakor, lussebullar, ischoklad, knäck, kokostoppar, marsipanfigurer, med mera... I år skall vi göra mintkyssar också. Mums!

Mascara-tips?

När vi ändå är inne på smink, kan jag lika gärna passa på att fråga;
Är det någon som använder/har avändt Max Factor 2000 Calorie? Isåfall, vad tyckte du?
Har du någon annan mascara att rekomendera?
Tack på förhand!


Läppglans med härlig doft

98761-323Jag och mina två systrar turas om att vad tredje dag mellan 1-24 december få ett litet paket. Inget märkvärdigt, men det livar ju upp vardagen om man säger så. Ibland får vi dock presenter tillsammans, och då blir det lite större som någon DVD eller så (i år har vi till exempel fått den gamla julkalendern julhunden - så rolig).

Men idag fick jag ett paket där innehållet var ett Vevay Brilliant Lip Cream. Över förväntan.

Ett sånt där som kanske inte sitter så jättelänge, men har fin färg och en sak till - den luktar jättegott!

Ni får ursäkta bilden, den är tagen med mobilkameran. Men ändå...


Knepigt och mystiskt

Det har vart en... knepig dag.
Oj, nu kände jag mig mystiskt. Men ibland fattar jag inte mig själv... (Ännu mera mystisk.)

Accessora

Accessora har alltid väldigt snygga bilder på "förstasidan" (heter det så?), men denna bil´den är verkligen i särklass. Inte så att man tänker på det direkt, men den är ändå så himla julig.
En annan orsak till att jag gillar bilden kan ju var det hallonröda (efter som hallonrött är en av mina favoritfärger).
Nej, end of discussion. Högsta betyg till accessora!
98761-322

Halsont steg; aaaaaj

Ibland kan man tro att det är något allvarligt fel på mig när jag går upp 3½ timma innan jag börjar skolan. Men så går jag alltid upp vid  7 oavsett om jag börjar  8 eller 10. Så är'e.
För övrigt så har halsontet uppgraderat sig till "aaaaaj" och även idag är jag klädd i deg-kläder (ledsen för er som stör er på ordvalet, men hur beskriver man det då?). Jag känner mig trött som ingenting (?) och dessutom så sparar jag mina andra kläder till kommande högtider och middagar och allt vad det är. Så - är det inte en perfekt outfit then?

Hm. Nu kom jag på mig själv med att diskutera med mig själv igen. Men så är det när hela världen (förrutom jag) sover


Snedfläta

98761-321Ni får ursäkta att jag ser allmänt sjuk ut på denna bilden, men vad jag vill lyfta fram med den är... Snedflätan!
Jag har äntligen fått något sånär långt hår så det funkar på mig. Det uppklipta är dock fortfarande lite för kort, men jag trivs med det slarvigt. Mer än om allt skulle vara stramt antar jag. Det får mig bara att se ut som en gammeldags skolflicka. Samma gäller med inbakad fläta, eller med två flätor på sidorna.

Så. Vad jag vill få fram med detta inlägget är alltså snedflätan. Som jag tycker är den snyggaste frisyren på jorden, som passar alla.

Annars så. Måste jag ta kvällsduschen snart.
Och till något sämre, och kanske inte alltför intressant men jag bjuder på det; Med en tandställning i gommen blir man väldigt torr i halsen, vilket resulterar i att man får ont. Jag gillar det inte.

Julklapp

Jihu! Äntligen. Efter många om och men så ligger Ellis nya design uppe. Som en juleklapp från mig till Ellis kan man säga. Härligt härligt. Mina lungor höll på att ta slut på luft, och våra diskussioner om hur vi skulle få upp designen skulle vara ett perfekt inslag i "snillen spekulerar".

Well. Nu är jag lugn igen. Hoho, god jul, godnatt.

TADA

98761-320

Onödigt mycket text på bloggen idag - ett tecken på rastlöshet

Först försöker jag göra en kalender - det misslyckas helt och hållet.
Så jag försöker hjälpa
Ellis med designen på hennes blogg istället,
men jag är ju ingen mästare på detta så. Förlåt, Ellis - men det ser sjukt ut så jag kan nog av säkerhetsskäl icke lämna över stilmallen till dig.

Så nu sitter jag här och har nothing to do igen. Vad gör man?

2007

Skall nog sätta mig ner och lägga all koncentration på den årliga årskalendern strax. Brukar göra en för varje år, men har inte riktigt kommit till skott med år 2007:s ännu. Måste göra färdigt den innan onsdag av diverse anledningar. Well.. Vi får väl se hur den bli.

En vägg- kalender i alla fall. Och jag gör den i olika bildbrogram, och med word, för den som undrar. Perfekt sysselsättning för den pyssel-galna som jag.

Design

Jag funderar på att ändra designen på bloggen efter jul. Unde jullovet. Sure, jag blev nöjd förra gången, och gillar det ganska bra som det är nu - men det känns fortfarande väldigt likt orginal-stil-mallen. Men jag får väl se. Jag tänker inte göra om bara för att göra om, utan i så fall för att göra det snyggare.

Hm, Jo -
Ellis lovade ju att göra om sin design. Jag väntar med spänning, bara så du vet... Tihi.

Bloggtips!

Julia bor i new york! Alltid kul att följa någons vardag på andra sidan jordklotet, heller hur?

Nu och om en vecka

Åh, vad långtråkigt jag har. Jag har ingenting att göra. Och det värsta är: Det finns ingenting att göra.
Men idag skall jag äta indisk mat, och det är gott. Haha, bara ett konstaterande. Och sedan är det jul om exakt en vecka, och då sitter jag och kollar på Ingmar OldsbergKalle Anka, Tomtefabriken, Tjuren Ferdinand och Kan du vissla Johanna? nu. Gud vad jag längtar!

Har för övrigt vart nere på allum idag igen. Iklädd mjukisbrallor, svart linne och kofta köpte jag en eyeliner och sedan gick jag för att möta upp mamma och systrarna där vi köper gran. Väl inne i bilen igen kommer mammas kommentar; "För att vara så modeintresserad som du är du faktiskt inte så snyggt klädd idag". Haha, nej. Men det är söndag och jag är trött. Får man inte klä sig nästan hur man vill då?


Nu och då

Jag skall ta mig en varm dusch, och sedan tänker jag gå och lägga mig. jag har inget bättre för mig, och jag är trött.

Men om en vecka vid den här tiden är det uppesittarkväll, julbord och polarexpressen. Längtan.

Dikt-beth

Puh, det är mycket nu. Jag orkar inte vara den svaga personen, så jag känner mig grymt rastlös nu. För jag vet inte vart jag skall ta vägen. Men anyway. Jag har aldrig lagt ut mina dikter på bloggen ännu, för det är ett steg längre in på min verklighet. Men, jag tänkte ändå lägga ut en ganska ny nu. Den är väl ganska svår att få grepp om antar jag, och jag behövde själv läsa den ett par gånger för att "se" den. Men jag lägger ut den ändå. För just nu vill jag det. (Och jag skulle uppskatta om sådana som tycker det är sjukt kul att kopiera andras saker och ting höll sina labbar borta från mina skriverier).

Allt är bara ljug och inbillning. Vi kom på det tillsammans, inte sant? 

Jag känner en hand i min

En värmande

Som kramar

Hårt.

 

Jag känner naglarna rispa mot min handflata,

Sådär som jag vet att bara en kan göra på hela jorden,

Och det kittlas,

Men det känns bra.

 

En trygg omfamning,

Med handen

Kvar i min.
Och det känns bra.

Fortfarande.

 

Sådan där kyla,

Där minusgraderna förstör och egentligen fryser ner allting till en stel och kall värld.

Händerna är botemedlet,

Vi kom på det tillsammans, inte sant?

 
Jag känner luften mot min handflata,

Som om någon blåser på fingerspetsarna,

Och lämnar handen,

ensam i världen.

 

Musik

Min Mediaspelare fungerar igen! Skulle vara jättekul om ni kunde skicka lite musik till mig då, eftersom den just nu är nästan tom. Eller ja, typ. Maila mig, och bifoga någon låt du gillar. Tack på förhand! 

Städning färdig

Färdig. Mycket mer ordnat nu. Känns bra.
Fast jag undrar om det är jag eller min katt Ellen som är tröttast. Hon ligger helt utslagen här bredvid mig nu, haha. Sötnos.

Dagens oufit och what to do?

98761-316Iklädd denna outfit skall jag strax ta i tu med min garderob. Det behövs kort sagt. Jag har det senaste behandlat min garderob på alla sätt man inte skall behandla en garderob. Åh, vad jag får dåligt samvete. Men det är väl sådan jag blir när jag exakt varje morgon får panik för jag inte vet vad jag skall ha på mig. Dagens värsta känsla.

Sedan när (om?) jag blivit färdig med garderoben skall jag väl slå in ett par än sålänge icke-inslagna klappar. Ut en sväng(? nej, det kommer antagligen inte bli så. Men det som räknas är att jag vill), och kanske kan jag övertala pappa att åka iväg och handla julklappar till Ellen, Esset  och Enja (husdjuren).

Idag har jag på mig;
Strumpbyxorna från ICA, T-shirt från H&M (här som kort-kort klänning), "band" i midjan som egentligen tillhör ett plisserat linne från Vero Moda och armband jag fått från mormor (syns inte på bilden). Till det: Snedfläta. 

Dagens dröm

En väldigt vårig, men oh så söt outfit.
Fast egentligen så passar ju outfiten väldigt bra till vilket väder det just nu är.
98761-313
Skor Din Sko Jeans Superfine Armband Matthew Williamson
Väska Mulberry
Blus Chloe Jacka H&M Mössa Missoni

Kan du gissa mitt modemåste i vinter?

Hittade en gammal stil-lista i hotspots arkiv.

MIN KLÄDSTIL: En salig blandning av gammalt och nytt, budget och dyrare.  Mer 60-tal än 50-tal. Stuprör och en blandning av egen stil och vad man hittar i trend-butikerna.
MINA FAVORITDESIGNERS/MÄRKEN: Märken är inte det viktigaste, men är alltid kul. Chloé och Jane Norman ligger bra till på min lista, och Burberry London. Hm. Vad kan man säga? Jag gillar en blandning av det mesta. Till fots gillar jag dock KORS bäst, men har inget därifrån själv (liksom ifrån Chloé).
KLÄDBUDGET VARJE MÅNAD: Olika beroende på årstider, och omständigheter. Allt mellan hundralappar och tusenlappar.
MIN STILIKON: Jag har sagt att jag inte skall tjöta mer men Cecilia B. Johnson och Elin Klings stilar är så i min smak. Nicole Richie, och Ashley Olsen går såklart också hem.
MITT MODEMÅSTE I VINTER: Over-knees.
MIN VÄRSTA MODEMISS: Jag kommer ihåg när jag gick i 1:an och jag fick precis vad jag önskat mig i födelsedagspresent; ett par jättestretchiga tights med det mesta udda mönstrer i en blanding av rött, svart och lila jag någonsin sett. De användes så här senare sätt alldeles för mycket. Men vid användadets period så var de inte alls så bad som jag ser på det nu.
MITT VÄRSTA KLÄDMINNE: Inte en aning. Hur mycket jag än klurar kan jag inte komma på något.
MITT BÄSTA KÖP: Hm. Kommer nya bästa köp hela tiden, jag kans inte bestämma mig.
MITT SÄMSTA KÖP: Öh. Jag vet inte där heller, gillar inte sådana här frågor eftersom de är så kenpiga... (;
MITT FAVORITPLAGG: Oj, måste nog svara någon av mina favvokoftor
MINA FAVORITSKOR: Paljettisarna (de pensionerade) och espadrillerna.
MINA FAVORITJEANS: Ett par drygt 1 år gamla. Var från början svarta, men har nu antagit en grå ton. Men inte alltför illa det, jag trivs i dem!
MITT DYRASTE PLAGG: Ujuj.. Jag säger som Hotspot själ hade svarat på denna frågan; "Man förtränger så lätt". Men jag kan ju säga att det inte når några högre höjder än sålänge. Jag är ju bara 15, trots allt.
MITT SMYCKESSKRIN: Jaa. Smycken för alla humör occh tillfällen, men ändå långt ifrån fullt. Ett smyckeskrin kan liksom en garderob aldrig bli överfull enligt min mening!

SOLO Januari

Jag måste hylla SOLO's januari-nummer. Helt underbart! 100 HETA januariobjekt- reportaget var helt och hållet i en klass för sig. Blev så shoppingsugen så jag var tvungen att lägga en hand på plånboken.
Solo har jobbat sig upp som en favorit bland de tidningar jag läser, har helt klart en given plats i top- 3.

Nej, jag är så hungrig så magen vrider sig ut och in. Vart skall jag ta vägen?

Till våren

Jag listar vad jag planerar att inhandla till våren. I kläd- och stil-väg. Jag får hjärtstillestånd bara av att skriva ner det.
Well, vi ses i butikerna!

Jag har en känsla av att detta kommer bli dyrt. Och att jag inte kommer ha råd med allt, men jo. JO. Jag måste ha.


Mörk shoklad

Sitter och knaprar på mörk choklad (86% kakao), mumma. Det är det bästa som finns.
Och just nu börjar jag också tröttna rejält på att ha en tråkig fritid också. Jag gör så gott som ingenting numera.

Oj.

frågar kompis vad hon gör, hon frågar själv?

beth b, ett bra liv, tack. säger:

Äter mörk shoklad

Undrar hur det blir med svenska betyget där också...


Vi får väl se hur det går med betyget i engelska...?

beth b, ett bra liv, tack. säger:
säg ngt

 - sofia; sleaze / säger:
like? ;P

beth b, ett bra liv, tack. säger:

you måste finda ut that by your själf.


Andas in, andas ut, andas in...

En vädjan till Desperate Bloggers: Tipsa aldrig om något sånt här igen. Jag tappade andan, och var därmed nära att ramla av stolen. Läskig upplevelse.
Fast, jag skulle ju inte tacka nej till den här själv....


Allt är frid, stjärnan blid.

Mm. Sista arbetet till skolan (för terminen) skall jag överlämna med glädje imorgon. Härligt, härligt.
Och förresten är det inte ens ett arbete, utan en inofrmationstext om ett kommande arbete jag skall göra.
Jag sitter och småler, bara så du vet.


Cavalli-begär

98761-310
Ett stycken underbart armband från Roberto Cavalli,
perfekt till mitt smyckesskrin.
Det är sådana här ting som kallas "det lilla extra".

Årligen

5 saker jag skäms för:
♥Att jag ibland låter mitt dåliga humör ta över och förändra hela dagar.
♥Att jag inte har tillräckligt med tålamod, ibland.
♥IBLAND - min glögg som långsamt växer fram medan jag skruvar isär min överkäke. Men, den är något jag bara skall ha under en kort period, så jag får väl helt enkelt se till att inte klaga.
♥Mina ibland mycket udda ordval (;
... NEJ - jag skall inte klaga. Om jag skall vara ärlig skäms jag inte så mycket över de saker jag skrivit här ovan heller, jag är jag helt enkelt.

5 saker jag vill göra nästa år:
♥ Åka på en till språkresa (detta VET jag inte kommer hända)
♥ resa till Rom
♥ Jag vill att sommaren skall vara extra lång.
♥ Jag vill att gymnasie-starten skall gå bra.
♥ Åka någonstans med mina kompisar.

5 saker jag gjort detta året som jag aldrig kommer glömma:
♥ Språkresan till IoW
♥ När jag SMS:ade alla vänner precis efter tolvslaget.
♥ Frihamnen- kvällen
♥ En sommarkväll när vi var på Slängerumpan med sommar-grannarna (det är ett namn på en ö)
♥ Kvällen då jag kom hem från IoW

Hittade denna hos Honeydew.

Sade - the Ordinary Love

Så skön feeling i denna.

Tjejsnack - musik

· Lyssnar du ofta på musik? Självklart. Dag ut och dag in.
· Vilken/vad är din favorit inom musik? (Artist, skiva, mp3, musikstil, vad som helst!)
Artist: Hm, allt ifrån Billy Idol och så till JT och så vidare. Beror helt på humör. By Heart och Bruce Springsteen går dock alltid hem.
Skiva: Lyssnar inte på speciella skivor, utan gott och blandat helt enkelt. Men Vapen och Ammunition från Kent håller fortfarande. Och Futuresex/lovesound är bäst med JT.
· Sjunger du eller spelar du något instrument, och i så fall vad? Piano. Och så går jag i skola med musikprofil, så vi spelar väl det mesta.
· Om du har träffat någon artist, vilken/vilka? (Gärna foto på dig tillsammans med artisten om det finns.) Inte många, men några få. Men, det viktigaste i mitt liv är inte att träffa kända personer
· Om du fick vara vilken artist som helst, vem skulle du vara då? Hm. Någon som verkar ha sjukt kul. Haha, Robert Wells? Han har med så mycket roliga filurer på Rhapsody (vad jag har hört). Nej,men jag säger Lily Allen.

Vad har då hänt?

1. Pianoavslutning / Tisdagen 12 december
Efter att ha spelat piano i snart 8:a år var det nu dags för den absolut sista avslutningen för mig. Låtarna satt inte, och nervositeten var på.. mja - nästan topp! Det gick i alla fall bra, och Yvonne (läs: vår pianolärare) fick en skiva som jag och mina systrar spelat in själva med låtar på pianot. Glädje.

