Stripe hype


Så, det är ganska mycket jobb just nu. Och ni vet hur bloggen brukar bli när jag är i Fjällbacka. Sad but true, verkligen. Jag åker hem om två veckor. Skall försöka blogga så mycket som möjligt, men annars vet ni var jag gör.

Love

Coins


Imorgon är det bazar i Fjällbacka. Förra året köpte jag en hel, jättesöt teservis för några enkronor. Ett par ljusstakar. Och den där kapsylöppnaren som syns halvbra på bilden ovan, men som är den snyggaste på denna jord. Om vi gillar? Yes, we do.

Jag återkommer med förhoppningsvis flera fyndiga fynd.

CaCalm Down


Nu skall jag berätta för er: En vecka var jag hemma. Det var hur varmt som helst, solen sken hela tiden. Då tog jag mitt första dopp i ett ljummet Kåsjön. Bland abborre och en hund. Jag älskar de varma dagarna. Som helst avslutas med en grillad köttbit, kokt färskpotatis och en altan. Jag åkte upp till Fjällbacka igen. H och A anlände. Vi badade på Långeskär, såg filmer, fikade på Café Bryggan. Jag jobbade lite. Var ledig lite och

fick en inflammation i hela munnen. Fick åka "akut" till Hamburgsunds folktandvård där de (en en gång) konstaterades att min mun är för liten. För smal. För tunn. Alldeles för ont om plats. Det hade resulterat i en obehagligt uppsvullen tunga och kind, då en tandställningsmojäng hade knuffat upp ett mellanrum där lite tandställningscement dumt nog placerade sig. Och det var den historien. Jag låg i sängen i drygt 3 dygn, och kommer inte ihåg mycket. Till stor del, på grund av att det inte finns så jävla mycket att komma ihåg från då. Jag jobbar nu

men igår kom K, H och A åter upp för en blixtvisit när vi var inne i samhället där hela seglarsällskapet höll till. Med flera. Med flera. Med flera. Nu så är jag hemskt hungrig och saknar på något märkligt vänster bloggen ganska mycket. Jag skall sätta mig ner och bloggjobba någon dag, så skall ni se att jag kommer fram till något.

/B