En leende tidning

98761-1172
Senaste numret av Glamour, det är liksom allt man behöver säga. Jag blev lite less på Glamour efter ett par halvkassa nummer i vintras, men nu kan jag lova att jag är fast igen. Numret som pryds av Jessica Biels leende är helt outstanding. Och vad bra alla reportrar skriver! Bättre har jag då inte ofta förr läst i ett svenskt magasin. Och alla reportage... ja, som ni märker har jag bara positiv kritik. Extra mycket gillade jag en portmonnä som hade fått plats högst upp på en sida full med bara portmonnäer. I brunt var den, ifrån Monki. Ser lappad ut. 100 pix. Korta meningar, men ändå är ord om den överflödiga.

Portmonnän på bilden har ingenting att göra med varken texten, eller den portmonnän jag syftar på med "dröm- portmonnän".

Inte illa, Sverige.

Idag bär det av till staden med tre stycken vännor. Fika och prat, alltid kul! Kommer ju inte träffa alla sådär jättemycket under sommaren,och det gör ont. Varje sekund med dem är verkligen de bästa. Kan man inte få två sommarlov? Ett till att sommarjobba, och ett (eller två?) till att bara vara med vänner och ha kul... drömmar.

Ikväll vidare till Fjällbacka och en helg full av jobb. Nja, det kommer nog inte bli så mycket blogg, med andra ord. Men jag gör mitt bästa (: Idag regnar det inte, förresten. Molnigt, jovisst - men inte en regndroppe alls (hittills). Och hela 17 celsiusar. Inte illa för att vara Sverige strax efter midsommar.

98761-1171
Göteborg.

Jag skall stå på regnbågen

98761-1170

Nej, vad tråkig skärpan blev på den här bilden... Sånt kan verkligen förstöra. Nåja. Jag länkar så få ni klicka er till bättre bilder (:

Jag brukar inte gilla kjolar alls, men till en längre tröja kan det faktiskt bli rätt coolt. Speciellt med skor som drar uppmärksamheten till sig. Som någon uttryckte det; "skorna skall vara som pricken under utropstecknet". Jag är beredd att hålla med. Älskar platån på dessa asos- skor. Och att det ser ut som om självaste slutet på regnbågen har hamnat precis under mina fötter... ah, ge mig den känslan (med dessa skor, tack).

Om skorna skall vara pricken under utrropstecknet, så är accessoarerna pricken över i:et.
Här får armbanden gärna agera just dessa prickar.

♥ Skor -
Asos
♥ Tisha - Chloé
♥ Kjol - H&M
♥ Armbanden - Fred Flare


Dagens...

98761-1168Dagens låt: Big Girls Don't Cry - Fergie (och jag gillar videon och hennes outfit 1 min och 36 sek in i videon)
Dagens frisyr: Knut mitt på huvudet.
Dagens smink: Mina två bästa kompisar: mascara och kajal.
Dagens klädsel: Jeans och tröja. Enkelt, enkelt.
Dagens händelser: Lång sovmorgon, läsning tills boken tog slut och sedan... inget. Ikväll bär det av till J.
Dagens vill ha: Ett helt sommarlov här i Partille med vännorna.
Dagens mat: Pastasallad (:
Dagens tråkigaste: Bloggtorka.
Dagens leende: MIN JOHANNA ÄR HEMMA!
Dagens köp: Absolut ingenting.
Dagens mående: Trötter, haha (: Annars finfint.


Bild (och supersnygga skor) från 3.1 Phillip Lim Spring 2007.

Mardrömmar i snigelfart och favoritmaten

Det är en mardröm för mig varje sekund nu att sätta fötterna utanför dörren. Sniglar, sniglar, och åter sniglar. De är överallt, bokstavligen växer på träden, blommorna, gräset - dörrmattan(?)! Usch. I alla fall så tog jag mig ut och typ 5 meter fram till bilen för att åka ner till allum. Skorna jag hade tänkt prova satt superkonstigt. Helt. Tomt... såg det ut. Oh well. Köpte typ den dyraste tidningen som fanns på ICA istället - DV Mode. Har aldrig läst den förrut faktiskt men den verkar bra. Ikväll väntar tacos också. Var alldeles förlänge sedan (typ 3 veckor sedan). Mums.
98761-1165

Med tanke på shopping

skopunkten

Jag blev väldans shoppingsugen helt plötsligt. Ocha tt ha i medvetandet att typ halva (3/4?) av allum står i rea- lågor gör inte det hela sämre. Och eftersom mamma skall ner till ICA om några timmar kunde man ju åka med, och kolla i ett par butiker menar jag. Skorna på bilden ovan (
skopunkten) har jag faktiskt provat, men jag kommer inte ihåg hur de satt. Om jag får tid kan jag ju springa och prova dem igen. Nu när dem är nedsatta till ännu billigare 99 kronor och allt...

Typiskt bara att Skopunkten ligger på andra sidan allum. Jag behöver tid.

Över förväntningarna?

Tisdagar varannan vecka betyder Vecko Revyn i brevlådan. Idag betydde det en mycket blöt brevlåda, och en mycket regnig väg dit men jag fick tag i tidningen ändå. I detta numret är ju Louise Bratt ny chefredaktör, och jag skall alldeles strax ta mig tid till att läsa det. Hittills har jag bara bläddrat igenom, och jag måste säga att det ser faktiskt bra ut. Jag är väl inte den som har vart mest positiv till det här med fler förändringar på Vecko Revyn, men hallå - två sidor böcker? Jag gillar...
98761-1162
Haha, Esset verkar också gilla.


"... så jag... skriver på, bara"

98761-1161

Om vad bloggen är för mig, och vad jag tror om bloggen. Frågor funna hos Rubia.


 • Hur kom det sig att du började blogga? Det blev helt enkelt mer och mer uppmärksammat, och jag har alltid skrivit. Det föll sig naturligt, kort sagt.
 • När upptäckte du fenomenet blogg? Har inte en aning. Något år sedan... eller två.
 • Vad handlar din blogg egentligen om? Låter skitvanligt men den handlar om intressen, vardag och lite av varje... En stycken mixer- blogg.
 • Vad vill du uppnå med ditt bloggande? Jag skriver för att jag tycker det är roligt, och dessutom tycker jag att det är roligt när folk läser vad jag skrivit. Jag vill att folk skall läsa, le, tycka om och vilja komma tillbaka till min blogg (:
 • Tröttnar du aldrig på att blogga? Prestationsångest? Absolut inte, haha. Det kanske är lite konstigt? Fast nej. Jag gillar att blogga och bloggar inte om jag inte tycker att det är kul. Vilket jag alltid gör.
 • Känner du att du har ett ansvar gentemot dina läsare att skriva bra? Nej, det har jag faktiskt aldrig tänkt på. Men visst är det kul när jag får uppmuntrande kommentarer om just mina ord. Det är ju liksom inte heller tvärtom så att jag skiter i hur och vad jag skriver.
 • Kan man skriva vad som helst i en blogg? Nej. Man stöter alldeles för ofta på bloggar som pekar ut andra bloggar (exempelvis) på ett negativt sätt. Och det ogillar jag.
 • Vad skriver du inte om i bloggen och varför? Någonstans drar också jag en gräns om vad jag vill skriva om. I och för sig är det nog inte något jag tänker på speciellt mycket, så jag... skriver på, bara (;
 • Läser du andras bloggar? Om ja varför och vilka? Om nej, varför inte? Haha, om jag gör? Dagligen följer jag uppåt 50 bloggar som jag har på favorit- listan, och sedan tillkommer det andra hela tiden.
 • Om du måste nämna en ?bloggidol? vem blir det då och varför? Bloggidol vet jag inte... Nja, jag har ingen speciell. Beundrar många.
 • Hur många besökare har du i snitt per dag? Strax över hundra. Dagar jag bloggar mindre brukar det dock minska till nittio ungefär... :/
 • Vilka är dina läsare? Jag vet inte. Andra glada bloggerskor, har jag en känsla av. Eller? (:
 • Vilka vill du ska läsa din blogg respektive inte läsa? Alla får läsa, självklart. Bara du tycker att det är kul att läsa bloggen!
 • Vilka reaktioner har du fått på din blogg? Mycket positivt. Många fjantade efter intervjun i lokaltidningen, men haha, jag vet inte.
 • Hur länge kommer du att fortsätta blogga? Länge, länge.
 • Hur kommer du att se tillbaka på din blogg i framtiden? Som ett bra hjälpmedel att ständigt hålla skrivandet igång. Och som något jag verkligen tyckte/tycker är roligt.
 • Hur kommer du att spara dina blogginlägg för framtiden? I have got no idea (:
 • Bloggfenomenets framtid? Det bara växer och växer...! Heller hur?
 • Vad har bloggen gett dig? Åh, så mycket!

 • Plus och minus om Nolita

  98761-1160

  Hos TARA i Fjällbacka har de i år fått in ett märke som jag tidigare inte lagt vidare märke till i alla fall. Det heter Nolita, och jag gissar på att det är italienskt (med tanke på
  hemsidan). I butiken hade de fått in mycket fint så jag letade helt enkelt upp det på internet för att se andra prylar och kollektioner. Nja, jag kan säga att från deras kollektion var det inte mycket jag tyckte om. För mig kändes det ganska låtsas- rockigt.

  Den enda outfiten från deras kollektion som jag faktiskt gillade, och gillade mycket är den på bilden ovan. Skorna och blusen i fokus. Speciellt blusen. Men vad jag vill komma till är i alla fall att vad som redan finns i butik (hos TARA då till exempel) är mycket snyggt och coolt. Så om du tar en sväng förbi Fjällbacka, kolla in!

  Glass- resan

  98761-1157
  Sommarens got-to-do är definitivt att åka på en ice cream- trip. Och det behöver inte vara något längre resa. Börja din resa hos den lokala kiosken för att provsmaka en glass där, åk vidare till Burger King och kolla in deras Strawberry Cheesekake (smakar sommar) för att sedan åka vidare till glassbar efter glassbar, kiosk efter kiosk. En glass per ställe. Visst kan det bli en hel del glass och en rätt så mätt mage, men trösta dig med att du dessutom får en rejäl promenaddag. Jag guidar dig genom dina måsten på sommarens måste- dag.

  DOKUMENTATION (Fred Flare - pennan och Ordning och Reda - blocket)
  Penna och papper är till hjälp när du recenserar och kommenterar varje glass och varje glassställe. En grej jag kom på nu också: Jag vet faktiskt inte om de säljer
  sådana här I Zone- kameror längre, men gör dem det tycker jag att det vore en bra idé att ta med dig en sådan till din dokumentation under dagen.

  KLÄDSEL (Klänning från H&M och skor&glajjor från Asos)
  En slapp klänning hjälper till när glassen inte finns direkt till hand för att kyla. Denna i en härlig hallon-sorbétig färg kommer ifrån H&M. Eftersom det troligen blir en hel del promenerande föreslår jag ett par fotriktiga och bekväma skor. De från asos har färgstänk i glassiga färger. Skydda ögonen från solen i dessa snygga bågar, även de från asos.

  MUSIK (MP3:n heter Creative Stone Zen)
  När du går och åker buss/tåg mellan dina glass- stopp skall man liva upp stämningen med lite musik. Nedan följer ett par MP3- tips.

  ? Don't Hate On Me - Vincent
  ? Umbrella - Rihanna
  ? Fidelity - Regina Spector
  ? Here (In Your Arms) - HelloGoodbye
  ? Här Kommer Sommaren - Balsam Boys
  ? Sommar och Sol - Sven Ingvars

  A long break for breakfast

  Så skönt att sova utan att ha någon väckarklocka på nattduksbordet som när som helst kan få sig ett anfall. Skönt att vakna och få se att Britney tydligen, äntligen, har fått för sig att skaffa sig en stylist. Okej att den stylisten skall få henne att se ut som Katie Holmes, men tillslut tror jag nog att Britney hittar sig en alldeles supersnygg egen stil.

  Medans hon gör det hade jag tänkt att ta mig en riktigt lång frukost. Gör det du också! Fullkorns- toast med ost oh gurka, flingor, mjölk, trädgårds- bär och russin, tropicana apelsinjuice och någon kopp med varm choklad kanske? Och bara ta det jättelungt med en glad bok eller morgontidningen. Ingen tidspress känns liksom extra bra då.
  frukost

  Lots and lots of currants

  (:
  Vad är sommar om inte den där alldeles speciella smaken av de första vinbären plockade direkt från vinbärsbusken i trädgården? Ja, jag sitter i alla fall och mumsar på just mina ganska exakt just nu och skulle jag blunda istället för att sitta och blogga svär jag på att jag hade sett allt vad sommaren är för mig; ganska mycket sol, utomhusfrukost och frihet. Och för att sedan lägga till en kommentar om dessa under-bär som är ganska mycket... jag: Färgen är helt underbar den också.

  Jag gillar elefanten.

  98761-1153
  Hemma i Partille igen. Skönt. Inget jobb igen, förrän på fredag - meaning massa tid att blogga. Bland annat. Och förrutom att göra det och att läsa "favorit-list-bloggarna" är det första jag gör att kolla in nyaste nytt hos "favorit-list-webbshopparna". Såg att de hos
  Asos har fått in en himla massa snygga smycken, och jag tycker faktiskt att de har fått in det hela våren. I höstas gillade jag Asos skor mestast, i år tar de över på smyckesfronten istället. Aldrig på botten, med andra ord.

  Ogilla

  Kate Moss
  Nej, jag kan ärligt talat säga att jag ser inte vart denna människa har stil någonstans. De som följt bloggen ett tag vet att jag ogillar Kate... ganska mycket. Hur hon bara på något sätt känns sådär 12-år-och-jättevuxentuff. Och hon är inte ens 12 liksom.

  Och vad är det där lila hon har på sig?

  Taurna är fina

  98761-1151
  Idag tog jag med mig ett par strumpor hem ifrån jobbet. Visst är de fina? Haha (; Nej, men otroligt mysiga och... roliga! Det är nästan så man får ett skrattanfall varje gång man kollar ner på fossingarna. Men bara nästan(; (Fast tänk dig dem i höst, regnet mot fönstret, levande ljus inomhus och en bra bok i handen...!)

  Mysstrumporna kommer ifrån Taubert, och du kan köpa dem hos
  Eva Nette. 99 riksdaler. Nu skall jag springa till kiosken! Ciao!

  För mig

  (:
  Om det bara hade tittat fram en ynka liten solstråle (eller två) så hade jag genast hoppat ur pappas gamla (faktiskt ganska snygga) Lacoste- tröja och mina ljusblå H&M-jeans och i denna outfit som jag skickar som en hälsning härifrån ett grått och regnigt Fjällbacka. Annars så sitter jag just nu och funderar över hur sjutton jag skall kunna uppleva att det här är årets längsta dag med flest soltimmar, när ingen sol tittar fram?

  KLÄNNING: STELLA MCCARTNEY
   
  Jag gillar inte den där "hängiga" midjan speciellt mycket egentligen. Ni vet, den där midjan där t.ex skärpet hänger löst på höften bara. Men den här klänningen gillar jag ändå. Den är väldigt sockersöt. Mums.

  SKOR: MONSOON
   Ah, klumpiga, "kryssiga" (dagens nya ord?) och konformad klack (som jag förövrigt heller inte tycker är sådär väldigt outstanding, men inte fula heller). Åh, vad najs.

  ♥ RING / HÅRSPÄNNE: ASOS
   Okej, det här är en ring. Men inte för mig. För mig är det här ett stort och härligt hårspänne som bara lyfter hela outfiten till högre höjder än du någonsin kan tänka dig.

  "You can stand under my umbrella..."

  (:
  Usch, jag gillar inte vädret. Kan inte påminna mig om att jag någonsin vart med om toppenväder en middsommarafton... Hade ju inte skadat med lite variation, men lite regn känns ändå mysigt på något sätt (i alla fall nu när det vart ytterst sällsynt i ett par veckor). Så ikväll blir det TV för mig. En tjock filt (och lite godis). Vad skall du ha för dig?

  BTW: Idag fyller mig stjärna (min äldsta av två katter) 8 år! ...och jag befinner mig 15 mil ifrån henne. Känns inte bra.

  Jobb och strumpor

  eva netteFörlåt, jag har vart dålig på att blogga. Har istället jobbat idag. Det är så riktigt mycket sött som har kommit in! Världens supermjukaste strumpor, och en alldeles underbart doftande bodylotion! ... Och det var bara två exempel.

  Dessutom har jag upptäckt att Eva Nette (vilket är vart jag jobbar) har en hemsida. Kolla in! Den är jättesöt, och du hittar faktiskt en del av alla oändligt många varor..

  Nej, nu fick jag bråttom igen. Sista delen av planet earth, haha (; Men nu är det avsnittet jag väntat på hela tiden; i havet. Oj, bråttom var det!
  "Hello, I miss you quite terribly"


  Here (In Your Arms) - HelloGoodbye

  Det är något med denna låten som jag inte riktigt kan sätta fingret på.
  Men den är riktigt bra.

  Hoppas och TROR.

  image1145

  Åhå, det blir Roberto Cavalli som får göra en kollektion för H&M i höst! Jag hoppas på en bättring jämfört med Viktor&Rolf's kollektion från förra året, som jag inte alls gillade speciellt jättemycket. Och nja, Roberto är inte min favoritdesigner heller, men det kan kanske bli bra ändå?

  Roberto Cavallis egna
  höstkollektion kändes väldigt maskulin och ganska mörk (men det gjorde ju nästan alla andra höstkollektioner också...), och det är väl inte vad jag gillar mest. Vad jag gillade mest i höstkollektionen var istället liknande det här. Kort sagt hoppas jag på någon (några?) variant av hans underbara klänningar!

  Vad jag brukar gilla mest från Roberto Cavalli är hans accessoarer. Alltid snygga. Alltid craves.
  Jo, jag hoppas verkligen på att det här blir ett riktigt bra sammarbete! Hoppas och tror. 8 november skall kollektionen finnas i butik.

  Källa: Modette.

  Tuffaste kameran

  Jag som älskar att fotografera blev liksom helt knäsvag när jag fick syn på denna på Vogues sida. Det var tur att jag satt ner på datorstolen i alla fall. För den här kameran var väl ändå något alldeles oväntat, på ett sätt? Jo, det är en digitalkamera - fast man kan tro att det är en gammal, gammal kamera...

  Hittade dessutom makapären under rubriken "Most Wanted", och så kan man ju lungt påstå.


  camera

  Dagen

  Vilken snabb-långsam dag! Vaknar vid 9.30, upp till soffan för att kolla på Elizabethtown (vilken för övrigt får betyg... typ 3/5, och + i kanten för en fantastisk Kirsten Dunst), sedan dusch, påklädning, lunch (jag är imponerad av mig själv - det blev pasta, soltorkade tomater och feta)... tja, och det är så långt jag kommit denna dag ungefär.

  För att gå från en sak till en annan: Jag vill ha en genomskinlig väska. Jag har inte en aning om hur eller när jag skulle använda den, men det är någonting med denna typ av accessoar som tilltalar mig extra mycket. Den med färgsprak på från Monsoon som Lolita tipsade om är ännu mera extra. Jag funderar vidare...

  Nu: ... skall jag baka? Jo, jag tror faktiskt det.
  98761-1142

  SkinnyJo

  Ett märke jag aldrig tidigare hört talas om är SkinnyJo. Och jag älskar att "hitta" nya märken. Speciellt märken vars plagg man blir alldeles glad och imponerad av. SkinnyJo är ett sånt märke. Bara titta på plaggen ovan! Den coola fickan på Summerdress Hot Like Hell, och så cool ryggen är! Min favorit är nog ändå  Street Hoodie Like Lovely som bara ser sådär riktigt tuff och bekväm ut. Precis så som ett plagg skall kännas.
  Och jag kan ju inte undgå att tycka att de där coola "basketlinnena" hade suttit som en smäck nu i sommar.

  En bra start på dagen är alltid lite snygga kläder. Jodå.

  Mer än fin

  image1137

  Jag är ju inte den som brukar re-publicera massa streetstylebilder från diverse sidor, men nu känner jag liskom hur hela jag tvingar mig själv på något sätt. Den här outfiten ovan är så klockren, och så jag som det bara kan bli. Tröjan! Väskan! Halsbanden! Det är bara utropstecken, utropstecken, utropstecken! Ibland glimrar
  Oslostil till rejält. Denna tjej satte utropstecken på hela min dag. Och jag måste säga tack. Utropstecken!

  Lite extra skönhet

  98761-1135
  Lite folk på allum, för att vara lov och allt. Fast egentligen var det bara skönt. Både jag och Johanna var så otroligt trötta, så vi var ungefär ett ögonblick ifrån att lägga oss och somna i Åhléns fint bäddade sängar.

  Vad jag fick köpt tillslut var i alla fall mascaran. En stycken Max Factor 2000 Calorie Curves, vilken jag har funderat på många gånger men aldrig faktiskt köpt.
  Alyssa Ashley gör ju sådana där små parfymer till låga priser. Och det luktar gott. Jag köpte mig en Fizzy, men funderar på den där som luktar vanilj också. Jag är lite av en sucker för vanilj. Expert Eyes från Maybelline också, så var shoppingdagen fixad.

  Sommarens snyggaste tunika

  ohjIdag var självutlösaren på kameran och jag ganska bra kompisar. Inte illa för att vara mig i alla fall, att få till en bild där ena armen eller tårna är avhuggna. Jodå, jag högg av huvudet istället. Men det var helt med mening, så jag är nöjd.

  Jag sitter och väntar på J (som är och tränar). Vi skall ner till allum. Jag är i akut behov av en mascara. Får lov att se var H&M har för extraerbjudande. De brukar vara finfina.

  Jag hade också tänkt att göra lite reklam för tunikan jag har på mig på bilden intill. Man ser den inte jättebra på just den bilden, men jag skall försöka få in en bättre så snart som möjligt. I alla fall så finns den att köpa på Eva Nette (där jag också sommarjobbar) och den är verkligen hur snyggskön som helst. Helt klart sommaren07- tunikan. Inte hellånga armar, v-ringad (med något sorts spetsbroderi), gjord i bomull och är lite somrigt transparent. Jag vill springa runt i min varje dag hela sommaren. Så jag rekomenderar er att hälsa på Eva Nette om ni har vägarna förbi, för den är verkligen supersnygg. Om ni hälsar på i Fjällbacka- butiken så får ni gärna heja också, för där står jag i princip hela juli (och lite därtill).

  Linne: H&M
  TUNIKA: EVA NETTE (NY)
  Shorts: H&M
  Skinnväska: Pieces

  Nu är det sommar

  sommarÅh, det är hektiskt när man har tid. Sedan sommarlovet började har jag åkt till Fjällbacka, jobbat, jobbat, jobbat, åkt hem från Fjällbacka (igårkväll) och vart hos Johanna. I och med att jag inte kommer att spendera så mycket tid här i Göteborg/Partille under sommaren, så skall jag just... spendera så mycket tid här som möjligt nu när jag är här.

  Så bloggning blir det inte hur mycket som helst av. Men en del. Skall jag försöka. Jag lovar er. Hoppas ni har haft ett bra sommarlov såhär långt!

  Snyggt nedsatt


  Modette har just nu som erbjudande att man kan shoppa hos Branten till nedsatt pris. 40% nedsatt, dessutom. Inte illa. Man blir ju nästan lite sugen på att slösa pengar. Det är ju ovanligt (;

  I alla fall så har jag plockat ut mina favoriter. Shorts från Camilla Norrback, tröjklänning från Les Prairies de Paris, v-ringad skön tröja från tjugosjunollsju, söta örhängen från milunovic och det snyggaste plagget av alla (tycker jag): en riktigt cool jacka från So Last Season. Dessutom älskar jag namnet på märket. Svårt att göra något annat?

  Kläder och skor

  Snart bär det av till Fjällbacka, så jag är i full fart med att packa. Jag vet inte riktigt bestämt när jag kommer tillbaka nästa gång. Har inte bestämt mig ännu. Det betyder också att jag inte kan bestämma mig varken hur mycket kläder och skor jag skall ha med mig, eller vilka kläder och skor... jag skall ha med mig. Well. Jag har packat i princip 75% av garderoben, så jag hoppas att jag inte kommer sakna något alldeles för mycket...

  Snodd från
  Lolita...
  bojVad ska du göra i sommar: Jag skall jobba och spendera så myclet tid som möjligt med vännor. Jag skall vara i Fjällbacka en hel del, men jag skall försöka ta mig till Partille lite... hela tiden. Och så skall jag läsa.

  Alltid i väskan:
  Portmonnä, hudsalva och mobil. Något att dricka har jag i princip alltid med mig också. Med mera.

  Sommar för dig: Kokosdoft (precis som lolita), sommarbutiker, mjukglass med kulört strössel, kvällsmiddag på öarna, solnedgångar...

  Restips i sommar: Om du inte bor på västkusten - åk dit, köp räkor, åk ut på en ö och må bäst.

  Vad läser du helst: I allmänhet - romaner. I sommar är jag "sugen" på biografier, chicklits och glada böcker.

  Bästa Sommartipset:
  Ta vara på sommaren. Kort och gott.

  Det är över nu

  Precis hemkommen från niornas supé. Med fyra ord; italiensk buffé, halvbra (haha) lärarsång, finkläder och skål! Var faktiskt ganska kul (till en början) i alla fall (: Och alla hade fina kläder... Man blir ju inte annat än glad! Nu blir det nog inte så mycket mer bloggning för mig den sista dagen jag har kvar i grundskolan. Och det är avslutningen, som drar igång någon gång vid 10-tiden imorgon bitti. Sedan blir det fullt upp hela dagen och kvällen imorgon. Det är över nu. En tår eller två lär ju smita ut ur ögonvrån. Aldrig mera 9b. Jag måste säga att det känns konstigast.


  Det skall nog gå

  böcker
  Idag låg böckerna (som jag beställde för dryga veckan sedan) på köksbordet när jag kom hem. Jag älskar att få post. Speciellt rolig post. Alltså inte bara något tråkigt brev. Nej, här har vi andra grejer.
  Jag blev ganska förvånad när jag roffade åt mig "Blonde" av Joyce Carol Oates; 862 sidor, mina vänner. Jovisst, jag har läst tjockare böcker än så, men nästa steg är ju liksom att öpnna boken. Teckensnitt 7 säger jag. Max. Men boken verkar riktigt bra, så det skall nog inte bli några problem. "Mina Hemligheter" tar jag mig nog igenom rätt fort också, kan jag gissa. Vill börja läsa NU.

  Bäst idag var Slottskogen

  Dagens låt: Bumbibjörnarna
  Dagens frisyr: Usläppt, och ovanligt trassligt
  Dagens smink: Som alltid annars - mascara och kajal.
  Dagens klädsel: Jeansshorts samt en svart, vitprickig top. Och skinnväskan.
  Dagens händelse: Slottskogen.
  Dagens bästa: Subway- baguetten. Aldrig har en baguette smakat godare.
  Dagens vill ha: Ett par jeansshorts med hög midja. Några tips? (:
  Dagens drog: BonAqua- vatten. Med citron- smak. Precis så som vatten skall smaka.
  Dagens tråkigaste: Det har faktiskt varit en ganska så kul dag.
  Dagens finaste: Jag blev väldigt förtjust i "vindkraftverkens" färger. Se bild.
  Dagens köp: Tja, det var väl "vindkraftverket". 25 pix är ju inga pengar.
  Dagens mat: Skall vi inte tala om (;
  Dagens mående: Perfekt.

  vindkraftverk

  Britney i Exposed

  (:Britney Spears var först ut i den nya femman- serien "Exposed" som hade premiär idag. Britney Spears, tjejen som de flesta av oss tjejer i alla fall hade som någon sorts idol när vi var yngre. Och visst, att hon sedan, när man blev bara några år äldre, blev en del av "barnsligheten" (eller någonting sånt) är sant. Men Britney... är Britney.

  Jag fick en känsla i magen, en jobbig känsla av tomhet när jag såg exposed. Speciellt under de första minutrarna. Jag tycker synd om Brit. Jag gillar Brit. Och det är synd att det har gått som det har gått. Jag säger det helt ärligt. Att ens försöka leva sig in i hennes situation skulle vara jobbigt. Britney har gjort mycket dumt. Kanske mer dumt än andra, men det är liksom en del av mänskligheten. Att göra fel.

  Ja, ni ser ju på det sätt jag skriver att jag på något sätt lider med henne. Jag kan inte säga rakt på sak. Men det här är hemskt. Jag längtar efter en come back på Brit's må-bra-sida.

  En ny en

  (:

  Jag var tvungen att göra något åt designen. Och jag är supernöjd! Det blev till att gå tillbaka till det rosa (som jag i höstas nästan var urless på). Men fjärilarna fick stanna. Och headern över huvudtaget är ju inte sådär väldigt mycket annorlunda... Menmen, vad tycker du som läsare om den nya designen? Tummen upp, eller tummen ner?

  Mina favoriter

  image1119
  Bild på Gina Rowlands / Style.com


  Jag har blivit utmanad! De där orden har jag inte skrivit på ett bra tag, känner jag. Men det kändes bra att skriva dem. En rolig utmaning dessutom.
  Camilla har utmanat (känns fortfarande bra att skriva) mig att lista vilka jag tycker är de tio mesta bästa modebloggerskorna.


  De tio bästa modebloggerskorna enligt mig:


  1.
  Alma H - tjejen med galet snygg stil: Nej, det finns inte många ord som kan beskriva vilken helt fantastiskt cool stil denna tjejen har. På något sätt har hon alla de snyggaste plaggen: hon hittar de där snyggaste second hand- fynden, rensar butiker efter de unikaste plaggen och framför allt - hon syr de snyggaste hemmasydda plagg jag någonsin skådat.

  2. Sofia W - bara det bästa: Här handlar det nästan oundvikligen om craves, shopping och outfits. Vilket också är ett fantastiskt bra recept på en mycket läsvärd blogg. Sofia. Är. Cool. Med tre ord.

  3. Lolita - mode när det är som bäst: En sjukt välgjord blogg. Inspirerande bilder och kollage överallt. Det får dig liksom att känna dig som om du är någonstans påväg till himlen. Mycket är dyrt, men ack, så snyggt.

  4.
  Rubia - kollagen är vad som regerar: Här är det kollagen det handlar om. Alla snyggaste-sakerna, ihopkombinerade på ett riktigt inspirerande sätt.

  5. Hotspot - allas favorit (och orsakerna är många och underbara): Det här är verkligen vad jag tänker på när någon säger modeblogg. Det är mode, mode, mode - nyheter, tips och modeskola. I princip. Välgjord till tusen, och lätt att hitta runt på. Vad kan jag säga? Hotspot är ett måste.

  6. Moderniteter - Dagens snyggaste outfit varje dag: De fyndar så det står härliga till. Och de fotograferar. Och det verkligen märks att det tycker det är kul med kläder, accessoarer och shopping. Det som liksom är regel nummer 1.

  7. Sigrid - åsikter och dagens är mina favoriter: Verkligen glad tjej som sprutar åsikter om mode till höger och vänster. Och det behövs också. Sigrids klänningsmani gör bloggen lite extra personlig, och man måste tycka om den bara. Jag kan inte se hur man kan göra något annat.

  8. Fashion, Fame and Everything - allt och lite där till: Jo, den här bloggen är liksom svår att sammanfatta i en kort liten motivation. Hon kommunicerar med bloggläsarna på ett absolut perfekt sätt, och skriver om mycket mellan m och e. Alltså ModE. Synd bara att hon inte uppdaterar lika ofta längre...

  9. Fashionflash - nyfunnen inspiratuionskälla: Jag måste erkänna att jag inte följt denna blogg sådär jättelänge, men jag fastnade direkt för dess inspirerande, inte för långa inlägg om just mode och sånt. Jag gillar stilen.

  10. Betraktelser av samtiden - ärligt mode: En göteborgsk blogg som verkligen sprutar ut inspiration. Svår att inte tycka om. Bloggen är dessutom så mycket mer än bara mode - också musik och glada stunder ryms.


  Indiska kortisar

  98761-1118... Om jag nu skall köpa ett par shorts, så var ju faktiskt de här intill riktigt fina. Men de saknar den höga midjan. Min höga midja, haha. Den JAG vill ha. Den där perfekta höga midjan. Men skall de vara i hög midja- modell så vill jag nog helst ha dem i jeanstyg också, i och för sig. Och det har ju inte de här indiska kortisarna.

  Nej. Men de var i alla fall fina ändå, om jag får säga vad jag tycker. Och dessutom går det ju inte att få tag i ett par hederliga jeansshorts med just hög midja. Fasiken, kort sagt.

  Dem här är i alla fall ett alternativ, är vad jag ville komma fram till med detta flummiga inlägg.

  Min dag


  Var skojsigt på slottskogen, faktiskt. Var inte där så länge bara, så man hann inte med så mycket. Kom dit vid 10- tiden. Spelade kubb, och givk vidare till museet för att kolla på någon utställning som hette "I Love You". Därefter gick jag, Sofie, Sofia, Johanna, Emma och Pernilla vidare och kollade på djuren. Knubbsälarna var lite skygga, men man fick i alla fall en skymt av dem. Sofie och Sofia gick vidare mot bondgårdarna, eller vad det heter så fortsatte vi andra mot höjdpunkten: pingvinerna. Och gud vad söta de var. De simmade fram till oss och nästan pratade. Haha, jo - vi svarade självklart på tilltal.

  Jag och Johanna var på språkresa för snart ett år sedan, och där fick vi upp ögon för "Subway". Och vi var helt ovetande om att detta underverk finns i Göteborg... tills för några månader sedan. Linnégatan. Där ligger den. Så vi köpte våra första Sub's för första gången på 1 år idag. Chicken Teriyaki. Underbart god. Jag tror jag är i himlen.


  Slottskogs- dag

  98761-1113
  Bara två dagar kvar till sommarlov. Lite blandade känslor, faktiskt. Aldrig kommer man träffa dessa människor varje dag igen, och... tja, det är väl det som är tråkigt. Aldrig mera 9b. Konstigt.

  I alla fall så skall klassen in till slottskogen idag, så jag och Sofie skall väl om ca halvtimmen dra oss mot bussen som skall vidare till Linnéplatsen. Minigolf, står på to-do-listan. Att kolla på pingvinerna också, om någon vill följa med mig och kolla på dem (; Jag är helt kär i pingviner sedan
  jag såg denna. Jo, det kan nog bli en ganska kulig dag, tror jag allt.

  Spännande och snygg

  98761-1108
  Här har vi någonting som verkligen har rätten till att nämnas i samma mening som ordet "underbar". Tänk dig du själv, iklädd denna, bara denna och inga accessoarer eller skor - en varm sommardag. På en brygga, i en sommarbutik eller på grillfest. Där har du det.

  Bara namnet på märket klänningen kommer ifrån är ju sjukt fint. "Fröken Söt". Vem vill inte ha ett plagg i garderoben som det står så på? Också har vi färgen; inte jätteljust rosa, och inte sådär smutsigt mörk utan mer en blandning av sött och salt, liksom.
  Längden är så kort så man troligen inte kan börja sig ordentligt i den - med andra ord; spännande, snygg och smickrande för benen. Allt i ett.
  Ryschpyschet vid urrigningen och bysten sätter liksom pricken över i-et och kan beskrivas med dessa ord (som i lexikonet även beskriver ordet pittoreskt): oordnad på ett charmigt sätt.

  Sachajuan

  (:Det har vart prat om Sachajuan mest hela sena våren tycker jag, och jag är vansinnigt nyfiken på detta märke. Hårprodukter, är vad det handlar om. Mest av allt vill jag ha Color Save Shampoo, Ocean Mist eller Volume Shampoo. Läs bara beskrivningen av Ocean Mist (från fåfäng):

  "Sachajuan ocean mist ger håret en härlig sommarkänsla. Håret får en naturlig struktur som om du varit på stranden, solat och badat hela dagen.
  "

  Nu är bara det enda (alldeles för kloka) problemet att med mitt tjocka hår tar en flaska shampoo slut på en pyttelite drygt en vecka. Shampoona kostar ca. 90:- styck, medan de andra prodkterna kostar... mer. Är det värt att slänga dryga hundralappen på en veckas underbart svall? Ah, svårt det där.

  Jorden runt

  riga
  En kvart före stägning kom jag inspringande hos Kicks. Jag kände att jag var tvungen att slösa 35 kronor. Eller helst inga pengar alls, men jag var i alla fall bara tvungen att köpa mavalas löjusrosa lack i nyansen "Riga". Jag tror snart att jag har erövrat hela jordklotet med deras lack. Skit bara att de höjt priset från billiga 35 till inte lika billiga 39 pix. Okej, det är 4 kronor vi pratar om.  Men det lät så bra att säga 35 kronor.

  Bra och bättre

  (:Dagens riktiga outfit blev ju inte helt olik drömmen... Shorts och skjorta. I like it. Vad mer kan jag säga? Jag tycker att jag blivit i alla fall lite bättre på att publicera dagens outfitsar det senaste. Om man nu skall vara sån...


  Skjorta, och skärp: Inte den blekaste.

  Shorts: H&M

  Flipflops: Hm. Eva Nette?

  Armband: H&M Barn


  Äntligen färdigt!

  wohMinns ni när jag satt och spånade om ett linne? Eller att jag skulle sy ett linne? Me knappar och grejer, och löst skulle det vara?

  Tja, här har ni det. Jag gjorde det i syslöjden, och det blev lite krångel (man fick inte sy grejor utan mönster osv och så fanns det inte så mycket liknande till en början) så det har tagit tid - men jag är riktigt nöjd med resultatet.

  Jag har inte riktigt haft tid med att ta någon bild själv, så bilden intill har jag snott från Sofie. Hade nämligen på mig linnet igår när vi firade Sofie som fyller år idag. Grattis, grattis underbaring! ♥

  Tillbaka till ämnet: Det blev lite färre knappar än vad jag hade på skissen, och inga knappar på ryggen - men jag tror det blev bäst såhär. Det syns inte på bilden intill, men tyget är lätt mönstrat och jag verkligen... är kär i det.

  Inte så fashion

  TVÅ
  Jag brände mig rejält igår. Så jag ser mer eller mindre ut som en kokt kräfta just nu. Igår såg jag ännu värre ut. Haha, men - jag lär väl av mina misstag. Förhoppningsvis. För det gör (ursäkta ordvalet) förjävla ont. Därför skulle jag helst av allt dra på mig två lösa plagg idag. Inte så fashion - men skönt!

  Shorts från Juicy Couture: Jag är på en galen jakt efter ett par snygga hotpants-shorts till denna sommaren. Här är ett par som visserligen är snygga, men inte alls är den pusselbit som hör ihop med min portmonnä. Men jag letaer vidare...

  Skjorta från D&G Dolce&Gabbana: När är en vit skjorta inte skönt på sommaren? Jag har faktiskt ingen aning själv.

  Beth's åtekomst

  Nu fungerar internet igen! Jag vet inte om det är det coolaste att erkänna, men jag är beroende av bloggen. Inte så jag inte kan göra någonting utan bloggen - nejnej, mer så att jag konstant tänker på vad jag skall blogga om.

  Idag i alla fall så skall jag och Johanna ut till havet. Skall bli så fruktansvärt härligt! Har vart 30 grader varmt i skuggan de senaste dagarna, så havet lockar kan jag ju säga. Saltholmen, tror jag är destinationen på vår lilla utflykt, men jag är inte den som vet det. Haha.

  Och just det! Det är pocketrea på Åhléns, bara så ni vet. I alla fall på allum. Själv har jag fyndat... 1 bok, hittills. Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) av Martina Haag. Kände att jag måste läsa den innan den kommer upp på bio senare i år (var det inte augusti?).

  Nu: ... skall jag ta igen allt bloggläsande som jag missat de senaste två dygnen. Tjoho!
  saltholmen
  Ser inte heltokigt ut, ha?

  Vad som händer

  Det är värmerekord, och det märks verkligen. Jag håller på att förgås här, jag står inte ut. Ja, jag vet - man skall inte klaga. Men värmen kom så... plötsligt? Eller nej? Men ni alla förstår vad jag menar.
  Nu kommer det ösregna, hagla och vara föjävligt imorgon, bara för jag klagar...

  Mitt internet ligger nere på min vanliga "bloggdator", och eftersom jag inte är jordens största teknikunder (snarare tvärtom) så måste pappa fixa det. Grejen är bara den att han är inte hemma förrän imorgonkväll igen...
  Ja, ni förstår ju förhoppningsvis om bloggningen inte blir överflödig nu då...

  Förresten så är skolan så gott som över för min del nu. För detta skolåret i alla fall. Idag hade vi vår sista redovisning. Imorgon är det bara 4 helt lugna, vanliga lektioner och nästa vecka är det inga lektioner över huvudtaget. Jag mår bra, jag trivs med detta liv. Mer av det, tack. Over and out.

  Silverpumps?

  din sko

  Från din sko.

  Jag börjar vid just detta tillfälle få lite smått panik. Om exakt en vecka är det dags för supé, och jag har inga skor. Inte tänkte väl jag på det. Alla runt om mig tjötar hela tiden om hur många skor jag har MEN jag har inga snygga silverpumps, det är en sak som är säker. Jag vill ha ett par exakt likadana som de på bilden ovan, fast i silver. Hm, är det någon som har koll på vart man kan få tag på ett par sådana?

  Eller har ni några andra tips på supéskor (
  de skall matcha denna)?

  Pricken över i

  98761-1098
  Jag behöver verkligen lite nya kläder. Jag har kommit överens med mig själv om det. Ganska mycket kläder, skor, accessoarer, vill jag ha. Detta hade inte vart fel:

  Shorts / H&M: Jag vill ha många shorts i år. Visst, klänningar också. Men jag har bara två par shorts och några par till hade inte suttit fel.

  Kofta / Svea:  Supermysig! Jag älskar enkla koftor som man kan ha till allt. Här är en!

  Halsband / T.U. : Haha, coolt som tusan. Elefanten må vara stor och klumpig, men desto större - också desto större coolhetsfaktor.

  Sko / Din sko: Okej, kanske inte direkt vad man har till vardags... eller jo! Hm... Äh, jag gillar i alla fall färgen på dessa, och gulddetaljerna. Mums!

  Hårspänne rosett / Fred Flare: Åh, vad detta hade vart pricken över i. Yep.

  Tummen ner och tummen upp

  Pasta
  Idag var alla nior nere vid Varberg och besökte
  Värö bruk och Ringhals. Bussarna vi åkte med var hur varma som helst, det bullrade sönder inne på Värö Bruk och där luktade det också... mindre gott och var säkerligen uppåt 50 grader varmt. Ringhals var väl okej, och lite fräschare men det var mycket... jag säger tjõt, så fördjupar vi oss inte i det.

  Vad jag ville komma till var att picknicken vi hade i Bua mellan våra vistelser på de olika ställena, gjorde hela dagen. Min pastasallad - mums! Pasta, sallad, fetaost, soltorkade tomater, ruccola och kyckling. Och lite paprika + en skvätt olivolja. Mumsfillibaba! Jag har svårt att tänka mig att det kan bli godare. Kom hem för ca en halvtimme sedan, och nu skall jag bara ta det lungt. Imorgon är man ju ledig!

  En kundvagn kommer lastad med...

  köptIgårkväll, strax innan läggdags, beställde jag två böcker. För ovanlighetens skull. Haha, men nej. Jag hade inte direkt planerat att köpa dem (när gör jag det egentligen), men familjen skulle skicka iväg en beställning så jag kollade in på cdon jag med.

  Blonde av Joyce Carol Oates är någon roman om Marilyn Monroe, och jag vet egentligen inte så mycket om henne... Och där har vi väl anledningen till varför jag köpte den boken.

  Mina Hemligheter av Sophie Kinsella har inte fått riktigt lika mycket som den här, men jag tycker att Sophie skriver så fruktansvärt bra. Bland de bästa (den bästa?) inom sin genre, är jag säker på. Det var alltså liksom inget val - den fick också landa i min kundvagn.

  HÄR ÄR JAG!

  Det blev stömavbrott, och sedan la internet av. Fast nu har pappa fixat, så det fungerar igen. Puh. Jag är strax tillbaka, alltså.

  PS: Dagens mesta tråkiga är att jag gick för att fråga efter de snygga
  VILA- shortsen, och de svarade med att de inte kommer att få in dem över huvud taget. Nehe. Vad skall jag göra nu då?

  Minnen, oh, minnen.


  Här har vi senvårens snyggaste låt. Ja, snyggaste. Kan en låt beskrivas som snygg, så är den här det. Annars är den bara helt fantastiskt rolig och bra. Jag älskar killens dialekt. Jag vill också prata så. Och engelska. Skottska.

  Jag saknar England. Snart ett år sedan. Det är nästan deprimerande att tänka på det. Jag vill dit igen. Idag fyllde Bed år, förresten! GRATTIS, DARLINGEN!

  Uppdaterad:
  Fan, varför går det inte att få videon vid sidan av texten. Sjukt störande.
  2 bröllop och en begravning (2 kärlekar och en död fot, med andra ord)

  wesc

  Tillbaka i Partille. Det är 25 celsiusar ute. Plus- celsiusar. Jag älskar den här årstiden. Ja, för sjutton - det här är bäst. Och sidenshortsen på bilden ovan, de kommer ifrån wesc. Supersnygga, fräschast i sommar (matcha med en twister-glass) och färgen är så fruktansvärt het. Lovely.


  Något mindre bra är flisan jag fått i foten, som vägrar komma ut. Me don't like.

  Uppdaterad: ... Och jag förstår fortfarande inte hur "lukta-sig-under-armen"-posen kan få lov att förekomma på samma bild som ett sådana här par supersnygga shorts. (Nej, jag fattar inte hur just den posen kan få lov att förekomma at all.)


  Frågestund

  Var ett tag sedan jag bytte fråga i menyn. Har haft krångel med att hitta på en ny fråga. Det skall ju vara både en fråga som det finns "raka och klara" svar/alternativ till, och så skall den vara intressant att få se resultatet av. Den nyaste frågan blev i alla fall "Din stil?" - alltså, vilket av alternativen beskriver din stil bäst? (Se och rösta i menyspalten till höger).

  Förra frågan var "Vilken färg är hetast på naglarna". Och ser man på, detvar hela 78 personer som lade en röst! Tack för alla röster! Det såg ett tag ut som att neonrosa skulle ta hem det här, men fransk manikyr sprang ikapp nu den senaste veckan. Jag röstade själv på fransk manikyr också, men egentligen gillar jag ljusrosa nästan lika mycket.

  Glöm nu inte att rösta i den nya frågan! Här följer den förras resultat lite mer exakt:

  Vilken färg är hetast på naglarna?
  Naturliga, naturliga 3%  (2)
  Fransk manikyr 37% (29)
  Ljusrosa 6% (5)
  Neonrosa 27% (21)
  Beige 0% (0)
  Svarta 13% (10)
  Mörkblå 1% (1)
  Silver 4% (3)
  Röda 5%(4)
  Annan 4% (3) 

  Här har vi något alldeles extra...

  Här är den! Nya bikinin! Ankaret på nedre delen sitter lite påt höften. Men det ser  likadant ut som det jag har i närbild ovan. Och som det gör på överdelen (med andra ord). Visst är den snygg? Jag tycker det. Mycket mer mest. Ah, vad härligt det är med nya bikinisar.

  Pappa kom vandrande i en gammal Levis- jeansskjorta. Jag var snabb på att be om att få den. Jag fick. Nu är bara frågan hur jag skall bära upp den. Den är ju trots allt i herrstorlek. Inte en liten herrstorlek, heller. Tycker inte jag. Men den är lite ljusare än andra = lite somrigare än andra.

  Nya nytt

  Internet la självklart av. Men det är tillbaka. Puh. Jobbat dagen lång. Tills för ungefär 2 timmar sedan. Åh, vad det är kul att jobba! Och vad mycket fina plagg som fanns! Det är pinsamt hur lite tid och pengar vi lägger på snygga underkläder - när det finns så mycket! Badkläder också... Och jag erkänner. Det blev en bikini. Jag är kär. Den kommer ifrån danska Miss Ya och är i marinrandigt + ett rött sytt ankare på bikinitoppen + ett rött sytt ankare på bikinitrosan. Plus såna här rosetter, som inte är rosetter utan mer... knutar. Hur fin som helst. Årets och evighetens (jorå) favorit- bikini. Bild kommer garanterat senare.

  Nu: Mer sol.
  image1088

  Massa huit

  huit
  Ett
  favoritmärke för mig vad gäller badkläder är definitivt franska huit. Fräscha modeller på både bikinisar och baddräkter, och lite av varje liksom. Finns något för i alla fall nästan alla.

  Själv har jag en mintgrön bikini från huit. Den är faktiskt min absoluta favorit, just på grund av designen. Och okej, jag gillar färgen också. Kvaliten har jag inte haft vidare ont av heller. Massa cred till huit, helt enkelt.

  På bilden: Mina favoriter bland de som ligger ute på hemsidan just nu :  Indian Summer, Sex on the Beach och Gin Délice

  Ganska mycket

  Jag känner mig ganska mycket stressad just nu. Jag håller på att renskriva ett schema, skall ut med hunden, måste packa, och måste packa lite till. Skall till Fjällbacka ( vädret ser just nu inte drömmen ut). Ganska mycket nu alltså. Och fan, exakt nu såg jag att jag spillt choklad på byxorna också.  (Denna glass är boven... och drömmen.)
  Behöver andas. Och packa. Packa, packa, packa. Helst hade jag packat ner allt i någon av asos supersnygga weekend bags, men nu är det bara jag och min enkla svarta. Vad är väl en bal på slottet.
  (: