Alla är snyggiga

98761-1221
Att vara högskole-gymnasie- gammal och vara super- stylish jämt och ständigt, tycker i alla fall jag, kan vara jättesvårt. Om man inte är jätterik då. Fast det finns ju faktiskt de där detaljerna som kan greja även en oufit bara bestående utav en vit skjorta, ett par jeans och ballerinas. Det är "detaljer", som man jämt och ständigt skall tänka. Jag är övertygad.

"Öppen väska" i "kasse- form": Visst, ganska klokt det där med dragkedja (med tanke på äckliga ficktjuvar), men inte fullt så vackert som att ha en där någon snygg broshyr, bok eller kanske tidning kikar ut. Och sedan - att se skillnad på väskan från Kate Spade (ovan) jämfört med typ 
denna - det är guld (som ni förstår är det den senare som är FUL).

Herrklocka: Leta, leta, leta bland parantesernas klocksamlingar. Där finns inspiration, mina vännor. Och kanske kan du till och med kanske få låna en. Få, få en. Burberry har den snyggaste, men kanske inte heller den billigaste. Leta på hos mamma och pappa, alltså.

Benvärmare: 1: Okej, matcha INTE dessa till jeans (som det står i den lilla inledningen) men... leggins och en snygg klänning känns bättre. I H&M- katalogen någonstans fanns en snygg inspirations- bild - leta! 2: Hela grejen för att få benvärmare att se snyggt ut är att få dem att inte se 80- tal ut överhuvudtaget. I så fall är det bara att börja om (;

Snygga naglar: Starka färgklickar. Kolla in Versace's höstvisning som visade upp de mest fantastiska färger, kulörer och nyanser. En del av dem fungerar även på fingertipparna. Röda fungerar alltid, men kör hellre på Tobago- röd, än klar- röd. Orange, blå (!?) känns OK (inte tillsammans, men det fattar ni väl;b), men helst inte neonrosa. Känns uttjatat.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klockans rutmönster var sjukt snyggt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback