Inte ens maj


HALLON. Lämna inte en Ben&Jerry ensam bredvid en katt vid namn Esset, om du vill ha den för dig själv (glassen alltså). Det kan bli en dyr historia, i slutändan.

Tyckte att det var ganska orättvist att jag hade bokat mig körlektion till mitt-på-eftermiddagen idag när det var 26 grader ute. I skuggan. Det är svårt att tro när man läser det såhär, men jo, det stämde verkligen. Alla termerometrar var överens. Men det var nästan lika varmt när jag kom hem också; vid 17 var det typ 23 i skuggan.
     Jag hoppade i en bikini och läste PLAZA Kvinna, fotograferade och lyssnade på musik med min syster. Jag misstänker att jag stressar upp mig alldeles för mycket i vardagen och hade därför planerat in en stund då jag helt enkelt bara skulle ligga och andas. Jag hade ju inte tänkt mig det såhär. Men det blev ju ganska bra ändå.

(Nu blir det ishockey på TV.)

PS


LUNCH. Är hemma och äter lunch (ala ben & jerry, a la bohemian raspberry), since jag skall på en intervju om ungefär en timma. Och den intervjun låg närmare hemma än skolan. Och Ben&Jerry är godare än bamba- mat.

Haffade DV Mode. Gillar inte egentligen själva omslagen, men Kate är ju fantastiskt snygg. Vilken tur dem hade att ha henne då. Fullproppat med massor. Härligt!

S T R E C K


TÖNT. Brukar tycka att det är rätt töntigt med alla dessa tjejer som skall lägga ut tusen bilder på sig själva men ändå täcka för ansiktet. Har aldrig fattat varför. Förrän nu. Idag halvblundade jag på alla kort. Inga sjukt uppspärrade ögon, inga bekvämt stängda. Ögonlocken spelade någonstans där emellan. Så jag drog slutsatsen att det bästa sättet att i alla fall försöka behålla er fantastiska läsare, var att inte skrämma bort er med denna ruskiga min = ett streck rätt över bara.

Tröja - VILA
Jeansleggins - Bik&Bok
Rosettskor - Skopunkten
Väska - Lindex
Glass - Bohemian Raspberry Ben & Jerry

Och detaljer som borde synas men inte gör det: halsband fick jag av morfar i grövelsjön och har haft på mig ever since. Rosa armband från Charm Design (vilket var/är min kompis UF företag)


Alternativet bredvid barfota?


STRIPED SHOES. Snyggaste skodonet just nu? Din Skos tuffa ballerina- grej. En randig. Ballerina. Med platå. 3 av 3. Det är nästan så jag funderar på att gå coh kika på dem själv. Och i sådana fall, så kan man ju hoppas på att de är lika snygga i verkligheten som de verkar vara. Och som de är när jag dagdrömmer och skapar eventuella outfits kring dem.

Om jag får tid. Då skall jag definitift springa förbi och se.

Vackra Rom


ROME. Jag slog mig ner vid "fel dator" (det vill säga den som jag använde för typ 1½ årsedan som flitigast) och fann så extremt mycket bilder. Bland annat massor av resebilder. Därmed kom jag fram till att en rese- (eller holiday-) kategori var på sin plats. Lite restips, resönskemål men framförallt - de där bilderna. Det är någonting speciellt med turist- bilder.

Först ut - fantastiska Rom. Besökte Rom som 14- åring, och hormonerna åkte väl lite berg- och dalbana. Men jag fick goda minnen ändå. Maten, absolut. Men hur vackert det var. Helt fantastiskt. Vart man än vände sig så var det fantastiska byggnader, mysiga caféer...

Rekommenderar:
Kyrkorna: hur religiös eller icke du än är. De är många (cirka 900), och de är vackra. Ett måste.
Pantheon (övre bilden) och
Fontana di Trevi: drar sjukt mycket turister - med all rätt. Pantheon är jättehäftig, och Fontana di Trevi är otroligt vacker.
Travestere: en jättetrevlig stadsdel, som verkligen ger en känsla av Italien. På en bakgata hittade vi en mysig restaurant och smakade äkta, hemgjord, italiensk glass - måste!
Tivoli: ligger lite utanför Rom. Är inte alls kul för en 14- åring men är man lite äldre och vill se vackra trädgårdar och en vacker by så är det definitivt en upplevelse.
Vittoriano- monumentet (också undre bilden här ovan): Härifrån ser du nästan hela Rom. Långa trappor, men väl värda "besväret". Det är inte så litet som det ser ut på min bild ovan, det är skitstort verkligen. Mäktigt. En av mina absoluta favoriter.

(...och alla de övriga turistgrejerna är väl värda besök också, faktiskt. Och du måste äta Pasta Cabonara i Rom. Och en äkta pizza i Ostia. Klart slut.)

Karta över sevärheter i Rom.
De övre bilderna är tagna av mig (tillhör mig), och de länkade är googlade.

Jag älskar den, verkligen


GRANDE.
Den fanns där! Så utan att ens prova den köpte jag den igår när jag väntade på bussen. Och den är verkligen helt gigantisk. Det ryms egentligen typ... 8. 9. 10.  Någonting liknande det. Så många mig ryms det nog egentligen i den. Men där i skall bara en jag vara. När jag blir brun kommer den att vara helt fantastiskt snygg. Nu är den bara supersnygg. Skitsmala ärmar har den också. Härligt material, vilket är mycket transparant. Vilket jag inte heller har någonting emot. Skit samma. Och en bred halsrigning. Viktigaste av allt, typ.

VILA vart det. (Och hawaii- grejen haffade jag på turistmässan för två år sedan.)

Dagens outfit, så att säga.


SUNNY. SMHI lovar stor sol och massor med värme, och de där prognoserna verkar ju för en gångs skull infiras på pricken och lite därtill. Härligt, härligt. Så idag hoppar jag i bikini och håller till på altanen.

Med den bästa klubb- tidningen av alla, förresten. KICKS. Läsvärd, snygg och fullproppad med både tips och erbjudande. Till skillnad från många andra klubb- tidningar (hmprf, h&m?) hade jag inte haft något emot att betala en slant för den om det var så att den kom ut i pressbyrån eller liknande. Och inte nog med det.

     Den är perfekt för en dag som denna.

Och bikinin är den bästa jag någonsin haft. Perfekta bandeu- behån. Kommer från Salta Bad / Eva Nette.

Pastell


PINK. Det här är den finaste, bästa tv-reklamen just nu. Vad den matchar känslan som verkligen ligger här i luften. Lätta färger, glatt humör, vackert väder. Åh, jag är helt lyrisk sådär inombords.

Miss Dior Cherie.

A la April


FÄRGER. Idag fann jag, I och A ett vitsippehav. Det var mycket, mycket fint.

Jag bar ingen jacka idag heller. Och det var alldeles underbart väder. Låg på en kulle vid en sjö med de bästa av vänner, lyssnade på musik och det var en sån bra dag bara. Alla dagar på året borde kännas som de  där under försommaren.

Det var väl allt, för nu. Eller ja. Nu låter det som om det inte var mycket alls, men jag menar verkligen sista meningen i föregående stycke. Det hade varit otroligt praktiskt och vackert på alla sätt och vis.

Gigantiskt och så


DAYS. Idag har jag varit i skolan, ätit cornetto, sett maskrosor (vem sa att de är fula?), ätit pannkakor, ätit räkor, slått mitt rekord i geochallenge. Och det var i princip allt. Trots att det sista faktiskt är en gigantisk bedrift. För att vara mig.

Jag har inte shoppat på så länge. Okej. Bortsett från Ullared. And such. Därför hoppas jag på att tröjan på bilden ovan, från vila, är lika snygg som den ser ut att vara. Min favoritmodell på tröja, utan tvekan. Smala ärmar, gigantisk kropp. Det är grejer det.

Vad ger mest?


TRÄNA. Shit, vad aktiv jag är idag. Först var jag ute på en promenad med Enja. Det intressanta där, är att det inte är själva promenaden som är "ansträngande". Efter en promenad med Enja - då får man istället träningsvärk i armarna. Då hon antingen försöker gå en halv kilometer framför eller bakom. Idag satte hon sig på en gräsmatta mitt i en bostadsområde, luktade på blommorna - och vägrade röra på sig. Och jag drog, och jag drog. Och hon fortsatte lukta. Jag hoppas att ingen såg mig stå och kämpa mot en 30-kilos labrador.

Nummer två och tre på min aktiva-dag-lista är när jag kom hem och såg att jag hade fått Wellness- boxen jag skickat efter. Testade Pilates för första gången i mitt liv. Och... vissa saker var väl lättare än andra. Men hon som leder passen säger att man blir bättre om man gör det några gånger i veckan. Så jag får väl lita på henne. 
     Nu skall jag bli som Hollywood- kändisarna, oui.

Signature


VERY IMPORTANT NAILPOLISH. Anledningen till att denna miserabla bild publiceras är att efter ett långt och noga övervägande har jag nu kommit fram till att någonting man borde ha, det är en signaturfärg på naglarna. Trots att orsaken till att hela den här tankegrejen någonsin ägt rum till mångt och mycket endast beror på min stora kärlek till just lacket här ovan, så ligger det väl ändå lite i det?
      Så min signaturfärg bestämde jag mig för att den heter Paris och kommer från Mavala. Det är utan tvekan det perfekta lacket. Den perfekta färgen. Det är också därför som jag just nu sitter och lägger en fruktanvärd pedikyr på mina tår. Det går alltså inte bra. Men färgen är snygg i alla fall.

Viktigt i det hela är att man faktiskt får måla sig med andra färger ibland också. Det är bara det att signaturfärgen - det är den man alltid återkommer till. Det är den man inte kan leva utan, menar jag.

Och förresten. Har lagt till en snygg twitter- feed i sidmenyn nu! Tuff grej, och dessutom får jag känna mig lite teknisk under en kväll. Adios.

Det är här jag alltid är


DESK. Här ser ni ett skrivbord. Mitt skrivbord. Dock inte som det brukar se ut. Det brukar ligga några högar med viktiga och oviktiga papper som en skyddsväst runt datorn. Brukar ligga någon kamera, några sladdar där tidningarna ligger (tidningarna brukar finnas kvar, några över och några under). Brukar vara ytterligare några flaskor där Pepsin står. Alla urdruckna. I fönstret brukar det sitta en katt. Och sedan ligger det väl alltid ytterligare några sladdar utspridda all over.

Jag städar alltså. Och det är vad jag skall göra en liten, liten stund framöver. Är snart färdig, och då skall det byggas och planeras inför en hemsida jag gör som slutarbete i webbdesignen. Därefter - köpa godis. Därefter - yoga. Därefter - se Robinson vi spelade in igår.

Min dag i korthet.

"Billigt och bra"


GEKÅS. Imorse var jag i Ullared! Ett ställe som hela Sverige tycks besöka minst en gång per år, medan det här var min andra gång någonsin. Och den första som jag faktiskt kommer ihåg (förra gången var jag 8-9-10 någonting).

Folk som inte kan säga ursäkta när de krockar med en, eller ens kan kosta på sig ett leende. Folk som bara helt plötsligt bestämmer sig för att träffa hela familjen mitt i gången, och där stanna upp allt för att diskutera huruvida någon skall köpa en strumpa eller ej. De där grejerna är väl ingenting som jag hurrar för. Men desto bättre var det vid kosmetika- avdelningen där jag fyndade massor. Mest hårvård och hudprodukter, vilket också var precis vad jag var på jakt efter. En yogamatta, och lite nagelprylar där också.

Det bästa är att vi var färdiga där redan vid 10, vilket gör att vi fortfarande har hela dagen kvar. Vilket gör att jag nu skall ut i solen.

Klippt!


HAIR. Från naveln, till bysten. Idag blev det kort. Men det känns jättebra. Härligt, nu när solen och värmen kommer. Att slippa springa runt i den där mössan. Och så underbart, också - att slippa det där extremt slitna. Imorgon när jag åker till Ullared, skall det köpas hårprodukter! Det här vill man ju inte förstöra, menar jag.

De två


SVAREN. Det är svåra tider. Mycket svåra. Vi står inför dilemman - varje dag.

När man lämnar huset på morgonen står det 8 grader på termometern. Molnen kommer och går. Och absolut ingenting står säkert. Sedan, lämnar man skolan lite senare på eftermiddagen. Svettas i jackan. Kisar fram en huvudvärk.
     Och det är bara på grund av detta som jag känner mig tvungen att skriva detta. De två viktigaste accessoarerna nu är inga smycken. Det är sjalen - att vira om sig, värma sig med när eftermiddagen ligger runt mellantemperaturer. Och det är solglasögon. Ingen vidare förklaring, ni fattar. Helst piloter, resonerar jag med mig själv. Snyggast så.

(Och jag har börjat samla fräknar, är överlycklig.)


Hope, change, belief


Drew Barrymore i något höstnummer utav Harpers fantastiska Bazaar. Lite redigerad av mig.

OBAMA. Efter skolan gick jag och S till kiosen på torget och köpte glass. Jag säger: Hallonsorbet. Choklad. Vanilj... - Oslagbar kombination! Förtärdes under en lång, bra, härlig promenad på hemvägen. Och en varm en också. Molnigt och tjugo grader varmt, det är okej. Imorgon blir det enligt prognoserna same same, men med stor sol! Mer än okej.

Nu skall jag gå och lägga mig, läsa Obamas bok. Är jag den enda som blir helt fylld av något sorts hopp, någon sorts glädje varje gång jag hör hans namn? Det känns bara bra och säkert.

Olsen


BEHÖVER. Bävar för om den här eventuellt skulle vara slutsåld, eller helt enkelt inte finns längre. Partilles Pressbyrå brukar ju vanligen ha en hel del internationella magasin. Men, icke idag. Inte när det är en tidning som jag verkligen, verkligen vill ha. Älskar omslaget (som jag vanligtvis gör gällande Interview) och det är ju aldrig fel med intervjuer som inkluderar en sked MKO.

Hm. Ett mission att påbörja. Hur skall jag få tag i tidningen?

Fånigt


PRADA. Jag kan köpa ny mobil- telefon i augusti, since mitt abbonnemang eller någonting annat oförståeligt går ut då. De där orden får det att klia i fingrarna, mer än någonting annat. Surfar in och kollar utbudet på varenda telefonshops hemsida. Finns så otroligt många fula, dåliga.

Och så finns det dem som säkert är skitdåliga, men som är så snygga så det nästan kompenserar. Som Prada- fånen här ovan. Now we're talking - det är ju såhär de där sakerna skall se ut! Touch och tangentbord, och man får en sorts behållare - i läder!
    Tyvärr så är mina erfarenheter med LG sådär.
Såhär gick det förra gången (och ja, jag är slarvig med mobiler men i så fall vill jag att dem skall hålla för det också).

Men man får väl drömma lite.

K B E & A


Bild googlad.

VANITY. Det här är bara, endast, utan tvekan det mest fantastiska. De mest fantastiska skådespelerskorna samlade - i en enda fantastisk photoshoot. Varför missade jag detta? För se på alla bilder.
Här. Här. Här. Här!

Kristen Stewart, Blake Lively och inte minst Amanda Seyfried. Snygga och framgångsrika. Emma Roberts har jag ingen fantastisk koll på egentligen, men enligt de flesta källor verkar ju hon passa in på föregående beskrivning också. Förebilder med stort F.

Nu blev det ont om tid. Skall ut och övningsköra igen. Puss!

Dressed for success


SOMMARSAKER. På webbshoparna väller klänningarna in. Korta, pyschiga, snygga. Fantastiskt, tycker jag. En första färgglad klänning från Anna Sui (vem annars), som är sommarkväll i klänningsform. Matchar med beiga Bottega- klackar. Den andra vita klänningen från T-Bags som i alla fall jag inte skulle ha någonting emot att ta studenten i, nästa år. Fräcka Fendi- klackar till det. Klackar som förresten även hade matchat MBMJ- klänningen något fantastiskt. Den söta, blomstrande ringen är bara pricken under utropstecknet. Lovely, japp.

Plötsligt är man hemma igen


Outfit-bild från Maj förra året. Självutlösaren.

SWEET HOME. Om man är hemifrån i nästan en vecka, och kommer hem och upptäcker att det är gröna knoppar på varenda växt i trädgården och skogen, gula knoppar på någon blomma. Då är man inte annat än motsatsen till vad bilden ovan visar. Man är glad. Och det är i den sinnesstämningen som jag befinner mig just nu.

Har börjat läsa nästa bok på listan också - Barack Obamas memoarer "Min far hade en dröm". Spännande att läsa, verkligen. Och som ni vet kommer en recension senare. Of course.
     Men nu blir det VHS. Film. Söndag.

Härligt.

"...even for you souls"


WANDERER. Hur gör hon? Vad får hon allt ifrån? Stephenie Meyers The Host är ganska svår att beskriva. Den liknar ingenting annat. Och jag vet inte hur jag skall beskriva den i kort, för det är så mycket. Och låter så fel. Om jag säger att den handlar om att själar invaderar jorden, tar över människo- kroppar och raderar de tidigare ägarna av dessa. Och så säger jag att en av de ordinarie ägarna (så att säga), vägrar lämna sin kropp - så it all ends up with en kropp med två själar. Och att hitta den man som nu båda älskar från minnena av ordinarien -  vilken i detta fallet Melanie. Som älskar Jared. 
    Om jag säger det så, låter det alldeles för mycket fantasy mot vad det egentligen är - mer som en roman. Det låter inte alls som en berättelse jag skulle gilla. Men jag gör det.

Stephenie Meyer är fantastisk på tusen olika sätt, inte bara för att hon hittade denna historien och fick ner med ett resultat så verkligt. Hon är också fantastisk, för hon lyckas jämt skapa den perfekta mannen. Först var det Edward, med Twilight. Även Jacob. Emmet, skulle jag själv säga också. Och nu är det Jared, och det är Ian. Jag är nog mer åt team Jared, men det är en annan historia. Stephenie lyckas i alla fall. Och jag rekommenderar.

Och hör här, Stephenie övertygar och förvandlar och smälter hjärtan redan i tillägnelsen av boken: To my mother, Candy, who taught me that love is the best part of any story.
     Jag tror det är det mest sanna jag läst, i alla fall.


Detta var den sjätte boken jag läst i år. Recensioner likt denna ovan kommer upp med jämna mellanrum (kategori:
böcker). Hela listan på de böcker jag läst i år, finns att hitta här: BOKLISTA.

Händer

Chicas y chicos,
jobbar. Läser. Väldigt glad för att jag läser. Skriver. Väldigt glad för att jag skriver. Äter. Ser på guldfiskar. Funderar på om jag skall fotografera. Slår bort tanken på om jag skall fotografera - orkar inte hämta kameraväskan. Läser. Läser. Läser. Äter. Går ett varv på berget. Loggar in på facebook. Upptäcker. Kollar runt. Loggar ut från facebook. Läser. Kollar runt på nätet. Upptäcker.

Går och duschar. Läser.

Stilla


Ytterligare en bild från förrgårs fotografering av kjolen. Ellinor (syster) fotograferade mig.

ENERGI? Så, är helt slut. Ändå sov jag till 11, och allt jag gjort resten av dagen är i princip ett besök på konsum och fiskaffären. Och läst, då. Så himla skönt att komma igång med läsandet igen. Det var den där perioden med FN- rollspelet och massa annat i skolan som satte käppar i hjulet så att säga. Det där om att läsa 40 böcker under 2009 kändes för varje vecka lite otroligare. Men, nu är jag ledig och har äntligen börjat läsa igen alltså.

Jag bara hänger, har noll energi. Kanske slappnar jag av utan att själv ha valt det, bara för att jag befinner mig här uppe och inte hemma som vanligt. Nåja. Det är väl okej då. Nu ropar mormor att jag skall ut och kolla på guldfiskarna i dammen. De simmar tydligen omkring. Vilken tur.

Cardigans till alla!


THE CLOTHING. För att tycka om cardigans så mycket som jag gör, är det ganska konstigt att jag knappt äger några. Finns inget plagg som är så mysigt och så snyggt på samma gång. Men ändå känns det lite... tråkigt, att lägga pengarna på. Och det är ganska tråkigt att det är så, i sin tur. Egentligen är det ju skitkul och skitsnyggt. Se bara på de här ovan. Tänk de i sommar. Och hur härlig är inte
denna bilden på H&Ms variant?

Så nu far jag


AWAY. So, jag åker iväg. Som sagt var. Datorn kommer att följa med, så bloggen lämnas inte.

Har en sådan där irriterad känsla i kroppen. Så jävla jobbigt. Hatar det. Se, där. Anyway. Nu skall jag ladda min mp3 med musik, film och spel. För en bilresa som inte är lång. Men som behöver lite av det ändå. Puss.

Jag behövde


CIRKA. Är mitt i ett The City- maraton, så tappade tiden och allt. Idag står det packning på schemat, för jag åker til Fjällbacka ikväll. Skulle egentligen åkt om ett par dagar, men jag känner att det skall bli skönt att komma ifrån och bara ta allt i en annat tempo. Det är en helt annan atmosfär där uppe, vilket ibland är ganska tråkigt men just nu väldigt, väldigt skönt.

I alla fall. Igår innan körskolan köpte jag lite skor. Tre-för-två hos Skopunkten är perfekt när det krisar lite. Räknade och kom fram till att det säkert var typ 2-3 år sedan jag köpte skor för att jag verkligen behövde, senast. Det blev ett par svarta, ett par bruna, ett par vita. Bara så jag har. Skitbra, och skitbilligt.

Spanar på framtiden


LOVE. Den här köptes och invigdes för första gången för över en månad sedan. Jag fotograferade aldrig. Men det här är, vänner, kommande sommarens storfavorit. Den randiga kjolen.

Jag är egentligen förvånad att jag inte läst om den på någon blogg tidigare. Den är trots allt från Gina Tricot. Och den är trots allt fruktansvärt snygg. En kombination som inte är speciellt vanlig, men när det inträffar brukar bloggvärlden spy ur sig stora lass med köpt-idag-bilder. Därför är jag förvånad, att denna marinblåvitrandiga kjol, med dragkedja över rumpan inte synts mer.

Och det bästa är. Att när det blir 20 grader varmt dygnet runt, då kommer den till och med att bli ännu snyggare.

Detalj for you


RED RED FINGERTIPS. Vi tar till den gamla hederliga webbkameran. Kommer väl till pass när tiden rinner ut men någonting viktigt ändå måste fotograferas. Som... nagellack. Har haft så risiga naglar det senaste. Har målat dem ofta OCH väl, men dagen efter återigen suttit och rivit av lacket. Vissa biter på naglarna. Jag river bara av lacket. Lika fult, vilket som.

I alla fall. Nu kör jag med Mavalas Paris. Ljusrött, men som egentligen ändrar nyans lite beroende på vart man står. Snyggt, i alla fall. Och jag matchar med solglasögon från Topshop - när jag nu rör mig mot körskolan. Hua, bara jag som tycker att det är lite läskigt? Anyway. Nu kör vi.

Ljust hår, lätt brun hy och en...


KLÄ. Jag har fått en släng av klänningshuvudvärk. Gör inte ont, men jag kan bara bara tänka på klänningar. Snygga, sådana. Majes variant som är en stilren grej jag tänker mig i när jag går på stan med ett par vänner, äter jordgubbar och strosar lite. Catherine Malandrinos, med klackar och ännu fler vänner. Färgerna och mönstret är underbart, som alltid på Malandrinos plagg.

Funderar för övrigt på om jag kanske skall ta mig upp till Fjällbacka några dagar tidigare än planerat. Det vill säga på tisdag. Hm. Tough one.

Den där dagen då...


MISSION. Jag skall ge mig in i någonting som jag vet att jag kommer sitta och ångra om en timma eller två. Någonting som jag kommer vara färdig med alldeles för sent i eftermiddag. Jag kommer spendera dagen med detta, och inte lämna rummet. Jag kommer hitta vissa saker och glädjas vid fyndet. Och hitta vissa saker - och bli förvirrad (varför har jag detta?).

Jag skall. 
     Städa garderoben.

Sommartecken


SHORTS OCH LINNE. Svettas i shorts och linne. Fräknar. Grillat. Luftballonger. Svettas i shorts och linne. Knott. Citronfjäril. Saftpaus. Svettas i shorts och linne.

Det brukar stiga en lite över huvudet när första vårdagen infaller (tydligen var den i onsdags eller något, men detta blev min då jag återupplivades någon gång igårkväll). Kanske skall jag våga kalla det sommardag. För vet ni - jag visste inte vart jag skulle ta vägen, när det var för varmt till och med i... shorts och linne.

Garderoben känns som ny. Allt är snyggt. Jag är fylld med energi. Jag är glad. Jag vill ut. Jag är helt jävla lost i sommarväder. Jag kollar gamla sommaroutfits, och hoppas att det håller i sig en liten, liten stund till.

Att se ljuset


REALISE. Jag reste mig upp ur sängen, trött. Och det är inte många som sett mitt rum, men vid foten av sängen står min "andra garderob" - det vill säga den något mer avancerade klädstången. Jag ser de där klackarna jag valde att lyfta fram senast jag matchade. Och grips av panik.
     Jag har inga ljusa klackar. 

Jag har färgade. Jag har mörka. Men inga i metallic (förrutom de där fruktansvärta platåerna, nästan inte ens värda att nämna - om man nu ens kan kalla dem för klackar), eller i ljus beige eller någonting annat benförlängande. Varför har jag inte detta? Jag grips av ångest, då jag inte ens ägnade en tanke åt att köpa
de där skorna jag bar på Topshop- visningen förra året. I en storlek större hade dem säkert till och med varit bekväma.

I alla fall. Jag önskar ett par sådana där klackar av många anledningar. Och absolut inte minst den, att i sommar vill jag frossa i färgglada klänningar. Och då lyfter vi fram dem extra, med ett par skor lika bleka som mina ben. Visst vore det fantastiskt.

Underbara, underbara klackar från Nelly.com. Snyggast-på-festen-klänning frå Thread Social. Och skitbilliga örhängen från H&M.

Otroligt nog, still alive


TIRED. Jag skall som sagt var inte sluta blogga, haha. Men okej, jag har haft svårt att hitta inspiration. Det har dock ingenting att göra med varför jag varit borta de senaste dagarna, jag har fortfarande idéer menar jag :P

I onsdags spydde jag för första gången på tio år. Kanske är sådär intressant för er att läsa om, men det var verkligen ingen kul grej. Och jag svär på att det är en upplevelse som skiljer sig till tusen mellan de som spyr just var 10:e år, och kanske 2 gånger per år. Jag har ingen matlust, är utmattad, snurrig. Och dessutom svimmade jag för första gången. Så det är därför jag inte vart vid bloggen. Har legat i soffan halvdöd, och planerar att snart återgå dit, tror jag. Känner jag.
     Men, jag loggade in och möts av tidernas längsta kommentar, tror jag. Den mest inspirerande på år och dagar. Den mest peppande. Så jag måste säga tack, och även publicera den. Jag tror nämligen att den kan inspirera precis alla.

Jossan säger:
Det här kommer bli en grymt lång kommentar, det känner jag på mig, men så kan det ju bli ibland också.
     Det är lite svårt att börja den nu också, när jag har skrivit sådär, men jag kan väl gå rakt på sak då. Sluta inte snälla du. Jag är glad att du har bloggat lite nu, det känns verkligen jättebra. Kommer du ihåg på den tiden då du låg etta på den där aktiva-listan? Den tiden när utmaningarna flög hejvilt mellan bloggar och bloggar fortfarande var lite nytt och spännande och inte något som varenda en hade. På den tiden när ett blogginlägg kunde vara hur töntigt som helst (well, jag känner mig skapligt träffad) och alla älskade det och nu när man läser det så känner man sig så generad (hur kunde man?!) men samtidigt... det var fantastiskt då.
Kommer du ihåg på den tiden då utmaningarna började avta, det blev lite fler bloggar, men fortfarande inte alltför många? När DAGENS-listor was the shit och att publicera dem dagligen började bli ett måste.
Visst, våra bloggar är aningen mer genomtänkta nu. Lite kanske för att vi ha hängt med så länge? Vi var med på den tiden då att inte nämna H&M's senaste designsammarbete minst en gång om dagen var en synd och skam för bloggvärlden och vi har varit med på den tiden på bloggar skulle vara personliga, då de skulle vara ytliga, då de skulle vara djupa, då de skulle handla om allt och inget, och då de skulle inrikta sig på en sak... Vi har varit med om mycket.
Lägg märke till att jag skriver vi i den här texten, mycket pga att vi har hängt med ungefär lika länge. Sjukt hur länge vi faktiskt har bloggat egentligen.
Men ja, om vi går tillbaka lite till ämnet så vill jag hänvisa till texten under min profilbild. "Pratar för fort, tänker för mycket och påbörjar saker som aldrig avslutas." Min blogg är ett praktexempel på något sådant. Skillnaden på min blogg och allt annat jag inte avslutar är att de andra sakerna bara lägger jag ifrån mig och låter tiden gå. Bloggen har jag inte hjärta att lägga ifrån mig. Att uppdatera har blivit en drog. Som att läsa din blogg. Typ.
Så sluta inte! Visst att blogghypen är enorm just nu, men det är få som har hängt i lika länge och klarat sig lika länge som vi har gjort. Vad det beror på? Fråga mig inte. Kanske bara för att vi faktiskt har utvecklat våra bloggar i takt med att vi utvecklat oss själva. I takt med att vi blir mer säkra i oss själva växer våra bloggar fram också.
Eller, jag vet inte. Det jag ville säga med det här att vi har bloggat så länge och att jag aldrig avslutar någonting var väl att bästföre-datum kan slänga sig i väggen. Denna blogg har inget anser jag. Den är aldrig bäst före. Inte heller bäst efter. Den är bara bäst.
Vad jag ville säga med den här texten? Well, sluta bara inte är du bussig för bloggvärlden skulle inte riktigt vara densamma. Jag har alltid kunnat lita på dig och din blogg, och vill kunna göra det i all oändlighet också.

Det var väl det. ;) Puss!