Tillbaka!

Aaaaah! Underbara människor! Vad glad man blir när man ser att folk undrar vart man är, ni anar inte! Jag fick mig ett brett leende på mina torra, oglamourösa och spruckna läppar nu och piggare än jag nyss blev har jag inte vart sedan i fredags.
Varför? Oh well, lång historia; förjävlig
influensa = hög feber, snurrighet (mitt nya ord, om det inte redan fanns), ont i armar&ben&ögon&händer och helt hemskt mycket halsont (och de spruckna läpparna är något sorts resultat av detta).
Och nu skall jag sluta klaga, för jag orkar inte med skiten mera - nu är jag tillbaka!

Korall

Dagens DrömEn "Dagens Dröm" var det väldigt längesedan ni fick ta del av senast. Har haft fullt upp med mycket annat, tyvärr. Hade gärna jobbat med bloggen, om det vore så - men nu har vi något som kallas skolplikt i Sverige. På gott och ont...

Den underbara klänningen i korall-röd färg kommer ifrån otroliga Matthew Williamson. Den är såklart prydd med fickor. ¡Estupendo!

Cool "över-axeln"-väska från Active Wear/La Redoute. Jag älskar små, snygga väskor i denna modell. Synd bara att allt jag behöver ha med mig vart-jag-än-går inte får plats i dessa... Men nu handlade detta om att drömma!


Glittrande, kort halsband från H&M. Tycker att det är mest smickrande med korta halsband till en sådan här klänning. Och denna typen av halsband är ganska tidlöst dessutom!

Silver- sneakers kan du köpa hos Soft Grey/La Redoute. Sneakers tillsammans med klänning är en alldeles för underskattad kombination!


Budgetlyx

vardagslyx
Små inredsningsdetaljer kan greja vilken stund eller vilke rum som helst. Nu riktar vi in oss på stunden, och tänker alla de där fikapauserna man har under en vecka. När man pluggar, när man precis kommit in från en kall promenad, när man äter frukost - eller när man läser.

Indiska är verkligen helt otroliga vad gäller sådana här vardagslyx-inrednings-detaljer. Nu har det precis kommit ut ett kina- inspirerat porslin som jag fullkomligt avgudar. Och speciellt då koppen på bilden ovan. När jag ser sådana här ting ångrar jag nästan att jag inte alls gillar kaffe, eller de smaker av thé jag smakat. Det är då jag köper upp mig på 1 - 2 - 3... nya smaker thé. För
O'boy kan man inte dricka varje dag (akta tänderna!).

Men koppen i alla fall - den är underbar. Och kostar bara 29,50 kronor och öre hos Indiska.

Patrik (känsla) Isaksson

För mig är Patrik Isaksson sommar, känslor och livet. Om man skall beskriva hans musik med tre ord alltså. Hans musik är så mycket... känsla (som sagt var). På Youtube låg det bara uppe massa konstiga versioner av hans låtar, men den på videon nedan är orginalversion. Lyssna, sakna & längta till sommaren!

Och det blev ny design (ändå)

Dark Orange, ungefär 15 kronor.Åhh, jag kunde inte hålla mig. Jag orkade inte med den gamla designen. Hade haft den för länge, och det gör att det inte blir lika kul att skriva längre. Så jag får ha denna ett tag ändå, så får vi se vad det blir sedan.

Kvällen so far har spenderats tillsammans med Marabou Dark Orangeoch systrarna, och vi har kollat på
High School Musical. Verkligen skitknäpp film (musikal?), men ändå kunde jag inte låta bli att kolla på den. Bra-dålig, är väl den bästa beskrivningen på den.

Tjoho, sålänge!

Värt att lägga pengarna på

Värt att lägga pengarna på
Äntligen kommer pengarna snart, och jag har funderat ut massor att lägga mina pengar på (så blir det när man vart pank i nästan 3 veckor)! Här är lite smått och blandat, bland det jag tänkte köpa...

L'oréal Panoramic Curl, 125:-
Efter många om och men har jag bestämt mig för att köpa denna mascara. Hoppas den är bra! Vet du?

Anteckningsbok prydd med knappar från Indiska, 29,50:-
Haha, hittade ingen bild på deras hemsida - så jag gjorde en ful i paint. I alla fall är den dösnygg i verkligheten, och den skall jag ha.

Glass från Lejonet och Björnen
Alla tjötar om Ben&Jerry, och visst - jag har inte smakat den, men den är säkert jättegod... - LEJONET OCH BJÖRNET's glass är godare! Var längesedan jag åt, men jag skall köpa lite till mig... Hallonsorbet, citronsorbet, italiensk vanilj och choklad är mina favoriter... Kan inte bestämma mig vilka två smaker jag skall köpa..

Kajal från Isadora, 75:-
Jag har levt på en mascara som nästan är slut, och en h&M-kajal den senaste månaden - men nu orkar jag inte mer. Isadoras kajal skall köpas.

Bergdorfblondiner av Plum Sykes
Har inte en aning om vad den handlar om eller något, men har läst om den över allt (på något sätt) ändå. Har också hört att den nyligen kommit ut på pocket - och då måste man ju passa på att kolla in den!

Väska från Åhlens, 395:-
Hittade ingen bild på denna heller, men jag kan ju säga att detta är en Skönhet med stort S och två prickar över ö. Naturliga färger, cool knäppnings-grej och lagom-långa axelband - mmm! Vill köpa den, nu!

Känns som att pengarna kommer ryka snabbare än jag hinner säga; Poof!

Hola Amigos

Ack, jag har slösat bort en hel bloggdag för att knåpa ihop en design som jag inte ens gillar. Hm...
Jaja, jag tyckte det var kul en stund i alla fall. Men nu har jag bestämt mig: Nästa gång jag ändrar design så konverterar jag nog bort ifrån det rosa. Börjar kännas för vanligt på något sätt.

Men jag ändrar mig säkert igen. Och igen...


Strax tillbaka

Be right back. Är mitt i ändra-design-röran. Men det börjar likna något.. Dock inte riktigt som jag vill, ännu - men det hade man väl förväntat sig.


Uppdaterat; 17:06
Okej, nu har jag kommit en bit. Är inte helnöjd, men verkar inte som om jag kommer så jättemycket längre... tycker du att det blev likt min "ritning"? Och vad tycker du om det isåfall?


Bild 1: Såhär ser den ut på riktigt
Bild 2: "Ritningen"

Read my... eyes.

Fuck OffJag är på jakt efter... Ja, nu tappade jag ordet bara för det. Men en sån där grej som man har över ögonen när man sover.
Så kollade jag in Urban Outfitters och hittade denna roliga (se bild) (;

Om man ändå bodde i London eller Stockholm eller något, så man kunde köpa den. För den är ju knappt värd någonting.
Eftersom jag skulle föredra att betala med pund och pence, framför kronor (även fast jag inte förstår poängen med pence, så saknar jag england så), så redovisar jag priset i pund.

£5 får du betala för denna sköning! Otroligt!







Britney in på rehab (igen)

Jag har inte orkat skriva om det, för det gör så många andra. Men jag kör ändå en kort genomgång + analys här nu, så har vi det gjort för denna gång.

Beth sammanfattar:
Britney åker in på rehab, och lämnar dagen efter.
Britney rakar av sig håret och taturerar sig (igen).
Britney åker in på rehab, och lämnar dagen efter (japp, igen).
Britney åker in på rehab, en tredje gång.
Britney hade tydligen åkt och knackat på hos exmaken Kevin Federline, som också är pappa till Brits barn.
Hos Hollywood Rag står det att om Britney lämnar rehab tidigt igen, så kommer Kevin att gå till domstolen och försöka få ensam vårnad för barnen.

Beth analyserar (cooling):
Jag mår inte bra när jag läser om hur Britneys liv är just nu, alltså måste det vara miljoner gånger värre för Britney själv att liva med det. Ändå är jag berädd att stå på Kevins sida för första gången i mitt liv. Kevin är den ända i Brittans omgivning som har försökt hjälpa henne nu (vad jag har läst), och jag tror att Britney behöver vila sig rejält.
Hon kommer fortsätta må dåligt tills det att hon tagit tag i sitt liv, och kan hon inte göra det kommer barnen inte heller att må speciellt bra tror jag. Sure, barnen mår inte bra av att vara utan mamma heller, men jag har inte sagt att de inte får träffa henne över huvud taget.

Jag vill inte ens veta hur det är att leva i den värld Britney lever i. Paparazzi dygnet runt, ingen som bryr sig när hon mår dåligt (eller?) och en karriär som gick åt skogen. Musiken var ju mycket det som fick Britney att må bra. Jag tycker synd om henne.

Här tar mina tankar slut för tillfället, vad tycker du?

Chocolate

Bara för jag är så envis så satte jag mig ändå för att i alla fall börja försöka få till en design-stilmall, men det gick ju som det gick. Hela alltihop blev en polkagrisrandig röra, så jag gav upp. Då blir man på dåligt humör - men wirgardium leviosa så kom pappa nerflygande med choklad och allt känns mycket bättre!

Bästa medicinen mot dåligt humör: ta en chokladbit, och man känner nästan att solen lyser inombords (poetiskt, fint och sjukt - men hey? det låter bra i alla fall).
Guylian
Just idag, alldeles nyss, fick jag en Guylian-bit.
Supergott, tycker jag - även fast jag avskyr ljus choklad egentligen (rent ut sagt, ja).

Såhär ser framtiden ut! Tada!

Jag har tjötat och lovat länge att jag skall göra om designen på bloggen snart. Det blir lite extra kul att skriva den när det är fräsch design, och det blir troligen lite roligare att läsa också.
Nu är det ju så att jag inte är världsbäst på html- kodning och redigering av stilmall överhuvdtaget, så jag behöver några lediga timmar för att åtstakomma en förändring. Lediga timmar, vilka jag inte har just nu. Men, jag har i alla fall planerat nu hur det skall se ut sedan när jag lyckats fixa designen. Eller hur jag vill ha det. Vad tycker du?

Jag är helnöjd!

Det blå i inläggen är länkfärgen!

Och nu kan det bara bli bättre?

Jag har just insett att jag har vart en allmänt ointressant och dålig bloggerska den senaste veckan ungefär. Grejen är bara den att jag också egentligen skulle behöva ta en sån där blogg-paus som alla andra tar, för det är så mycket runt omkring och så nu. Varför gör jag inte det då? Jo, för jag behöver kunna släppa allt det där som är "mycket-runt-omkring" bara några få korta stunder om dagen - och då är ni läsare, bloggarna jag läser och mitt egna bloggskrivande det mest avslappnande och roligaste som finns.

Det låter mucho knäppt, som att jag är bloggberoende och sånt; men bloggen har blivit något speciellt för mig. Och om det är som det är, speciellt på ett bra sätt, så kan jag leva med att vara blogg-beroende. För under det dryga halvår som jag har bloggat nu har jag lärt mig mycket, inpirerats mycket, fått känna på en grym gemenskap som faktiskt finns i den s.k bloggvärlden samt att jag har fått några fin- fina vännor tycker jag allt. Vissa anser att vänner kan man bara ha i verkligheten när man har träffat dem irl, men jag tycker det är någon-sorts-vänskap ändå.

Nu skrev jag så krångligt så det blev för krånligt för mig själv. Jag skall bättra på bloggningen igen, i alla fall! Många kramar till alla filurer däruuuute (:


Från Kicks vill jag ha...

Från Kicks

Jag har aldrig riktigt lagt märke till Kicks hemsida tidigare, men nu är den en given favorit! Grymt mycket bra tips och råd, och kommentarer till de flesta produkter! Jag har plockat ut vad jag vill ha. Och som ni ser blev det inte så lite...

Scholl Party Feet, 45 pix Har hört att dessa gör det lite bekvämare att gå i högklackat. Very good.

Mascara: L'oréal Voluminoux4, 100 kronor Har hört mycket bra om denna. Värd att testas?

Mascara: L'oréal Panoramic curl Mascara, 125 kronor Dröm- mascaran?

Mascara: Maybelline Unstopable, 110 kronor Detta är en av de mest prisvärda mascaror jag haft. Ever.

Läppstift: Max Factor Lasting Color, 95 pix cool och söt nyans på samma gång.


Gilette Satin Care, 50 kronor Den luktar aprikos... mm!

Gilette Venus Vibrance, 165 riksdaler rosa - perfekt!


Concealer: Lumene Beauty Base Cover Palette, 95 pix Jag har aldrig haft en concealer, men man kanske skall investera i en?

Hårvårdsprodukter: Curlz, 90 kronor/styck Lockar låter lockande?

Hårspray: Sunsilk Volume Spray Hold, 45 pix Denna rekomenderar jag! Man får helt otrolig volym i håret!

Hårinpackning: Sunsilk Care&Repair, 48 kronor Detta behöver mitt långa hår som gillar vintern lika lite som jag.

Oliv Massageolja, 200 ml. 60 pix Man kan massera syster eller mamma eller något, och få en slant för det - eller så kan du be dem massera dig!

Läppstift: Isadora Cream Intensive. 95 riksdaler Bleka rosa nyanser är snyggt som tusan, tycker jag.

Foundation: Max Factor Face Finity Compact Foundation, 140 kronor Denna skall jag lätt köpa! Snygg förpackning dessutom.

Parfym: Kenzo Amour, 30 ml. 415 kronor Godaste doften, tycker jag. Men det är ju väldigt personligt det där.

Mascara: Max Factor 2000 Calorie Curled Mascara, 120 kronor Här snackar vi tjocka, tunga, coola ögonfransar.


Snörapport

98761-690Snörapport från istiden 2 forsätter: Påväg till busshållplatsen imorse såg jag inte ett piss, och efter ungefär 2 minuter förstod jag också att det var bara slöseri att sminka sig imorse eftersom snön tvättade bort och fläckade ut det lika glatt. Sedan var vi inne i stan och medan klassen simmade gick jag och Sofia runt, åt och sånt.
Och sedan var det dags att åka tillbaka. Jag har aldrig vart med om något Snösånt här förrut; spårvagnarna och bussarna var hur försenade som helst och det tog nästan 2½ timma att åka tillbaka. Hemskt! Nu fryser jag helt sjukt mycket och mår allmänt blä.

Jag ser ingenting positivt med det här. Kanske om någon skulle bygga en snögrotta så det lyser utanför fönstret ikväll, men det är väldigt tveksamt att något sådant skulle inträffa. Nu måste jag plugga. C som i Ciao!

Varför skall man gå igenom hela dagen när det redan står hur den skall bli på internet?

Jag har ingenting att göra, eftersom jag inte skall ta bussen förens om en timma. Så jag gick in och läste mitt horoskop. Såhär stod det idag:

Tur
En gnutta otur kan drabba dig idag.
Det rör sig antagligen om bagateller så
som oviktiga småsaker som kan råka
försvinna för dig.

Min kommentar: Råka försvinna? Nej tack.

Hälsa
De första timmarna på dagen kan du känna
 dig ur form. Men framåt eftermiddagen verkar
det som om du får mer och mer energi.

Min kommentar: Som vanligt då, haha (;

Ekonomi
Att just nu planera budgeten lite bättre skulle
inte vara helt fel. Kanske slipper du då den
obehagliga överraskningen att pengarna är slut.

Min kommentar: Försent, försent! El dinero es poof redan.

Arbete
Mycket av det som oroar dig verkar gå mycket lättare
än du trott. Du går stärkt ur situationen.

Min kommentar: Hoppas detta syftar på matten. Hoppas. Hoppas. Hoppas.

Kärlek
Vissa dagar kan du känna dig frestad till lättsinnigheter,
med det är ofta vid dåligt vald tidpunkt.

Min kommentar: Hm... va?


Relationer
Du måste vara tydlig i hur du formulerar dig för
att en ihärdig beundrare inte ska uppfatta det du
säger som en uppmuntran.

Min kommentar: "Va?" igen.

Hitta ditt egna horoskop för idag och imorgon här.

Värre än minus 8 grader? Aaaaaah!

- är det varmare inne i stan?
- temperaturen är nog högre, men det är mycket fuktigare - så det är mycket värre där...


Tack. Underbar start på dagen (not, not, not)! Det är 8 små minusgrader här, och idag skall hela klassen in till stan. Först och främst kan man ju undra hur jag skall ta mig dit också. Det är så jobbigt att passa tider när man skall få in det här med att det tar tid och gå i kyla och snö också. Sedan vet jag inte vilken buss kompisarna tar, och det hade ju vart aningen skojsigare att åka med dem än själv. Wellwell, vi får se om J (till exempel?) behagar att logga in på msn. Annars ringer jag och väcker människan. Mohaha (;

Not feeling very good

Dagens fråga: Varför blir man så fruktansvärt illamående av en enda liten (läs: stor) semla?
Jag hatar, hatar, hatar vispad grädde fortfarande, förresten.

Nu skall jag sova. Och när jag vaknar skall jag inte må illa mera.

Dagens roligaste

Haha! Här har vi dagens skratt. Speciellt för alla andra Harry Potter- tokar därute. Eller Hermione- tokar kanske man skall säga. Eller Ron?
Se dessa klipp, det är så roliga! Speciellt i kombination med låttexterna.. Haha!


Hah, klockren!

Favoriten bland klippen! Speciellt delen som berör Mr. Ronald Wasley (;

Den här är kanske mer fin. Men de är så roliga tillsammans, och så är det en kommentar i hela filmen; "Ron, you ruin... everything", haha!  Skojigt. Sedan är ju låten så mycket 90-tal... under det deceniet jag levt större delen av mitt liv, alltså. Och under mina första år - dessutom, det är ju alltid speciellt.

Och just nu; bloggar jag.

Att skriva har, som jag tusen gånger innan sagt, ALLTID vart en stor del av mig. Och framförallt av mitt liv. Ibland kommer jag in i skriva-novell-perioder. Ibland skriver jag närmare halva böcker, oavbrutet och OUH!glatt. Ibland skriver jag bara adjektiv i långa följder, och gör något vackert och krångligt av det. Ibland skriver jag bara dagbok, eller bloggar. Ibland skriver jag låttexter i högar, och reportage och artiklar skrivs minnsann med jämna mellanrum dem också. Ibland har jag perioder då jag gör lite av varje. 
Jodå, det finns en salig blanding av lite allt möjligt hos mig. I högar och drivor.

Nu har jag dock kommit på mig själv med att komma in i en skriva-dikt-period igen. Mycket och emotionellt. Fast ändå.. inte alltför nära inpå. Det är nästan det farligaste med att skriva just dikter. Det blir ofta för nära. Och ibland kan det bli för lite känsla också, för att man är rädd att det skall bli motsatsen. Eller tvärtom, då. Nej, bäst att inte tänka för mycket på det är mitt tips.
Nu har jag precis kommit in i min senaste lilla släng av dikt- sjukan, men mot slutet brukar jag alltid slänga ihop ett häfte med vad jag lyckats få ihop under dikt- tiden. Så får morföräldrarna och så. Alltid uppskattat. Det var alltså tips nummer 2; ge häften innhållande egenskrivet material om någon i släkten har namnsdag, födelsedag eller liknande och din plånbok inte hänger med.

Äsch, too much talking. Egentligen ville jag bara skriva att jag börjat skriva dikter. Igen, och igen, och igen..



Jag gillar att fotografera också! Kanske visar lite bilder någon annan gång. Brukar ta egna kort till dikthäften bland annat. Bilden mitt i texten ovan tog jag för säkert 2 år sedan då det fortfarande var jättekul att ta kort i spegeln (; men jag gillar den ändå.. inte för att det är jag på bilden (haha, detta låter sjukt ego), utan för att den är så... skrikig. Eller något.


Posh

Det finns ingenting som är så vardags-snyggt som ett par sjukt smala jeans i kombination med ett alldeles för stort linne/t-shirt. Och sure - Victoria här gör det inte bäst. Långt ifrån. Jag blev bara väldigt förvånad av att se henne iklädd det (fråga mig inte varför), och tycker ändå att hon passade mycket bättre i det här än i... till exempel det här.
Posh

Listan

Max Factir Finity Compact FoundationNu har jag läst ut det stora skönhets- numret (veckorevyn)! Jag skall absolut inte överdriva; man kände sig lite fräschare, lite snyggare och lite piggare när man läste. Eller man kände åtminstone att man skulle kunna känna sig så om man följde lite av vad som stod där. Mycket fina tips, och bilder som piggade upp, får jag lov att säga.

Som alltid när jag läst ut en tidning sitter jag nu här med en lista på saker de skrivit om i tidningen som jag är nyfiken på. På dagens lista står bland annat Max Factor Compact Foundation (se bild till vänster), den verkar ha både snygg förpackning och ett innehåll som bidrar till snygg förpackning på mig med (hah, där fick jag till det). Någon som har denna? Fungerar den bra?  
En annan punkt på listan är boken
Bergdolfsblondiner som jag skall köpa. Har läst en del om boken, så då får man väl läsa den faktiska boken också.

By the way - jag gillar nyansen på rougen som man fick med nya VR. ¡Estupendo!

Jag vet inte varför jag publicerar det här

Mina småsystrar gör världens godaste sockerkaka. Alltså har en bit av en sådan precis ätits upp av mig. I skolan idag var vi på bio och såg "Bara Bea", har inte en aning om varför. Nu skall jag läsa det nya numret av Vecko Revyn som kom idag, verkar mycket bra.

Vi hörs.

Ack, jag och mina enkronor (ironi, ironi!)

Eftersom dessa människor som fått äran att kallas "kändisar" är så satans svåra att undvika så får jag väl ganska motvilligt lägga till en kategori bara för sånt där också. Kallad "kändis"-tjafs. För det är så det känns.

Och vad inleder man inte en sådan här kategori bättre med än med en bild på allas vår kära (heh) 
Hilary?
 Fast slut på allt oseriöst prat och så nu, så skall vi ta och kolla bilden:
Hilary Duff
Knäppt, vad orättvist saker och ting kan vara. Ser ni hur stor hennes shopping-bag är? Hon klarar ju inte ens av att bära den själv?

Gah. Vad avundsjuk jag blir.

Nu: läsa denna.
















H&M från topp till... sko!

H&M2Ifall att någon lyckats ungå skall jag härmed avslöja att H&M i vår lanserarar... skor! Världens vanligaste accessoar(? .. eller ja, accessoar och accessoar - den blir väl vad man gör den till)!

Och vad tycker Beth? Jodå, det finns en hel del godbitar. Som
pumpsen till vänster här, till exempel. Men en del ser bara förskräckliga ut.




Det blir väl bättre med tiden?





By the way; här har du dagens coolaste kille.


Tre saker jag antingen funderar över (eller jag är panikslagen över)

  • SEMLEDAGEN IMORGON. Jag gillar inte hatar vispad grädde (och speciellt i överflöd), men semlebullen och mandelmassan är gott. Med lite grädde och florsocker på hatten. Fast ändå är Semladet en sån där grej som det nog är tur att man bara äter en gång om året. Annars hade det vart skitäckligt.
  • OCH SEDAN FÖRSVANN VERKLIGHETEN. Först kom den med beskedet att jag inte kommer att vara ledig på flera veckor. Och nu försvinner min fritid och allt det där (de roliga delarna av verkligheten), i och med att skolan börjat. Hinduism, islam och Buddism - geometri i massor - 50 engelskaglosor hit, spanska-prov dit... J.a.g.d.ö.r.
  • DET STÅR ETT NAGELLACK BREDVID TANGENTBORDET. Jag hittade ett nagellack i en låda, i datorskrivbordet häromdagen. Ett sånt där det står "girls" på med läcker text, och som man säkert fick när man var en 9-10 år någonting. Men jag har skakat om den och innehållet verkar inte ha tagit illa vid sig av dessa år. Lacket är i någon blå-lila-silver-nyans (låter skitfult - är vackert, coolt), och jag vill måla naglarna med det nu. Så, till problemet: Korken sitter fast stenhårt. Stenhårt, stenhårt, stenhårt. Om man skulle kunna dö igen (efter punkt 2), så skulle jag nog göra det nu igen.

Verklighet. Och tid.

Och så kommer verkligheten på besök; Skit, det är inte lov igen förrän det är påsk. Och tills dess... Nej, jag vill inte ens tänka på tid. Tid är en av de ting som jag hatar mest av allt.

Så blir du coolast i sommar

COOOOOLA
Haha! Jag har hittat årets snyggaste solglajjor! Från Wedins, 99 pix. De har legat ute ett bra tag, men eftersom de har haft den fulaste av
brillornas nyanser "starbilden" så har jag bara bläddrat förbi dem. Men så kom jag på tanken att de kanske fanns i svart/brunt och gav dem en chans och ett klick.

Nej - de fanns inte i svart, men hallå? Vem bryr sig - ett par rosa är ju helt sjukt coolt. Som en blixt från klar himmel. Jag ser det direkt - dessa är årets coolaste, snyggaste, häftigaste, sjukaste solglasögon! De är helt enkelt sådär fulsnygga.

Accessora

AccessoraJag skall slänga iväg en beställning till Accessora när jag får pengar, tror jag allt. Ta dig en titt där själv, om du inte gjrot det ännu. De har inne riktigt mycket fint just nu!

Förlåt för jag inte har bloggat. Idag har jag vart på Hogwarts (igen..)

Idag har jag verkligen vart sämst på att blogga. Men jag gav mig tusan på att jag skulle plugga lite, så det blir lite mer av en mjukstart nu när skolan börjar igen. Så jag inte behöver plugga hur mycket som helst med en gång alltså.

Och okej, det var inte allt. Kollade på Harry Potter också. Men det är som det skall vara; man skall alltid vila innan skolan börjar. Eller?

Och vårens smycke är...

Helt klart är det snyggaste smycket stora örhängen i vår! Runda är coola, och guldiga/silvriga smyckade med "tecknade djur" och växtrer. Sött naturligt, ungefär. I en annan form jag tycker är snygg såg jag ett par i på Lindex "överblivna" rea. 15 kronor för ett par superheta örhängen. Som en ögla ungefär, prydda med små (inte jättesmå och inte stora) träkulor och glaskulor. Gud, vad snygga!
Fast det här är fortfarande inte okej.

Alla örhängen på bilderna ovan kommer ifrån Ms Bijoux, och finns att köpa hos Accessora.

Och det är inte ens fullmåne. Godnatt då.

Blogg.se bestämde sig för att vara emot mig när jag skulle blogga förrut. Igen. Så då blev jag pissed off och gick i protest. HEPP, OKEJ - INGA FLER BLOGGINLÄGG IDAG I SÅ FALL. Äh, jag lider av trötthet. Mycket trötthet. Stark trötthet? Vad säger man egentligen? Sak samma. Jag tycker det är dåligt att blogg.se typ alltid är knas i alla fall. Det kan få mitt humör jättedåligt. Jättefort.

Och ibland behövs det ett blogginlägg då man bara svamlar. För då bli nästa (förhoppningsvis) mycket bättre. Så, det här var väl en helt okej uppdatering av mitt liv? (:
Nu skall här sôvas, för snart börjar skolan igen. Det vill vi inte. Man kanske skulle ta och köra lite
törnrosa-style och sova i tusen år. Eller hundra, eller vad det är. Länge i alla fall. Och så har man gått ur allt vad skolan heter när man vaknar sedan igen. Det hade vart perfekt.

The End. eller godnatt, som man säger.

4 önskningar (att önska förgyller vilken dag som helst, lite extra)

Circus Massimo.. jag hade inte haft något emot lite värme. Lite sol. Lite tunna kläder (i sommar kör jag på vita, oversizade överdelar - förstora tshirts, tunikor och skjortor). Bilden här till vänster  är... varm. Eller det ser varmt ut. Det var det också, i Rom (Circus Massimo på bilden) förra året.

.. en smoothie, vore gott - tack? Om jag inte gör min egna hemma brukar jag köpa en på Mama Mia nere på allum. Italiensk glass, säger jag bara. I smoothie. Jag brukar ta citron- glass, och så får man välja bär också. Jag väljer hallon. Åh, mumma. Har du vägarna förbi Partille någon gång - köp smoothie!

.. eh, sockersuget fortsätter. Jag vill ha godis. Det skall jag få också, ikväll - mums! Hade inte tackat nej till en chokladkaka, 70%(eller mer) kakao, också. Fast det får jag köpa mig en annan dag. Det är vardagslyx.

.. en byx-mys-dress jag såg på vero moda. Längesedan jag såg ett mysigare plagg. Och när man kryper i den lär man känna sig som fem år och beskymmerslös igen. Det behöver man. Jag med.

Whitney is back!

Från ett nedfall, till något... fantastiskt (?). Har i ögonvrån följt Whitney Houston och skriverierna kring henne det senaste (svårt att undvika?); då hon irrat runt i sin egna trädgård; då hon skilt sig, med mera. Hon har sett ut som en äkta rishög på bilder de senaste åren, minst sagt - men se här! Hon ser ju riktigt bra ut!

Alltså; från ett nedfall till en återkomst (?)!

Frööööölunda!

FRÖÖÖÖÖÖLUNDA

Idag var det en bra och rolig match!
Den gjorde min dag. FRÖLUNDA, FRÖLUNDA!

... och matchen är också anledningen till min frånvaro.

Ashley och en jeansväst kan omöjligt bli fel

AshleyJag älskar dessa bilderna på Ashley Olsen från Nylon (augusti 2006). De inspirerar mig mycket nu i vår. Speciellt denna stora bilden intill - kan en jeansväst bli mycket snyggare? Tveksamt (om man får svara på frågan själv).


Vårigt

Dagens dröm
En väldigt "ihopslängd" outfit idag (om det hade vart verklighet alltså), men jag hade inte haft något emot den ändå. Vårigt.

Kofta från Vanessa Bruno en typisk vår-sommar-höst kofta. Sval - men ändå värmer den.

Linne från H&M En färgklick är viktigt. H&M har många sådana.

Jeans med hög midja från Topshop. Syns väldigt dåligt på denna bilden. Men är supersnygga. Kolla in dem mer
nogrannt här.

Armband från Ms Bijoux Hade blivit för mycket med ett halsband till denna outfiten - och då är ett sött armband det perfekta alternativet.

Skor från converse All Star klassikern, i låg modell. Världens mest omtyckta sko?

Väska från Wedins Snygg stor modell, perfekt för mig (som alltid skall ha med mig hela världen i min väska)!

Jisses.

Okej, vad har hänt nu då?

• ..
Brit rakar av sig håret. Man mår dåligt när man ser henne göra det. Hon mår ju inte bra, kan inte någon hjälpa henne? Besides taking pictures of her (eh..) - förrutom att ta bilder på henne (jag kommer så lätt in i det engelska språket - sjukt töntigt - när jag läser engelska böcker och sånt. blä). Vad är det för hjärtlösa typer som fortsätter ta kort på henne när hon sitter och har tårar i ögonen? USCH. Jag skiter ifall det är deras jobb eller ej - det har gått för långt.

• .. och hon har rakat av sig håret. HALLÅ? Förrut visste man inte hur man skulle reagera, tyckte att hon var knäpp. Nu är det bara synd om henne. Jag tycker synd om henne. Do you? (SORRRY - förlåt, ni får dras med det ett tag ~min dåliga engelska~)

Alla tänker, du vet.

Jag måste skriva lite. Är så rastlös. Och så full av tankar. Fast ändå vet jag inte vad jag skall skriva. Tankar är så knäppa på något sätt. Ibland är är de något man vill skryta med. Berätta om dem för hela världen. Så att alla skall se: att jag tänker faktiskt såhär. Löjligt, tycker säkert många. Men det är kul. Och alla mår bra av att bli sedda. Om man skall slänga det i jämförelse till att vara osynliga till exempel. Alla tycker att det är sorgligt med folk som är "osynliga" och utfrusna.Fast handlar det om motsatsen (så som det skall vara för att ingen skall vara osynlig); alla vill bli sedda, hörda och få uppmärksamhet. Då blir det känsligare. Löjligt och omoget.

Tänk, tänkte, tänkt, tänker, tankar, tank, tanka (huh?)Vissa tankar vill man bara hålla för sig själv. Nästan inte tänka på själv ens. Kasta dem i någon sorts tankarnas papperskorg, där de försvinner från allting. Då blir man tyst och tycker det är jobbigt. Och så märks det att det är något som tynger en ändå. Fast man inte vill att någon skall veta. Ovanligt nog vill man inte att  någon skall bry sig heller. Uppriktigt vill man inte att någon skall bry sig. Då skulle man ju aldrig kunna kasta dem i en papperskorg, om dem fanns kvar hos någon annan.

En annan sorts tankar är de där man vill skrika ut till hela världen, men ändå inte. Folk reagerar så olika, och vill man verkligen berätta allt för alla, när man tänker efter? Det kan vara tankar man blir glad för, men tänk om någon börjar snacka skit? Börjar snacka skit om tankarna som gör dig glad? Samma sak gäller tankarna som gör dig ledsen. Som du vill berätta för någon. Men någon kanske snackar skit om dem. Vad tänker andra, om dina tankar?

Och vissa saker skiter man bara i om andra känner för att ha förrutfattade meningar om. Spelar ingen roll om alla andra får veta om dem, även fast det inte spelar någon roll om de inte skulle veta om dem (eller tvärtom). Bryr sig inte om ifall andra snackar skit om dem, för du tänker så och de kan ju inte de ändra på med sitt skitsnack?

Alla tänker tankar, tänk vad folk tänker om tankar och andras tankar och tänker om egna tankar. Läskigt vad många sorters tankar det finns. Snälla och elaka, oroliga och sprudlande glada, och tveksamma

Å andra sidan: vad om alla hade gått och tänkt på vad alla skulle tänka om ens egna tankar hela tiden? Vi hade ju blivit galna allihopa. Opersonliga och helt enkelt knäppa. Inte ens omtänksamma - och det verkar ju helt otroligt det också om man tar det bokstavligen.  Nej, jag säger som jag sagt (och tror på det): tankar är knäppa.

Ibland klagar man.

h-u-v-u-d-v-ä-r-k. och jag vill läsa. Läsa någonting som jag valt att läsa själv. Men jag har bestämt mig för att jag måste läsa ut denna (till skolan) innan jag får välja bok själv. För då har jag den utläst sedan. Åh. Jag dör.


Härlighet från asos

Härlighet från asos
Skulle jag ha en kategori för bara väskor skulle den här bli utnämnd till "dagens snyggaste, roligast och häftigaste väska". Med motivering: "Körsbär är gott. Och snyggt. Speciellt tillsammans med blått. Quiltat. Mums!". ( Haha, ordsoppa, kan man kalla det där för). Väskan kommer ifrån asos.

Tiden är ett konstigt fenomen

Tick tackJag svär på att tiden går snabbare vissa dagar än andra. Idag gick jag upp 11.30 - och vad har jag hunnit göra sedan dess? Duscha, ätit frukost och bloggat 4 inlägg, varav 3 tog 5 minuter vardera och ett en halv. Men ändå har jag inte hunnit göra typ något annat. Konstigt.

Nu skall jag läsa. C som i Ciao!


Så som jag matchar romantiskt

Så som jag matchar

Ett kollage var längesedan jag la ut. Här visar jag hur jag helst matchar romatiskt.
Jag älskar det våriga och söta i pastellerna, men bär dom inte gärna helt för sig själva. Lite starkare färger och plagg som är helt otippade tillsammans med dem gör allt lite extra kul.
♥ Jag tycker att det kan vara svårt att matcha svart till pasteller, för det kan bli så... Jag vet inte hur jag skall säga - men lite rock-fel. Eller? Ja. Ibland kan man dock få det riktigt snyggt. Se hårspännenna ovan t.ex!
♥ För er som är tveksamma till neon - här är ett gyllene tillfälle att använda just neon till accessoarer! Tänk den söta halterneck- klänningen på kollaget ovan, missmatchat med neonrosa naglar. Eller neonblå? Rentutav lime-neon-gröna?

Sandaletter är säkert det självklara valet för många när det kommer till sånt här mode, men är det inte alldeles för varmt ute säger jag: släng på dig ett par sneakers till den söta klänningen/toppen! Är det just lite varmare tipsar jag om de klumpigaste av klumpiga kilklackar.


Kollaget:
                 plagg:
Halterneck- klänning från Manoush. Grejar vilken sommardag som helst.
Lila klänning med fickor från Topshop. Inte helt självklart romantisk, men matcha med ljusrosa naglar så skall du allt få se!
Vit klänning med "haklapp" från H&M. En av de få klänningar som inte blev slutsålda på direkten hos H&M. Fattar noll varför, den är ju assöt!

Grön top med blommor från Antik Batik. Har det där som gör den lika snygg till vardags som till kväll (means party).
Lila kappa med fickor och skärp från Burberry London. Såklart. Sötaste typen av jacka i vår.
                 skor:
Vita sneakers med svart snöring från Din Sko. För att sneakers är den snyggaste skon i vår, och för att de är lika coola som bekväma.
Svarta Juicy Couture- inspirerade maryjane-kilklackar från Asos. Alternativet till sneakers.
                 accessoarer & resten:
Svarta, blomstrande hårspännen från H&M. Sött att ha i håret i vår och sommar.
Rosa ring med bling från asos. Jag brukar inte gilla ringar, men denna är ju riktigt söt!
Svarta och rosa ljus med silver- mönster från asos. Mysiga kvällar i vår, när du läser en bok eller två.
De coolaste solglasögonen på länge kommer såklart ifrån H&M. Dessa bara måste jag ha.

Okej, det blev ett lång inlägg till. Men det var ju mest fakta om varifrån alla underbara prylar kom ifrån, right?


How far is too far?

Oj. Kollade igenom mina senaste inlägg och de har tydligen (helt omedvetet) blivit väldigt långa. Jobbigt. Sorry. Skall bättra mig. (Tycker själv att det är asjobbigt att läsa långa inlägg också, nämligen)

Oj. Detta blir nog dyrt?

.. och när vi ändå snackar frisyr så slänger jag iväg en till liten text om det. Jag planerar att lägga ut mucho money på det denna gången. Inte för att jag vill bli av med pengar, utan för att jag vill göra något åt det som sitter på mitt huvud som har gått från att vara brunett- svall till olikfärgad rishög. Typ. Jag skall beskriva färgen på mitt hår innan jag skall beskriv vad jag vill göra åt det:

Längst ner vid topparna är det typ min naturliga färg. Typ guldfärgat. Eller gyllenblondt som det så fint heter.
strax ovanför är det någon ljusbrun variant av nyans.
i mitten av mitt långa hår (rishög?) är det mörkbrunt. Alltså: här sitter typ all färg kvar från när jag tonade det för ett år sedan (jag tonade mig för att färgen skulle gå ur, annars hade jag färgat det. suck).
Sedan ljusbrunt igen och högst upp vid rötterna och typ 10-15 centimeter till innan det ljusbruna så är min naturliga hårfärg igen.

Oj, nu lät det mycket värre än vad det är. Men då kanske ni ser mitt svall som helt fantastiskt när jag väl har klippt mig sedan? (; Nu till vad jag vill göra åt mössan:

• .. jag gillar själva frisyren som den är. Fast jag vill fortsätta spara till längre hår, fortfarande. Vad jag inte gillar är att efter ett par timmar när jag har utsläppt hår, så "lägger sig" det högst upp på huvudet, medan det fortfarande är mycket volymigt längst ner. Jag vill ha volym i hela håret!
• Färgen skall vara som min naturliga, fast lite mer åt det ljusbruna/gyllene hållet.

För att förtydliga hur jag vill ha mitt hår ser ni två bilder här nedan. På MaryKate Olsen, med det fantastiska håret (vill ha någon blandning av de färgerna. Och den frisyren):
MaryKateMary Kate

Nu fick jag lite dåligt samvete. Så himla illa är det faktiskt inte med håret som det låter av det jag nyss skrivit. Eh... ta det med en nypa salt, och läs sedan vad jag vill ha fram med detta inlägg:
Jag vill klippa mig och färga mitt hår. Somrigt skall det vara.

Puh. Jag undrar hur mycket detta kan gå på? Det blir nog till att spara i ett par månader? Någon som vet?

Utmaning: "Stilikoner"

Chloë SevignyBlev utmanad av Sussi att lista mina "stilikoner"; alltså människor vars stil jag blir inspirerad av och gillar. Jag svarar i punktform (inte inbördes ordning) :

Chloë Sevignys stil är verkligen bland det coolaste som finns. Se bara på bilden här intill tillexempel. Coolt. Och hon vågar sig på trender långt före alla andra. Jag säger det igen: Hon är så jäkla cool.

MK och Ashley Olsen, jag vet att de är lite uttjôtade i sådana här sammanhang, men jag gillar deras stil ändå. Ibland kan man undra vad tusan MK har på sig, men jag har börjat gilla hennes stil mer och mer. Inte alltid helt kul kombinerat, men man kan hitta s.k "guldkorn" i hennes outfits också. Ashley ser typ alltid snygg ut.

Cecilia B Johnson blandar och mixar, men allt hon klär sig i ser så grymt skönt ut. Jag gillar stilen, helt enkelt.

FOLK PÅ GATAN, I SKOLAN ELLER VAR SOM HELST (varför inte bland bloggers?) Största inspirationskällan. Alla har så otroligt olika stil. En del har en stil som man gillar helt och fullt - medan en del har de där "guldkornen" jag snackade om vid punkt MK och Ashley. Till exempel kan det vara såhär: Jag har haft en dålig dag och skall ta bussen hem, men bussen kommer inte förrän om 20 minuter (missade precis den som gick innan, alltså). Så jag slår mig ner på en bänk vid bussterminalen, och efter typ fem minuter ser jag en tjej med världens coolaste väska. Världen är helt plötsligt lite coolare. Lite snyggare. Lite roligare. Lite gladare.

Har du läst Stargirl?

adsdasdaNär skolan börjar igen på måndag skall denna boken vara utläst. Jag och ett par fler människor i klassen läser denna bok i engelskan, som heter Stargirl och är skriven av Jerry Spinelli. Någon som har läst den? Kanske?

I alla fall. I början av boken fick jag inget sammanhang. Och jag är ju inte överbra på engelska direkt, så det kanske inte är så konstigt. Men något som är konstigt däremot är boken själv. I ena sekunden snackas det om ukulele i bamba, och i andra snackas det om skelett? Fast detta var i och för sig i början av boken när jag fortfarande var ganska ointresserad och inte gav boken den uppmärksamhet man skall ge en bok för att den skall bli bra.

Nu velar jag. Sorry. I alla fall känns den lite bättre nu när jag kommit in i den lite. Men den är nog den knäppaste bok jag någonsin läst. Fortfarande.

Coolt.

Jag ÄLSKAR Cecilia B Johnsons stil. Kolla bara denna underbaring (som för övrigt kommer ifrån Cubus)!

Nytt i vår

H&M har fått in nya klänningar som (nästan) alla bloggerskor i hela sverige blir som galna av. Jag med. Speciellt dessa tre jag valt ut här nedan. Längtar till sommaren då man kan ha på sig dem utan strumpbyxor. Bar- bent med andra ord. Och skorna. Är ett par bland Scoretts nya, som även dem blivit kommenterade och omtyckta av typ hela bloggsverige(kanske inte just detta paret, utan skorna i allmänhet). Dessa gillar jag bäst. Espadrillo- Beth har vaknat upp ur ide - sommaren 2007 är på gång (heller hur?)!
nytt i vår

Historien om en veckas huvudvärk

Hm...Hur skall jag inleda det här inlägget? Äsch, jag går rakt på sak. Jag måste ordna klipptid snart.

Den senaste veckan (ungefär) har jag haft huvudvärk mot slutet av precis varje dag. Kanske dricker jag för lite vatten? Jag dricker mer vatten - fortfarande huvudvärk. Kanske sitter jag för mycket framför datorn eller tv:n? Jag går därifrån - fortfarande huvudvärk. Jag har funderat kring typ alla saker som skulle kunna vara or-saker till min huvudvärk. Och så kom jag på det. Igår. 

Jag har alltid haft väldigt, väldigt tjockt hår. Jag har hållit mig till en enda frisör genom livet, alla andra skall först stå och tjöta om hur tjockt hår jag har (i en halvtimma typ) innan de kan börja klippa. Och i ungefär ett år har jag dessutom sparat på längden. En bit nedanför skulderbladen är jag (eller håret) nu, mitten av ryggen ungefär.

Så satt jag där igårkväll och funderade på varför denna (ursäkta) jevla huvudvärk plågar mig vareviga kväll numera. Så drog jag en hand genom håret - och självklart! Det är allt hår som tycker huvud och nacke som gör att jag får ont i huvudet (och ibland nacken). (Sedan kände jag mig smart resten av kvällen.)

Angående bilden: Håret är ju nästan större än huvudet, när jag "knyter" det. Inte konstigt jag får ont.

Tidningshörnan i mitt rum

del1Tidningshörnan
Okej, vi börjar väl direkt med den nya kategorin då. "Delar av mitt liv", kom inte på något bättre namn. Här kommer ni somsagt att få se delar av mitt rum tillexempel, kanske få se en dag i mitt liv i foton, och så vidare. Här kommer jag i fortsättningen att lägga upp "In my Bag"- bilderna när de titt som tätt kommer upp också.

Idag skall ni i alla fall få se bilder från min "tidningshörna".

Självklart läser jag inte bara tidningar här, men det är här jag förvarar mina tidningar - så då blir det helt enkelt tidningshörnan. I min tidningshörna (som ligger precis under fönstret - så man kan läsa i dagsljus om dagarna) har jag min fåtlölj, en pall och plastblommor. En vanlig läslampa har jag såklart, men i fönstret står också en röd "myslampa", jag älskar skenet från just röda myslampor.

Två av mina favorit- inredningsdetaljer är tidningar och snygga påsar. Faktiskt. I och med detta är det ju inte så dåligt alls att mina tidningar numera inte får plats i något tidningsställ - utan hos mig får de agera minibord. I min tidningshög kan du hitta till exempel; SOLO, ELLE, Plaza kvinna, vimmel, starlet, tekla, cosmopolitan, något enstaka nummer av VOUGE, Vecko Revyn med mera. Favoriter från vad jag har samlat på mig de senaste åren, helt enkelt.
Vad gäller påsarna hänger just nu en Burberry-påse i sällskap av en från Pilgrim i min tidningshörna.

När jag sitter i min tidningshörna (börjar bli jobbigt att skriva det så många gånger, men jag har inget annat namn för den) så läser jag oftast. Tidningar eller böcker (kommer visa er mina favoriter i bokväg en annan gång). Lyssnar på musik ibland också, eller bara är. Hm, "bara-vara"-hörnan kanske man skulle kunna börja kalla den också? (;

Beth städar!

Jag håller på att städa igenom mitt rum. Jag gillar inte att städa, men jag gillar när det blir snyggt, mysigt och "trivsamt" (hittade inget annat ord?) när man är färdig.
Jag har länge funderat på att visa er delar av mitt rum och så vidare också. Eller visa er mina favoriter i garderoben till exempel; mina smycken och accessoarer; vad jag läser; annat jag har i mitt rum och i mitt liv. Ungefär. Och vad jag ville komma till är att jag nog skall börja visa lite av det snart (: Håll utkik! .. med andra ord.
Nu skall jag fortsätta städa, ciao!  


(vad som helst för att slippa plugga)

Snyggast idag

Den här bilden är helt fantastisk. Jag älskar färgerna, dropparna och hur den bara utstrålar fashion (på engelska, japp). Se den tydligare här. Hittade bilden hos Fashion Addict Diary.
Visst skriker den "FAAAASHIOOOOON!"?

Jag tycker...

Paul Smith matchar mörkrött och brunt på catwalken. Den färgkombon gillar jag och kommer jag nog köra på i höst, tror jag. I övrigt tycker jag att hans f/w 2007- visning känns väldigt gubbig (och väldigt brittisk), och det går inte riktigt hem hos mig. Fast det mysiga och de få feminina 'prickarna' i kollektionen, gillar jag. Se hela visningen här.

Smultron och sommarsol!

bliw
Dagens tips från mig är lite... annorlunda. "Vem tipsar om en tvål?" tänker ni säkert. Men, eh, det är jag som tipsar om en tvål! Bliws doftar smultron och sommarsol - jag kan inte sluta tvätta händerna! Den är helt adorable. (Och så är den ju rosa också, och det är ju inte ett minus hos mig direkt.)

Josef Frank inspirerar

ManhattanJosef Frank har gjort otroliga textilmönster för Svenskt Tenn. Man blir så inspirerad, och jag vill ha plagg och accessoarer i alla mönster! Mönstrens namn är också de (!) inspirerande; hawaii, italian dinner, mirakel, tre öar i svarta havet - till exempel!
En väska i mönstret Manhattan (se den stora bilden) är ett stort crave. På de små bilderna nedan ser du mönstrena "Under Ekvatorn" samt "Himalaya".

Dagen till ära

Dagen till ära
På Ica köpte jag senaste numret av SOLO (bland favorit-tidningarna, absolut) och en Yoggi Yalla, med smak av kärlek - perfekt idag ju! Fast skall jag vara ärlig köpte jag den mest för chokladbitarna som den innehåller. Mums!

Suck, Madonna

Nu får Madonna ge sig. Snälla Madonna - sluta jobba med allt vad design (av kläder) heter!

En vårjacka

Spanar på vårjacka, och är sugen på något i stil med denna (se bild) från H&M. Vet inte om den är helt och fullt vad jag vill ha bara. Hade den vart i silver hade jag nog slått till direkt. Men när något är i guld tar det alltid extra tid att tänka på om man vill ha den eller inte... Jag skall fundera vidare.

Sålänge: vad tycker du om denna jackan?

Att gå från kokt kräfta till nygräddad bulle

Ahsley Olsen.. och här springer Ashley runt i bara t-shirten och ser allmänt snygg ut ändå. Jag längtar till sommaren då jag också bara kan springa runt i en vit skjorta, tunika eller för stor t-shirt utomhus utan att frysa. Och jag tror nog att jag bannemej skall köpa mig ett par vita solglajjor också. Det är så sjukt fräscht.

Och den brännan som Ashley har hade jag inte tackat nej till heller. Jag blir också alltid rosa som en kokt kräfta först, men sedan blir man allt lite gyllenbrun - som en nybakt bulle. Typ.
Men även fast man är rosa ett tag - så syns det i alla fall att man vart i solen. Åh, längta.








Indiska, tjoho!

indiskaindiska
Indiska har fått in lite nytt till
hemsidanJag börjar gilla Indiska mer och mer. För ett år sedan gillade jag dem inte alls, för den kassa kvalité på deras smycken som jag råkade ut för som liten. Men nu har dem riktigt mycket snyggt, och inte alltför dålig kvalité.
Här är 4 plagg/accessoarer jag skulle kunna tänka mig att lägga pengar på nu i vår. Först ett snyggt linne, cool till vardags. Sedan den snygga tunikan, i vitt och blått. Kan bli mysig i sommar också, att bara dra på sig när man vilar sig emellanåt då man solar.
Och sedan väskorna... De är inte fula i alla fall. Den gula... - åh, vad jag vill matcha solen i vår/sommar! Och den marin- randiga snyggheten är också riktigt snygg. Jag vill ha.
indiskaindiska

Grattis alla underbaringar på alla hjärtans dag!

Scones!Alla hjärtans dag är här. Och jag går in helhjärtat (hehe) för att vara supersnäll. Den supersnälla dagen, tycker jag man kan kalla denna dagen för (man skall vara snäll året runt, men det är fint att ha en speciell dag för det också). Också, alltså.
Så - i alla fall - var jag uppe tidigt i morse och bakade scones till mig och systrarna. Punkt ett på min att-göra-på-snäll-dagen.

Skall ner till allum idag också (för ovanlighetens skull?), eller aa... ICA skall besökas. Kanske kan springa runt i några butiker medan mamma handlar grönsaker och mjöl och sånt där... man handlar. Och ikväll skall jag till Johanna och kolla film. Cool.

Om idag skulle vara en film, skulle detta vara
soundtracket (tror jag).

Vanessa Bruno

Jag är på så sjukt bra shoppinghumör. Och jag känner att denna våren kommer att bli en bra shoppingvår. Vet inte varför jag skrev det där, men det gjorde jag - tjoho! (Det lät väl bra i alla fall?)
En sak jag mer än gärna skulle vilja köpa är denna fräscha, snygga och coola klänningen från Vanessa Bruno. Är den inte helsnygg?
Vanessa Bruno

Och: hej

Jag.har.inte.en.aning.om.vad.jag.skall.skriva.  Tänkte bara... skriva något. Att jag har spenderat dagen med att kolla på Harry Potter. Fast jag glömde hur långa de egentligen är, så jag hann bara med att se "De Vises Sten" och "Hemligheternas Kammare". Så imorgon skall jag fortsätta med "Fången Från Azkaban" och sedan "Den Flammande Bägaren" och allt extramaterial.
Var på matchen också. Inte så... kul. Nej, over and out.


Harry Potter dagen

Harry Potter
Nu skall jag strax slå mig ner för att se igenom alla dessa filmerna + extramaterialet som finns på 3 av dem. Tjoho! Jag älskar det. Vi höres, och sess när jag sett klarrt.

Chokladhjärtan: mums!

Chokladhjärtan
Om jag fick välja något som det skulle regna i massor av ner ifrån himlen just nu, så skulle det vara chokladhjärtan i massor. Sådana där som bara smälter i munnen... Och (för att göra allt lite mindre galmouröst - crap!) så kan det få regna panodil eller ipren också, mot värken som vägrar lämna mitt huvud. (För jag orkar inte gå upp för trappan och hämta en själv.)

Halvblodsprinsen

Halvblods.. med risk för att bli lite tjötig skall jag bara lämna ytterligare ett inlägg som handlar om Harry Potter- böckerna. Nu har jag läst färdigt halvblodsprinsen. Jag har en helt konstig känsla nu. När man tänker på vad det är för känsla tänker jag i ena sekunden bara att jag är helt tom, i andra att jag är ledsen(och känner massa hat) och i tredje bara massa kärlek och på vissa sätt bra känslor. Knäppt. Kan knappt bärga mig tills nästa bok kommer ut: vad skall den heta? vad kommer hända? hur börjar den? slutar den?

Imorgon skall jag ha Harry Potter-  maraton här hemma. Mysiga pyjamasen är obligatorisk outfit då alla de hittills 4 Potter- filmerna skall ses.

Inatt skall jag drömma om Hogwarts.

Varför jag inte bloggat idag

Har vart med Johanna idag. (När jag vaknade i morse vid 10.30, hade jag fått ett sms där Johanna frågade att "du kan väl komma ner till allum vid 11?", haha - vi är grymma på att planera). Åt kycklingsallad på Paprika, det är riktigt vardagslyx. Och så har jag köpt en påse Ahlgrens bilar, och en Festis (vattenmelon och passionsfrukt - sjukt god, rekomenderas) som jag skall äta och dricka när jag snart skall slå mig ner för att läsa Harry Potter.

Såg Whyred- klänningen inne på Pondus. Lika
vacker i verkligheten som på bilden. Samma gäller de skyhöga dinsko-skorna. Jag är på riktigt shoppinghumör. Jag skall (man kan ju drömma) köpa:
♣ skor-i-massor ♣ klänningar ♣ tunikor♣ snygga vår-linnen ♣ jeans ♣ en vår jacka ♣ en väska ♣ en plånbok ♣ halsband (hallå, de är på rea precis överallt) ♣ anteckningsbok ♣ någon pocket- bok, en grym en ♣ teen vouge ♣ en massa vouge-tidningar (stod och kollade på många och länge idag) ♣ en frisytidning (inspiration, tack!) ♣ Solo ♣ Hm. Just nu kommer jag inte på så mycket mer.

Skall beställa klipp-tid snarast också, vill klippa topparna och lägga i lite blonda slingor. Det sista får vi se med, men... Äsch, nu börjar det här inlägget nå gränsen för att vara alldeles-för-långt-och-därmed-jobbigt-att-läsa. Tjingeling sålänge!

Night at the Museum

Var och kollade på "Night at the Museum" nu ikväll. Kort och gott:
Lite långsam, några (dock få) framtvingade skratt - men många långa, goda. Jisses, vad kul den var på vissa ställen. Filmen var cool. Värd 3 blommor på en skala av 5 (en typisk 3:a dessutom).
Jag hade nog hellre väntat och köpt den som dvd sedan när den kommer ut, istället för att gå på den på bio. Känns som att det är en film man kommer vilja kolla på många gånger för den mysiga humorn. Köp, köp, köp den när den kommer ut på dvd - helt enkelt!

Det här inlägget kändes lite.. tråkigt (; wellwell, sak samma för den här gången. Jag har bara bråttom till
Harry Potter.

M-m-make your own style

Dagens fyyyyyyynd
Jag åkte ner en timma till allum bara för att... eh, jag vet inte. Men jag kom inte ensam hem i alla fall! Hittade t-shirts hos Vero Moda för bara 25 kronor styck, det är helt otroligt! Innan hade de kostat 100-
lappen för en. Nu fick jag två för 50 pix! Tjena fynd. Köpte den gröna i min vanliga storlek, och sedan den grå i Large. Men det är det som är det fina med t-shirts för det gör inget att de är större i storleken - det är snyggt då också! Så det gör ingenting när ens egentliga storlek inte finns. Superbra.

Det blev ett nagellack också. Inte i den vanliga, skrikiga neonrosa färgen som bland annat Hotspot har köpt. Nej, jag hittade ett i nästan samma färg - fast kanske PYTTELITE mörkare och lite mer skimrande. Cool. (Gillar den skrikiga neonrosa också, men idag var det denna nyans som fick följa med mig hem).
Nu blir det till att måla naglarna, alltså. Ciao sålänge!

Gah. Jobbigt.

BikiniGud vad sur jag blir på den här kylan.  Solen lyser, himlen är blå och man vill bara ut och värma sig. Men ute är det inga grader celcius över 0-sträcket.

Jag skall sura vidare och krypa ner i min säng, med mittt tjocka täcke och så skall jag läsa Harry Potter. Det enda som kan få mig på bra humör (?)just nu. Dessutom har jag huvudvärk. Och jag vaknade med ont i munnen också. Inte för det är ovanligt längre, men det är ändå jobbigt (också).

Gud, vilket roligt inlägg. Men livet består väl av dåliga och bra dagar det också. Tyvärr.
Dessa härliga bikinisarna vill jag
sola och bada i till sommaren.
Från H&M.

till Miu Miu

Jag blev utmanad att matcha dessa MiuMiu-heels till en outfit som blir din för under 2000 pix (och då är inte skorna medräknade)! Skorna är egentligen inte alls i min stil - och då blev det ju genast lite knepigare. Men, det skall ju vara en utmaning, right? Ha lite överseende med att jag knåpade ihop denna outfit och detta kollage vid 00-tiden inatt. Utmaningen skickas vidare.
till Miu MIu

















Mössa: Cool. Kostar ca 119 pix. från asos
Väska: Denna vill jag ha! Pris: 349:- från wedins
Skjorta: ca 372 kronor hos Asos!
Jeans: 398 kronor hos H&M.


Hur jag tycker väskan skall se ut i vår (och SÅ mycket mer)

Jag vill ha

Jag vill ha lite sommar. Lite vår. Lite värme och sol. Och lite nya plagg och accessoarer i garderoben. Drömmer just nu mest om sånt som har chans att kanske blir verklighet (billig är bra, och det finns mycket snyggt som är billigt också!), men behövde slänhga in en dyrgrip här också. Inte för att jag skall köpa, utan för att inspireras!

Klänning/tröja: Jag blev kär vid första ögonkastet - denna skapelse är helt sjukt vacker. Det marina modet är som gjort för mig. Jag älskar marinblå-vita och röd-vita ränder (och prickar, till viss mån). Jag älskar seglarskor. Jag älskar ränder överhuvud taget. Jag älskar ankare. Skulle jag välja ett mode till min favorit, så skulle det vara det marina! (Kan ha att göra med att jag till viss del bor ca. 50-100 meter ifrån havet) Den här tröjklänningen kommer ifrån Gina Tricot (som alltid gör mig lika förvirrad - skall man hata eller älska?)

Halsband: Det nya året låser du upp med en nyckel runt halsen. Fyndigt, jag vet. Men coolt också. Detta halsband kommer ifrån H&M och blir ditt för en billig peng. Gilla mycket.

Väska: .. och här kommer det dyra. Väskan är från Fendi. Jag gillar inte alls Fendi i vanliga fall, men - detta är något utöver det vanliga. Helsnygg, och jag blir bara mer och mer kär i den ju fler blickar jag slänger ut dess håll. I vår skall jag spana efter en budgetvariant; pösig väska, ett spänne, korta "handtag", men framförallt - en marinblå! Den marinblå väskan blir vårens/sommarens motsvarighet till den röda som var superhet i höstas!

Skorna: Bägge par kommer ifrån Wedins, som är min favorit-budget-sko-affär i vår! De har
fått insjukt mycket sött och fint, och alldeles, alldeles underbart! De vita med broderierna får stå för det söta i vår, medan de svarta coola med bling får stå för... resten. Det coola, festliga och också casual. När jag tänker efter tror jag faktiskt att jag slår till på de sist nämna. Om de inte får konkurrans. Eller så slår jag till på alltsamman.

Marie Lindberg kvällens vinnare

Marie
Underbart! Marie Lindberg var verkligen bäst ikväll. Förra veckan
snackade jag om att det bara var 1-3 låtar varje år som jag gillar av alla som är med i melodifestivalen. Denna är en av årets! Hoppas hon vinner allt.

.. och jag älskar färgen på hennes tröja. Och jag älskar hur hon matchar den med höööög midja.

Melodifestival deltävling 2

Nyss hemkommen från Melodifestival- repet. Och vilken utandning. Förra veckan var skit, denna veckan var bättre - jo, det svider lite att säga det - men idag var faktiskt bra.
Kör lite snabbgenomgång här. Min egna lilla lista, vad jag tycker och tänker om idag:

Låtarna:
Regina Lund - Rainbow Star: Trodde det inte, men denna var då fan inte så pjåkig alls. Fast kläderna... nej, dem var inte menade att tas på allvar så det vore bara sjukt att säga att det var förskräckligt.

Marie Lindberg - Trying to Recall:
Den är fin. Och annorlunda gentemot de andra. Och hon ler mycket när hon sjunger (inte bara ler, utan ler som att hon är glad och menar det). Pluspoäng där!

Jimmy Jansson - Amanda:
Jag har inget emot Jimmy, men hans musik... Alltid likadana låtar, och det är ju inte så att han menar vad han sjunger (han sjunger att han "vill ha" Amanda, och så sitter flickvän-
Sandra och skall födda strax. Känns inte så äkta). Känns lite som Håkan, men gud vad Jimmy misslyckas med det försöket. Håkan är bra, Jimmy - släng dig inte i tävlan med den mannen. Jimmys låt har skitdålig text - Håkans texter är så äkta och underbara. Jimmy sjunger inte som han menar - det gör Håkan.

Cosmo4 - ¨What's Your Name: Nej, man tycker bara synd om dem. Suck.

Lustans Lakejer - Allt Vi En Gång Trodde På: Eh, känns som BoKaspers "Vi sitter i samma bil", fast ändå är den väl inte lik eller? Jaja, vi får se hur det går med denna. Jag är utan åsikt just nu.

Jessica Andersson - Kom: Känns som en Jessica- låt. Inte dålig, men inte heller i min smak (det är inte mycket i melodi-festival sammanang bör tilläggas). Helt okej.

Svante Thuresson och Anne-Lie Rydé - Första Gången: Jag somnar.

The Ark - The Worrying Kind: Annorlunda, cool, svängig. Jag gillar inte. Kommer antagligen gå hem hos varenda melodifestival- fantast.

Kläder:
Bäst klädda: Jessica Andersson & Marie Lindberg
Sämst klädda: Skulle "experter" säga så skulle de säga Regina Lund och The Ark. Men deras kläder är ju deras "grej" liksom, och man får ta det med samma ironi som dem själva (:

Jag tippar:
Andra Chansen: Kan det bli...Marie Lindberg? (!) .. och.. Lustans Lakejer eller Svante Thuresson och Rydé.
Final: Jessica Andersson och The Ark.

Om jag fick bestämma hur det skulle gå:
Andra Chansen: Regina Lund och The Ark
Final: Jessica Andersson och Marie Lindberg.

Kristian Luuk

OCH SÅ VAR DET KRISTIAN LUUK
Man fattar inte mycket av varför han gör saker och ting - men han är helt sjukt rolig. Och de här "vykorten" i klippen där han snackar med artisterna innan klippen är så roliga. Tjoho!

Idag...

Idag...Jag måste köpa ett par färglada strumpisbyxor. Fast inte någon skränig chockrosa, eller neongrönt eller något. Nej, bara något annat än svart. Kanske silver? Funderar bara... är det verkligen smickrande för benen med metallic-färger? Inte så, men man vill ju inte se ut som en lyckstolpe...






Halsduk H&M
Blom- halsbandet Det är såååå sött. Älskar det. Från glittrande glitter.
Klänning / oversize-tshirt från H&M. Den är BLACK (as the night...buh)
Strumpisbyxisar i svart.
PÄRLÖRHÄNGEN.

Copycats och melodifestivalen

dsfdsfsfJag tar min vanliga morgonrunda bland de bloggar jag läser dagligen och förundras hur sjukt många copy cats det finns där ute. Jag ser inte vad det är som är kul med det? Vem som helst, härmar vem som helst. Hallå? Det är ju inte så att det inte märks.
Många lite "större" bloggerskor (bland killbloggarna har jag inte alls sett något sånt, tror jag) kopierar de lite mindre kända bloggerskorna. Då är det ju ingen som märker? Neh, visst. Det bevisar bara att dessa knäppisar (tillåt mig att kalla dem det) inte kan ha speciellt mycket innanför skallbenet.
Jag säger inte att alla kopierar, och alla gör det säkert inte avsiktligt. Men de som gör det avsiktligt - det syns väldigt tydligt (och om jag hade vart en copy cat och läst en sån här text som jag kluttrat ner här, skulle jag ta till mig texten och ge mig ut och leta reda på egna saker att blogga om. Man förlorar läsare på att kopiera. Man blir inte en omtyckt bloggerska. Det är någonting att ta till sig).

Idag fyller Johanna år. Grattis, underbaring!! (:

Och jag skall på genrepet till melodifestivalen senare. Blir väl som det blir. Gillar faktiskt inte alls melodifestivalen längre. Jag gillar inte musiken, och efter förra veckans deltävling blev ju inte min inställning till den mycket bättre. Well, well - det är alltid lika kul att kolla på den där gubben som springer runt och skall hålla allting i ordning (eller vad man säger) i alla fall. Sedan får vi se hur det blir med musiken. The Ark är ju favoriter, men själv tycker jag bara att de är... hysteriska. Visst, jag har gillat deras musik också. Men. Nej, nu avslutar jag här innan texten blir milslång. TJING.

Ja, och detta var ett viktigt inlägg (för mig)

Åh, jag känner mig lite... velig just nu. Eller hur skall man säga? Jag vet inte.
Jag vill somna, sova halva lovet, och vara vaken resten. Och sedan sova lite till. Och vara pigg som en mört (vette tusan vad det är, men det låter bra) när skolan börjar igen. Här skall vi höja betygen! (Yeah, right).

VI HÖRS, ÄNGLAR.

En klänning det inte är svårt att säga Mums till (även fast den inte är ätbar)

mm!Lillasyster har bland annat fått denna klänningen idag. Behöver jag ens säga att jag är sjukt avundsjuk?

Den är supersöt... Nå, jag skall väl vara extra snäll så kanske jag kan få låna den vid något tillfälle.
För dig finns den att köpa hos GinaTricot. Det går inte att beskriva vilken hatkärlek jag har till det där stället. Många snygga kläder, men kvaliten är det inte sällan jag spyr över.
Wellwell, med de låga priserna är det väl en smäll man får ta. Go Gina!

Nu blir det att fira syster resten av kvällen. Ciao!

Anna Nicole Smith

Någon mer än jag som blev smått chockad när de på nyheterna imorse gick ut med att Anna Nicole Smith dött? Jag satte nästan frukost- mackan ihalsen. Okej, inte riktigt. Men det var inte så... förväntat (nej, man brukar inte förvänta sig att folk skall dö - men detta kom VÄLDIGT plötsligt). Och tragiskt. Hon förlorade ju sin son förra året. Och har (hade..) en 5 månader gammal bäbis.

Vad skall man säga? Det är hemskt.

Anna Nicole SMith

Gratulationer

Gratulationer
Idag fyller syster år och jag tänkte säga grattis här också (; För jag gade lust att kollagea mig lite.

Och sedan är det idag ett halvårsedan jag började blogga också, smått cool. Har gått lite snabb-långsamt. Ibland när man tänker på det känns det i alla fall som att det har gått hur fort som helst, och vad mycket man hunnit med, och ibland är det rena motsatsen.
I alla fall har jag gått från att knappt veta
varför jag skaffat mig blogg, till att ha lärt mig ändra design, inte skriva skit-inlägg och få tid med bloggen, med mera! Vad säger man? Jag är riktigt nöjd med min blogg i nuläget, om man får säga det själv.

Och jag borde bli fotograf (för jag använder mig av så proffsiga kameror)

Min kvääällNu fick jag nästan lite bråttom till att ta det lugnt (eftersom bloggen tröttnade och inte ville ladda upp min fin-fina 'hrm' mobil-bild).

Jag skall slå mig ner med kvällsmat (vaniljyoughurt och jordgubbsmüsli, kanske?), PLAZA, Vecko Revyn, plaza kvinna, Glamour och boken jag inte går mer än 5 meter ifrån sedan igår - Harry Potter och Halvblodsprinsen (om jag inte måste, till exempel när jag är i skolan). Nej, nu säger jag godnatt. Eh, "godnatt".

Klänningaaaar!

Nu skall vi frossa i vackra klänningar! Och inte bara vackra klänningar, utan vackra klänningar från höst- kollektionerna 2007. Se, läs - njut!

Rodarte
Stickat är vackert, höstigt och oh så snyggt. Och jag älskar det. Något som gör mig extra glad är att de gula detaljerna håller i sig. Det var i och för sig inte oväntat, men ändå.
Åter till klänningen, som ser ut som det plagg som när det väl hamnar i mina händer och jag får på mig - inte åker av på ett tag. (Jag ser mig själv i denna klänningen framför öppna spisen - mysigt!)


Rodarte
Det var denna skönhet som fick mig att skriva hela det här inlägget. Färgen är kanske vanlig på klänningar - men fantastisk ändå! Hela modellen på klänningen är fantastisk.
Om jag hade blivit bjuden på någon stor härlig tillställning någon gång och hade pengar till det så hade jag köpt denna och klätt mig i den.


Nicole Miller
En underbaring som man vill ha på sig på julafton, nyårsafton, ELLE-galan... Alla speciella tillfällen under vintern! (Oh my god, jag börjar redan planera outfit till nästa jul - det är ju tragiskt)
Vad är speciellt med denna klänning då? Det härliga mönstret såklart!



Bethsey Johnson
Jag har inte en aning om när jag skulle använda denna, men det är inte vad det handlar om, så skit i det nu. Att köpa kläder är för känslan, och helheten och... åh, sak samma - denna är min stil sååååå mycket. Marinblått och... marint - perfekt hela vägen. (Och ser du knapparna eller?)


Bethsey Johnson
Den är bara sådär ful-snygg, om man får säga så. Ingenting som utstrålar snygghet, men den är ju inte ful direkt. Eller hur skall jag uttrycka mig?
Silver och blått är snygg kombination. That's it.




Bethsey Johnson
Jag brukar inte gilla blomster- dekorationer på klänningar och sånt, men här var det minsann annorlunda. Denna är ju för tusan vacker!





Anna Sui
Nu är det nog inte många som fattar någonting. Men den här färgkombinationen kändes på direkten så höst 2007. På något sätt.
Klänningen känns väldigt mormor- ig, och det är cool. De korta ärmarna sätter pricken över i.



3.1 Phillip Lim
En av mina favoritdesigners vet hur det skall se ut. Färgen påminner om en sån där sliten ram, till en vacker målning - inte illa. Och att den har fickor... på denna klänning verkar det passa bättre än på typ alla andra! Om jag fick välja att få en av ovanstående klänningar gratis, bara en, så hade jag valt denna.
Inte utan att tveka, men visst är den speciell?



Bilder: Style.com

Pernilla Wahlgren för Garnier

Har ni sett den nya Garnier- reklamen? Precis som den där den blonda tjejen ringer sin mamma - fast här är det Pernilla Wahlgren (!) som ringer till sin mamma och berättar att hon har gått och blivit brunett.
JAG TRODDE HELT SERIÖST ATT DETTA VAR ETT SKÄMT.
Gud vad löjligt.
Skall jag vara ärlig så gillar jag inte "Nilla" överhuvud taget. Hon är för mycket, så överenergisk och... nej. Ta mig bara långt här ifrån. Och stäng av TVn när Pernillas bruna "svall" uppenbarar sig. SNABBT!
Pernilla Wahlgren

Jag har tryckt på alla knapparna i en hiss

Jao. En lista såhär på eftermiddagen? (Hittade den hääääär)

[X] - Jag har tappat bort mig i min hemstad. (Jag är inte känd för mitt lokalsinne)
[X] - Jag har sett en fallande stjärna. (Den känslan alltså)
[X] - Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. (Klart man gör!)
[ -] - Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. (Det minns jag inte i så fall)
[X] - Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. (Vem har inte det?)
[  ] - Jag har sparkat en kille mellan benen. (Haha, nej - inte vad jag minns)
[ -] - Jag har varit i ett casino. (neopp)
[ -] - Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. (Oh, nej. Här har vi mig som inte ens vågar åka Balder)
[X] - Jag har badat näck. (Jamen visst.)
[X] - Jag har lekt sanning eller konsekvens. (Sånt man gjorde)
[X] - Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. (Jag är galen i mjölk.)
[ -] - Jag har krockat i en bil. (Tack och lov)
[X] - Jag har medverkat i ett skådespel. (I skolan?)
[X] - Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. (Ja, fast det var inte tänkt så. Eller hur säger man?)
[X] - Jag har fångat en snöflinga på min tunga. (Tyvärr)
[  ] - Jag har sett norrskenet. (Nej, men jag vill se det)
[X] - Jag har suttit på ett tak på natten. (Vad kommenterar man på det?)
[X] - Jag har åkt taxi. (Utomlands)
[ -] - Jag har ätit sushi. (Usch ja. Jag önskar jag inte hade det)
[  ] - Jag har åkt snowboard. (Aldrig, hatar alla snösporter. Jag är inte dålig på att åka skider t.ex, men gillar det bara inte)
[ -] - Jag har fått fortkörningsböter.(Vore konstigt, eftersom jag är 15)
[X] - Jag har kört båt/skoter. (Båt- yes)

Glass

Dagens dröm - glassigt
Lite färglöst, men piggas upp med något riktigt färgglatt. Ja, så känns dagens dröm outfit.

H&M har billiga jeans, perfekt till vardags. De töjer ut sig, visst, men det är värt pengarna.

♥ Randig tröja är aldrig fel. Denna från Chloé.

♥ För att värma lite extra är denna kofta perfekt! Från Vanessa Bruno Athé.

Bottega Veneta har väskan med DET.

Wedins har fått in jättemånga söta skor nu i vår. Däribland dessa, underbara.

♥ Och Steven Shein gör det
igen. Underbart vackert och sött halsband det där.

Hur gick det i Nationella (svenska C)?

Vi började 8.30 med nationella provet. Idag var uppgiften att skriva en uppsats. Man fick välja mellan 4 olika ämnen att skriva om på fyra olika sätt. Jag valde väl på ungefär 5 minuter, och visste nästan direkt därefter vad jag skulle skriva om. 1 timme och 1 kvart behövde jag för att bli färdig. Är detta ett bra eller dåligt tecken?
Hoppas att dem dömer kvalitet framför kvantitet. Jag var bland de första som lämnade salen. Hoppas det gick bra.

Nu börjar vi inte igen förrän 12.10 och jag hade inte en aning om vad jag skulle göra så jag gick hem. Och nu sitter jag här, så jag tänkte blogga lite - och sedan skall jag läsa halvblodsprinsen. Har nästan läst en tredjedel nu. Jag vill läsa ut den, men jag vill inte att den skall ta slut. Vill inte lämna den magiska världen.

(By the way så kändes det nästan som om jag satt och skrev GET-prov när vi gör nationella. Jag är lite Harry Potter- sjuk för tillfället tror jag). 

Harry Potter - en del av min uppväxt

FenixordenJag har aldrig tidigare gråtit för en bok. Förräns nu. När jag tänker på det så har jag heller aldrig skrattat så mycket för en bok, av en bok, till en bok  som för, av, till J.K Rowlings femte bok om Harry James Potter. En bok som framkallar känslor.

I Fenixorden går Harry sitt femte år (av sju) på trollkars- / häx- skolan Hogwarts. Femte året innebär GET- examen, vilken i sin tur innebär ännu lite mer ansträgning åt studierna.

Under sommaren (och också en bit in på höst- terminen) utger till exempel The Daily Prophet Harry som en komplett idiot, en mytoman, en sjuk pojke. Något som självklart tär lite extra på Harry, då till och med en av hans kompisar går på smörjan som skrivs i tidningarna.

Men Harry vet, vare sig tidningarna vill tro eller ej, att Voldemort är tillbaka och en order bildas för att hindra Voldemort från att göra det han vill mest av allt. Döda Harry Potter.

Harry Potter har blivit en del av min uppväxt, och Hogwarts nästan som ett andra hem. Egentligen gillar jag inte alls fantasy, men Potter- böckerna är verkligen one of the kind. Det finns bara en sak som gör mig riktigt besviken med de här böckerna: att allt i dem inte finns i verkligheten
(vad händer sedan när sista boken har kommit ut, är min uppväxt slut då?)


Ursäkta för den mycket trötta recensionen. Det får duga. Vad jag vill säga med den är i alla fall att ALLA MÅSTE LÄSA HARRY POTTER. Det borde bli obligatoriskt.

Hur det gick när en tand skulle bort

Jag dog inte igår, men det kändes som om det var nära. Tandläkaren hade nya stolar som var helt puffiga, så när jag sjunk ner i dem så kändes det bra i typ en tusendels sekund. Men inte ens lite längre. Det första tandläkaren påpekade var att jag såg spänd ut. Att jag var spänd. Jag skakade så mycket att jag trodde mina ben skulle sparka ner någonting. Ingen mysig känsla.
Det enda positiva var väl att det inte gjorde så ont som jag hade trott, men allt annat var 100 gånger värre. Jag var verklige helspänd, det var hemskt. Och sedan sov jag inte världsbäst i natt, och så har jag mått illa sedan bedövningen släppte igårkväll. Så jag var helt enkelt hemma idag.

Men nu vet ni att jag lever. Ni slipper inte mig och mitt bloggande (;

Har läst färdigt
Fenixorden (är på sidan 122 eller något sånt i Halvblodsprinsen), och hade tänkt lägga ut en recension alldeles... nu.

Fred, George, Ron, jag och resten

Jag känner mig nästan halvt galen. Jag måste läsa Harry Potter.
Men jag vill blogga också. Grejen är den att mina tankar just nu rör sig om
Hogwarts, Harry, Ron, Hermione, Hagrid, Graup, Dumbledore(hm...), Umrbidge (gah), McGonnagal, Dobby, TrelawneyCho (åh..), Snape, Sirius, Lupin, Tonks, Fred och George(tjoho!), Luna, Fudge, Mr & Mrs Weasley, Ginny, Percy (ack), Draco, Seamus, Neville(naw), Dean, Lee och resten av gänget i de förtrollande böckerna.
(Samtidigt försöker jag få in NO-läxan och funderar över kromosomer, cellmembran och cellkärnan.)

Måste läsa! Tjingeling.


Om jag får bestämma är jag i London idag

Matthew WilliamsonNu är jag tillräckligt vaken för att kunna skriva. Tror jag. Jag kör lite i punktform, för säkerhets skull.

Och helgen spenderades kort och gott med: Bloggade som en galning i lördags, tog mig upp på mest aktivalistan och halkade ner lika fort igen när jag också hann läsa 400 sidor ur Harry Potter och fenixorden. Nu har jag panik, bara 200 sidor kvar - jag vill läsa ut den, men det känns som att det kan bli en del pluggning också.

Idag vill jag ha på mig: Den här söta klänningen från Matthew Williamson, ett par strumpbyxor och något sött halsband. Och jag skall inte befinna mig i Sverige, allra helst. London kanske? Bara England?

Idag har jag på mig: Blå jeans, t-shirt med små dödskalletryck, hjärthalsband, tjock och go kollege-tröja. Så som man mest ser ut trötta måndagar med andra ord.

Idag händer: Vi har tydligen NO-läxa till imorgon om celler eller något. Den läxan skall alltså göras. Sedan siktar jag in mig på att åtminstone läsa 100 sidor till av Harry-boken och sedan är det CityAkuten också. Godnatt därefter.

Det var bra

Positivt överraskad av Sofis outfit denna veckan. Det var ju lite färg i! (Inte mycket, men det är ju en bra start!)

Jupp, så är det

Jag är allt utom pigg just nu. Skall försöka skriva någonting här och nu ändå.

Åh, nu har jag suddat ut vad jag påbörjat skriva ett hundratal gånger. Jag är helt enkelt för trött just nu,
vi hörs när.... sedan.

Bea Szenfeldt

Bea Szenfeldt   .   VagabondBea Szenfeldt


För ett par år sedan gick det ett program på TV som hette Fashion House eller något sådant. Bea Szenfeldt var med och tävlade där, och jag minns hur jag hejade på henne programmet igenom. Hon var helt enkelt bäst. Och så går hon bara och vinner sådär. Helt rätt!


Kom och tänka på henne och kollade in hennes hemsida, och man blir ju inte besviken direkt. Hon har tydligen gjort skor för vagabond också - jag vill ha! Sötnosarna på stora bild 1 är något jag inte hade sagt nej till om jag hade blivit tillfrågad att få ett par. Gillar brallorna på stora bild två. Knepigt vackra.

Och helt plötsligt fick dröm- parkasen lite konkurrans i form av de två vackra trenchen på småbilderna.

Kjolen på sko- bilden är inte ful den heller.

Man känner sig hjälplös

Ack. Man vill bara ta henne i handen och säga att allt kommer bli bra (för till synes är allt inte just bra).


Parkas från See by Chloe

Parkas från See by Chloe
Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag vill bannemej ha en parkas! En sådan liknande denna ovan, den är ju helt perfekt för ljumma vårdagar. Med en rosa eller röd brosch på är den fulländad. Eller om den bara hade vart cremevit. Eller ljus beige. Med svart snöre i mitten istället. Eller bara som den är.

Den kommer från See by Chloe och priset är inte direkt något att utbrista "hurra" för, men om man bortser från det...

HURRA!

Om att dra tand

Jag ser inte fram emot att söndagen snart är slut. Veckan som kommer bjuder på två nationella prov, och en tand skall dras. Jag vill inte dra tand. Jag får panik bara av tanken, jag har drömt riktigt hemska drömmar om det (det är sant) och jag börjar nästan gråta vid bara tanken. Kalla mig klen, men i så fall är jag det. För usch... Jag ser framför mig hur mamma eller pappa tvingat dit mig, jag sitter i väntrummet och helt plötsligt bara springer jag därifrån i ren panik.
Eller så ser jag planschen dem har i taket hos tandläkaren. Men nej, jag skall inte titta ett dugg när den tanden skall dras. Jag skall blunda stenhårt.

Jag har absolut inte tandläkarskräck. Det vore helt konstigt när jag går så mycket hos tandläkaren. Men jag har dra-tand-skräck. Att dra tänder är i en helt egen division av skräck.
Låt inte denna vecka ta slut....


Lindsay med tröjan

Lindsay
Antingen är det mitt internet eller så är det bloggsidan som på senare är helt snurrig. Den är jätteseg och när jag publicerar grejer så kommer det bara upp "sidan kan inte visas" flera gånger innan inlägget faktiskt publiceras. Sånt är tråkigt. Och jobbigt.

Lindsay Lohans outfit här ovan är lite småsnygg. Synd med väskan där, den verkar vara i äkta päls... Fast jag kan inte neka att den är snygg (hur många åsikter det än finns om det där), men jag skulle aldrig hänga en sådan i armbågen själv. Den hade vart snygg med ett fint tyg där istället också.
Tröjan ser framförallt gosig ut... Vill ha.


Jag är så rastlös idag.

Underbaring från Celestina


Jag älskar solfjädrar. Det är absolut en av favoritaccesoarerna! Det är synd bara att de inte går och köpa på så många ställen.

När jag ser denna från Celestina längtar jag till kanarieöarna. Av någon anledning.

Vad man tänker på morgonen

Imorse låg jag och sträckte på mig länge innan jag gick upp. Jag älskar sådana mornar. Jag har inte ens klätt på mig ännu, funderar fortfarande på vilka kläder som passar bäst för den 4 februari 2007.

Det var fint väder i morse med, men stora moln har redan dratt in här över Partille nu. Så länge det inte är snö som kommer ner från himlen så är jag nöjd.

Slut på småprat, nu skall jag vakna.. Tjoho!

Tröjklänningen

Pix pax för den tröjklänningen! Överdrivet stor och säkert väldigt... slasig. Men vacker. Stilren. Fräsch. Obeskrivbar utöver det.



Kan någon införa obligatorisk söndagspresent till mig, varje vecka året runt?

Dagens lista

Jag förkortade listan. Det brukar vara så jobbigt för folk att läsa igenom för långa listor. Men den var kul ändå (:

Favoritväska: Åh, jag vet inte. Gillar de flesta.
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Jadu, den som kunde svara på det...
Ögonfärg: Blågrå.
Favoritfilm: Forrest Gump
Favoritskor: Paljettskorna kommer alltid att vara favoriterna. Det känns i hela kroppen.
Drömjobb: Författare Beth.
Favoritkaffe: Usch nej, jag gillar inte kaffe.
Sofi eller Ebba: Är så trött på hela diskussionen. Jag är inte intresserad av vem som är bäst.
Hur många skor har du: Puh... 20-25 par ungefär.
Louis Vuitton eller Gucci: Louis Vuitton
Kilklack eller stilett: Kilklack
TV-program: Grey’s Anatomy, Cityakuten, House, och One Tree Hill.
Favorittidning: VeckoRevyn och ELLE just nu.

Vill ha mest just nu..
Skor: Hm. Wedins har fått in många snygga med öppen tå, annars kilklackarna hos din sko.
Klänning: En söt en.
Väska: Kuvertväska, vill jag ha.
Jeans: Jag vill ha... grå. Eller mörkblå. Alltid superslimmade.

Ett eller annat..
Fendi B-bag / Fendi spy: Är inte överdrivet förtjust i Fendi över huvud taget.
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Louboutin, de är vackra skapelser det.
Coca Cola / Pepsi: Absolut inte Pepsi. Usch nej. Cola är det som gäller.
Pastasallad / Kycklingsallad: Olika. Gärna pastasallad med kyckling i.
Fläkt / solfjäder: Solfjäder. Åh, jag älskar solfjädrar. Det är det underbaraste som finns. Nästan.

Har du någonsin..
Snubblat runt i dina klackar? Oh ja
Varit avundsjuk på någon? Absolut.
Hatat någon? Ordet skapades väl för att någon kände just så, och det var den personen tyvärr inte ensam om att kunna känna så. Finns så mycket folk som inte har något vett någonstans.


En Ipod högst på önskelistan

Ipod ?

Uppdaterad:
Jag ångrade mig. Allra helst vill jag ha en sån här på bilden ovan. Vad heter den modellen? Någon som vet? Den hade vart perfekt, helt och hållet!


Ipod Nano
Jag måste ha en Ipod. Men tro inte för livet att jag någon gång (..de närmaste 10 åren i alla fall) kommer att ha råd med en. Men jag vill haaa en. Helst en nano i vitt, med rosa skal (se bild ovan).
Den på bilden här nedan är också helt okej. Bara jag får en rosa. Som rymmer mycket bra musik.
Ipod Shuffle


Sådär var det med den saken

Kort och gott:
Kläderna: Hallå? Schlager skall vara en fest även i klädväg. Det snyggaste var väl Andreas Lundstedts bakgrunds-dansares klänningar. Annars var det inte mycket vackert. 
Vad är det här liksom?
Christian Luuk:  Jag trodde han skulle vara skitdålig, men han var ju jättekul! Han har sån där konstig humor, det gillar vi.
Klippen innan uppträdanden: Hade vart kass utan Luuk.
Såhär skulle det gått:
Kort och gott var det mesta kass. "Mina finalister" var de enda braiga (inte min musiksmak dock).
Andra chansen: Sofia Berntson och Andersson&Gibson.
Finalister: Tommy Nilsson och så Uno och Irma.

Melodifestivalen 2007 del 1

Melodifestivalen 2007 del 1
Det var roligare med melodifestivalen när man var liten. Då tyckte man musiken där var jättekul, har man tur nu kanske man hittar en eller två låtar som är okej under hela kalaset. Det finns så otroligt mycket skit i melodifestivalen, synd.

Ikväll har jag inget speciellt för mig, så det blir till att kolla på det ändå. Kanske kommer den där låten som skall vara bra ikväll? Jag tvivlar. Eller nästan inte ens det. Elin Lanto skall sjunga om pengar, Tommy Nilsson skall berätta att han tror på människan (jaha?) och Uno och Irma skall säga godmorgon vid 21- tiden ikväll. Och jag vill inte ens tänka på att Anna Book skall yla. Nej, ikväll är nog inte den bästa av deltävlingarna. Men jag skall kolla ändå. När jag var liten var det här ju ändå det bästa på året (bortsett från födelsedagen, julafton och sommaren).

Jag tippar på att Anna Book och Tommy Nilsson går till final, och Anders Lundstedt och Uno och Irma går till andra chansen. Vad tippar du?

Usch, det här inlägget lät deppigt (; Inte min mening...

Pete Doherty och jag posar likadant

HAHA! Det är ju skitkul det här! Att testa olika bilder. På de allra flesta bilderna liknas jag vid japaner (huh? vilka?), Angelina Jolie, Halle Berry och Greta Garbo har dykt upp en del gånger. Konstig kombination måste jag nog påpeka. Men den väljer väl efter olika delar av ansiktet (nästa, ögon, mun, panna, kinder... ja). Den mest roliga träff jag fått hittills är nog denna här nedan. Det är ju nästan lite likt faktiskt, kör på samma pose (; HAHA. Jag skrattar ihjäl mig...

Caroline Winberg?

HA! Är inne på MyHeritage och kollar vilka celebrities jag är lik. Körde en sökning på en askonstig bild på mig, och jag var tydligen lik både Heidi Klum och Caroline Winberg. Huh? Thats not me.

Skall testa en mer normal bild, så får vi se.

Yigal Azrouël

Yigal Azrouël
För den som lyckats undgå så kan jag skriva att modeveckan i New York har dratt igång. Var precis inne på style och kollade
visningarna som kommit upp idag. Väldigt mycket mörk grå, mörk brun och sån där grön som man nästan inte kan skilja från svart. Kommer nog kännas väldigt bra i höst, men just nu är jag glad för Marie Antoinette- pasteller, klar-färgade detaljer och snygga miniklänningar.

Jag fastnade i alla fall för denna tröjan från Yigal Azrouël (ah, stavade jag fel nu?). Ser mycket mysig ut.

Nu skall vi träna

Nu skall vi tränaJag tycker om att träna! Det gör jag faktiskt. Grjejn är den att jag är för lat för att bara ta på mig träningskläderna, eller fundera ut  hur jag skall träna! Eller lat och lat. Jo, men den största anledningen är nog att jag inte känner för att träna.
Det ändrar man lätt på med lite snygga träningskläder i sin egna stil! Så här hade jag velat se ut om jag hade tränat i min egna stil!

För det första skulle jag powerwalkat. Jag älskar att komma ut i naturen, och jag älskar att gå fort. Gå fort. Det bästa som finns en härlig vårdag.
musiken är viktig. Gå i takt till Bruce Springsteen, By Heart eller Billy Idol. Yes. Jag vill ha en I-pod, helst en ljusrosa. Hade klätt min personlighet såååå bra.

Lacost-sneakers är väl inte det bästa att vandra i, men inte heller det sämsta. Och så klär det den här outfiten så bra, så det var bara ett måste.

Korta shorts brukar jag inte klä mig i bara sådär, men dessa från Ella Moss hade jag inte haft något emot.

Nej tack till tighta överdelar när det fortfarande är lite kyligt ute. Ja tack, till denna koftan från Topshop.

♥ Haha, det konstigaste på detta kollaget är lip glosset - det kan väl alla hålla med om? Men det har  så härlig färg, och så brukar jag alltid gå och smörja in läpparna när jag är ute och går. Jag brukar väl bli rastlös eller något, bättre anledning som svar till "varför" har jag nog inte. Detta lipgloss kommer från H&M.

Tolka det hur ni vill. Det kanske inte är världens mest praktiska tränings-outfit, men snygg är'en.

Inte kul alls

Det jag skall skriva nu har väl alla vart med om någon gång. Eller alla som bloggar i alla fall:
Jag gjorde ett kollage (hallå? det var till och med ett hjärta på. suck)  och så skrev jag ett lång inlägg till det... och så skall jag publicera - så lägger internet av och allt försvinner.

Varför skall alltid det här hända när man skriver som längst inlägg? Så typiskt så det finns inte.

Lördagens sötaste

H&M Barn 149
Sötaste på länge! Skall du köpa present till en lillasyster, eller ett annat barn? Denna klänningen är för söt! Bara 149 kronor kostar den dessutom. Varför finns inte denna i min storlek? Varför är inte jag typ 5 år?

Linas Kvällsbok

Linas KvällsbokKlart att jag skall göra en kort recension på Linas Kvällsbok! Den handlar såklart om Lina som anser sig själv vara världens tråkigaste person. Du följer henne när hon går mot det som anses vara tvärtom emot tråkig.
Mycket rolig, kan man säga kort och gott. Skrattade mycket! Speciellt kommentaren "Schas för fan" kändes sådär supercool. Ler bara vid tanken av den.

Kläderna var antingen helt enkelt förskräckliga, eller supercoola. Tjejen som spelar Carro miss-matchar helt galet men det var riktigt coola kläder hon hade där. Snacka om att klä sig efter personlighet. Lina klädde sig inte alls snyggt, förrutom en lång klänning hon hade i slutet som såg sommar- härlig ut. 

Filmen får 3,5 blommor för humorn och skådespelarna (främst de som spelade
Lina och Carro då), och den förlorade de 1,5 poängen som behövs för att få full pott för att den kändes väldigt kort och inte riktigt färdig. Inte så att det inte blev ett riktigt slut, utan att den kändes inte färdig på vissa platser mitt i filmen.

Februari- sol

Dagens outfitIdag när jag vaknade lyste solen överallt. Springer direkt upp och kollar termometern på baksidan - och den visar att det är +18°C  i solen! Okej, i skuggan är det "bara" 8 grader varmt, men det är ju helt sjukt att det nästan är +20°C i solen i februari?!
Det blåser dock lite, men sånt får man la dras med när vi knappt börjat årets andra månad...

Jag har dratt upp jeansen så långt upp på vaderna som det går! Kan inte med och gå med långa jeans en dag som denna... Fast de åker nog ner när man skall ut sedan ändå. Sak samma!
Detta har jag på mig idag:
♦ Vitt linne, H&M
♦ Randigt orange-vitt linne, Blusand (Rom)
♦ Jeans, H&M
♦ Paljettskor, Wedins
♦ Solglasögon, H&M

Hejsan

Eftersom jag inte har något bättre för mig...

[ -] - Jag är kortare än 160cm. (är typ 168 centimeter lång)
[X] - Ibland tycker jag att jag är ful. (det gör väl alla lite now and then?)
[ -] - Jag blir lätt brun. (Nja. Innan har jag inte blivit det, men nu sommaren 06 så blev jag faktiskt riktigt brun...)
[X] - Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. (japp, vet inte riktigt vilken bara...)
[X] - Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.  (toningen vägrar gå ur...)
[   ] - Jag har en tatuering. (men vill definitift ha en i framtiden)
[ -] - Jag är osäker över mitt utseende.(osäker? nej, jag vet hur jag ser ut.)
[X] - Jag har haft/har tandställning. (Jag har, har haft. skall få)
[   ] - Jag har glasögon/linser. (nej, det har jag inte)
[ -] - Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis.(det är ingenting jag brukar gå runt och fundera på)
[   ] - En helt okänd person har sagt att jag är snygg.(nej, så är det)
[   ] - Jag har mer än två piercingar. (skall faktiskt pierca mig snart)
[   ] - Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. (se ovanstående)
[X] - Jag har fräknar. (året runt, men speciellt på sommarn)

Röda naglar

Linas KvällsbokJag är ju go. Målar naglarna röda, och medan de torkar går jag bestämt för att sätta mig vid datorn. bestämt att jag smäller i tumnageln över databordet. Jag orkar inte måla om, den fläcken utan nagellack där får stanna. Skit samma, sålänge.

Snart skall jag möta Johanna, och så skall vi på bio. Kuligt, såklart!

Tjenixen sålänge!

Klädsel till bio ikväll?

Sitter och funderar på vad jag skall ha på mig ikväll. För just nu går jag klädd i världens vardags- outfit; linne med tjocka ränder i rött och vitt (Zara i Rom), grå kofta från H&M, svarta naglar och blå jeans från H&M. Jeansen behåller jag nog på, men lite snyggare skulle man nog kunna klä sig på "överkroppen".
Inte någon överavancerat - bara snyggt men enkelt. Svart linne med detalj hade vart perfekt, men mitt favoritlinne i svart är spårlöst försvunnet efter att ha blivit slängt i tvättkorgen förra veckan. Jag saknar det.

Nej, jag skall ta och kolla igenom garderoben och sedan måla naglarna. Så gör jag. Ciao!

H&M gör det igen

H&M 298H&M 298

Titta, se och kolla vad de har fått in för skönheter hos H&M! Det är sådana här plagg som får mina fingrar att skaka över tangentbordet. Den rosa hade vart snygg på sådana där släkt-saker som alltid blir på sommaren, och den andra... När som helst! Den är helt sjuk ju. Vackra som tusan.

Vill du veta vad de kostar? Kör med "pilen" över bilderna.

Snyggt (och inte snyggt)

Synd att man inte kan kommentera på StockholmStreetstyle längre utan att ha ett konto där, för de hittar verkligen alla guldkorn... och mindre vackra... Ja, här kommer två bilder hittade hos StockholmStreetStyle - så gör jag det bästa av situationen och kommeterar här istället!


Flipp! Säga vad man vill om Elin Kling, men hon har snygga kläder och bär upp nästan (men inte riktigt...) alla !
Den röda blusen är SÖT, och ser skön ut. Hade jag fått välja hade jag velat ha en i rosa.

Vännen där har dessutom fått tag i Jeansklänningen jag är sugen på... Jag själv hade dock inte matchat den med tights...



Ajaj... Pagen är snygg, men... tyvärr inte på Josefine Craaford. I alla fall inte så som den är stylad där.

Nej, jag är tvungen att skriva FLOPP (med tillsynes stora bokstäver).

Camilla Norrback

Camilla NorrbackMånga andra bloggerskor har också uppmärksammat Camilla Norrbacks vårkollektion under veckan, men jag har haft ganska fullt upp så min tur blir det nu, en regnig fredagseftermiddag istället.
Jag tror inte att någon blir förvånad när jag säger att klänningen till vänster här är en given favorit hos mig. Väldigt enkel, men sedan har den en V-ringad detalj över bröstet som fick mitt hjärta att smälta. Jag vill springa runt i denna i sommar. Nu till våren tar jag gärna baskern också!

Två andra av mina favoriter:

En stycken ögonskugga och en (två?) stycken Angela

När jag kom hem låg det en VR-mini-goodiebag på köksbordet! Jag fick underbar ögonskugga som jag stått och tänkt köpa flera gånger. Den glittrar som bara den. Sedan ett läppstift somv erkligen är rödaste rött, och sitter som berget - snyggare läppstift har i alla fall jag aldrig sett! Sedan fick jag ett nyckelband också. Se bild.
Tre goodisar

Jag satte mig vid köksbordet och fick syn på boken
godisakuten. Någon som har den? Jag har den i alla fall, och helt plötsligt la jag märke till något. Det står att Angela Gotborn har vart med och skrivit den?! Hon designar ju för sjutton smycken? Snygga smycken! Är detta samma människa, någon som vet? I så fall gillar jag henne redan mer än vad jag gjort tidigare, och jag har gillat henne grymt mycket - hennes smycken är fantastiska.
Och den boken har räddat mig och mitt godissug många, många gånger...

Dagens dröm

Dagens drömFredag, äntligen! Ikväll skall jag och J på bio, skall bli mycket kul. Vi är verkligen galna, går på bio stup i kvarten.

I alla fall, vilket fall som helst, hur som helst så vill jag ha på mig detta idag....:

♥ Linnet kommer ifrån Vanessa Bruno. Svart och enkelt. Det viktigaste är ändå de tjocka axelbanden - jag börjar få lite fobi för smala...

♥ Shortsen från Sonia by Sonia Rykiel förr mig i smaken direkt. Den klara färgen och se stora, svarta knapparna landade mina ögon på direkt (och sedan fastnade de där).

♥ Skor i converse- modell: låg med dödskallar kommer ifrån Paula Thomas for TW. Perfekt till en outfit som denna!

♥ Ett färgglatt armband är liksom pricken över i. Fast här är det åtta prickar - i olika färger. Det är ju helt klart superduperbra. Hittades hos Asos, och de var tydligen slutsålda. Men liknande säljs ju lite varstans - så inspiration sålänge!

Nu blev det bråttom till skolan...


I en annan värld

Jag har kommit in i en läs-period igen. Jag älskar läsperioder. Jag läser verkligen som en galning, gör nästan inget annat. Går in i en helt annan värld. Går in i boken. Helt underbart.

Men när man avbryter sig sedan och kommer tillbaka till verkligheten kan man bli lite smått sur. Jag vill att det skall vara verklighet. Jag vill också kunna
trolla.

Modette

Just det! Idag flyttar ju Eleonore Nygårds (ytligheter) hit med sitt bloggande. Signa upp dig på deras nyhetsbrev också, jag tror det här kan bli riktigt bra...

Såhär börjar mitt februari (och såhär avslutades mitt januari?)

Ny månad, nya tag. Eller? Tja, vi får se... Jag är ganska nöjd som det är nu. Men som vanligt skulle lite extra shopping inte skada... Well, låg och läste i ca 2½ timma igår innan jag kunde släppa boken. Jag hade tänkt ett kapitel, med det blev snabbt till tre. Och Gud, vad jag skrattade på vissa ställen. Haha, Fred och George är underbara.

Det händer ingenting i skolan idag. Vi hade i uppgift att ta med oss en IKEA- katalog till hemkunskapen, och de sa att man kunde beställa på internet om man inte hade en hemma eller möjlighet att ta sig dit (jag hade inget av dem), så jag beställde för ungefär 1½ vecka sedan. När jag beställt kommer det upp i en ruta att det tar ungefär 2 arbetsveckor för den att landa i min brevlåda. Så jag blir väl den enda utan IKEA i min famn idag. Suck, sorgligt eller vad? (jag menar skit samma).

En tredje sak att påpeka är Sofi Fahrman. Varför kan hon inte klä sig i lite mer färg? Alltid grått, i varje byline- bild... Hon var ju supersöt i till exempel blått på ELLE- galan.
Nej, det blir Februari månads gåta - varför är Sofi inte färgglad?