Hur jag tycker väskan skall se ut i vår (och SÅ mycket mer)

Jag vill ha

Jag vill ha lite sommar. Lite vår. Lite värme och sol. Och lite nya plagg och accessoarer i garderoben. Drömmer just nu mest om sånt som har chans att kanske blir verklighet (billig är bra, och det finns mycket snyggt som är billigt också!), men behövde slänhga in en dyrgrip här också. Inte för att jag skall köpa, utan för att inspireras!

Klänning/tröja: Jag blev kär vid första ögonkastet - denna skapelse är helt sjukt vacker. Det marina modet är som gjort för mig. Jag älskar marinblå-vita och röd-vita ränder (och prickar, till viss mån). Jag älskar seglarskor. Jag älskar ränder överhuvud taget. Jag älskar ankare. Skulle jag välja ett mode till min favorit, så skulle det vara det marina! (Kan ha att göra med att jag till viss del bor ca. 50-100 meter ifrån havet) Den här tröjklänningen kommer ifrån Gina Tricot (som alltid gör mig lika förvirrad - skall man hata eller älska?)

Halsband: Det nya året låser du upp med en nyckel runt halsen. Fyndigt, jag vet. Men coolt också. Detta halsband kommer ifrån H&M och blir ditt för en billig peng. Gilla mycket.

Väska: .. och här kommer det dyra. Väskan är från Fendi. Jag gillar inte alls Fendi i vanliga fall, men - detta är något utöver det vanliga. Helsnygg, och jag blir bara mer och mer kär i den ju fler blickar jag slänger ut dess håll. I vår skall jag spana efter en budgetvariant; pösig väska, ett spänne, korta "handtag", men framförallt - en marinblå! Den marinblå väskan blir vårens/sommarens motsvarighet till den röda som var superhet i höstas!

Skorna: Bägge par kommer ifrån Wedins, som är min favorit-budget-sko-affär i vår! De har
fått insjukt mycket sött och fint, och alldeles, alldeles underbart! De vita med broderierna får stå för det söta i vår, medan de svarta coola med bling får stå för... resten. Det coola, festliga och också casual. När jag tänker efter tror jag faktiskt att jag slår till på de sist nämna. Om de inte får konkurrans. Eller så slår jag till på alltsamman.

Kommentarer
Postat av: Anna

jättesnyggt kollage :)
Klänningen var supersöt,
Halsbandet också, älska nycklar ;)

Postat av: Johanna

Du är utmanad!

http://joh.webblogg.se/090207194114_utmaning_matcha_skorna.html#comment

2007-02-10 @ 22:29:54
URL: http://joh.webblogg.se
Postat av: Kattis

Gör du kollagen i photoshop?

2007-02-10 @ 22:31:04
URL: http://rosahallon.blogg.se
Postat av: Beth

Kattis: Nej, jag gör det i ett program som jag tror vanligvis följer med när man köper dator.. :S Picture It heter det och finns i Microsoft Work Suite .. start... någonting sånt (;

2007-02-10 @ 22:35:02
URL: http://bettebett.blogg.se
Postat av: Evelina

jättesnyggt! :D kram

2007-02-11 @ 09:53:04
URL: http://evelinasshopping.blogg.se
Postat av: carro

Söt klänning

2007-02-13 @ 14:42:27
URL: http://citruus.blogg.se
Postat av: Baraal

really enjoyed the site even learnt a few things on the way, keep up the good work.

2008-04-15 @ 10:23:11
URL: http://baraal.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback