Du - en tekopp?

Kinesiskt Porslin
I vår och sommar är det riktigt snyggt med blått och vitt i outfit- kombination! Jag kommer definitift köra på detta mode som kan liknas vid... just det - kinesiskt porslin!

Halsband från Asos: Till blått och vitt matchar du snyggast med silver! Fågeln känns väldigt bra tillsammans med porslins- modet.

Solglasögon från Wedins: Dessa omtalade brillorna passar perfekt till denna outfit! Har en känsla av att jag kommer få se dessa på mångas nästippar i sommar...

Väska från Alexander McQueen: Tycker att denna väskan är riktigt snygg! Kommer
själv att leta efter en blå väska i vår, gör de du också!

Sko från Skopunkten: Dessa skorna tycker jag är coola. Lite speciella, annorlunda - men mycket snygga! Tänk dig ett par sommarbruna fötter i dessa..!

Klänning från Etro: Klänningar i liknande mönster kan man hitta lite varstans nu, men de är väldigt populära. H&M's tog slut sjukt fort. Har du inte lust att lägga ut jättemycket pengar på en snygg klänning, så köp ett liknande tyg och sy en coolt oversizad, enkel tröja och knyt med band i midjan. Tada!


Porslinstallrik från Indiska: Snygg inredningsdetalj att matcha outfiten med (; Lägg ett par snygga frukter på och du blir lite piggare varje gång du entrar rummet.



Kommentarer
Postat av: eliza

söt klänning=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback