Linas Kvällsbok

Linas KvällsbokKlart att jag skall göra en kort recension på Linas Kvällsbok! Den handlar såklart om Lina som anser sig själv vara världens tråkigaste person. Du följer henne när hon går mot det som anses vara tvärtom emot tråkig.
Mycket rolig, kan man säga kort och gott. Skrattade mycket! Speciellt kommentaren "Schas för fan" kändes sådär supercool. Ler bara vid tanken av den.

Kläderna var antingen helt enkelt förskräckliga, eller supercoola. Tjejen som spelar Carro miss-matchar helt galet men det var riktigt coola kläder hon hade där. Snacka om att klä sig efter personlighet. Lina klädde sig inte alls snyggt, förrutom en lång klänning hon hade i slutet som såg sommar- härlig ut. 

Filmen får 3,5 blommor för humorn och skådespelarna (främst de som spelade
Lina och Carro då), och den förlorade de 1,5 poängen som behövs för att få full pott för att den kändes väldigt kort och inte riktigt färdig. Inte så att det inte blev ett riktigt slut, utan att den kändes inte färdig på vissa platser mitt i filmen.

Kommentarer
Postat av: Louise

Joo, om man läser boken så ser man att de har hoppat över en helt del, men det finns ju två böcker så förhoppnings vis kommer det en 2:a också..Jag tycker den var värd 4½ (a. Men det är ju min åsikt ;)

Postat av: anonymius

jag känner brorsan till hon som spelar carro

2007-04-04 @ 20:50:59
Postat av: ...

böckerna är mycket bättre! älskar 2an!
hjärtakevin <3

2007-09-02 @ 01:46:55
Postat av: Williamnicole

Hello! I was wondering if anyone could help me by giving me some arabic preyers so I can copy them out as I am making a torah for school! Please email me or reply on this Guestbook! Thank you! I love the website by the way!

2010-05-07 @ 14:59:05
URL: http://williamnicole.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback