Så blir du coolast i sommar

COOOOOLA
Haha! Jag har hittat årets snyggaste solglajjor! Från Wedins, 99 pix. De har legat ute ett bra tag, men eftersom de har haft den fulaste av
brillornas nyanser "starbilden" så har jag bara bläddrat förbi dem. Men så kom jag på tanken att de kanske fanns i svart/brunt och gav dem en chans och ett klick.

Nej - de fanns inte i svart, men hallå? Vem bryr sig - ett par rosa är ju helt sjukt coolt. Som en blixt från klar himmel. Jag ser det direkt - dessa är årets coolaste, snyggaste, häftigaste, sjukaste solglasögon! De är helt enkelt sådär fulsnygga.

Kommentarer
Postat av: Linn

Hej! Det här kanske är en dum fråga. Men www.ellisellis.webblogg.se har en super söt bäver på sin blogg (allså där upp där det står, Så kan det gå EllisEllis) och hon sa att det var du som hittat den till henne. Vart eller hur hitta du den? För om du hitta den på en särskil internet sida så kanske det finns någon annan gullig grej som jag kan ta?
Tacksam för svar!!!!!!

Postat av: Ellis

Linn: Nej,beth hittade inte bävern åt mig,det gjorde Jag men däremot gjrde Beth Designern:) Bävern hittar du om du googlar bäver:):)där hittar du andra massa gulliga bävrar,kram!:)

2007-02-18 @ 20:32:54
URL: http://ellisellis.webblogg.se
Postat av: Debbie

Haha, ja.. lite skönt. Fast jag har nog haft min period av rosa brillor för några år sedan :P

2007-02-18 @ 20:39:01
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: Linn

jaha, okej, men tack ändå!

2007-02-18 @ 21:50:14
URL: http://lajn.webblogg.se
Postat av: Rikardfreya

Thank you for the resources. Keep up the good work!

2009-01-15 @ 14:48:11
URL: http://rikardfreya.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback