Värsta sorten

klänningens mönsterStudentuppvaktning equals ledig från skolan... Hm, equals en massa tid innan själva uppvaktningen börjar. Jag har därför spenderat denna morgon hittills med skönhetssömn, en o- stressig frukost samt en långdusch. Efter denna långdusch har jag också hunnit peela benen, och smörjt in dem med mina nya LDB'sar. Åh, vilka bra köp de där var! Av peelingen blir benen som... hur "mjuka" som helst!

Och eftersom jag är på värstaste sorten av fix- humör skall jag nu gå ut och sätta mig i solen (värmen) och fila naglarna, måla naglarna, sminka mig och bara ta det lugnt. Det är en härlig dag idag, so far!

På bilden intill ser du mönstret som klänningen jag skall ha på mig idag bär.

Glassigt

98761-1082
Bara ett arbete kvar i skolan nu! Och det skall göras så bra, jag är så bestämd på det. Eller ja, jag skall göra mitt bästa. Vi får se hur långt det räcker.

Långa dagar, läxor och lite finare väder är ingen bra kombination för bloggens del, men jag försöker så smått. Blir väl åtminstone lite bättre till lovet! Ah, bara 15 dagar kvar. Imorgon skall jag på studentuppvaktning förresten, så det blir väl inte övermycket blogg då heller. Men nu vet ni i alla fall! (: Dagens dröm går i ljusa, väldigt våriga toner.

Skor: Åh, vad de här hade vart avändbara för mig i vår. Silvriga kilklackar passar till typ allt, och vid flera olika tillfällen. Dessa kommer från Christian Louboutin.

Klänning: En vacker skapelse från Splendid, som är ett sånt där plagg som man skulle kunna använda varje dag hela sommaren. Med lite snygga, färgglada accessoarer blir du sommarens pingla nummer ett!

Halsband: Glass, tänker jag på. Marie Helene du Talliac står för detta konstverk.

Paraflax: Genomskinligt skall det vara, och gärna som här med färgglada prickar! Wedins, ack - wedins! Inte mycket fult som kommer från den  hemsidan, åtminstone.

Resultat

(:
Tog en sväng till allum idag. De hade extraerbjudande på massa LDB- prylar, så de kostade bara 19,50:- /styck. Det blev en peeling och en lotion. Och sedan tog jag en H&M- tidning. Den var gratis, men jag älskar välgjorda "reklam"- tidningar. Sedan fick jag lite småpengar över, så en SOLO fick det bli också. Fick ju Vecko Revyn idag också, så det blir mycket att läsa. Detta numret var ändå väldigt annorlunda. Det visade liksom hur mycket rätt eller fel teckensnitt kan göra. Och jo... Vecko Revyn såg bara väldigt annorlunda ut. Och jag som påbörjade en helårsperenumeration i höstas! Ah, typiskt. Känner mer för Modette just nu. Typ.

Okej, vi kallar det väl ilska. Fast solen gör mig gladare igen.


Det är ganska mycket jag, solen och LOKA citron just nu.
Var skönare än någonsin att komma hem ifrån skolan idag. Hade för det första ett prov på saker som vår lärare inte gått igenom överhuvud taget. Och sedan har vi ju de där sorgliga varelserna i klassen, som pinsamt nog inte kommit på förräns nu att hela bloggvärlden existerar. Stackarna, det kommer nog inte att komma så långt här i livet. Det är pinsamt att gå i deras klass. Uh.

Fashion Style

first aid
Skrapsår och skoskav hör liksom till våren och sommaren, och därmed ryker pltösligt "första hjälpen- väskan" fram. I år vill jag ha en roligare variant.

PLÅSTER: Stockhome
Själva burken är tokbedårande, och det gör ju liksom allt. Om man bortser från Stockhome (vilken vi göteborgare till exempel inte har tillgång till) så brukar Lagerhaus sälja liknande söta prylar.


MOT TORRA LÄPPAR: Mama Coco's Coconut Cream Lip Balm
Cocos är fortfarande både den snyggaste och godaste doften, och lipbalm är ju liksom något sorts måste whenever, whereever. I denna karibien- inspirerade burk ryms alltså mycket mer än mjuka läppar.


MEDICIN MOT ALLA SJUKDOMAR: Cute by Little i / Asos
Panodil och Ipren - släng er i väggen. Här är pepparmintspastiller som får en att nästan flyga på rosa moln, bara vid synen av förpackningen. Jag vet, jag vet - mycket förpackningssnack här idag - men är det inte underbart då?


MAKE UP- BAND AKA. BANDAGE: Pucci- inspirerat från H&M
Ramlar man och slår sig (eller om man vill få bort håret från ansiktet när man skall sminka sig) är denna sak ett ypperligt gott val. Här har vi alla nödvändigheter i en - snygghet, snygghet och åter snygghet.


SJÄLVASTE BOXEN: Indiska
Jodå, jag har själv stått och hållt i den tusen gånger för att sedan ställa tillbaka den i hyllan i indiska nere på allum, då jag förståndigt tänkt efter och inte vetat riktigt vad jag skulle ha den till. Nu vet jag!

Lite överstyr?

wedinsEtt av mina favoritintressen (eller skall jag säga favorit- beroenden?) är att titta på skor inte bara i verkligheten, utan också på internet. Så jag gick i sedvanligt ordning in på i detta fallet Wedins hemsida och klickar in på de här skorna som säkert har legat ute där i ett halvår. Men nu ser jag dem. I grått, flott.

Nej, du läser inte fel. Jag har börjat planera vad jag skall klä mina höstfötter i 2007.

Bert Karlsson

Idag har Johanna vart här, vi har gjort färdigt vårt gemensamma musikarbete. Om Bert Karlsson. Haha, faktiskt riktigt kul att jobba om honom. Fast tröttsamt mot slutet. Men att samla fakta - det var roligt! Att hitta citat och grejer från Bert, det är som att läsa direkt ur en humorbok. Fast han är ändå rätt smart på ngåot sätt, vill jag erkänna.
Anyway - vi gjorde arbetet i moviemaker och det kan nog bli kul att spela upp för klassen. Haha.
Bert

fred flare

fred flareDet är snart sommar. 14 grader, kvart i sju på morgonen - det är inte ens sen vår, det är tidig sommar. När man går ut genom dörren och möts av syrendoft så det står härliga till. Det är tidig sommar. Sommar över huvud taget.

Men det kommer att regna denna sommaren med, tro mig. Ungefär som det regnar idag kanske, lite smått. Det lär ju bli ett par härliga åskskurar också - som alltid! Om man inte känner för att gå barfota då, så har jag räddningen på bilden här intill. De är fulsnygga så smäller om det, men de är så snygga också... Jag kan inte bestämma mig om dem. Det enda jag kan bestämma mig om är att om frakten hos Fred Flare (från vilken dessa skor kommer ifrån) inte låg på över 200 kronor, så hade jag nog försökt få tag i ett par.
Pimpinette

pimpinette

Så skönt. Blev precis färdig med svenskan. Jag har fördubblat hela jobbigheten av det här arbetet själv, jag hade högre förväntningar på mig själv än vad som är mänksligt. Nu är jag ändå grymt nöjd ändå.
En varm dusch, och lite TV väntar mig alldeles strax - skall ta det riktigt lungt för första (och sista) gången den här helgen. Avslappning till tusen.

Förresten så har jag blivit kär igen. Denna gång i två par shorts från Pimpinette. Du ser dem själv på bilden ovan. De ser sköna ut, och är en konkret form av ordet snygghet. Problemet är att på
Mint and Vintage där jag hittat shortsen, står det inte någonting om shortsen - bara om överdelarna. Jag vill ha underdelarna. Hm.

Jag tycker

Mailade Ebba i morse, och se vad man hittar på hennes blogg! Jag var så fruktansvärt sur och kände bara hur ofattbart det är hur människor kan tycka det där är kul, att trycka ner och bara vara så fulla av hat. Och sedan tycka att det är kul. Läskigt är ordet.

Och så läser man hur Magnus Betnér drar in yttrandefriheten i det här... Människan kränker andra människor, och han stödjer sig mot yttrandefriheten. Sorgligt, han kan inte må bra.

Typiskt

beach balm
Vilken typisk söndag! Grått, regnigt, segt och pluggande. (Jag kommer gå in i väggen av detta pluggande, två och en halv vecka innan skolplikten släpper för min del). Jag har fortfarande inte kommit speciellt långt vad gäller svenska- skrivandet och dessutom har ett manus till ett arbete försvunnit. Spårlöst.

Som plåster på såren (ungefär) har vi i alla fall alldeles nyss vart och köpt godis, och dessutom blir det grillat till middag. Tänkte föreslå att familjen kunde kolla på Brokeback Mountain ikväll också. Spelade in den igår, och jag har aldrig sett den tidigare.

Förresten så har
jag äntligen fått köpt Hawaiian Tropic Beach Balm också. Luktar rent ut sagt ljuvligt.

Det var en gång en liten fågel


Är det någon som har "Fågeln Roger" med laser?
Skulle någon kunna skicka den? Årets roliga sommarplåga! Blir mer bloggning senare, just nu är jag bara hyperstressad... Och jag tror det syns i mitt sätt att skriva, heh. Tjing sålänge!

Jodå, här är det panik med betoning på... panik.

Jag är stressad. Deadline på onsdag. Vi skall skriva "brev" om våra år på skolan. Jag kan inte. Jag kan alltid skriva. Nu kan jag inte skriva. Vad skall jag skriva? Jag vet inte varför. Jag bara... det är svårt. Så mycket, så litet. Det är läskigt. Vad skall man skriva? Jag har lätt skrivkramp. Jag har aldrig någonsin kännt såhär förrut.

Jag vet inte vad jag skall skriva.

Vad en konfirmation innebär

Det blev inte mycket till bloggning igår, inte. Ingen bloggning alls, för att vara mer exakt. Det blev lite mer utav konfirmationsfirande istället. Kusinen konfirmerad equals tårta och släkttjôt. Vi blev kvar där ett tag alltså... (;

Idag blir det plugg (åh, vad det skall bli skönt när det är slut), men sedan skall jag försöka hinna med lite bloggning också. Jag
skall köpa också. Jag är glad, jag är lycklig. Snart är den min.
konfa

Lindex öpnnar nytt!

(:Nu har Lindex öppnat sin webbshop! Jag har inte vart överförtjust i Lindex genom åren. Tycker att mycket antingen har vart för barnsligt , eller för tantigt. Nu det senaste har de dock ryckt upp sig och man kan ibland hitta mycket fint där. Har inte kollat igenom den nya webbshopen till punkt och pricka ännu, direkt, men jag fick syn på tunikan här intill. En virkad sak, perfekt för soliga dagar till sommaren.

Kom på nu att det är mest hur man kan använda plaggen till sommaren, som avgör just nu huruvida man faller för ett plagg eller ej. Så är det i alla fall för mig. Jag är sommarbarn ända ut i fingerspetsarna, hårtopparna. 20 dagar kvar...

Mina boktips

boktips
Jag lovade ju lite boktips nu till sommaren. Jag tror inte att jag skall skriva något längre om varje bok här, men är det något ni undrar om någon bok så bara hojta. Skriv på! (näst högts upp) har jag själv inte läst ut ännu. Det är en sådan där bok som man läser långsamt. Man lär sig dock mycket ifrån den, och på ett bra sätt. Därför tipsar jag om den.
En gång i livet är den absolut bästa bok jag någonsin läst, och jag vet att jag tjötar mycket om den, men ni måste läsa den! Den fångar en så otroligt.

Snyggast # 2

?glitterH&M har ett par liknande glajjor, men det är själva modellen som jag vill ha fram, så spela roll vilken butik de tillhör... (De på bilden kommer i alla fall från glitter). Förutom Wayfarer'sen så är det de här snygga som åtminstone jag kommer gilla mest denna sommaren. Jag tänker på golf, 70- tal och lyxbåtar när jag ser dessa. Varför? Jag vet inte varför. De är såååå snygga i alla fall.


Illa

Jag fryser. Sedan blir jag normalvarm i två sekunder. Sedan fryser jag. Mår inte helt jättebra, alltså. Jag känner mig inte sjuk, och jag vill inte vara sjuk, jag mår bara illa. Usch. Lista snodd från Lolita.

image1068
Bild från LUNDLUND / fotograf: Ola Bergengren / stylist: Sophia Ronthén


Din ålder: 15 (snart blir man 16)
Födelsedag: 15 augusti
Syskon: Erika och Ellinor. Sedan två katter (Ellen och Esset) och hunden Enja, de är ju nästan som syskon.
Hårfärg: Just nu ljust slingat och sånt.
Ögonfärg: Gråblå.
Vad shoppar du helst: Skor och accessoarer i allmänhet. Fast... det går bra att shoppa vad som helst!
Hur många skor har du? ca. 25 par. Fast jag har lyckats glömma kvar ett par på mitt sommarjobb, och sedan tappat bort ett annat par...
Hur många par byxor har du? Hm. Gills shorts där också? I så fall 7 par.
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Det vet jag inte. I så fall inte som jag har köpt själv. SÅ rik är man inte... (;
Färg: Favorit? Rosa, grått, grönt, vitt... Liknande dessa just nu.
Sport: Pah. Jadu. Själv gillar jag att springa och friidrott. Att titta på är ishockey bäst. Friidrott är även OK där.
Ord: Jag gillar något så enkelt som "och". För att det är ett så förbjudet ord att "trolla" med. Att börja meningar med och så vidare. Jag skiter i det. Det är ett starkt och kul ord.
Snusat? Fyfan. Nej, det har jag inte.
Hoppat bungyjump? Nje, jag tror inte riktigt att det är något som är till för mitt liv.
Brutit mot lagen? Har jag inte tänkt på, men det finns väl säkert smålagar man har brutit mot. Om att gå trots röd gubbe är det.
Fått dig själv att kräkas? Njep.
Vad använder du för schampo? Herbal Essences.
Vad är du mest rädd för? Tiden.
Vad lyssnar du på just nu? Ingenting. Datorburkens surrande.
Pizza eller choklad? Choklad, shåklardt.
Guld eller silver? Svårt det där. Beror helt och hållet på.
Roligast idag: Jag fick G på nationella matteproven! Tjoho!
Vad vill du helst av allt göra just nu? Vila. Jag måste vila. Usch.


3 filmer jag måste se (i sommar)

image1067


Går upp en hel del bra på bio just nu. Och jag kan väl börja med att säga att jag inte tänker tjôta om "Pirates" här, många andra gör det så bra själva (; Jag har istället listat upp mina absoluta måste-se. Och deras premiärdatum ser du på bilden ovan.

Hata Göteborg. Som Göteborgare är det nästan frivillig tvång på att gå och se denna. Den verkar riktigt bra. Och jag antar att de snackar Götebosska i den? Äntligen, i så fall!

Zodiac. Jake Gyllenhaal och Chloë Sevigny. Två rätt av två.  Sjuk, läskig skräckfilm dessutom. En sådan skall man nog få plats med.

Harry Potter och Fenixorden. Det största måstet av alla nästan. Mina vänner håller på att gå sönder av mitt tjôt om Harry Potter. Den skall ses. Jag har nedräkning på den. 50 dagar kvar...

För ärlig?

Jag är så kär som man kan bli i denna outfit från VILA. Så kär som man kan bli i kläder alltså. Över huvudtaget. Shortsen - hög midja. Jag måste ha ett par shorts med hög midja i sommar. Det är det största måstet av alla. Sedan hade den tunikan inte vart helt fel till heller.

Och nagellacket. SÅ skall det se ut! Så skall det se ut! Orange- rosa framför skrikigt neon. Mavalas Hong Kong, typ. Neonrosa är för uttjatat. Nu är jag alldeles för ärlig... Bilden kommer i alla fall från VILA's sommarkollektionss- katalog.

Supé(r)

Supekl?nning
Vilken dag! Rensning av vattenlås, galen fotbollsturné, matkrig i bamba och sedan en hel eftermiddags shopping. Det blev en supéklänning till slut. I rosa. Så jag. Gillar den helmycket. Den är riktigt skön också, nämligen. Inte bara snygg alltså. Jag fick köpt morsdag- present (hemlighet), en h&m- shimmer lotion och ett par glitter -  pärlörhängen.  Orkar dock inte lägga in bilder på de två sistnämnda just nu. Jag är trött så det knakar, och dessutom skall en redovisning förberedas tills imorgon. Aaah! Muntligt. Hat. Hat. Hat...

En stycken dröm

dagens
Idag är det fotbollsturnering i skolan, meaning en lite kortare dag. Sedan bär det av till allum för att köpa supéklänning, en annan klänning (hade jag tänkt mig) och mors dag present. Sedan är jag nöjd.

Klänning; Giles: Jag brukar inte gilla tight fodral, men detta är ju riktigt coolt.

Flipflops; Skopunkten: Att matcha en fab klänning med flätna flipflops är så coolt som det kan bli.

Väska och örhängen; Asos: Jag tänkte först att jag tänkte ta med en turkos väska jag fick syn på, men nja... Jag tror denna passade bättre faktiskt. Eller detta. Jag gillar inte själva väskan övermycket, men färgerna är coola. Och örhängena är faktiskt väldigt söta.

Något med luggen

Satt och funderade på vilka de snyggaste, finaste videosarna är och jag kom fram till att Nelly Furtado har gjort några snygga videos. Jag tror det är något med luggen. Och ljuset. Snyggt som tusan. Om jag hade haft en bra sångröst, tyckt att det var kul att sjunga inför andra människor och hade fått chansen att spela in en musikvideo hade jag velat ha en i stil med Nellys.

Förresten finns det en bild på mig om man bild- googlar på Nelly Furtado. Fast det är alltså jag, och inte Nelly. Om ni råkar blanda ihop mitt överhuvud och... hennes överhuvud? Den är från i somras förresten.. Sommar!
98761-1061

Matcha sommar- glassen med en byxdress.

98761-1060
Fick precis veta att kompisens lillebror skall gå i samma klass som min lillasyster. Kul, kul i och med att vi slutar i varandras klasser nu, jag och hon alltså (: Förresten var det säkert flera månader sedan jag var inne på
Bikboks hemsida, men jag tänkte kika efter klänningar där så jag klickade mig in. Några vidare snygga klänningar hade de inte, men kolla bara på suiten här ovan. Så snygg så det gör ont att jag inte har den själv. Ännu. 249 pix för denna. Not so bad.

Min sommarläsning

98761-1058

Jag tittade efter lite böcker igår, som jag har men aldrig har läst. Men som jag ändå vill läsa. Det blev ju ingen jättehög, men några stycken. Jag planerar att läsa dem i sommar. Åh, på soldäcket - ligga i solen och bara läsa. Svensk sommar när den är som bäst. Böckerna jag fick ihop var:
♥ Expert på att rodna
♥ Klockan 10.31 På Stranden i Khao Lak
♥ En Geishas Memoarer
♥ I En Klass För Sig
♥ Gossip Girl
♥ Mamma sa att jag var sjuk

Det här är böcker jag köpt, eller fått, under det gågna året. Jag har bara aldrig haft tid att läsa dem. Expert på att rodna fick jag inför språkresan förra sommaren, men där hann man inte läsa ut mer än 1½ bok ungefär. Och den var inte en av dem.
Klockan 10.31 på stranden i Khao Lak köpte jag i mars typ - har jag inte heller haft tid att läsa. Har bara börjat lite på den.
En Geishas Memoarer, är den bra? Hm. Verkar ju inte allt för dålig, men tja, jag vet inte.
I En Klass För Sig fick jag av mormor för någon månad sedan, och sedan har man ju läst om den på några andra bloggar. Verkar bra!
Gossip Girl från VR och Mamma sa att jag var sjuk tilllhör också kategorin "jag-hade-inte-tid". Jag skall inte tjõta för länge.

Skall försöka komma med tips på böcker till er som jag faktiskt läst, som jag tycker ni borde ta er an under sommaren också! Over and out.

Väldigt vardaglig blogg idag. (Snart: Ugly Betty)

98761-1057Det är något sorts fel på mitt huvud. För tillfället, alltså (; Huvudvärk. En inte så mysig sådan. Känns som om någon har lagt in en sten i mitt huvud. Inte en spetsig som typ kommer med en stickande smärta eller så, utan en rund som bara gör konstant ont. Usch. Vatten är mitt botemedel.

Funderar på morsdag- present också. Mamma läser säkert det här, så jag tänker inte avslöja någon av mina mer seriösa funderingar. Men dessa badger- balmsen i ett gift-set hade väl vart en söt present? Finns hos accessoara, men de är tyvärr slut på lager. Inte jippie.

Att ladda inför ett prov

Jag har prov imorgon, andra värlskriget. Synd att jag är den människa på jorden som måste vara sämst på årtal och sånt då, när det just är dem som är viktigast. Jag laddar genom att läsa hela Andra Världskriget- kapitlet i historieboken + Bruce Springsteen i öronen.

Okej, mest det sistnämnda. Ursäkt: Jag är skoltrött. Och jag gillar "Dancing In The Dark". Till exempel.
image1056


Klänning, hit?


Jag är helt galen. Måste ha en supé- klänning. Måste. Alla vännor (okej, nästan alla vännor) har redan hittat en fin klänning. Jag är helt off. Måste köpa en snart. Jag gillar den glänsande på bilden ovan, från Indiska. Den är faktiskt riktigt söt. Men då vill jag har färgglada accessoarer. Det får inte blir tråkigt. Det är inte jag.

Och nej, den gröna klänningen är inte tänkt att använda till supén (; Men hade den inte var jätteskön att springa runt i till sommaren tror du? Jag tror.

Sluta, snälla.

I vilket läge skall man säga ifrån? När man vet att en viss bloggerska läser ens blogg, och när man ändå ganska ofta hittar liknande (om inte  nästan identiska) inlägg som man själv har skrivit, på dennes blogg? Jag blir galen. För jag hatar dessa copycats. Det kan ju inte vara roligt? Vad är meningen med en blogg när man bara härmar andra? Det är ju inte kul? Jag kan inte fatta.

Jag blir bara så hysteriskt trött och... nej. Jag vet inte. Kan inte alla bara sluta? Hopplöst?

3 sjalar

98761-1053
Är det något jag saknar i min garderob så är det en riktigt snygg och användbar sjal. En ganska stor helst. Men bara en snygg sjal helt enkelt. En som fixar vilken dålig kläd- dag som helst. Året runt.

En svart, som här från Accessora är mest bäst på höst, vinter, vår ungefär. Men ändå. Man kan ju ha den till precis allt.

Min favorit bland dessa här är ändå den röda från Dosa. Så är den ju visserligen också dyrast, men still snyggast. Stor, cool, mysig. Ge mig.

Den gröna, populära från H&M är snygg att knyta runt väskan, i midjan eller kanske använda som hårband?

Fast jag föredrar fortfarande den från Dosa. Den röda.

Visdomsord

Efter en idrottlektion lyckades jag proppa i mig 3 laggar våfflor.
Det är ju som gamlingar brukar säga: "Det jämnar alltid ut sig i slutändan".

Craves (det förbjudna ordet, men whatever)

cdon.com
Vid de mest olägliga lägen blir cdon som farligast. Nu när jag bestämt mig för att vara en spara kommer jag helt plötligt på massa saker som jag "behöver". Och de finns såklart på cdon. Och när man ändå är där inne och kollar... tja, då dyker det upp ännu fler saker som man "behöver".

Första säsongen av Grey's såg jag inte hela av, så den skulle vara perfekt att spendera de få regniga dagarna under sommaren med. Marie Antoinette är enlig mig en helt genialisk film, och Kirsten... Kirtsen gör den rollen så fruktansvärt bra! Jag måste se den igen. Den är liksom i en klass för sig. Ge mig.
Dessutom släpps i juni en ny MP3. En rosa, liten, med ganska stort minne och dessutom är den billig. Knappt 4 hundralappar. Den är nästan exakt vad jag har letat efter. Den enda jag saknar lite är en display. Men man kanske klarar sig ändå? Kanske?

Vet du?

Hur får man sin "profil-bild" större? Jag vill verkligen veta (:

Ne, det är sommar nu - ingen tvekan om saken. Måste vara lilla Ida som har dragit i spaken.

(:Sitter och lyssnar igenom mitt ytterst lilla men ändå rätt svängiga (får man väl säga) musikbibliotek här på datorn.
Jag har skrivit ner ett helt SO- arbete idag. För hand. Men det behöver finputsning. Och dessutom skall det framföras muntligt, så massa mer väntar där. Har försökt jobba med annat också, men det är bara totalt stopp. Svårt att arbeta när man i tankarna redan har lov. Det kan jag lova dig.

Jag vill bara till ICA och köpa
Beach Balm. Ingen vill följa med mig. Ack.

Cooolor

(:
Idag blir det plugg för fulla muggar. Hade tänkt att hinna en himla massor, men vi får se hur mycket jag hinner. Och orkar. Knåpade ihop ett färgglatt kollage. Jag. Vill. Ha. Tänk om man hade allt på det, vad det skulle pigga upp?

Handukar -
Missoni
Svamp- hårspännen och rosa stor väska - Asos
Strumpor - Fred Flare
Färgglada plastkorgar - Stockhome
Armband - CC Skye
Läppbalsam - Agatha Ruis De La Prada
Färgglatt linne - Oasis
Parfym - Snoopy Fragrance

Bruce. Och jag.

Det är bara jag och Bruce Springsteen nu. I hörlurarna alltså. Jag sitter här, men Bruce är i hörlurarna. Härligt, härligt. Kollade på Tillbaka till framtiden förrut, haha (; 2:an. Så fördriver man en lördagskväll. Och med Bruce. Bruce är bäst. Det är riktig musik det. Bruce, alltså.

Var ju inte världshistoriens bäst ljud på det där klippet, men själva låten (med bättre kvalite på ljudet) är så bra så det ryker om det.

Back to 1st grade

dr?

Det är inte många dagar det senaste som jag bjudit på drömoutfits. Har liksom inte fått till något snyggt. Och nej, jag skall vara ärligt... Jag har inte haft orken heller. Är så mycket med skola och så vidare nu. Och jag skall inte påstå att jag jobbar över vad gället skolan heller, men bara tanken får mig att ramla ihop i fåtöljen och stanna där. Buh. Fast nu är det ju bara 26 dagar kvar... sedan: aldrig mera grundskolan! Tjoho!

I drömmen går jag dock tillbaka till typ... tja, 1:an? Snyggt.

Shorts / Monki : Monki, i love u.

Vit tisha / Topshop : Enkel, men användbar och inte ful.

Skor / Din Sko : Ser man på! Vad sommarfräscht!

Halsband / H&M Barn : Jag får flipp på H&M Barn som alltid skall ha allt det snyggaste som finns.

Hårband: Slarvig tofs är räddaren i nö(r)den. Ungefär.

Beach Balm

vill ha
Störstaste av de största vill ha'sen nu: Hawaiian Tropic Beach Balm. Av tusen miljarder olika anledningar. En anledning är till exempel Hawaiian Tropics logga som är den snyggaste på typ hela jorden.
En annan är att jag skulle använda den varje dag, hela sommaren (alltså: 0 bortslösade kronor). En tredje är väl att den doftar kokos och ser helt skrimrande ut. Det blir liksom helt automatiskt ett enda stort vill ha.

På ICA här i Partille finns den att köpa för 105 kronor, men för den som inte bor i Partille och vill köpa den utan att åka långväga finns den på
Eleven. Fast där kostar den tjugo kronor mer. Haha (;
Det är klippt.

Det är jättesvårt att få till hårfärgen på bild! Men Julia ville ha en åtminstone lite bättre bild på mitt "nya hår", så jag försökte. I alla fall.
Dopet var faktiskt ganska roligt, och... tårtan var god. Haha! Nu: mera bloggning.

Massa PS:
Jag lägger nu märke till att det är en jätteful "sväng" med håret brevid mitt öga. Vilket det inte är i verkligheten. Och den rosa linjen på bilden är en linje för vart min uppklippning ligger. Smart.

I Min Väska

 2
Dags för en "i min väska". Det är så roligt att göra just dessa, men det är sällan man får tid... I alla fall slänger jag nu iväg en innan det är dags för dop för syssling!

Almanacka

   Jag är dålig på att skriva ner allt, men jag försöker i alla fall.

USB- minne
   Alltid bra att ha.

Mynt
   Växel.

2 par solglasögon (wayfarer- kopior och Jane Normans)
   Jag kan aldrig bestämma mig för bara ett par att ta med mig. Denna gången blev det två.

Kvitton
   Jag kan bara inte slänga kvitton. Så tills det att jag lägger dem i min "kvittolåda" så skräpar de i väskan.

"Skriv På" av Elizabeth George
   På bussen... eller någon annan stans.

Anteckningsblock och penna
    Om man behöver skriva ner något.

Maltesers
   Mums!

Burberry- sminkväska innehållande mildison, nagelfil, fickspegel med mycket mer
   Älskar denna sminkväskan! Pefekt!

Mobil (LG U300)
   Alltid.

Marin- randig portmonnä
   Så söt så jag smäller av.

Väska från Pieces
   Köpt i höstas. Gillas skarpt.

En lite blondare Glader

(:
Här fick man minnsann till en rolig bild. Hos frisören gick det bra. Fick till en lite mer uppklippt frisyr än vad jag brukar ha, samt att jag la i lite ljusa slingor. Helt enligt planerna, alltså. Jag är nöjd, riktigt nöjd. Tror det var bra att bara börja med lite ljusa slingor istället för att göra hela håret ljust direkt. Som min frisör sa; "Gillar man det kan man ju bygga på mera senare". Precis vad jag troligen kommer att göra. Dessutom tror både hon och jag att mitt hår kommer solblekas en del i sommar. Ah, härliga sommar.

Fick dock inte till någon bra bild på just håret, men jag tog den här för den var minst allvarlig. Jag är så allmänt trött på allvarliga bilder, haha. Dessutom visar jag ju här upp mina nya solglasögon som jag råkade köpa idag. Wayfarer- kopior från Glitter. Not bad, not bad.

Stressad 10 på morgonen. Bad, bad, bad...

Jag behöver lite tur. Lite smidighet.
Elelr gör bara åtminstone (någon?) så jag kan ta mig i tid på bästa sätt (utan att vänta förlänge, alternativt få stressa halvt ihjäl mig) till frisören. Som det ser ut nu måste jag ta bussen om 1½ timma. Jag gick precis upp. Klarar man det? Fast då måste jag ändå vänta...

Bussar gör mig galen. Bilden nedan skall i alla fall med till frisören, samt en på MK som jag inte hittar just nu bara för jag tänkte visa den för er. Ja, jag är lite stressad nu (;

bil 1

Potatisattack.

Det blir färskpotatis till middag idag. Premiär.
Familjen lär få se upp: jag har planerat att äta upp alla.
Medan jag väntar och lurar på pantofflerna så är det enda jag vill ha runt handleden ett armband från One Of A Kind. Snyggt. Nu: Modette.
One Of A Kind

En annan outfit

(:Jag är så seg idag så jag tror jag ramlar ner och somnar snart. Att gå upp vid elva för att äta en superlång frukost och därefter städa tills klockan är 14 stannar liksom upp hela dagen. Man fastnar. Jag har inte ens gjort mig iordning ännu.

Outfiten på bilden intill blir alltså inte dagens. Jag kände bara för att prova kläder när jag ändå var igång och städade. Hade haft den här outfiten i huvudet en bra tag, så jag var ju tvungen att prova. Jag måste verkligen ta och lära mig att beskära snyggare också, haha (; Som ni ser har jag både klippt bort pannan och överläppen från bilden här intill. Smidig som ett kylskåp.

En annan sak jag uppmärksammat denna oändliga dag: När man äntligen skall till frisören, närmare bestämt imorgon - så hittar man självklart världens största tova mitt i kalufsen. Jag hatar tovor, men tyvärr verkar dem ha den motsatta inställningen till just mitt huvud. Gah.

På bilden har jag på mig:
Tisha ♥ Köpt i London
Kjol m. fickor ♥ fyndad på H&M's mellandagsrea förra året
Skor ♥ f.d Fjällbacka Skor

Till det knut högt upp på huvudet.

Bolibompa är snyggt.

facehunter
Bilder och inspiration: facehunter och fräshnessbloggen.

Jag kallar det bolibompa- stilen, och jag gillar innebörden. Det är liksom som man såg världen när man var liten, tryckt på snygga tröjor. Frägglatt, sagolikt och snällt. Det blir liksom automatiskt så farligt coolt. Hamnar du bredvid en människa i.. ja, låt oss säga kassan på ica - vart som helst - som har på sig en sådan här tröja och du tidigare tyckte du var jättesnygg i din nya supsersöta silverklänning. Ja, låt oss säga att du bleknar. I alla fall i mina ögon. Bolibompastilen är speciell, och speciellt är (oftast) aldrig fel.

Jag vill ha

Jag vill (som de flesta andra) ha ett par ray ban wayfarer på nästippen i sommar. Frågan är om man vill ha orginalfärg, svarta eller vita. Det lutar åt förstnämna eller sistnämnda. Fråga # 2 är om man skall försöka hitta ett vill hapar äkta till fint pris, eller investera i ett par kopior från H&M, Glitter eller liknande.

Det finns många svåra val att göra här i livet. Usch.

Omslaget är så snyggt, så snyggt det med

(:
Fick Modetre igår. Jag gillar den tidningen bara mer och mer. Den är allt liksom. Allt som man vill läsa om mode. Och jag känner det som om jag skulle tycka att det var lika kul att läsa detta numret (och andra) nu, som att läsa det (dem) om typ tio år. Inspirerande som tusan. Snyggt gjord.

I och med att jag började läsa den typ vid 00 igårkväll så orkade jag inte läsa hela. Kollade bara in lite vad den innehöll. Men snart skall jag kasta mig över den. Speciellt reportaget om Chloë Sevigny. Människan som måste vara coolast på jorden.
Jag gillar henne. Jag gillar Modette.

En anteckningsbok

stkhmVaknade alldeles för sent för vad som fanns tid för idag! Jag skall plugga, måste städa och framförallt vill jag få tid för bloggen igen också! Eller få mer tid för bloggen i alla fall. Det är ju ändå något av det roligaste jag vet, att blogga.

Anteckningsboken här till höger, den är ju hur cool som helst. Och den är ju nödvändig också. Funderar seriöst på att köpa ett tiopack med riktigt fula anteckningsblock bara för att jag behöver ha, men det är ju bättre köpa ett som är snyggt istället. Tycker jag. Och den här är ju en perfekt "skriva-ner-allt-man-tänker-på-och-behöver-komma-ihåg"- bok.  Speciellt för mig. Den kommer från
Stockhome. Stilren, perfekt i väskan.


Sväng åt höger. Nej, andra höger.

wohoGud, vad tråkigt. Har knappt hunnit blogga något idag ju. Har blivit superdåligt med det det senaste överhuvudtaget, händer mycket nu... Idag var det till exempel skola mellan 8.30 och 15.20. Därefter bar det av till någon handledarkurs på körskolan, och jag var inte hemma förrän 21 ungefär. Då blev det tacos, och sedan har jag kollat på Grey's. Fullt upp, som ni ser (;

EN LISTA !

Det var typ år och dagar sedan jag gjorde en rolig lista. Jag skall inte gå hemifrån förrän om 20 minuter heller. Hoppas jag hinner göra hela. Den verkar faktiskt kul (:

Namn jag lyssnar till: Det är många olika, om man skall vara lite mystisk.
Någonting jag tycker om med mig själv: Jag är nästan alltid glad, och är ganska ärlig av mig. Haha.
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Mina tandställningar, om det gills?
Detta är jag rädd för: Sniglar, spårvägsrälsar och tiden. Konstigt, jag vet.
Tre saker jag vill varje dag: Äta, sova, skratta.
Tre saker jag absolut inte kan göra: Laga mat, massa idrottssaker och lösa matteuppgifter.
Detta tycker jag om att göra: Vara med vännor, läsa, skriva och shoppa.
Detta vill jag göra just nu: Gå och lägga mig igen och sova.
Bästa känslan: Att känna sig accepterad och omtyckt av bara någon. Och verkligen känna det själv.
Värsta känslan: Stress. Och hat emot sig.
Är du kär just nu: Nej, faktiskt ej.
Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Bli författare, grym krönikör och skriva arslet av mig.
Min käraste ägodel: Olika saker är ju värda olika på olika sätt (:
Detta har jag på mig just nu: Smutsgrå jeans och grön tisha.
Favoritkläder: Sommarkläder.
Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rock och typ sommarpop. Svensk glad musik.
Tre av mina favoritlåtar just nu: Haha, just nu är jag väldigt inne på "En kväll i Juni" av Lasse Berghagen. Sedan vet jag inte. Mer sommarmusik. Sven Ingvars: "Sommar och Sol" och... nje, vet inte.

Skola - roligaste/tråkigaste ämne: Roligast: Svenska Tråkigast/jobbigast: Matte
Stjärntecken: Lejon.
En bok jag gillar: Jag gillar många böcker, men varför inte slå till med Harry Potter- böckerna?
En film jag gillar: Forrest Gump (...och Dagboken)
Favoritdoft: With Love / Hilary Duff eller Kenzo Amour
Detta äter jag gärna: Tacos.
Dricker helst:
Det beror på.. (:
Favoritgodis: Hm... svår fråga, haha. Jag gillar det mesta. Typ. Inte söt lakrits i alla fall.
Hit vill jag gärna åka på semester: Thailand! Längtar dit! Skall ju dit nästa år.
Färg på mina ögon: Blågrå, brukar jag säga.
Min längd: 168 cm typ.
Person jag beundrar: Jag beundrar många.
Så här bor jag: Gröntvitt hus, stor trädgård, stor gräsmatta. Mitt rum har apelsin-fula tapeter (okej, egentligen gula).
Favoritfärg: Rosa. Vissa nyanser av grönt. Grått. Svart.
Bästa present jag fått: Resan till Rom! Haha, lätt som en plätt.
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Jag vet inte. Mitt hår? Haha.
Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Fötter är väl ganska vanligt att svara. Och jag svarar det med. För det är så.
Udda förmåga/egenskap: Jag vet inte. Vad kan jag som inte andra kan? Har inte frågat någon. Men kan ni vika underläppen ut och in? Haha. Det kan jag i alla fall, men det är säkert jättevanligt.
Utmanade: Hm. Utmanar när jag kommer hem! Tiden har gått för fort!

Mm!

MMMMM!
Idag fick vi vårt första paket från
Buzzador. Det innehöll en ny "godis- serie" från Malaco. All in a spin, Exotic affairs, Fruits for two, Berries in love och Sweet and Salty. Har än så länge bara smakat All i a spin och Exotic Affairs - riktigt goda. Jag säger det inte bara. Jag tycker det verkligen. Längtar i alla fall till de två kommer ut i butik. De andra får vi se med sedan!

Den kommer ifrån H&M

ny kl?nning
Skickar snabbt en bild på den klänning jag fick av mamma idag.
Jättesöt, och fickan... aah, fickor är aldrig fel om man så säger. Nu: Ugly Betty Lite senare: Ja... blogga? (;

Nys- sjukan?

3 2

Jag är nys- sjuk. En ny sjukdom, tror jag bestämt. De senaste 2-3 veckorna har jag nyst hela mornarna, oavbrutet i princip. Det måste vara något som är fel, för... det kan ju inte vara normalt i alla fall. Spanade in 3 par skor i alla fall. Tre olika tillfällen. Snygga/sköna på tre olika sätt.

Vita Slip-in. Skopunkten. 199:- Fritid
Det går inte att hitta snygga slipin någonstans. Och det må vara hur ute som helst, men det är ändå skönt att bara släpa på sig för en dag i skolan, en dag i smögen(?) eller för en tur ner till ICA... Du fattar. De här var de snyggaste slip in som fanns på skopunkten (3 för 2, 3 för 2 - det är erbjudandet jag vill åt. nästan). Fast helst hade jag velat ha några lite indien- inspirerade. Paljetter. Det är snyggt.

Vita sandaler. Skopunkten. 249:- Alltid
Medan alla andra går och köper svarta totalvägrar jag de svarta. Det känns inte bra att matcha alla vita och glada sommarfärger, på sommaren - med svarta skor längst ner. Nope. Hellre kör jag på vita, fräscha, lätta.

Svarta pumps. Skopunkten. 249:- Uppklätt
Hellst vill jag nog ha de röda varianterna av denna sko, men det fanns ingen bild på dem. I alla fall så tror jag att jag måste ha de här skorna. M-m.

31 dagar till skolavslutning. 1 dag till silviakaka.

98761-1020Idag sa de vilken tid vi slutar på avslutningsdagen. De nämnde när supén är, när kåsjödagen är (som alltid är bland det sista som händer innan sommarlovet). Det är bara 4 veckor kvar. Kan inte tiden bara springa iväg? Fort, fort, fort!

Dessutom skall kompis- Sofie ha bakat Silvia- kaka tills imon. Och belive mey, hennes silviakaka är mumsfillibaba. I like. Hm. Men jag måste plugga. Och jag har noll inspiration. Noll plugg- lust. Noll motivation.

Allt jag ständigt och jämt kan tänka på är varma dagar i Fjällbacka i sommar. Spontana morgon/kvälls-dopp. Dag- dopp också (när vi ~grannarna, jag och mina systrar~ bada uppåt 10-15 ggr om dagen). Jobba. Jag vill jobba, faktiskt. Jag vill att vännor kommer upp och vi skall åka ut på en ö, tälta och ha det skoj! Jag längtar.

Jag kom inte åt internet idag. Så jag sammanfattar (:

Skorna: Vita, lite smutsiga - men whatever (:
Frisyren: Utsläppt, rufsigt, stort och allmänt konstigt.
Väskan: Den jag oftast har till skolan. Svart.
Solglasögonen: Hade inte på mig några idag, alldeles för molnigt för det (:
Plaggen: Ljusa jeans, svart oversize tshirt (med "snurr").
Musiken: Hur jag fick dig att älska mig - Kent (åh, det var längesedan)
Boken: Skriv på! av Elisabeth George.
Beautyprodukten: Essex, så oglammigt. Ingen beauty-podukt direkt. Men det blir ännu mindre beauty av mig utan den.
Smycket: Brett lila-svart-pärligt armband


Jag kan.

Jag har shopping- abstinens.
Kan bara sitta på en stol. Tänka på väskor, mascaror, klänningar, tights, jeans, kjolar, lotions, shampoon, SKOR som jag bara måste ha. Tidningar som jag bara måste ha. Vi var inne på Pressbyrån i Nordstan igår som måste ha ett av Göteborgs största tidningsutbud. Det är helt sjukt. Säkert miljarder tidningar. Men lilla jag har shoppingförbud. Vill ha saker. Kläder. Tidningar. Skor. Jag har inte köpt en enda sko från nya skopunkten ännu. Och de har ändå haft öppet i flera veckor. Så fort jag "får" shoppa igen skall jag haffa 3 par. Till priset av 2. Människan som kom på det där måste ha vart ett geni.

Jag ramlar ner på golvet. Kan inte sluta klia mig i huvudet. Måste shoppa. Det är så det känns. Men fan vad bra det känns att jag dessutom har klarat flera veckor utan att shoppa en enda sak. Jag är duktig. Det är jag, faktiskt.
image1019

Och egentligen gillar jag inte ens ABBA. Hm.

(:Hhaha, oh gud vad kul det var att ta dessa bilder alldeles nyss. Flippade ur totalt.

Vi skall på musikalen Mamma Mia idag, som vi fick biljetter till i julklapp. Och då blir det klänning. Från Moonson. Och
mina pumps som jag hittills aldrig har användt faktiskt.

Dessutom kör jag på noll smink av tusen olika anledningar. För det första orkar jag inte sminka mig. För det andra bryr jag mig  idag inte om ifall andra tycker jag ser sjuk ut. Och för det... tredje: jag börjar bli lite trött på tunga mascara-fransar faktiskt. Jag älskar visserligen att just har tunga mascara- fransar. Men vissa (många) dagar det senaste har jag skippat det bara av den orsaken att jag inte har lust. Oh well. Skratta eller gråt vid synen av mitt osminkade ansikte, men elaka kommentarer klarar jag mig utan (;Och som sagt; bilderna är inte ett dugg seriösa, men lite roliga är dem åtminstone (:


Lindsay Lohans frisyr?

efterlysninh!
På fredag är det äntligen klippt! Jag skall till frisören, och jag vill ha in både slingor samt ändra en aning (ganska lite) på frisyren. Men jag behöver er hjälp, jag behöver en bild där man ser Lindsay Lohans frisyr grymt bra. Den frisyren hon har i nuläget alltså! Så hittar ni en bild så är jag mer än tacksam om ni skickar den till
hundradel@hotmail.com! Tack på förhand!

Göteborgsvarvet 07

(:

Idag var det åter igen dags för det årliga göteborgsvarvet! Jag själv har aldrig tidigare vart och sett på (och nej, jag har inte sprungit heller), men i år blev det till att åka in och kolla på 2 personer ur kusinfamiljen som var med.
Visst var det kul - att kolla på folk som klätt ut sig till loppet, kolla på andra folk som kämpade och människor som hejade . Det var en kille som sprang och sjung någonting i stil med "alla ni som älskar ... (jag hörde inte exakt) klappar nu", och de andra som sprang runt han klappade glatt med. Sedan var det en som sprang med barnvagn, i vilken det satt en liten tjej och drack varm choklad eller liknande. Tjejen var inte riktigt lika trött och anfådd som killen vi får anta sålänge är pappa. Haha.

Det var visserligen lite kyligt också. Eller för att vara ärlig: alldeles förjäkla kallt. Men det hade jag bara ont av när jag var där. Just nu är det bara kul att jag var där. Vi stod på göta älvs- bron, och jag fotograferade utav bara sjutton. Det var roligt, kort sagt.

Bikinin B

Här är den! Bikinin jag MÅSTE ha i år!
Har sett massa söta, men det har liksom inte riktigt sagt klick. Men nu gjorde de det. En rosa frottébikini (ja, du läste rätt) med gula kanter från Pieces. Jag. är. så. kär. i. denna. Och jag måste ju säga som jag alltid säger när jag ser något som jag blir helt lost i - den bara SKRIKER BETH. Åh. Badbollen hade jag gärna också tagit. Och så hade jag haft rosa naglar hela sommaren. Jag ska ha. (Och fransk manikyr kanske, men när jag badar - ljusrosa naglar.)

Så, så fort jag har några kronor över så skall denna inhandlas. Har svårt att tänka mig en sommar utan denna, redan.
bikinin
Bild från juni- numret av svenska Cosmopolitan.

... och nu blir det ESC-blogg för fulla muggar...


.. för ärligt talat - är man uppväxt med melodifestival, melodifestival, melodifestival
så blir man automatiskt extremt engagerad i denna "fest" varken man vill eller ej. Jag är inte uppväxt i en schlager-tokig familj, men i alla fall i en familj där melodifestivalen är något extra.

Nu över till vad detta inlägg egentligen skall handla om: videon här ovan. Visst borde den vara The Arks officiella video till "The Worrying Kind"? Så proffsigt gjord! Supermycket cred till
Paulina som gjort den.

Ett långt inlägg om ESC

Angående uttagningen till ESC igår... Det måste ha vart den sämsta uttagningen någonsin? Jag menar; det börjar såhär - och man tänker, okej, det blir nog bättre. Men nej, bidraget efter - push the button [pos de botthon] får bara min huvudvärk att sätta igång på allvar. Många, många, många fler dåliga bidrag fick man också höra under kvällen gång. Skall man skratta eller gråta?

Några få låtar var i alla fall lite bra. Vitryssland: Låt som sätter sig, sjunger bra och... tja, vad säger man? Stor konkurrent till Sverige, kort sagt. Jag gillar låten, faktiskt. Portugal: På just det där klippet jag har länkat till kan jag hålla med om att det inte är någon hit direkt. Refrängen sätter sig i alla fall. Och igår (vilket detta klippet inte kommer ifrån) hade Sabrina helt klart kvällens sötaste klänning (okej, det kanske inte var så svårt i det sällskap hon fick, men klänningen var verkligen bedårande).
Hm... Sedan så var Andorra helt okej också. Rock på spanska var rätt... kul-cool, faktiskt.

Och jag fortsätter... Haha, för när man fick se klippen till de redan klara finalbidragen så såg det riktigt bra ut. Så vi får se hur det går för lilla Sverige. Man får väl hoppas att det går bra. Men jag tror på en ungefärlig likadan placering som vi brukar komma på; typ 3-6 plats. Kanske lite högre i år. Mer mellan 1-5 plats tror jag på i år. Vad tror du?

/:
Motsatsen till Ipren.

Skorna jag skulle ha köpt

kasse
Jag har vart dålig med mina drömmar det senaste, tycker jag. Det gäller bara att hitta de alldeles perfekta plaggen, i rätt kombination... De plaggen som jag gillar mest, som jag skulle trivas i mer än i allt annat. Det är det som är grejen. Det är det som är dagens dröm:

Vitt farfars-linne från Kate Moss för Topshop: Ett sånt här baslinne borde väl alla ha? Dåligt att inte ens jag själv har ett då... :/ I alla fall har jag en liknande t-shirt, men ett linne är ändå alltid ett linne...

Blå chiffong-kjol från Cesare Fabbri: Jag har sett sjukt mycket snyggt från Cesare det senaste. Och denna gången är det inte illa heller. Åh, tänk denna kjolen uppsatt precis under bysten. Så coolt.

Skärp från Dazzling: Kjolen håller vi uppe med ett snyggt, smalt skärp.

Skor från skopunkten: Jag vågar inte ens tänka på hur nära jag var att köpa dessa, då jag istället köpte ett annat par. Ett par som jag hittills inte har användt. Gah, vad jag ångrar mig. Jag skulle köpt de svarta snygga. Skit samma om jag inte kan gå i dem - hur skall jag lära mig om jag inte vågar försöka?

Kasse från H&M: Kassen gör någon slags tycka-om-comeback från när man var i 6-11 årsåldern. I alla fall när jag var det. Nu tycker jag om den igen. Den är sådär slapp och slarvig, men med ett tryck på - ändå så genomtänkt.Helsinki

Vilken trött och tråkig dag. Fast jag är piggare nu i alla fall. Hade tänkt ta en dusch, och sedan är det ju dags för ESC- uttagningen. Blir troligen ingen mer bloggning idag (; Haha, men det har inte vart så kul bloggning över huvudtaget alls ändå idag - så det är lika bra att vänta tills jag orkar igen. Tjing so long!

image1007
Ah, denna bilden matchar ju min blogg lite.. right?

Lönen är redan lite poff

av l?nen
Jag har redan bestämt vad jag skall lägga sommarlönen på: en stycken manhattanväska. Jag har gått och suktat efter den alldeles för länge. Mycket längre än vad som är hälsosamt. Samtidigt berättar mamma att hon "har nog slängt en sådan där en gång i tiden". Ajaj. Det gör lite ont. Tänk vad jag kunde sparat pengar på det.

Well, nu får jag visserligen vänta i ett par månader. Men sedan. Jag skall ha den... Måste.

Victorias Secret

Jag är helt enkelt inte på topp. Så jag stannade hemma från skolan idag. Uh. Roligare har man haft. Fast jag kollade på VS- show imorse. Inspelad. Jag såg den inte i vintras av någon anledning som jag inte kommer ihåg, men det blir tummen upp som vanligt! Det gör även en som inte är helt på topp lite gladare, lite mer uppåt. Jepp. Synd att Gisele slutar bara. Och Jessica är cool. Adriana är... typ bäst.
Jag vet att jag är helt efter med mina kommentarer om denna lilla stora show, men bättre sent än aldrig? (:


Färg som är snyggast på naglarna?

Så, nu hade jag haft den förra frågan "Vilken kategori gillar du mest på min blogg?" ett bra tag, så det var minnsann dags för en ny tror jag bestämt. Så nu ligger den uppe! Nu är jag lite intresserad av att veta vilken färg ni föredrag på naglarna. Och nu snackar vi först och främst fingertopparna, för den undrande. Skall bli spännande att se.

I alla fall ser ni på bilden intill resultatet av förra frågan. Flest röstade på Beth's kollage och sånt, men skall jag vara helt ärlig så tror jag bestämt att jag står för 4 av de där rösterna. Jag var ju tvungen att rösta på något för att se hur ni andra röstade. Och nyfikna jag var tvungen att... tja, kolla det.. 4 gånger (:

Dos (huh?)

98761-1003Dagarna har vart extra roliga de senaste dagarna. Jag har inte en aning om varför direkt så, för det rullar på ganska mycket som vanligt med skola osv. Vad jag kan tänka mig är orsaken är KÄNSLAN. Och lyssna noga, nu är jag kloker: Jag tror alla känner att det börja gå mot slutet. Att det bara är ca. 25 skoldagar kvar, 36 dagar allt som allt.

Och ett tänk #2 som jag vill uppmärksamma er om. Eller egentligen helst inte, men jag har funderat lite på det... Mörkblått metallic-nagellack? What do you think? Väldigt, väldigt, väldigt 90-tal - jag vet. Men ändå har jag blivit supersugen på de det senaste. Not so nice om man tänker 11 åringar som matchar med rosa koftan och orangea tofsen (tillsammans med de gröna, coola skorna) som bara vill vara tuffa, men matchar man det rätt - med blåa skor, vitt långlinne (typ klänning) och... en kort cardigan. Nej, en kort blå skjorta - oh. Jo, det kan bli tufft.

Dagens snyggaste

98761-1001oh

Snabbt, nu innan jag springer iväg till skolan, så måste jag skicka iväg bilder på dagens två helt klart snyggaste klänningar. Denna dag har visserligen bara varat i typ 1½timma än sålänge, men det här är svårslagna grejor vill jag lova.
Den gråsvarta som Cec.B.J (jag förkortar fort, jag har bråttom) har på sig... Gah, vacker. Och hur den tjejen bär upp den sedan! Ett svart stor runt örhänge i ena örat, typ japanfrisyr (med snyggaste luggen) och peeptoesar med kraftig klack! Woh. Like it, likte it.
Sedan är det Chloë, denna Chloë: Det är ju ingen som är förvånad - hon är snyggast igen. Jag är övertygad om att det är färgen. Den gröna vackra färgen. Till hennes blonda coola svall. Ingen bär upp kläder som Chloë. Lägg märke till att även hon har en snygg lugg. Det är nog vårens/sommarens/höstens klipp. Poh, mer om det later. MÅSTE SPRINGA- tjoho!

Hej förresten

JAG BLIR GALEN. Nu när det äntligen är dags för det sista nationella provet för i år (muntliga engelska) så mår jag helt plötsligt riktigt äkta illa igen. Usch, men jag skall fan kämpa mig upp till skolan. Genomlida dagen, och provet - och hoppas att det kommer gå över. Sedan måste jag plugga. För det har jag dumt nog undvikit i för många dagar. Vad kan jag säga? Jag är inte världsmästare på att få typ humör/mående och skola att gå ihop.

Jag blir fortfarande galen.

Vackra skor


JAG MÅSTE SÄGA: att dessa skorna hade jag nog trippat runt i mer eller mindre hela sommaren om jag inte hade vart en spara (och där med inte har råd att införskaffa dem). De kommer ifrån Donna Girl. Och de är söta. På sitt sätt. Precis den typ av skor jag faller pladask för. Åh. Nu: DHW!

Vaddå Tisdag?

picknickJag har blandat ihop veckodagarna något kopiöst. Eller snarare mitt tänk, min inre almanacka. Haha, det lät djupt, men jag vet inte hur jag skall förklara det på annat sätt.
Idag -  exempelvis - känns det mer som att det är måndag eller torsdag, än en helt vanlig tisdag. Så jag hade planerat full blogg- och kul- jobb (typ... skriva)- kväll, som jag nu måste planera om till en TV- kväll. Av förhoppningsvis förståeliga skäl. Jag är ju inte den enda människan som följer Ugly Betty (och Justin) och DHW, i detta avlånga land.

Hoppas jag kommer in i den normaladagsrytmen snart igen bara, så jag inte vaknar upp på lördag morgon och tror det är måndag. Den upplevelsen vill jag helst fortsätta leva utan att ha i ryggsäcken.

Knåpade snabbt ihop en kollage också. Blev så ruskigt sugen på att göra ett picknick- kollage. Vill gå på picknick också - men när skulle en sådan som jag ha tid med det? Hm...


♥ Skor ScoopBlå grå klocka Marc By Marc Jacobs ♥ Örhängen Miss Hoax ♥ Gul filt att lysa upp med IKEADet populära American Apparel- linnet. ♥ Prickig, söt kjol Richard Noll

Dramatisk, javisst

"Håll ut!" tänkte jag skriva, men det kanske låter lite väl dramatiskt. Mer vad jag försöker säga är att jag inte hinner blogga exakt just nu på pricken, men jag ville bara underrätta er om att jag hade tänkt ta igen detta ikväll. Poh, har haft en kul dag idag i alla fall. No particular reason - bara högsta humör och jag känner mig lite extra positiv. Aldrig fel! Men jag är i alla fall strax tillbaka - tjingeling!

Hur man räddar en bad hair- day

(:
Indiska skall ju satsa mer och mer på kläder nu i framtiden, och det har redan börjat synas. Fantastiskt mycket snyggt, och allt till bra priser! Ser bara i dagdrömmen;

? Klänning med fickor från Indiska: Ser den inte helt jätteskön ut? Jo, det gör den - för att svara på min egna fråga.

? Väska från Indiska: Ännu en finfin sak från Indiska. Broderi är förjäkla speciellt, får jag säga.

? Skor från Bottega Veneta: De passar väl till typ... allt. Och det Bottega- vävda ger mig rysningar.

? "Hårnålar" från H&M: En äkta räddning från en bad hair- day. Alltid, och alltid.

Fundering

Hm...
Det är inte klokt vad en massa saker man kommer på att man "behöver" när man är spara. Inte för att jag har problem med att komma på detta när jag tillåter mig själv att shoppa heller, men det känns mer så nu. Man tänker mer på det nu. Konstigt...

I alla fall kom jag igårkväll på, medan jag lov och försökte sova, att man nog skulle behöva en stycken ny mascara. Fast då är frågan; skall man köpa den mascaran jag vet är sjukt bra, eftersom jag användt den tidigare (Maybelline Unstopable mascara) eller skall man köpa en som bara ser alldeles perfekt bra ut (IsaDora Build-Up Extra Volume mascara)? Fast egentligen borde jag inte fundera över det alls. Jag klarar mig nog på min gamla mascara i en månad till åtminstone. Right?

You never know

Ok. Jag kunde inte hålla mig. Var tvungen att göra något med designen. Är inte riktigt nöjd ännu, bara... Hm. Får fixa mer efter skolan idag. Om man får tid över till det. You never know.

Man kanske skulle ta och gå tillbaka till den rosa designen? Puh. Det är ju ganksa mycket jag after all... Men det känns lite vanligt. Kanske. Grönt då? Orange? Hm. You still never know.

Nu till sommaren!

Sitter och funderar över den kommande sommaren. Och så längtar jag. Då händer allt jag tycker är kul typ, allt jag gillar allra mest. Jag skall åka till Stockholm, och hälsa på min kompis Hedvig, och (förhoppningsvis) kommer också Evelina och Stina upp från Skåne. Jag vill vara där inte bara över en helg. Förhoppningvis en 4-5 dagar, men får se hur det går ihop med mitt arbetsschema. För jag skall ju sommarjobba också. Jag älskar att sommarjobba - det är hur kul som helst tycker jag.

Sedan skall jag sola så mycket som det går, bada - och åka ut på havet och till öar på kvällarna och äta där. Åka bump 'n' ride efter båten. Annars grilla. Grillat kött. Och vissa dagar stekt makrill. Med dillsås. Räkor flera kvällar i veckan efter middagen. No stress. Sommarkläder.
Johanna får allt ta och komma upp till mig i Fjällbacka också. Shit, vad kul. Mjukglass med kulört strössel från Ackes. Spring i sommarbutikerna. Dagsutflykt till Smögen. Piknick med grannarna (som egentligen är lite mer som någon sorts halvbröder, och jo - syskonbråk inträffar ofta), och fotografering och filmande. Spring till kiosken och köpa glass. Magnum. Twister.
Och så kommer man hem från "sommarlandet" (som jag ogillar att kalla det då vi är det mycket mer än på bara sommaren) någon gång frammåt början av augusti - och då är det kul dagarna i ända. Och sedan börjar gymnasiet.

Åh, helt jäkla underbart. Allt där ovan som jag skrev - det kan inte bli bad. Det är bara sjukt underbart bäst. Jag älskar det. Jag längtar. Jag... dör av längtan.
en sommar
Stockholm, here I come!


(Mitt tangentbord hackar. Jobbigt.) Dagens dröm.

(:
Dagens dröm. I rutigt. Och ja, jag är lite trött (: Har bävat sedan jag vaknade i morde för att det är måndag och hel skolvecka framför en imorgon. Usch. Och vad bjuder veckan på då? Stressigt energiarbete, 2-3 svenska- "arbeten" att skriva (åtminstone få idéer om), försöka bli färdig med ett andra världskriget arbete som jag knappt börjat på och engelska nationella - muntligt. Usch. Förhör i energi också.

Nej, ni skall inte behöva läsa sånt (; Vi kör på drömmen istället, en aning skojsigare;

? Skjorta från Topshop: Jag tänkte direkt på
denna bilden när jag såg denna. Och det är ju inte direkt fel. Rutiga skjortan är något jag tänker satsa på till hösten.

? Shorts från H&M: Fagra som få.

? Pumps från Vintage by Mint and Vintage: Vem vill inte trippa runt i dessa? Så coola.

? Armband från Kyssjohanna.se: Sött, och inte allt för dyrt. Kanske något man bör lägga pengar på? (ajaj, spara)

Brb

Jag pluggar och jag läser. Bara 39 dagar kvar till skolavslutning. 38? Något sådant i alla fall. Och aldrig längtar man mer än när det är varmt och man sitter och pluggar. Ge. Mig. Sommarlov.

¡Hasta Luego!

Mickey Mouse

(:Det blev till att spendera även denna dag med Johanna. Inte illa det. Och dessutom gjorde jag ett span. På Johannas tvättställning. En mussepigg- tshirt från självaste Miami.

- Men, jag kan la inte ha den i skolan heller?
Hm. Ibland blir man galen på henne. Klart man kan ha, påpekade jag. Med ett par svarta jeans och ett par färgglada armband är man snyggast i skolan direkt.
Sedan visade att hon hade en med pluto på också, färgat tryck. Gah, så snygga t-shirtar. Och hon använder dem inte. I alla fall inte så jag har sett dem någon gång. Haha.

Skall nog iväg till henne snart igen. Tv- kväll. Och studsmatta. Till Arvingarnas toner. Kan omöjligt bli bättre (;

Inte illa, inte illa..


Oh.
Åh. Oh. Jaha.
Såhär skulle jag utan att tveka vilja klä mig idag. Så lördagssnyggt. Så måndag-tisdag-onsdag-torsdag-fredag-söndags- snyggt också för den delen. Kan det bli fel någonsin? No. Jag tror inte så, du.
The Sartoialist (kommer bilden ifrån), såklart.

Var?

vart?Hey - vart är min sol och de utlovade 17 celsiusarna? Inte här i alla fall. De kanske kommer. Igår var det ju inte så fint väder, men det sprack upp mot eftermiddagen. Hoppas på samma idag då.

Appråpå igår, så blev det ju inte så mycket bloggning. Var med Johanna. Kul filur det där (:
Haha, men i alla fall.. Idag får vi ser vad som händer. Ganska säkert lite mer blogg i alla fall!

- Godmorgon budgetskor!

skor i budget!

Nu är det helg igen! Snart i alla fall. Vid halv två någon gång sådär. Skönt med veckor då man bara går i skolan två dagar (vilket egentligen antagligen bara händer 1, max 2 gånger om året) under en vecka. Det kan icke förnekas.

När man går till ICA kan man ta vägen förbi din sko. Det var exakt vad jag och lillasyster gjorde igår. Innan en viss pappa hann sticka in huvudet i butiken och säga "Hur många skor har vi redan hemma?" så hann jag i alla fall få syn på par nummer ett på bilden ovan. De för 340 kronor. Hade sett dem på internet innan och jag tycker de ser... de ser inte vackra ut på den där bilden - men IRL var de faktiskt riktigt söta.


Jag var inne på indiska med och fick syn på de mest underbara, flätade, svarta jesussandalerna du kan tänka dig. De skall sparas till! Hoppas de finns kvar till typ slutet av juni, för då tillåter jag väl mig själv att börja spendera pengar igen. Indiska hade inte fått upp någon bild på dem på internet, men  Din Sko har någon annan rätt cool variant i lack som du ser som nummer tre på bilden ovan. Och priset? Vågar man u-t-a-l-a det? Kan det vara sant? 180 pix!


Mellanparet kommer från skopunkten och är supersnygga. Vad mer kan man säga? Matcha med shorts. Tror jag faktiskt. Jeansshorts är snyggare till denna än en söt klänning. Det tar emot att skriva så lite granna (varför?), men jag tror nog det just nu. Fast så är jag fortfarande morgontrött. Men nej, inga ursäkter - shorts till dessa!


Att göra

Efter att ha gjort ingenting vill jag... läsa, äta någon sorts clementin (nja, duvet den hette något annat idag.. har glömt vad - återkommer om den saken!) och ta en lång dusch. Har vårens rosa nyhet från Herbal Essences. Shampoot alltså. De hade inte balsamet ännu på ICA. Whatever - det luktar mer än underbart. Den som har följt min blogg under en längre period vet att jag är galen i Herbal Essences. Deras shampoo och balsam är bäst. It's just as simple as that. Chao, over and out, see you all later los aligators (ah, övertrött, övertrött).

Kate Moss kollektion för Topshop

kate moss
Jag må vara lite efter, men Kate Moss kollektionen ligger ute på Topshop's hemsida nu. Det har den väl inte gjort alldeles förlänge? I alla fall. När jag fick se bilder
på kläderna, när det "satt" på modellerna, första gången så tyckte jag att plaggen var ursnygga. Men. Jag måste erkänna att jag blev lite besviken på bilderna som ligger ute på Topshops hemsida nu. Färglöst. Förrutom denna sak. Men den var inte speciellt snygg ändå, tycker jag själv.

Visst, plaggen var inte direkt fula (om man bortser från just denna), men de var mycket mindre speciella än vad jag hade trott. Hoppats. Sakerna på kollaget ovan är väl ändå något slags hopplock av vad jag tyckte var bland det snyggaste i kollektionen, men som sagt - ingenting över förväntningarna.

Hon tar över

hon tar over
Hon. Ska. Ta. Över. VR. Vad skall jag säga? Hoppas de inte gör om alldeles för mycket. Lousie Bratt, som den nya chefredaktören heter... jag vet inte. Jag hoppas bara att de inte gör om för mycket. Som sagt.

Det vore riktigt tråkigt.

Jobbig

Idag var det en sån där jobbig kläddag. Eller det är det fortfarande, men jag orkar inte stå och byta om mer nu. Så det blev ett vitt linne och ljusa jinns (det är ett coolt ord, tycker jag) som jag dratt upp på vaderna. Så det ser ut som knickers nästan, duvet? Mina färgglada armband också.
Inte så kul kanske, men som sagt - jag orkar inte byta om mer nu. Och jag har inte tid heller. Skall vandra till skolan snart. Puh. Fast imorgon är det ju helg igen.
walk in closet
Tänk om man hade denna...

Coolast i sommar

oasis

Aj # 1:
Vad lite bloggning det blev idag då. Eller lite och lite. Men, jag har bara solat. Så ni vet.

Aj # 2: Vad oskärpig (eller vad säger man?) bilden här ovan blev. Men det gör inte mest ont här i världen för...

Dagens riktiga snygging blir: ...Denna underbart snygga solskärmen. Jag vill ha en solskärm till denna sommaren. Det är så coolt så jag smäller av. Och helst en som ser ut precis som denna. Rosa. 
Från Oasis, 10 pund. £10. Är det någon som vet hur mycket frakten kostar från Oasis? Kan man köpa från Sverige ens? Jag är nyfiken så det spricker. Nästan. 

Me gusta

bra?En sak som är nästan lika skönt som att ligga på en solstol i solen hela dagen, är att när man solat färdigt gå in och ta en kall dusch, ta det lungt, smörja in sig med after-sun och typ sätta sig på altanen och glo på kvällssolen. Låter säkert jättejobbigt, men det sätter liksom pricken över i på något sätt. Att bara ta det lungt.

Därför skall jag alldeles strax just hoppa (..eller gå..) in i duschen. Men. Jag har inte hunnit köpa After-sun i år. Jag har inte ens tänkt på det, ärligt talat. Så jag skall låna mammas. Har säkert använt den någon gång tidigare, men jag kommer inte ihåg: är den bra? (Den på bilden intill, alltså?) Jag tror det. Hoppas det. Inte alltför kladdig. Hoppas.

Sedan får vi se hur det blir med att sitta i kvällssolen just ikväll (det är roligare att göra det på typ havet), men en sak som är säker är att det är Grey's. Estupendo. Perfecto. Maravilloso. Chao.


Jag är beroende. Mycket mer.

Om så är möjligt, så har jag nog blivit ännu mer beroende av solen. Att bara sitta i solen, göra ingenting alls. Finns ingenting bättre för tillfället. Till en början var det för att få lite färg, nu är det bara att känna värmen - ljuset! Oh, så sjukt underbart.

Så det blir solstol för mig idag också, bara sol. Jag är i paradiset.

Fröken fräken

(:Vad fort tiden gick idag. Klockan är ju redan 16. Knäppt. Jag har spenderat dagen i solstolen. Fixade först naglarna. Filade ner dem och formade dem. Sedan polerade jag dem och lackade dem med topplack. De håller bättre då. Och glansiga blir dem. Fick inte till någon jättebra bild. De ser helt matta ut på bilden intill ju. IRL är de riktigt glansiga. Jag älskar att ha snygga naglar. Det är bäst.

Har som sagt var solat en del också. Men man ser inte förrän kvällen på mig om jag fått färg eller ej. Vad man ser är istället tusentals och miljoner små fräknar över armar, axlar, händer och i ansiktet såklart. Men det är inte fy skam det heller. Mycket bättre än att se helt vintrig och blek ut.
Nej, nu skall jag ut och fortsätta sola. Det är så skönt. Värme, värme - i love you (haha, ibland känner jag mig extremt konstig).

Soligt?

98761-978Haha, precis när jag har klätt på mig så går solen i moln. Hoppas att den kommer tillbaka snart. Med tanke på vad för sorts outfit jag valt idag. En outfit som bara kan vistas på altanen, i en solstol. Med ett nytt nummer av VR i handen, som jag inte hann läsa igår. Jo, solen får nog ta och komma tillbaka snarast.

Fick inte till någon jättebra bild idag, men jag gillade färgerna på den intill - så somriga! Heller hur?

Jag har på mig:

Klänning från Bikbok
Bikini från Ellos
Håret uppsatt i en ballerinaknut (som jag så fint kallar det)

Accessoar:
BLOMMA! (maskros för att vara mer exakt, men de är faktiskt lite fina de med)

Drömmen först!

barfota till det...
Ännu ett fantastiskt photoshop- kollage av mig (tolka det hur du vill). Solen skiner lite mer idag än vad den gjorde igår - en dag som gjord för solstolen. Skall nog föska hinna med att slänga ut en dagens outfit idag med, men först skall vi ta drömmen;

T-shirt från Minimarket: Jag vet inte exakt hur lång den är i den verkliga verkligheten, men i min verklighet är den typ lårkort. På mitten på låret alltså. Superskönt en sådan här dag.

Silverskärp från H&M: Till en vit t-shirt som man skall använda som klänning piffar ett smalt silverskärp upp likt ingenting annat. Jag har en känsla av att jag måste införskaffa ett sådant här innan sommaren drar igång på allvarligt (haha) allvar.

Nagellack i färgen Charmeuse från Essie: Rosa fingernaglar, rosa tånaglar och outfiten är komplett. Yep.

Cintia Dicker

98761-975
Cintia Dicker! Cintia Dicker!
Det är det människan heter. Och inte "Cynthia R-någonting". Hon har ett så speciellt men ändå... ja, coolt utseende - tycker du inte?Zara, S(p)ara.

(:
Har knappt hunnit skriva något idag (igår?) ju. Jag var ju i stan med Johanna. Gick först till Zara, och om det inte vore för att jag för tillfället är en spara så hade jag nog gått därifrån med minst 2 snygga t-shirtar med coola tryck, en snygg och somrig frottébyxdress (låter urfult - är ursnyggt) och ett par shorts. Minst. Skorna de har är inte heller fula. Men först och främst har Zara de snyggaste trycken på de snyggaste t-shirtarna. Yep.

Från H&M hade jag gärna gått ifrån med en snygg oversizad skjorta. Fast den skjortan visade sig visserligen inte vara lika snygg i provrummet på mig, som på galgen. Men whatever. Med ett smalt silverskärp i midjan hade det vart snyggt ändå. Jag lovar.

Vi fikade på Vanilj, också. Supergod äpplepaj med vaniljvisp höll mig övermätt många timmar. Och nej, jag kunde inte hålla mig ifrån att lägga de pengar som blev över från hundralappen som jag hade tagit ut till fikat på något annat kul. Så det blev en nagelfil. Jag behövde den faktiskt. Behöver. Och  minns ni när man var typ 7 och alla samlade på Lipsmacker i så många smaker som möjligt? Jag hittade ett på Lindex, för 19.50, och vem faller inte pladask då?

Ni lär få fortsätta se mina knasiga kollage ett tag till. Har fått nytt photoshop, och jag blir lika stolt varje gång jag får ihop ett nytt kollage. Haha (;