Sookie: Well, Bill. You don't seem like a very good vampire. What can you do? Bill: I can bring you back to life.


Det absolut bästa som jag sett på tv, sedan... jag föddes? True Blood. Ändå har jag hittills bara sett fem avsnitt av den spännande serien. Sjukt bra karaktärer, bra story, bra skådespelare, bra miljö, bra musik. Allt är bra. Allt är nytt. OCH inte att glömma - dialekten. Snyggt.

Favorit- serien, nowadays.

Charming, charm


Min vän har med sina vännor skapat ett jättefint UF- företag nu i höst. Uppskattat, inte minst av mig. Jag som redan första försäljningsdagen köpte två och lade undan ett. Här ovan ser du dem, från Charm. Mockabanden finns i flera olika färger, jag valde grått, svart och rosa till att börja med. Berlockerna finns också massor av olika sorter. Jag valde: två peacemärken och en fyrklöver. Ja, till att börja med. Och låsen är i äkta silver = brabra kvalité.

Smyckeskoppen har fått påfyllning, helt enkelt. Om du är intresserad av att köpa ett armband (perfekta julklappen!) och undrar över färger och berlocker, så kan ni börja med att mejla mig så vidarebefodrar jag.
Beth.bomb@live är adressen. Så kan vi göra tills jag fått reda på hur ni kontaktar dem direkt. När jag får reda på detta så meddelar jag givetvis här på bloggen. Och jo. Priserna ligger väl på mellan 80-100 ungefär. Så fruktansvärt värt. Glöm inte mejla nu! [email protected], it is.

Bilder: Tagna av mig. Vill du låna och sprida detta fantastiska rykte, så måste du fråga innan du lånar bilderna, since dem tillhör mig.

Zappa, det här funkar ju inte


OCH. Det fungerar.

Det känns som om det var längesedan. Längesedan jag satt här och bara bläddrade genom bloggar. Hur längesedan det var som jag inte hade läst ett enda av de tjugo senaste inläggen på bloggen, bloggarna - jag kommer inte ihåg, hur. Det kändes i alla fall bra, trots att hela jag smälter ner på golvet. I princip. Så seg. Kroppen sover, och hjärnan... den är bara inte med.

Så är denna fredagen.
Förrförrförrförra eller något liknande var som bilden här ovan.

Foto: En vän knäppte. Jag oroade mig för att ramla.

AHA

Bilduppladdaren fungerar... inte. Och hur kul är det?

Be right back.

Like a hero


En hjälte. Jag blir så glad när jag egentligen känner typ motsatsen.
Ekonomisk kallops.
0:35 in i filmen.
Säkerhetsdepartement som sysslar med terrorverksamhet.

Och jag älskar allt.

We've got the afternoon


Jo. Idag hade jag på mig detta. Och så sprang jag runt i detta håret. Igår sprang jag runt med tio mellansmalatjocka flätor runt hela huvudet. Det var inte lika fint. Men det var väl värt det, jag fick komplimanger idag. Plus - det var en lätt frisyr. Det tycker jag. Och nu känner jag att jag åker jag ifrån ämnet...

Strumpbyxor - gissar ICA men inte helsäker
Långlinne - Gina Tricot
Tröja - BikBok
Halsband - 17årspresent från Isabel
Skor - Din Sko (de är egentligen knähöga, men hasade ner i farten)

That's all.

I wasn't jealous before we met


Solen har redan gått ner, jag förbereder mig. Popcorn. Rester av glasstårtan. Skriver veckoplanering på whiteboard. Skriker ut låten som
fastnat på huvudet. (Det är okej.) Ikväll: One Tree Hill och Ensam Mamma Söker. Några avsnitt av True Blood? 
     Vet ni? Det är en månad adderat med dagen före dopparedagen kvar nu till dagen. Och ännu mindre till lovet. Och allt är bra. Allt är bara bra.


Hej.

In just a glance, down here on magic street


Svart och kort och halvtransparant. Det är precis så det skall vara. Plus detaljer. Här i rigningen. Temperly London. Igen. Så jävla enkelt egentligen, så jävla snyggt. Egentligen.

För övrigt så är det fan slut med det här slö- bloggandet nu. Jag vet inte, men tror att jag är pepp igen. Vi får väl se. Men det blir nog fler än 4 inlägg kommande vecka. Jag hoppas så, åtminstone.

Ice


Igår föll årets första snö över Göteborgsområdet. Med hockey på TV:n så blev det dock mindre uppmärksamhet på snön, men den är kvar idag. Snön, alltså. Vittvittvitt. Ett is-land.

Och nu är det snart helg.
!!

Redaktion


Det spenderas massor av tid på skolan nu. Igår åkte jag hem vid 18, imorse åkte jag hemifrån vid 7. Jag har inte vart inloggad på min dator hemma på... ovanligt lång tid. Just nu sitter jag i redaktionerna, och pluggar på en presentation vi skall ha av mitt program i eftermiddag. Fantastiska JM.

Kollaget är ett jag klippte ihop för flera veckor sedan, men aldrig laddade upp. Monsoons söta småprylar.

Elle


Idag var en dålig dag. Jag hatar dessa jävla vinterdagar, de dåliga.

Så jag köpte en tidning. Det blev Elle. Läste att detta numret var bra. Så okej då. Mer? Har blivit medlem på Youtube. Tog år att komma på ett användarnamn. Mer? Idag regnade det så mycket, så länge. Mer? Mer? Åh. Det är så mycket.

Vi hörs. Puss

Bloopers


När det fotas outfitbilder sommartid så blir det inte två eller tre, snarare 40 eller 50. Jag hoppar omkring, och min syster (oftast i alla fall) fotograferar. Men. Ändå publiceras endast två eller tre på bloggen. Massor av bilder ligger gömda i en mapp jag efter en dag glömmer bort. Men ibland ser jag igenom de, och tja. Varför skall de ligga där. När någon kan få skratta. Inspireras(?). Känna sommarkänsla. Tycka jag är töntig. Undra varför jag har samma skor på alla bilder.

Eller något.

Dotdotdot


Jag som inte gillar den lite formellare kavajen, gillar istället destomer den där trenden med jättekavajen. Hur man nästan använder den som en kofta, typ. Topshop har fixat den ovan, men såg också att Gina Tricot hade fått fram en ganska mycket liknande. Den senare varianten kostade dock cirka 500 vilket känns lite... mycket för, ja, Gina Tricot. Är det kanske bland de högsta priserna jag ever har sett där inne? Så kan vara, oui. Och jag vet inte om den sjukt snygga kavajen är värd det. Lite sjukare och snyggare får den i så fall vara.

Dodoesdonediddada


Perfekt, presens. Ett besök hos tandläkaren. (Ett ganska långt besök hos tandläkaren.) Åka hem, spårvagn, tåg, musik. Full buss. Släpa benen efter mig på vägen mellan busshållplatsen och hem. En kopp jättevarm choklad med vispad grädde. PC- tidningen. Lokaltidningen. Dator.

Futurum. Plugga engelska, foto A. Researcha. Hundpromenad. Laga thaikyckling. Ishockey.

Natt.

Na


Idag var jag och träffade Johannan, och det var längesedan. Vi hade massor att prata om, över lite kaka och shopping. En jättebra eftermiddag hade jag.

Trots att jag kände mig som världens blekaste människa inne i provrummen hos Vero Moda, så köpte jag en festlig klänning. Blue och kort och fin. Dock egentligen jättekort. Men jag och J konstaterade att om jag inte böjer mig för mycket, så fungerar det nog.

Mavalalalalalalalala



I höst lanserar Mavala sin kollektion "Precious Colors". De kunde väl hittat på ett lite fräckare namn, men tja, färgerna är skitsnygga ändå. I ordning: Amber, Agate, Onyx, Jasper, Red Crystal och Ruby. Jag tror i alla fall att det är ordningen. Om så är, så gillar jag Onyx, Jasper och Red Crystal bäst. Fastän ingen är väl förvånad. Får jag syn på dem i butik slår jag nog dock till. Lite fräckare än precious.

"It's all alright"


Ikväll har jag och syster That 70s Show- maraton. Den öppna spisen har vart på i x antal timmar, också. Det är en höstkväll hemma, helt enkelt. Med hur mycket skratt som helst. Och massor av godis, oui.

Idag regnade det i Göteborg


Dagarna går fort. Och jag är trött på bloggen för tillfället. Klart jag känner att det är lite tråkigt när kommentarsfältet ekar jättetomt och jag inte har en aning om vad jag skall skriva. Jag känner ju inte direkt pressen när responsen ligger på noll. Och nu är jag lite småelak och ännu tråkigare, ta det inte så. Jag är en bloggerska som knappt haft en riktig bloggpaus på drygt 2 år (sedan jag började, och jag vill inte heller ha en sådan paus) så jag antar att det är naturligt att jag är lite smått oinspirerad ibland. Men bara så ni vet. En enda kommentar kan lysa upp en hel dag för mig. Och jag tycker om er så mycket varje gång ni gör det.

Anyways. Idag var vi med fotoA- klassen på en fotoutställning på Hasselblad Center, och därefter fotade vi. Och det blev en dagens outfit. Tada.

Strumpbyxor - ICA
Skor - Skopunkten
Långlinne - Gina Tricot
Kofta-klänning-någonting - Vero Moda (nynyny)
Jacka - H&M
Väska - Lindex
Paraply - jag hittade det i hallen.
    Budgetkedjorna borde älska mig. Jag älskar ju, obviously, dem.

Bilder: av mina vännor. Och de publiceras på denna bloggen, och nowhere else. Men fråga gärna om du vill använda dem.

Pretender


På en buss, påväg hem.

Böcker till alla


Igår fick jag hem de fem böckerna som jag beställde i helgen. Snabba Cash, för att alla har läst den och jag vill skapa en egen uppfattning. Vindens skugga, för att när jag frågade så verkade många tycka att den var jättebra. Norweigan Wood, för att min kompis H har pratat mycket om den. Och Mannen i Mina Drömmar av uderbara Curtis Sittenfeld, för jag älskade hennes förra bok I En Klass För Sig.

Och den femte. Det är en bok till någon av er. Har inte klurat ut, men någon gång inom de närmaste veckorna eller månaden så kommer ni ha chansen att få läsa en av världens bästa, sötaste, sorgligaste, roligaste och mest gripande böcker. Håll utkik!

Om en tröja


Vid första ögonkastet tycker du att den här tröjan ser ut som vilken tjocktröja från -85 som helst. Men icke.

För det första av allt, så är det inte ens en tjocktröja. Det är en t-shirt i svart. Med gigantisk "kropp" och små ärmar. En lagom urrigning. Dessutom är det den tröja, som skall rädda min morgondag.
     Imorse när jag skulle välja kläder kände jag den där känslan av att jag har absolut noll i min garderob. Noll nytt, noll som någon skulle kunna tro var nytt fastän det inte var det. Så jag ville ha en ny tröja. Som får mig att känna mig sådär vardagligt jävla snygg.

Jag köpte en tröja som ser ut som vilken tröja som helst. Men icke. Det är tröjan som skall förändra min morgondag.




Den kommer ifrån BikBok och sitter mycket finare än vad den ser ut när den bara hänger där på bilden. Sådär vardagligt jävla snygg. Kan hoppas att den får mig att känna mig lite så, i alla fall.

Stars and stripes


Imorgon är någon sorts viktig dag. Valet i USA. Amerikanerna skall göra ett val som mycket väl kan påverka hela världen, ibland mindre - och ibland mer. Jag är inte väldigt insatt, men gjorde ett test hos typ Aftonbladet som sa att jag var mest åt Obama. Och då hejar jag väl på honom, eftersom det testet grundade sig på vad jag tyckte i olika frågor.

Men i övrigt så är det enda Amerika- relaterade jag skall göra, att öppna PLAZA kvinna när jag får some tid över. Det är en amerikans flagga på omslaget. Riktigt snyggt.

Black that glitters


Mina naglar vill jag skall vifta i glittersvart. Vanlig svart är snyggt, men glittersvart är ännu snyggare. H&M har en variant som är väldigt, väldigt snygg. Snyggast variant tror jag dock nästan att Viva la Diva eller Mavala har. Hm. Håll utkik efter dem, i alla fall.

Pluggsöndagen idag består av en avslutande uppgift i reklam och information. Så mycket att tänka på, plus en så fullproppad hjärna. Känns som att jag kommer glömma att ta med hur mycket som helst. Men en del är jag väldigt nöjd med i alla fall. Och det resulterar ju i mer pepp än ingenting. Vad gör ni idag?

Hårtips (eller någonting liknande)


Jag har under de senaste dagarna fått massor av snälla kommentarer och frågor om mitt hår. Hur jag sköter om det.
Fast frågan snarare är om jag sköter om det, för egentligen - inte.

Kortfattat: Jag klipper det två eller tre gånger om året som de flesta andra.
     Mitt all time favoritschampo är Herbal Essences, luktar så himla gott och balsamet håller håret otrassligt (som det annat lätt blir) och okej, relativt lent.
     Jag hade plattat det en gång i hela mitt liv innan år 2008. Numera plattar jag väl det lite oftare, för jag har fått en plattång och tycker att mitt hår är sjukt jobbigt mest hela tiden. Då känns det bättre när det är plattat.
     Mest av allt försöker jag väl att duscha så att det hinner torka innan jag går och lägger mig på kvällen. Har hört att det slits långsammare då, och kanske att det stämmer. Frisyren brukar om inte annat kännas i alla fall lite bättre dagen efter.
     Slutligen har jag väl världens bästa frisör. Salong Cicero på burgårdsgatan i Göteborg. Den måste ni kolla in, ni som har möjliheten.

Foto: Av syster, på mig

Hour


Jag åkte några mil norrut. Så nu befinner jag mig i Fjällbacka. Med frostiga berg och klarblå himmel.
Idag skall jag jobba, och därefter blir det hockey på säsongskortet. En helg som kommer gå så himla fort, för varenda timma är fullbokad känns det som. Men trots allt, dagen idag ser åtminstone helt okej ut.

Wosh.

Bild: Av mig i somras