Snygg värld föralltid

snygg
Det där med att snön inte längre hälsar på när det är jul, att det blir översvämningar lite hur som, att det är vädret som har de värsta humörsvägningarn av allt och alla och att det ens finns tankar på att jorden kan komma att
se ut såhär om knappt 65 år - det är någonting som jag tycker är läskigt hemskt och onödigt på samma gång. Så, jag skulle vilja sprida lite vilja att kanske försöka ändra på framtiden lite i alla fall...

Det finns ju så sjukt små saker man kan göra för att ändra lite i alla fall.Så planen är som följer: tipsa lite om någonting litet som du gör, eller skulle kunna göra bättre för att utmana den läskiga framtiden. Ser du jordklotet under kalendern på min meny till vänster? När du har tipsat får du gärna sätta ett likadant jordklot på din blogg också. Instruktioner på hur följer längst ner... (:

Mina tips är i alla fall att man kan dra ut mobil- laddaren direkt när man laddat färdigt den, eller laddare i allmänhet. Eller att stänga av vattenkranen medan man borstar tänderna. Pyttesmå saker i vardagen, som blir stora i det hela, helt enkelt (: Jag tror inte att jag kan förändra allt med det här, men ett försök att förändra lite, lite (om än bara för en dag) räcker gott och väl för mig.



Så här gör du för att få jordklotet på din blogg: Gå in på din blogg --> Design --> Kodmallar --> Startsida. Leta upp ett ställe där du vill klistra in ditt jordklot. Klistra där in följande kod:
<a href="http://bettebett.blogg.se/2007/november/snygg-varld-foralltid.html#comment"> <img src=" https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/98761/images/2007/47_1194890764_586028.jpg" alt="snygg värld" width="105" height="100" border="0" /></a>
Spara! Om det inte fungerar så kan du bara fråga mig så försöker jag gärna hjälpa till (:

Kommentarer
Postat av: Zack

Du har så rätt, många bäckar små....

Gog natt :)

Postat av: hedwig

Nu har jag lagt till ditt söta lilla jordklot. Tycker det är jättebra av dig att skriva om sånt här :) Lite senare ska jag också tipsa om lite enkla knep som gör vardagen miljövänligare.



(Pssst! Din blogg är toppen.)

2008-05-03 @ 12:56:09
URL: http://hedwig.devote.se
Postat av: Emelie

just nu kommer jag inte på så många bra tips, men att satsa på energisnåla lampor men ändå ha de släckta när de egentligen inte behöver vara tända är väl ett tips i alla fall? ;)

2008-06-24 @ 18:56:45
URL: http://basic.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback