Vita kilklackar

vita kilklackar

Jag var bara tvungen att göra ett kollage där jag matchar Dries Van  Noten- kilklackarna med minst lika snygga kläder och accessoarer. Det blev ett ljust, vårigt och lite sportigt resultat. Och jag anser att när jag kollar på kläder och kollage kan det mesta kategoriseras in bland alternativen; sött, coolt, snyggt, fult eller läskigt. Och då är detta definitivt något alldeles sockersött!

Bilder från Alberta Ferretti S/S- 07: Till denna outfiten skulle jag matchat med naturlig sminkning. Det är verkligen den snyggaste sminkningen i vår, det är jag helt på det klara med. Ljusrosa läppar, och porslinshud - där har du det. Våfflat hår gör en come back, dessutom.

Klänning från Dries Van Noten: En sportig mini- klänning bör alla ha i garderoben i vår. Det är så snyggt så det finns inte. När jag kollar på kläder kollar jag efter detaljer som man inte riktigt förväntar sig. Sedan kan de hålla i sig kortare eller längre tid - fickorna är en sådan detalj som jag gillat under en längre tid nu. För de blir alltid så speciella på något sätt.

Skor från Dries Van Noten: Jag har väl egentligen sagt en hel del (plus lite till) vad gäller dessa skor, men det är aldrig nog. Sneakers är fulsnyggt och kilklack är görsnyggt. Det kan inte bli fel i en kombination.

Väska från Ginger & Smart: Snygg liten väska att ha på höften. I krokomönster. Och krokomönster är coolt.


Halsband m. hjärtan från Asos: Och här kommer det sockersöta in i bilden. Rosa är alltid vackert, aprikos likaså - och i vår matchas det verkligen bäst med ljusgult. Prinsess- likt.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Dom där skorna var ju SKIT snygga tycker jag! :D

Postat av: Sessan

Vilken fin klänning!

2007-04-12 @ 18:49:10
URL: http://sophia.blogg.se
Postat av: Lisa

Haha nja, jag ska inte säga så mycket om den saken, jag blir aldrig rädd för skräckfilmer. :P Jag tycker oftast att Psykopat-mördarna är näpna och missförståda ^^, Men jag själv tycker inte att den är så läskig eller äcklig, isåfall är till och med SAW-filmerna äckligare. ;)

2007-04-12 @ 19:03:41
URL: http://theoneiam.blogg.se/
Postat av: Sweet Sabine *

Snygga grejer!

2007-04-12 @ 19:12:51
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Helena på ROOMSERVICE

ASfint!

2007-04-12 @ 20:30:43
URL: http://roomservice.blogg.se
Postat av: Ella

Jag har d en väskan, helfin är den, och skorna - absolutely uuunderbara!

2007-04-13 @ 15:26:11
URL: http://gylleneskor.blogg.se
Postat av: Emma

wow, vilka coola skor:)

2007-04-14 @ 16:58:41
URL: http://mizzfrokenfraken.blogg.se
Postat av: Josie

Åh, helt sjukt snygga skor!

2007-04-15 @ 16:40:17
URL: http://jealousy.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback