fred flare

fred flareDet är snart sommar. 14 grader, kvart i sju på morgonen - det är inte ens sen vår, det är tidig sommar. När man går ut genom dörren och möts av syrendoft så det står härliga till. Det är tidig sommar. Sommar över huvud taget.

Men det kommer att regna denna sommaren med, tro mig. Ungefär som det regnar idag kanske, lite smått. Det lär ju bli ett par härliga åskskurar också - som alltid! Om man inte känner för att gå barfota då, så har jag räddningen på bilden här intill. De är fulsnygga så smäller om det, men de är så snygga också... Jag kan inte bestämma mig om dem. Det enda jag kan bestämma mig om är att om frakten hos Fred Flare (från vilken dessa skor kommer ifrån) inte låg på över 200 kronor, så hade jag nog försökt få tag i ett par.




Kommentarer
Postat av: jen

åh, är de inte underbart söta ja! :)

Postat av: Nathalie

Hm.. de liknar ju Crocs!! Lite mer fashion men ändå lika! Men jag antar att de är bra när det regnar. Bättre än att ha högklackade korksulor som jag har idag! :P

2007-05-28 @ 14:44:06
URL: http://nenneblogg.blogg.se
Postat av: Debbie

Ååh, älskar att mysa till åskan, hihi.. så mig gör det inget :) Hoppas det blir lagom mycket sol och regn av båda! Alltid trist när det är för mycket av det ena!

2007-05-28 @ 16:34:24
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: Beth

Jen: Jag vill ha dem!
Nathalie: Nej, inte crocs - usch. Nejnej, de här må vara fulsnygga - men de är tusen gånger snyggare än crocs. Tycker jag (:
Debbie: Tycker också om åskan, jag tycks vara den enda i min bekantskapskrets som faktiskt gör det... Sitta ute på verandan och titta på, och lyssna. Sommar! Fast, sol och bad - kan det bli för mycket av det? :/

2007-05-28 @ 18:56:24
URL: http://bettebett.blogg.se
Postat av: Sara

Hur är det egentligen med portot från Fred Flare? Vill så gärna gå loss där, kostar det verkligen över 200?

2007-06-03 @ 21:04:02
URL: http://tsara.bloggagratis.se
Postat av: Wilhelmmonica

Great site!!!

2009-10-22 @ 10:04:46
URL: http://wilhelmmonica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar (reklam raderas direkt!):

Trackback