2. Elin Kling
Ingen större nyhet för många, men jag hade då i alla fall inte hört talas om henne förräns nu på senare tid, då fler och fler bloggerskor uppmärksammat henne. Tillsammans med Cecilia B. Johnson (2:a från väster) tycker jag att hon toppar Sveriges bäst klädda filurer. Sure, Ebba och Sofi är jätteduktiga modeexperter och jag avgudar vad de gör - men Elin&Cic har mer "personlig" stil av vad som visas på bilderna.


3. Danielle Evans vann Top Model
Vad jag väntat på hela hösten. Äntligen! Joanie var också jätteduktig, men Danielle slog henne med hästlängder trots dialekt-problemet. Ser fram emot att se mer av henne i framtiden. Tror nog allt att det kommer gå minst lika bra för henne som för super-framgångsrika, topmodel vinnaren(säsong 3) Eva Pigford. Go Danielle!


4. 11 nätter kvar till jul passerade. Lucia har vart med andra ord.
Jag fick offra de viktigaste sov-timmarna och vakna 5, min rygg och min hand. Eller halva. I ett par minuter.
Men jag älskar vår skolas luciatåg, så det spelar ingen roll. Det är så mäktigt på något sätt, med alla ljus och en kör och ett långt lucia tåg som går på drygt 150 pers. Underbart!

on

woho! äntligen har bloggen satt igång igen. alltid skall den krångla, hoppas det intes sker allt för snart igen bara...

This day so far (so good?)

Jisses vad dagarna går fort just nu. Allt skall in i sista minuten,
och dessutom kantas detta av Lucia (som i och för sig "gjort sitt" idag).
Nu är det i alla fall inte jättemycket kvar, så lite bloggning får ta ut sin rätt.

By the way - det är massor som erbjudit sig att hjälpa till med PHASSION.
Tyvärr så finns det inte en chans på miljonen att den kommer att bli färdig tills innan jul.
Jag kommer dock tänka på er om ni fortfarande är intresserade när jag kör igång med nästa nummer.
De sidor jag gjort ur detta nummer kommer jag antagligen inte att kasta bara sådär, utan kanske läggs de ut här på bloggen?

NU - Vecko Revyn som droppade ner i brevlådan igår.

P.S.
Japp, jag bor i Partille - ett av de områden som blivit mest drabbade av regnovädret. Frågor får såklart ställas. Ha det superduper!

Gissningsleken?

Suck. Ni kan ju gissa vad jag är? Jo -trött. 1-0 till dig.
Skall bli så grymt skönt med jullov.
Har idag ätit vårrullar, kollat på wedding crashers och ätit lussebullar (också).
Ikväll är det cityakuten. Jag dör av spänning. Och av trötthet...


TV

The Worlds Greatest listade vad hon kollar in på TV.
Det var ingen utmaning, men jag tycker det var kul tidsfördriv ändå, så jag klassar om detta till en utmaning och listar mina egna TV-måsten.
Jag skickar vidare utmaningen nu, håll utkik bland dina kommentarer!

MÅNDAG
City-akuten. DU MÅSTE BÖRJA SE DETTA OM DU INTE REDAN FÖLJER DET. Jag älskar det.
 Ett herrans liv. Har fått sämre sändningstid (lägger-jag-mig-inte-snart-somnar-jag-i-skolan-imorgon-tiden), men följer det om jag orkar ändå. Klockrent.

TISDAG
Ugly Betty. Det känns lite som mitt framtida jag. OM man bortser från klädseln (hoppas jag. Det betyder att jag måste gått igenom något... svårt). Underhållning!
Greys Anatomy. Det är helt enkelt bäst. Bäst. Bäst. Bäst.
Big Love. Har visserligen lagt av nu, men visades på tisdagar. Inte bäst, men bra.

ONSDAG
Kustbevakarna. Hi, jag tycker iallafall att det är kul. Men så bor jag på kusten, och skulle aldrig klara av att i "inlandet". Vilken mardröm.
Top Model. Har följt från start. Det är inte de knepiga människorna som är intressantast, utan de som verkligen är smarta och bra + all inspriration man får från programmet. Favorit denna säsongen? Danielle såklart.

TORSDAG.
TV-fritt. I princip.

FREDAG
också TV-fritt. Om det inte dyker upp någon film.

LÖRDAG
Hm... Tv-fritt där med.

SÖNDAG 
One Tree Hill. Bra. Bättre. Bäst.
Mäklarna. Haha, jag älskar Kaj-karaktären. Wilma också. Humor på hög nivå... Come Along, come along with me...
Cold Case. Ganska ny tittare, men gillar vad jag ser. Är bra uppbyggt och - spännande.


12 december

98761-304
Morgondagens gift of the day är något att önska sig i julklapp. ¡Perfecto!

Ett kärt(?) återseende

Samtidigt som jag körde igång med bloggen gjorde jag mig en egen dags-lista med utlovande att jag skulle fylla i den vid varje dagsslut. Okej, förlåt - jag la av med den ganska fort.
En som dock tog över den och kör den lite då och då nu är Louise.
Nu tänkte jag dock (i brist på annat att göra) fylla i den. Tidsmaskin!

Outfit of today; Jag känner mig nästan naken. Jag har haft en äkta hemma-dag idag iklädd mjukisbrallor, vitt linne, grå stickad väst och - inget smink. Bara insmörjd och något säger mig att min hud tyckte det var en välgärning.
Gjort; Bakat och planerat veckan som komma skall. Du läser en blogg som tillhör en grymt kontroll-beroende människa.
Dagens låt;
White Christmas - Bing Crosby
Största skräckupplevelsen; Att planera veckan. Mina betyg lär gå åt pipsvängen (för att uttrycka mig milt).
Största favoriten;
Det var blue sky när jag vaknade. Och Sofie har flyttat till min gata.
Läser; Idag läser jag PC-tidningen. Tjoho!
Mest ointressanta; Vet ej.
köp; Inkentinken. Hemma-dag som sagt var.
Tv; Nobel-festen, julkalendern och Mäklarna såklart.
Antal frukter; Nun.
Antal glas vatten; Hm...
Dagens kommentar/citat; Ellinor, mini-me (men ändå inte), kommer med nya ord hela tiden. Detta när hon skulle förklara någonting när vi bakade pepparkakor:
"Men om Erika hade bankat sönder mitt pepparkaks-hjärta, så hade jag fått raanii på henne!"
Jag kanske är helt efter men... Har du hört detta ord förrut? (Det står alltså för.. tja - rådamp).
Gick upp kl; Hm. Vaknade till julkalendern och låg och kolla på tv i någon timma. Vilken tid går julkalendern då?
Vill; Slippa den kommande veckan.

Nobel, Madde och Sofie

Nobelfesten blir roligare och roligare att se för varje år. Eller snarare - det är väl nu iår och förra året endast jag vart intresserad. Så otroligt god mat ser det ut att vara, fina klänningar (inspiration!) och när de kommenterar de olika smyckena bland annat. Ja - att glo på folk har aldrig vart roligare!

Maddes klänning är min favorit. Den ser svart ut, men har i själva verket en härlig nyans av blått. Victorias var väl O.K, men inte mer. Inget att hänga i granen, så att säga. Inte i min gran i alla fall.

Kompis-Sofie har förresten flyttat till min gata nu. Jag är såå avundsjuk! Jag vill också flytta, och till ett stort fint hus dessutom! Mah.
Nu har jag äntligen någon att gå till skolan med, och någon som bor nära mig igen i alla fall. Resten av kompisskaran bor mellan 2-4 kilometer ifrån mig så hurra!

Happy Feet


Igår var vi (jag och familj) och kollade på... Happy Feet (som vi hade fått biljetter till).
Jag hade inte sådär överhöga förväntiningar på den,
men för en sån sucker för söta djur som jag är så gick den såklart hem. En grymt söt story, snyggt gjord (men inte överdrivet ~vilket är bra~) och söta djur gjorde filmen helt bedårande.
Det enda jag har att klaga på var föräldrarnas löjliga röster. Nej, det gick inte hem hos mig - var bara jobbigt att lyssna på.
Jag tycker den är värd att lägga lite bio-pengar på- verkligen- men då tror jag att man skall se den med svenska röster. Många tror att orginalrösterna är bäst hela tiden - men här tror jag faktiskt tvärtom i och med de många roliga dialekterna med mera.


detta gillas skarpt.
By the way - bergakungens salar var mer än tummen upp.

tillbaka

Har vart ett jobbigt och tröttsamt senaste dygn.
Men nu är jag tillbaka (:

dagens dröm

98761-298
Jeans H&M Tröja Marc bry Marc Jacobs Väska Jimmy Choo Kilklackar have2have

Inköpslista


98761-297
Bilden blev inte den bästa kvaliten. Måste kolla upp mitt bildprogram. Men sålänge:
detta vill jag lägga vantarna på i vår.
Vissa saker mer än andra... Till exempel scarfsen, linnet (jag=randig) och väskan.

Love Actually is all around

Hemmakväll med Love Actually i DVD-spelaren.
DET är jul. (Men inte alltid lika kul...)

Vad skall du göra på jullovet?

Har spenderat senaste 40- 50 minutrarna till att skriva en bokrecension på boken "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket". När frågan kom upp vilken bok jag skulle skriva om var denna debutroman av Gunnar Ardelius självklar. Ni som inte läst den ännu bör göra det snarast möjligt. Är inte julllovet ett ypperligt tillfälle?

Det är taco-fredag idag (cityakuten-måndag, TV-tisdag, piano-onsdag, tandläkar-torsdag...) men utan taco. Mamma är iväg, och detta resulterar alltid i - just det - ingen tacos. Istället blir det väl revbensspjäll, räkor, grillad kycklig, BLT eller något annat gott. Jag är hungrig. Rejält hungrig.

Vad hände?

Direkt efter skolan bar det av till allum. Julklappshandling igen. Nu har jag bara kvar att köpa till djuren, men väntar med det till den 22-23 eftersom vad dem skall få är gourmetmat (katterna ~de får bara "mjuk" man en gång om året - vid juletider~) och ben eller grisöron (Enja).

Köpte några bitar av mitt favoritgodis också. Välförtjänt enligt min mening. Och dessutom äter jag inte alls mycket godis längre jämfört med... tidigare.

4 rader

Har A-tid.
Jobbar med engelska uppsatsen.
Det går trögt.
Hej sålänge.

Kan man shoppa i rymden?

Jag är så enormt shoppingsugen. På att bara köpa en tröja. En handkräm. Ett nagellack...
Vad som helst. Men nej - nu är det julklappar och besparingar till mellandagsrean som gäller.

Nej, jag skall inte skriva onödigt nu. Jag är deppig. Godnatt, och lycka till Fuglesang. Eller good luck.


Snyggaste pôsen hittar du hos...

Har vart på allum och shoppat juleklappar. Blev dock ingen tröja till mig, den var inte alls lika fin som på bilden (var dock ändå påväg att köpa den, men kändes roligare att köpa extra fina grejer till nära och kära). Det åtgäldades dock fort med de underbara bag'sen man fick på Åhlens. Stora, juliga och röda. Åhlens lyckas alltid piffa till varje årstid lite extra. Cred för det.

Nu jobbar jag och lillasyster (E2) på en överraskning. Säger inte till vem, var, när eller hur. Men jag kan avslöja det om ca. 7 dagar i alla fall. Håll utkik!


So while Im still healing

Patience med Take That är helt otrolig enligt mig. Jag får rysningar, jag.. Den får mig att tänka efter, och den gör mig lugn - men ändå överglad. Helt otrolig. Helt otrolig.


underbart

Gift of the Day

98761-295
Tröjan i dagens "gift of the day"
hos H&M ser stor mysig och helt perfekt ut till mig.
Skall man våga köpa den till sig själv trots allt?
Känns som jag behöver det nu på grund av massa olika anledningar.
Scarfen kan jag dock hoppa..
Well. Får se om den finns kvar först och främst. Sägs att de går åt rätt fort,
men har också hört att flera plagg har ledat kvar sedan tidigare dagar här nere på allum. Är väl inte lika mycket folk här på vardagarna antar jag..


Underskattat med andra ord

Torkade aprikoser, flingor, mild youghurt och lite hemmagjord blåbärssylt - ett mellanmål som absolut inte är överskattat.

Bloggen går i ide

Bloggen låg (som de flesta säkert vet) helt nere igår. Eller halvt. Eller det gick inte att logga in i alla fall.
Nu: tandläkaren om 5 minuter (det är ju torsdag. tandläkar-torsdag)

Länk hit, länk dit

Länken till mitt skolarbete försvann till detta inlägget förrut. Nu - ligger den ute i alla fall.

Lauritz gör ingen besviken

98761-29398761-289

Lauritz måste vara en av de mest genuina platserna här i intenet-djungeln. Man hittar alltid någonting där, spelar ingen roll när. Det finns så otroligt mycket fint, och jag kan inte minnas en enda gång jag gått in där och blivit besviken.
Det här "almanack- fodralet" (jag kallar det så) kommer i från Mulberry, och priset ligger just nu på 1 630 SEK. Det är inte märket alls som gör att jag vill ha den, och jag kan inte heller påstå att den är det snyggaste jag sett - men ändå är den det på något sätt. Den är så enkel, men jag skulle känna mig som världens glammigaste och mest ordningssamma människa med denna i handen.
Smycket med diamanter och ametiskter är också något att sukta efter. I en lång guldkedja har jag på mig det i mina drömmar (där jag är gift med Daniel Radcliffe, och jag jobbar på en sjukt bra tidning). Vad kan man säga? - Det är helt enkelt vad spanjorerna kallar "¡estupendo!"  (Priset ligger just nu på drygt 3000)

Här följer 3 andra vackra;

Hänge | Chanel-väska | Cartier-väska

Ebba och Denise till Partille

Till helgen kommer Ebbaoch Denise hit - till Partille, Allum. Ner till allum skall jag - men om jag lyckas få en skymt av dem är tveksamt. Till helgerna är det alltid grymt mycket folk där, och tillsammans med julstressen kan nog det dra till sig ett par hundra (eller tusen?) fler.

Såg nu att den 20:e kommer Camilla Läckberg också. Henne har jag ju träffat förrut, men jag ser fortfarande upp till henne lika mycket - så fort som hon har slagit igenom!

Här kan du förresten läsa en "intervju" med Camilla Läckberg som jag gjorde till ett skolarbete ("hur blir jag författare/journalist?")


Hemkommen. Hemkommen. Hemkommen.

Hemkommen. Puh vad skönt det var att skriva det.

Musik- mystik

Jag tar hand om det där med musiken vid senare tillfälle. När jag har mycket tid.
Att sätta sig och försöka med det igårkväll vid 22.30 var väl inte det mest lyckade när man skall ha prov dagen därpå. Förrutom skolan idag, så är det sista pianolektionen för mig. Det innebär att vi skall lägga upp hur avslutningen skall vara och så vidare.
Tjena hejsan!

Test


Det förra inlägget har försvunnit. Jag håller på och försöker få in musik på bloggen nämligen. Well. Vi får se hur det blir.




Hög luftfuktighet i blåst

Vädret var väl inget att hurra för idag. Solen gick aldrig upp (som vanligt i och för sig), och det har fullkomligt öst ner regn hela dagen. Eller - man kan byta ut ordet öst mot bara överhög luftfuktighet i blåst. För luften har inte haft en torr punkt, och inte mycket landar tillslut på marken. Det bara yr omkring, så att försöka skydda sig med paraflax kan bara klassas som en totoal katastrof.
En extra hemskhet är att mitt i allt hemskt vatten var att när jag gick där, så tänkte jag bara vad julmysigt det ändå var. Jag fick alltså julkänslor mitt i detta kaos.
(Kan i och för sig bero på alla mysljus, adventsljusstakar, julstjärnor och så vidare + att det redan börjat skymma. Men hemskt var det i alla fall.)

Syster sitter och kollar på Sunes jul. Man kan ju inte låta bli att småfnissa.

Plugg

Jag pluggar. Och jag pluggar mycket. Prov är inte min specialite, och det är just vad vi skall ha imorgon. Tema; imperialismen.
Tjenixen.

Skinnjackan

Dagens "gift of the day" hos H&M är ett riktigt vill-ha.
En skinnjacka för ynka 400 kronor. Minus 2.

Kan vad jag tänker och tycker bäras upp lika enkelt av tjejer som killar,
perfect!

Gå hit för att kolla in kommande erbjudande!

Cityakuten

98761-286
City Akuten är Måndag.
Måndag är City Akuten.
Och dagens avsnitt - jag vågar inte ens kommentera det.
Du följer väl måndag?
Jag menar: Du följer väl city akuten?

Dagens dröm

98761-285
Kappa Charles Anastase Mössa Adidas Väska Asos Jeans H&M Linne Chloé Skor Skopunkten


TV ikväll


  •  ..just nu - vänner
  • ..21.00 City Akuten - spännande, spännande.
  • ..22.00 Ett Herrans liv med Ernst Kirsht... äsch. Jag vill ändå inte missa det. Frågan är om jag orkar sitta uppe.

...och imorgon är det Ugly Betty och Greys Anatomy. TV-hösten och TV-vintern blomstrar.


Mer än en kappa

Ellis har vart i "spanar"-farten igen. Hon hittar alltid de snyggaste plaggen, och jag drabbas genast av andnöd. Till exempel; DENNA underbara kappan. Jag måste ha den. Jag måste. Jag måste.
Tyvärr, ligger den ett par tusenlappar utanför min portmonnä. Men, det står "to-die-for" stämplat över hela den i mina ögon.

Help?

Jag blir bara förvirrad av förklaringarna inne på själva sidan, så jag fårgar här istället;
HUR blir man medlem på
bloggtoppen?

Jul-snön vinkar hej då

Mannen med sveriges i särklass snyggaste frisyr har talat.
Nej, men nu är jag seriös.
Inga fler vita jular.
Vi har ju vetat om att detta skulle hända (jag menar inte bara "vita-jular"-grejen utan hela klimatförändringen över huvudtaget). Varför reagerar världens befolkning i snigel-fart på sådana här saker? Det gäller varenda människa, och man kan tycka det är sjukt töntigt att bry sig så mycket om det här. Men nu är det som det är, och det är snarare den som inte bryr sig alls som är grymt töntig (och dum)enligt mig.

Vad tycker du?

uppdat.
By the way - Per Holmgren borde (trots sin fina frisyr) klassas som hjälte som går ut och säger hur det ligger till. Bättre förr än aldrig.

Expert på... Sveriges Television?

Okej, jag har inte läst själva brödtexten ännu men... Wow? Kan man jobba som SVT- expert?

Alla älskar rea

Ni har väl inte missat att H&M rear ut en himla massa av höstens plagg nu?
Jag fastnade mestadels för
underkläderna som nu säljes till grymt låga priser. Vad sägs som denna för bara 60 kronor? Och denna koftan har sänkts från 249 till de nu 179 kronorna!
Oj, vad knappen till plånboken blev väldigt lös helt plötsligt.

En andra utskällning till... Windows Media Player

Min Windows Media-player är inte kompis med mig. Den har krånglat i över en vecka, och ger knappast med sig nu heller. När man klickar in på den så låser sig hela datorn och det är bara att dra ur kontakten och börja om från början. Så sjukt irriterande när man som jag är konstant beroende av musik.
Speciellt när favoritlåtarna inte heller finns på youtube.

En vacker dag kommer jag bli sjukt arg på denna dator. Argare. Argast.

Väskan med stort V.. och Ä.. och...

Jo - jag har glömt att berätta!  Var och köpte julpynt till lilla granen igår (granen som skall upp nu till helgen, längtah) och gick in på indiska. Jag vet att den har funnits i butik ett väldigt bra tag nu, men efter den inte-så-lockande-bilden som legat ute på nätet (se bild) så är det inte så att jag letat runt efter den.
Men så var den där. På en hylla. Ca. 2 meter upp på vägen som är jo- ganska högt till tak skulle jag nog säga... I alla fall - den svarta väskan.

Jag var påväg att ramla ihop på golvet, men ändå på något sätt flyga upp till väskan och stanna där.
Oj och jisses - den är något att sukta efter. Eller lägga pengar på 595 är ju rena fyndet för denna skönhet - men - inte förräns efter julafton.

uppdat.
Det är klart jag måste berätta vad som köptes till granen också. Jag kör på inspriation; färgstarkt här nere i år, och då passar ju indiska grymt bra som plats att inhandla.. julkulor på. Jättefina, i olika färger med gulddetaljer på.
Det köptes också julstjärna, dekorations-glitter, "ängla-hår"(ni vet sånt där guldigt man hänger i granen)... och - en röd ljusslinga (dessa kommer dock ej ifrån Indiska). Bild kommer nästa vecka.

En utskällning till... Beth.

98761-279Jag blir så arg på mig själv när jag åtar mig uppdrag och tidsfördriv som jag i sjävla verket inte har tid med. Dessutom gör jag det HELA tiden. Jag är vad en släkting kallar en "starter" - en person som verkligen (!) är jättebra på att starta upp saker, men startar upp så mycket så man inte får tid att avsluta diverse ting.
PHASSION har råkat bli offer för mina "starter"-symptom i sammarbete med skolarbete och termins-slut... samt julstress. Jag hade planerat värsta mysiga numret, men nu vet jag inte hur det blir. Det är meningen att det skall komma ut om 2 veckor, men hallå? Jag har typ 40 sidor kvar att göra - och det är inte det enklaste. Medhjälpare skulle vara oh så snällt just nu, men jag vet fortfarande inte om jag skulle hinna.
AH, jag blir galen på mig själv.

Åsikter?

Jag måste fråga er vad ni tycker om... denna sak?

Förändringar

Det ser lite annorlunda ut här just nu. Eller aa - just nu och just nu... Jag får se hur det blir, om jag fortsätter trixa eller behåller det som det är. Jag var bara så trött på att rubrikerna till inläggen var helt omringad av en stor svart låda. Stackarn.
Och hela bloggen blev som en svartvit "Polarn o. Pyret 2".

Well. Vi får väl se...

Veckans tjejsnack

Inredning
· Hur skulle du beskriva din inredningsstil? (Lägg gärna in en bild från ditt hem)
Jag gillar när det är dramatiskt och lugnt på samma gång. Starka färger, och så bryter jag av med ljus/rökelse/växter med mera.
· Hur mycket pengar spenderar du varje månad på inredningsdetaljer? Samma som med kläder - olika mycket hela tiden. Inredning är någonting jag tycker är jättekul, så visst går en del av plånboken till det varje månad.
· Ditt bästa inredningstips? Ljus! Inte bara levande ljus som brinner duvet, utan det är viktigt att det kommer in ljus genom fönster och att man har bra belysning i rummet också. Själv har jag dimmer, vilket är jättebra och mysigt på kvällen. Men att ha ett mörkt och dystert rum resulterar i både trötta ögon och trötta människor.
· Vilken är den värsta inredningstabben du gjort? Oj. Det är väl när jag gick i lågstadiet/mellanstadiet och man hade börjat göra saker i skolan. Jag tyckte inte själv att det var speciellt vackra saker, men ställde de ändå i rummet för jag ville inte slänga. Men rummet såg tillslut ut som en soptipp.
· Vad vill du helst ha till ditt hem just nu? Jag vill jättegärna ha en soffa. Men det skulle nog inte få plats, och då hade dessutom min kära fåtölj vart tvungen att dra sin kos. Hm. Annars är jag rätt less på mina tapeter, så penslar eller snygga tapeter är tomten välkommen med.

2 + 2 rader

Jag är så trött. Det börjar bli lite tjötigt. Men jag är så trött.
Om 2½ vecka är det jullov. Då skall här sovas ut. Jag är så trött.

Skola idag. Mitt halsont har inte släppt så det blir ingen idrott för mig idag heller.
Onödig dag.


bus

Jag är hos Sofie. Tihi (:

julpynt

Julpynt på bloggen! Tittar ni till vänster under kalendern så ser ni en dansande tomte, som även visar hur mycket klockan är. Piffigt och fiffigt.

Klockor kan man hämta här.

En dagens outfit

98761-271

Klänning Monsoon strumpbyxor ICA's egna kofta H&M strumpor med röda "djur" julklapp från julklappskalendern örhängen kelokura (italien, Rom)

Batteriet på vår kamera är helslut,
så det blev ett par helkassa outfitbilder från kameramobilen idag istället (där den kassa kvaliten får det att se ut som om man gör en sjuk grimas, och där kroppen former utgörs av hur pixel-rutorna ~som det säkert inte heter, men jag kallar dem~ vill ha dem).
Shit the same, själva outfiten är det hög mysdaktor på i alla fall.

uppdat.
På stora bilden poserar (och pussas) jag och min katt Ellen.

Invigning; julen

Okej, vi dagen har inte haft världens bästa julmarknads-väder... Men - jag tänker inte klaga en sekund.
Det var urmysigt, och jag kände verkligen julen som en andra hud över mig. Julmusik, mysiga stugor och en himla massa hantverkare och du har Nääs julmarknad.
Jag sa till familjen att detta skulle bli en tradition - att åka dit varje år. Familjen sa ja.

1 stycken julklapp köptes, och 3 strutar med julgodis (mintkyssar, apelsinchoklad och marmelad). Och så fick man klapp av jultomten såklart; en fin krok. Perfekt för smyckena!

Utvärdering av hösten 06

Bästa köpet: Hm...En ny mobil var välbehövlig, men åh. Det är som att rangordna sina vänner (omöjligt).
Roligaste festen: Nästan samma svar som ovan.
Höstens låt: Jag trodde aldrig att JT skulle lyckas få mig till sin beundrar-skala. Men under denna hösten har han lyckats. My Love & Sexy Back är ju något extra de båda.
Roligaste resemålet: Jag har inte rört mig utanför vårt västra götaland denna höst, så vad skall jag svara här? Ner till ICA? (;
Bästa bio: John Tucker must die. Sådan där omöjlig humor som jag har. Skrattar bara för skrattandets skull (det är ju så kuligt).
Höstens foto: Uh?
Höstens flirt: Haha. Skall jag vara ärligt (skall man det?) så har jag inte kikat så mycket i höst. Det har vart sjukt mycket annat, och ingen speciell har fastnat på "linsen" om man säger så. På gott och ont.
Bästa dagen: Svårt. Jag minns inte varje dag för sig, precis. Men ja. Dagarna överträffar väl sig varandra på olika sätt.
Jag har lärt mig: Att saker är krångligare än vad det känns.
Frisyren: Utsläppt. Det är jag.
Väskan:
Läderväskan & kelokura-bagen
Plagget: Kan inte avslöjas för tillfället av olika anledningar (;
Musiken: JT, Håkan Hellström, By Heart, Sofia har matat mig med Crash Diet (min data är konstig så jag kan inte sätta två prickar över iet, förlåt) och WASP med mera, och såklart går Bruce Springsteen, Billy Idol och Frölunda-låtarna varma på Media Player.
Höstläsning: Elle, Glamour, Cosmopolitan, Vecko Revyn, SOLO, hennes, Starlet, Plaza Kvinna, Succe, Solo G... Med mycket mer.
Beautyprodukten: Mildison för mina eksem. HAHA - oglammigt - jag vet. Men ännu mindre glammigare är att gå runt med upprivna, extremt torra armar. Annars går Vaselin ALLTID. Och mörka naglar.
Smycket: Halsband.
Tesort: Dricker bara mjölk, vatten och juice (okej. jag dricker väl lite mer än så... MEN INTE te)
Skorna: Mina paljettisar fick gå i pension (åh, jag är gråtfärdig) efter att ha vart med om en smärre storm på höstlovet. Men de förtjänar ändå utnämningen som höstens skor.

Lista hittad hos Mimmi

dagens dröm

98761-268
Halsband Hultqvist Copenhagen Jeans H&M Tröja 3.1 Pjillip Lim Basker H&M Stövlar KORS

Brits misstag

Jag förstår inte varför Britney satte in löshår i sin page. Den var ju sådär perfekt, som passade henne - perfekt.


Dagens lycka

KAAAAAAAAAAAAAAAAAHNBERG HAR KOMMIT HEM IGEN.
ÅH, DAGENS LYCKA.

dagen

Dagen har spenderats med skola (oh gud vad trött och tråkig jag måste ha vart),
julkortspyssel, samt upphängning av ljusslingorna i trädgården.
Och tacos såklart.

Imorgon är det Nääs Julmarknad, halelujah.


1 december

Äntligen december! Sitter just nu och kollar på julkalender Lasse-majas dektektivbyrå. Man måste ju kolla hur den är.. och jo, jag är faktiskt överaskad. Positivt. Den liknar faktiskt en julkalender lite granna, till skillnad från de som vart de senaste åren.  Men varför påminner den mig om Pelle Svanslös?

Skola om 40 minuter i alla fall. Hej sålänge!