Att välja är en konst för sig


Hm. Jag har redan konstaterat att jag har väntat alldeles för länge på att köpa ms bijoux armband. Ett problem kvarstår, och det är det där med beslutsångest. Ångest är visserligen ett ord med mycket innebörd, men nja. Det är inte långt ifrån när jag ser tre (och typ 100 till) armband på datorskärmen framför mig. Jag kan inte bestämma mig.

Kommentarer
Postat av: Elinor

Svart val ,alla var väldigt snygga!

Postat av: Anonym

enkalst är alltid snyggast enligt mig. Eller inte alltid såklart men i detta fall. Det trötnar man inte på lika snabbt. + det röda (det enklaste) är fiiiinast!

2008-05-26 @ 23:57:53
Postat av: haruna

har spanat in dem så många gånger också, men de verkar ju vara djävulskt stora? typ 20 cm, eller nåt. annars har ju dogeared jättefina också!

2008-05-27 @ 10:15:41
Postat av: Beth

Anonym: Kan delvis hålla med. Men ibland är det kul med något speciellt också. Det är inte alltid lika roligt att ha samma armband varje dag.. :b Men jag håller med om att det röda är finast. Det är det jag har kollat in längst. vet cok inte om jag skall köpa fler andra :/



Haruna: 20 cm låter ju lite väl overkligt:P men om fallet är som så, så är det väl bara att vira dem två varv runt handleden?

2008-05-27 @ 16:24:35
URL: http://bettebett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback