Never think. Spring.


MIXAT. En blandning av vår. Snön kom inatt. Men då känns det ännu bättre med. En blandning av vår. Vad jag inspireras av.


ELIE SAAB (RTW SS09) RYSCHPYSCH. Volanger, tunna tyger och lätta plagg köpte jag på mig en del redan under hösten. Trots att det ändå låter lite mer som vår. Och därför behåller jag dem i vår också. Inga maränger direkt (vad är det för liknelse? Vispat ägg?), men romantik ut i fingerspetsarna.

HERMÈS (RTW SS09) TAN. Tanfärgade detaljer är tufft och snyggt. Och det är egentligen den enda beskrivningen som behövs. Men dessutom passar det super till den halv- boho/indianiga känslan jag älskar just nu.

ANNA SUI (RTW SS09) INDIAN, PÄRLOR OCH MÖNSTER. Kanske de bästa ledorden i vår. Tufft och fritt. Och helt fantastiskt detaljrikt. Anna Sui leder verkligen vägen.

IDA SJÖSTEDT (RTW AW09) FÄRGEN OCH BEAUTY, BEAUTY. En av de höstvisningarna som jag i veckan föll pladask för var Ida Sjöstedts fantastiska. Klänningen är fantastisk på många sätt och vis, inte minst färgen. Som passar såväl de som lyckas få solbränna, likväl de som kör på pale (jag, ofrivilligt men nöjd). Men, most important från denna visningen är beauty. 70-tals beauty. Mittbenan, tunga ögon, bleka läppar men inte minst just den där bleka hyn. Jag tror att jag omedvetet har väntat på den här trenden hela mitt liv. Så ruskigt snyggt. (Jag vill inte sluta skriva, älskar det här!)

3.1 PHILLIP LIM (Resort 09) LÄNGD. Jag vill så gärna bära långa klänningar. Och jag tror att jag vågar nu, också. Så det är inte det som är grejen, utan - när skall jag använda det? Skolan känns lite klumpigt, likaså om jag jobbar. Ut på havet? Också klumpigt. Men ändå så fantastiskt. Jag skall finna tillfälle i vår.

DIANE VON FURSTENBERG (RTW SS09) HÅR, SMINK OCH DEKORATION. DvF var också en helt fantastisk visning när det kommer till beauty. Naturligt, naturligtvis. Men mest fantastiskt var de där huvudbonaderna. En hel blomsterbukett i rufset. Bjuds det på tillfälle, så önskar jag denna trenden flytta in även i min frisyr.

Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

jättesnyggt och inspirerande!

hoppas du fått en bra start på lördagen! kram!

Postat av: elin

hello inspiration!

2009-01-31 @ 15:03:41
URL: http://elinwahlberg.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Åh vad fint - jag känner verkligen precis som du, långklänningar, men när/hur/var?

2009-01-31 @ 15:39:11
URL: http://ohyesohyes.blogg.se/
Postat av: jessica

fan så snygg blogg du har!

2009-01-31 @ 16:07:14
URL: http://jesscab.blogg.se/
Postat av: malin

sv: tack! diggar din blogg med :)

2009-01-31 @ 20:01:56
URL: http://smurfette.blogg.se/
Postat av: Meg

Vilken cool blogg du har :)

2009-01-31 @ 22:41:38
URL: http://megs.blogg.se/
Postat av: Sofie

Snyggt.

2009-01-31 @ 23:34:24
URL: http://skippydippy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback